Spannendverhaaltje.nl

Iris masturbeert

-
21-08-2010
Ik woon in het buitenbebied van een mooi brabants dorp. De huizen liggen ver uit elkaar en de tuinen zijn erg besloten. In de zomer geniet ik er dan ook van om naakt in de tuin te zonnebaden en in mijn hangmat te slapen. Vanuit het raam op de bovenverdieping heb ik zicht op de tuin van de buren. Op een mooie warme vrijdagmiddag zie ik dat Iris, mijn buurmeisje van 23 thuis komt op de fiets. Ze is flink bezweet en heeft het zichtbaar warm. Iris is een brunette van ongeveer 1.75 m. lang, ze heeft een mooi rond kontje dat prachtig utkomt in de strakke spijkerbroeken die ze altijd draagt. Vandaag heeft ze een kort spijkerbroekje aan waar de rafels aan de pijpen hangen en een superstrak geel topje waarbij haar strakke buik bloot blijft. Ik wet dat ze een navelpiercing heeft al kan ik dat van deze afstand niet zien. Haar borsten zin klein maar steken stevig naar voren, ze draagt dan ook vrijwel nooit een BH, die heeft ze niet nodig. Iris zet haar fiets in de schuur en loopt naar binnen. Even later komt ze naar buiten met een groot glas drinken. Ze gaat op het terras zitten en wrijft het zweet uit haar gezicht. Ze neemt met 2 vingers een ijsklontje uit haar glas en begint haar voorhoofd te koelen, het water loopt in straaltjes over haar gezicht en lippen.
Ze geniet er zichtbaar van en neemt nog een ijsblokje waarmee ze haar hals begint te koelen,he water stroomt langs het topje tussen haar borsten. Ondertussen zie ik haar hand langs de bovenrand van har jeansshrt in haar broekje glijden en begint ze zichzelf zachtjes te strelen. Ik ben te ver af om haar te kunnen horen, maar ik vermoed dat ze genitend ligt te kreunen. Het ijsblokje is nagenoeg gesmolen en ze neemt een nieuwe waarmee ze voorzichtig langs haar buik, eerst naar haar linker tepel gaat. Van deze afstand kan ik de reactie niet goed zien, maar het lijkt alsof er een rilling door haar lijf gaat. Mijn korte broek wordt langzaamaan te krap en ik trek hem uit ik kneed mijn pik door de stof van mijn boxershort heenen voel mijn eikel gloeien. Ik besluit de stoute schoenen aan te trekken en loop alleen in mijn boxershort de tuin in. Bij de heg gekomen gluur ik eerst door de heg en zie dat Iris haar rits open heeft gemaakt en met har linkerhand driftig haar kutje bewerkt, met de rechterhand speelt ze met het ijsblokje over haar rechter tepel en nu zie ik hoe strak gespannen de stof van het topje over de keiharde tepels staat. Doordat het topje nat is zie je de bruine tepel door de stof heen schijnen. Ik zeg: "He Iris, hier raakt er ook iets oververhit en kruip door de heg heen." In eerste instantie zie ik aar schrikken en stopt ze onmiddelijk met zichzelf te bevredigen, maar al gouw zie ik aan haar ogen dat ze zo geilis dt ze maar wat graag mijn lul wil koelen. Ze zegt:"Goh, waar is de brand?". Ik loop op haar toe en doe mijn boxershort omlaag, waarop ik zeg: "Mijn pik is enigszins oververhit geraakt". Ik ben geen jonge god, maar mijn lijf mag er best zin ook al ben ik al bijna 40. Ik hb gespierde billen en bovenbenen, mijn buikje hangt nog niet. Iris zegt:"Ik wist niet dat 'zo'n ouwe lul nog zo stijf kon staan". Ze boog zich voorover en pakte voorzichig mijn pik met een hand, met de andere nam ze een nieuw ijsblokje uit haar glas en streelde hiermee over de top van mijn eikel en langs het gevoelige randje. Het deed bina pijn zo genoot ik van deze koude aanraking.Terwijl ze mij zo streelde keek ze met haar prachtige bruine ogen aan. Ze liet mijn pik los en trok haar topje uit. Haar tieten waren nog fraaier als ik me had voorgesteld. De tepels waren donker van keur en niet te groot, ze waren nog steeds keihard. Ik nam het glas dt naast haar stond en goot een beetje van de Icetea over haar borsten vervolgens likte ik haar borsten, waarbij ik mijn tng rondjes liet draaien rond haar keiharde tepels.
Toen ik er zachtjes in beet begon ze stevig te kreunen en dat moedigde mij aan om op verdere zoektocht te gaan. Ik gootnog wat meer van de koude drank over haar lijf en volgde met mijn tong het spoor naar haar navel. Ik nam de navelpiercing tussen mijn tanden en trok er zachtjes aan. Terwijl ik haar zo likte, beet en kuste had zij har linkerhand tussen mijn benen door gestoken en masseerde mijn ballen. Even later ging ze staan met haar kont naar me toe en trok haar broek uit, zehad geen slipje aan en toen ze bukte kon ik zo tussen haar gezwollen, drijfnatte schaamlipjes kijken. Het glinsterde, ze was drijfnat. oen ze zich omdraaide zag ik dat ze kaal geschoren was en haar klitje glurde tussen haar lipjes naar buiten. Ze leunde achterover in haar toel en trok me bij mijn pik naar haar toe, ze streelde mijn eikel over haar tpels en het kraste bijna, zo hard waren haar tepels. Ze bracht mijn pik steeds dichter bij haar mond en voordat ze mij heerlijk begon te pijpen zei ze: Ik wil niet dat je in mijn mond klaarkomt, je moet me zo neuken en dan het zaad over mijn tieten spuiten". Ze nam mijn pik in haar mond en haar tong draaaide cirkeltjes over mijn eikel, ze kneep mijn pik aan de basis stevig dicht en hoewel ik het zaad al voelde opkomen wist ze het toch tegen te houden. Plotseling hield ze op en kreunde:"neuk me nu, dan kun je me daarna schoon likken". Nu dat liet ik me natuurlik geen 2 x zeggen. Ze legde haar linker been over mijn rechter schouder en haar kutje spreidde zich voor mij open. Mijn pik gleed bij haar naar binnen, ze was nog heerlijk strak. Ze kneedde met haar kutspieren mijn lul en ik voelde dat ze begon te trillen. "Spuit nu je zaad over mijn buik en borsten"
Ik stootte nog 2 x hard tot aan de wotel van mijn lid in haar hete kutje, terwijl zij met haar vingers haar klikje bewerkte. "Spuit nu! ". Ik trok mijn pik terug en spoot het zaad over haar buik en borsten en kutje. Voor ik op adem kon komen pakte ze me bij mijn haren en drukte mijn mond tegen haar borsten. Ik likte eerst haar borsten schoon vervolgens haar buik en tenslotte kwam ik bij haar spleetje dt drijfnat was van mijn zaad en haar sappen. Ze was nog steeds niet klaar gekomen, maar toen ik met mijn tong in haar kutje boorde en daarna zachtjes haar klitje knabbelde kwam ze al bevend klaar, ze drukte mijn hoofd in haar kruis en kneep met haar benn mijn hoofd zowat plat. Daarna rusten we wat uit en ik vertelde haar dat ik nog nooit mijn eigen zaad had geproefd en dat ik het herlijk vond om haar onder te spuiten. Daarop zei ze: "Dan doen we dat toch gewoon vaker, geil buurmannetje van me."
Aantal keer gelezen:
694
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)