Spannendverhaaltje.nl

Intieme beursdagen

-
14-05-2012
Dit verhaal is geschreven door GAP meer verhalen van GAP Op de eerste beurs van het seizoen vond ik de dame van de afdeling verkoopbinnendienst al leuk. De collega’s op kantoor spreek je niet zo vaak als je de meeste dagen van de week, als vertegenwoordiger, op de weg zit. Een charmante vrouw met guitige en iet wat brutale ogen. De ogen waren amandelvormig en helder blauw van kleur. Haar half lange licht bruine haren krulden langs haar hoekige kaaklijn en haar welgevormde lippen bewogen sensueel bij ieder gesproken woord. Nanda, zo heet ze, heeft ranke schouders, b-cup, slanke taille, brede heupen en heerlijke benen. Haar getrainde onderbenen staken onder haar rokje in schoentjes met een klein hakje. Op één of andere manier spraken we vaak met elkaar en tijdens de etentjes met de collega’s zaten we onbedoeld vaak naast elkaar. Als dan haar knie toevallig tegen mijn been kwam ging er een ongecontroleerde rilling door me heen. Gedurende de één na laatste beurs hadden we al eens met onze monden vlak bij elkaar gestaan. De seksuele spanning droop er van af, maar uit eindelijk gebeurde er niets. Tijdens de laatste, 4 dagen durende, beurs van het seizoen hadden we een hotelkamer op de zelfde verdieping en ze grensden aan elkaar. Het moest zo zijn, blijkbaar. De avond voordat de beurs begon reden we allemaal al aan, dronken we een drankje en gingen we redelijk vroeg naar bed. Nanda en ik stapten als enige op de tweede verdieping uit de lift en liepen zwijgend richting kamer 205 en 207. Bij mij speelde het moment door mijn hoofd dat we elkaar bijna gekust hadden. Vreemd genoeg wond het me op. Toen ik stopte bij kamer 205 en de kaart in de gleuf duwde stopte ook Nanda. Ze keek me op een bepaalde manier aan. Ik deed de deur open en wachtte op wat ging gebeuren. In eens ging het snel. Nanda pakte me bij mijn hand, liep de kamer binnen en trok me mee. Na het geluid van een in het slot vallende deur, drukte ze haar mond op mijn lippen en drukte haar tong bij mij naar binnen. Ik beantwoordde direct door met haar tong te worstelen. Na een paar minuten tongen verbrak ze de kus.
“Mmmm, ik heb hier sinds de laatste beurs van gedroomd.” Ze trok mijn shirt over mijn hoofd, maakte mijn riem los en niet veel later stond ik naakt in de kamer.
“Oooh ,wat een lekkere pik” mompelde ze terwijl ze hem even aan raakte. Mijn lul reageerde met schokjes. Ik hielp haar binnen een paar seconden uit haar kleding en bewonderde haar lijf. Haar kleine tepelhoven, haar stijve tepels en kale dikke venusheuvel trokken mijn aandacht. Ik trok haar naar me toe, legde mijn handen op haar ronde stevige billen en trok haar onderlijf tegen me aan. Mijn harde geribbelde lekkende pik drukte tegen haar buik en haar tepels priemden in mijn huid. Weer verloren we ons in een hele lange natte tongzoen. Een beetje speeksel droop langs onze kinnen terwijl onze tongen in gevecht waren. We waren beide super geil van de opgebouwde spanning die ontstaan was tijdens de laatste beurs. Na deze tongzoen fluisterde ze dat ze mijn pik in haar kutje wilde voelen en dat ik haar vol moest spuiten. Terwijl ze dat zei keek ze me loensend van geilheid aan. Ze ging op handen en knieën op het bed en drukte haar kontje naar achteren. Haar gleufje stak over de rand van het bed, zodat ik achter haar kon staan. Ik drukte mijn eikel richting haar glimmende van elkaar staande schaamlippen en leunde iets naar voren. Ik voelde hoe mijn eikel haar schaamlippen verder uit elkaar duwde. Ze was werkelijk drijfnat en mijn pik gleed dan ook soepeltjes naar binnen.
“Ooooh, jaaaaaa, mmmmmm, lekkerrrrrr” hijgde ze terwijl ze over haar schouder diep in mijn ogen keek. Toen ik mijn pik in en uit haar begon te schuiven keek ze weer naar de matras en liet haar haren naar beneden vallen. Bij iedere penetratie bewoog haar lichaam naar voren en trilden haar hangende tietjes. Ze was heerlijk nauw. Hoe sneller ik mijn leuter in haar pompte, hoe harder ze kreunde.
“Oooh, godver, jaaaaaa, lekkerrrrr, neuk me, jaaaaaaaa, doe het hard, mmmmmm, spuit mijn kut vol, jaaaaaaa” kwam er luid over haar lippen. Na een paar minuten kwam ze met een luide kreet klaar en kwam er een golf geil tussen haar andere lippen vandaan. Soppend gleed mijn neukstaaf tussen haar schaamlippen. Ik voelde hoe haar sappen langs mijn zak sijpelden en hoe haar kutje verkrampte. Bezweet pompte ik mijn eikel diep in haar nauwe neukgrotje. Toen ze voor de tweede keer luidkeels en trillend klaar kwam, spoot ik mijn zaad in haar roompotje.
“Argh, mmmm, oooooh, jaaaaa, ik kooooom” kreunde ik terwijl mijn pik mijn sperma richting haar baarmoeder pompte.
“Oooh shit, mmmmm, ik ooooook, jaaaaaaaaaa” antwoordde ze luid kreunend. Ik trok mijn leuter uit haar samen knijpend kutje en keek naar haar openstaande hemelpoort. Mijn zaad en haar geil stroomde uit deze heerlijke roze lichaamsopening. Haar hand gleed niet veel later langs haar glibberige lipjes, om deze hand vervolgens af te likken. Met gekromde vingers lepelde ze nog wat van dit heerlijke mengsel uit haar poesje om dit wederom smakkend van haar vingers te likken. Met een half slappe pik viel ik naast haar op het bed. Ze liet ze ook op het bed vallen.
“Zal ik hier maar de komende dagen blijven slapen?” vroeg ze glimlachend. Met een tevreden knikje en een korte tongzoen gaf ik aan dat ik het (natuurlijk) goed vond. Na een kwartier trok ze een hotelbadjas aan en een paar minuten later kwam ze terug met de koffer.
Nadat ze geïnstalleerd was, zei ze dat ze onder de douche ging en vroeg ze of ik ook kwam. Dit was niet tegen dovemans oren gezegd en even later stonden we te tongen onder de douche. In no-time stond mijn pik weer tegen haar buik te kloppen. Ze duwde me iets naar achteren en sprong in mijn armen. Ze klemde haar dijen om mijn lijf en keek me maar weer eens geil aan. Ze ging met haar hand via haar billen tussen haar benen en pakte mijn pik vast. Haar dijen ontspande ietsjes en ze zakte langzaam naar beneden. Voor de tweede keer gleed mijn paarse kloppende eikel richting haar baarmoeder. Ze kreunde goedkeurend toen mijn pik helemaal in haar nauwe gleufje zat. Ik drukte haar met de rug tegen de natte betegelde muur. En terwijl het water op mijn rug klaterde begon ik haar langzaam te neuken.
“Sneller, jaaa, sneller, jaaaaaaa, harder” riep ze hard. Steeds sneller schoof mijn 20 cm lange geaderde leuter in haar wijdbeensroze. Ik deed een klein stapje naar achteren en Nanda pakte mijn nek beet. Met nog alleen haar schouders en hoofd tegen de muur neukte ik haar stevig door.
“Ooooh, jaaaa, mmmmmm. Je eikel gaat langs mijn gevoeligste plekje! Jaaaaa, mmmmm, lekkerrrrrr! Ik ga zo komen! Ja, ga dooooorrrrrrr!” kreunde ze luidruchtig. Toen ik haar kutje voelde verkrampen, draaiden haar ogen weg en kwam ze luidkeels klaar.
“Oeiiii, aaaaaiiiii, mmmmm, ik koooooom!” riep ze uit. Trillend hing ze aan mijn nek. Om haar climax op te rekken bleef ik haar hard door neuken.
“Oooh , jaaaaaa, geef me je zaad, oooooh, spuit me weer vol” vervolgde ze. Even later voelde ik mijn zak om mijn ballen spannen en een paar seconde later spoot ik voor de tweede keer haar kut vol. Ze bleef nog een paar minuten aan mijn lijf hangen. Totdat mijn pik slap uit haar poesje gleed zette ze haar voeten weer op de vloer. Tevreden douchten we ons en een paar minuten later lagen we tegen elkaar aan en vielen we in slaap.
De volgende ochtend waren we door de wekker heen geslapen en moesten ons haasten om nog met onze collega’s te ontbijten. Voor de zekerheid ging ik iets later dan Nanda de kamer uit, zodat het niet zou opvallen dat we allebei precies even lang hadden verslapen. De collega’s hadden het ontbijt bijna achter de kiezen. Toen ik met een bord vol aan tafel ging zitten zeiden sommige collega’s dat ze alvast naar het beursgebouw gingen om de laatste dingetjes te doen voordat de beurs begon. Zo zaten we uiteindelijk weer samen aan een tafel. Vrolijk pratend aten we onze borden leeg en toen we richting het beursgebouw liepen zei Nanda met een twinkeling in haar ogen: “Ik heb al weer zin in vanavond.” Daarbij kneep ze vlug in mijn kruis.
“Geile donder” lachte ik toen ik een hand vlug onder haar rokje stak en tegen het kruisje van haar slipje drukte. Wat we niet wisten was dat een collega van ons achter ons liep. Leonie, de bewuste collega, liep dus achter ons en zag hoe mijn hand onder het rokje van Nanda verdween. Op een moment had ze ons in gehaald en begroette ons vrolijk.
“Haaaai” klonk het en ze keek ons met een bepaalde blik aan.
“Wat deden jullie net?” vroeg ze direct.
“Ik zag het wel hoor!” vervolgde ze.
“Waarom vroeg je het dan?” reageerde Nanda gevat en enigszins beschaamd. Ik voelde me ook betrapte en liet de dames het maar bespreken. Er viel een stilte en toen we de stand opliepen werd de kwestie vergeten en werd er alleen nog maar over “zaken” gesproken. Zo af en toe keek ik naar Leonie en bekeek haar goed. Ze was ietwat minder slank en had grote borsten die mooi vooruit stonden. Haar benen waren lang en haar heupen lekker breed. Een totaal ander lijf dan die van Nanda. Haar gezichtje kreeg van mij een dikke zeven. Nanda en ik hadden vaak oogcontact en als niemand het in de gaten had, kneep ik even in haar billen. Ook ik werd door Nanda geplaagd. Als zij bij mij in de buurt was, kneep ze in mijn bil of kruis. De dag vloog voorbij. Voor we het wisten, waren we in het hotel en kleedden we ons om voor het diner. Er was gereserveerd in een restaurant. Dit keer zaten Nanda en ik niet naast elkaar. Ik zat tegenover Leonie en Nanda zat weer naast haar. Toen ik naar buiten ging voor een peuk, liep Leonie met me mee. Ze wilde van de hoed en de rand weten m.b.t. wat ze vanochtend had gezien. Ik zei dat Nanda en ik elkaar leuk vonden, maar repte geen woord over de neuksessie van gisteravond en al helemaal geen woord over dat Nanda bij op de kamer sliep. Gedurende de rookpauze kon ik alle vragen verder ontwijken. Ik liep achter Leonie naar de tafel en bekeek haar heen en weer wiegende heupen. Eenmaal bij de tafel keek Nanda mij met een vragende blik aan en ik knipoogde dat alles goed was. Toen we na het eten naar het hotel liepen, liepen Nanda en ik helemaal achteraan. We hadden het over Leonie en uiteindelijk kwam bij Nanda de aap uit de mouw. Het leek haar wel wat om een triootje met Leonie te doen. De vraag was alleen hoe we haar er bij zouden betrekken. Ik wist het ook niet en we besloten om het maar op zijn beloop te laten. De tepels van Nanda staken door haar t-shirt. Ik fluisterde tegen haar: “Tsjonge, heb je er weer zin in?” “Altijd hoor” antwoordde ze met een guitige blik. Na nog een borrel in de bar van het hotel gedronken te hebben ging ik alleen naar boven. Een minuut of tien later werd er op de deur geklopt. In de veronderstelling dat Nanda aan de deur stond deed ik de deur open en liep in mijn short direct van de deur weg. Toen ik me om draaide en mijn short naar beneden wilde duwen, keek ik in de ogen van Leonie.
“Doe je altijd de deur zo open? Of verwachtte je Nanda?’ vuurde ze direct twee vragen op me af. Ze had het nauwelijks gezegd of er werd al weer op de deur geklopt. Leonie liep, voordat ik kon reageren, al naar de deur.
“Zo, daar ben je dan” zei ze.
“Ik had je al verwacht!” vervolgde ze. Daar stond ik dan. Met een inmiddels harde pik in mijn short en met twee dames in mijn hotel kamer. Omdat Leonie het toch helemaal in de gaten had en omdat ik beren geil was, trok ik mijn short resoluut naar beneden en stapte er uit.
“Kom op dames! Mijn pik is hard en ik ben super geil. Laten we lekker neuken!” zei ik luid. Vier ogen keken naar mijn geaderde harde leuter.
“Mmm, jaaaaa” reageerde Leonie als eerste.
“Toen ik vanochtend je hand onder Nanda’s rokje zag verdwijnen kreeg ik al zin in een beurt” zei ze hees terwijl ze zich uitkleedde. Nanda zei niks. Ze zag dat haar wens in vervulling ging en kleedde zich snel uit. Nog voordat Leonie mijn leuter vast kon grijpen, duwde Nanda Leonie op bed en dook tussen haar benen. Verbaasd liet Leonie het toe, dat Nanda haar tong diep in haar kutje duwde. Zo keek ik toe hoe Nanda het kale kutje van Leonie likte. Leonie lag met gesloten ogen op bed en genoot van de tong van haar geile collega. Omdat Nanda met haar kontje omhoog tussen de benen van Leonie lag, greep ik mijn kans. In een keer duwde ik mijn harde neuklat in de nauwe warme vochtige neukopening van Nanda. Iedere keer dat ik mijn pik hard in Nanda duwde, kwam de tong van Nanda dieper in de gleuf van Leonie. De grote tieten met harde tepels van Leonie hingen ietsjes naar buiten. Leonie trok ongecontroleerd aan haar tepels en kreunde luid.
“Oooh, jaaaaa, lik mijn kut, zuig aan mijn klit, jaaaaa, doe het” kremde ze. Haar handen gingen van haar tieten naar het hoofd van Nanda. Ze drukte Nanda’s hoofd hard op haar kut en klemde het hoofd tussen haar dijen. Even later kromde Leonie haar rug, verkrampte ze en kwam ze klaar. Nanda moest het naar buiten stromende vocht wel met haar mondje verwerken, want ze kon geen kant op. Leonie ontspande en commandeerde Nanda op haar rug, zodat ze Nanda kon likken. In precies dezelfde houding likte ze langs de schaamlippen van Nanda. Ik duwde mijn glimmende paarse genotsknop richting de openstaande, nog na druppelende gleuf van Leonie. Kermend ontving ze mijn lans toen ik deze hard in haar pruimpje ramde. Hijgend en kreunend likte en zoog ze aan de kut van Nanda. Nanda kwam al snel klaar. Met een luide gil, kwam ze trillend klaar. Nanda’s geil werd opgezogen door onze geile collega. Nadat Leonie al het geil had doorgeslikt, draaide ze zich om en hapte ze mijn pik in haar mondje. Omdat ik de twee dames al zo’n 20 minuten had staan neuken, was mijn leuter gevoelig. Ik werd om en om door de twee dames gepijpt. Ik voelde dat ik moest komen en pakte mijn pik vast. Direct openden de dames hun mondjes en staken ze hun tong naar buiten. Na een paar keer rukken spoot ik mijn zaad uit mijn eikel. De eerste straal in het mondje van Nanda en de volgende in het mondje van Leonie. Toen het zaad er niet meer uit spoot maar uit mijn eikel stroomde, liet ik Nanda mijn pik leeg en schoon zuigen. Nadat de dames nog even getongd hadden, zei Leonie dat ze naar haar kamer ging en dat ze misschien nog wel een keer kwam langs wippen.
“Je bent altijd welkom hoor, geil lekker ding die je bent” zei Nanda.
Nog na pratend vielen we op het bed en even later in slaap. De volgende ochtend was het haasten geblazen. De dag vloog voorbij en toen we ’s avonds weer in onze kamer waren vielen we snel in slaap. De derde beursdag was begonnen en Leonie vroeg op een moment of ik met haar een peukje ging roken. Nanda was met klanten bezig en omdat er verder geen andere klanten liepen besloot ik met haar mee te gaan. We liepen naar buiten, want tegenwoordig moet je je peuk buiten roken. Het was er rustig en nog voordat ik mijn pakje sigaretten gepakt had, drukte Leonie haar mond op de mijne. Na de tongzoen vertelde ze dat ze vanavond nog een keer door mij gepakt wilde worden. Haar hand verdween in mijn broek en pakte mijn groeiende lid vast.
“Deze wil ik graag in mijn natte kutje voelen” voegde ze er aan toe terwijl ze me geil aankeek. Omdat ik niet tot vanavond wilde wachten, trok ik haar mee. Om de hoek liet ik haar tegen de muur leunen. Ik schoof haar rokje omhoog en trok haar slipje naar rechts. Ik deed mijn rits van mijn broek los en trok met een handige beweging mijn harde pik naar buiten. Licht kreunend ontving ze mijn pik. Haar gleufje was nauw en nat. Hijgend pompte ik mijn neukstaaf diep in haar.
“Ja, jaaaa, spuit me vol, doe het snel, mmmm, lekkerrrrrr” hijgde ze. Toen ik bijna klaar kwam, hoorde ik een geluid achter me. Ik keek over mijn schouder en zag een andere man staan kijken. Hij had zijn pik uit zijn broek en trok er aan. Kreunend spoot ik even later mijn zaad in de nauwe doos van Leonie.
“Aaaah, ik ben nog niet gekomen” klonk het teleur gesteld uit de mond van Leonie. Toen zij ook over haar schouder keek zag ze de andere man ook staan. Ik haalde mijn pik uit haar schede en wat mij verbaasde was, dat ze zo bleef staan. Ze wenkte de man met haar hoofd en niet veel later schoof de onbekende zijn pik in de door mij volgespoten kut. Even later kwam Leonie trillend en kreunend klaar. De verkrampende kut was de aanleiding voor de onbekende om ook zijn kloten in Leonie te legen. Nadat de man zijn half slappe pik uit haar had gehaald, pakte ze een papieren zakdoekje en veegde daarmee haar kutje schoon. Ze keek in het zakdoekje en zei: “Mmmm, wat veel zaad, hier was ik echt aan toe.
” mompelde ze. Ze bedankte de vreemde en liep met me terug naar de stand. Tijdens het lopen zei ze dat ze altijd en overal geneukt wilde worden.
“Dus als jullie vanavond nog zin hebben….?” zei ze lachend.
De derde dag van de beurs was voorbij. Nog twee nachten en dan zouden we de daarop volgende ochtend weer naar huis rijden. Stilletjes vroeg ik me af hoe ik het de volgende nachten zou volhouden met twee van die geile vrouwen om me heen. Ik besloot het maar gewoon te nemen zoals het kwam. Na het eten waren we weer in de bar van het hotel en Leonie en Nanda hingen bij wijze van spreken aan mijn lippen. Toen ik één van mijn mannelijke vrijgezelle collega’s zag staan, zei ik tegen Leonie of hij niet iemand was die haar behoeftes kon vervullen. Ze bekeek hem aandachtig en zei vervolgens: “Tsja, ik zou hem zo ver kunnen krijgen dat hij zo met me mee gaat. Ze stelde voor dat als zij zo met hem naar boven zou lopen dat wij dan even later naar haar kamer, nummer 318, zouden komen. Leonie stapte richting Chris en Nanda en ik keken hoe zij het aanpakte. Tot onze verbazing liepen ze 5 minuten later naar de lift. Toen ze ons voorbij liep zei ze dat ze zich niet zo lekker voelde en dat Chris haar naar haar kamer bracht. Toen ze zeker wist dat Chris niet naar haar keek, knipoogde ze naar ons. Theatraal leunde ze tegen Chris aan toen ze richting de lift liepen. Omdat ze deed als of ze door haar knieën zakte, sloeg Chris een arm om haar heen zodat hij haar kon ondersteunen. Nanda en ik fluisterden tegen elkaar dat we wel zin in een “quatrootje” hadden en dat we haast niet wachten konden. Met een half stijve pik in mijn broek liep ik tien minuten later naast Nanda richting de lift. In de lift tongden we naar hartenlust en toen de lift op de derde verdieping stopte we met tongen. Nanda’s tepels staken door haar shirtje heen. Ik kon er niet van afblijven en voor de deur van kamer 318 wreef ik met een hand over haar tietjes en met mijn andere hand over haar kruisje. Haar hand gleed over mijn harde leuter, terwijl ze me heet aankeek. Even later voelde ik aan de deurknop en merkte dat Leonie de deur niet op slot had gedaan. Zachtjes slopen we naar binnen en heel voorzichtig deden we deur weer dicht. Stiekem keken we om het hoekje en zagen dat Leonie Chris zover had weten te krijgen om haar beter te maken. Chris zat naakt op zijn knieën tussen de benen Leonie en er bleef weinig over voor je verbeelding. Hij lebberde aan de kut van Leonie, die hem aanmoedigde om langs haar klitje te likken. Leonie zag onze hoofden en knipoogde maar weer eens.
“Oooh, jaaa, Chris, mmmmmm, stop je pik in mijn kut, jaaa, doe het nuuuuu” kermde ze. Niet viel later lag Chris in de missionarissen houding op Leonie en schoof zijn pik diep in de neukgleuf van onze geile collega. Nanda en ik kleedden ons uit terwijl we keken hoe Chris Leonie op handen en knieën zette, zodat hij haar van achteren kon neuken. Nanda ging door haar knieën en hapt mijn pik in haar mondje. Terwijl ze keek hoe Chris zijn leuter in Leonie schoof, schoof ze mijn pik in en uit haar pijpebekkie. Even later besloot Nanda om op te staan en achter Chris plaats te nemen. Zonder aankondiging pakte ze de heen en weer schommelende kloten van Chris vast. Geschrokken stopte Chris en keek over zijn schouder. Toen hij de naakte Nanda zag, liet hij zijn blik goedkeurend over het lijf van Nanda glijden. Daarna zag hij mij staan. Toen hij weer zijn neukbewegingen hervatte, zei hij: “Kom er maar lekker bij”.
Nanda liet de kloten van Chris los, ging met de benen wijd voor Leonine liggen, die vervolgens haar mondje op de kut van Nanda drukte. Met als resultaat dat er drie kreunende mensen in de kamer waren. De kamer vulde zich met gekreun en een enorme sexlucht. Ik wilde weer eens een kut om mijn pik heen voelen en trok Nanda naar de rand van het bed. Ik zette haar op handen en knieën en schoof mijn kloppende eikel tussen haar schaamlippen. Ze was weer eens heerlijk nat, nauw en warm. De hoofden van de twee dames waren dicht bij elkaar. Even later tongden de dames er heerlijk op los, terwijl ze hard van achteren genomen werden. Chris en ik keken elkaar bezweet aan en alsof we het vaker deden, trokken we zonder een woord te zeggen onze leuters uit de kutjes en wisselden van kut. De dames kermden dat we hun diep moesten nemen en dat we het lekker hard mochten doen.
“Ooooh, jaaaa, aaaaiiiiii, mmmmmm, lekkerrrr, doe het hard, en diep” jammerde Leonie.
“Kom op Chris, harderrrr, jaaaa, lekkerrrr, wat doe je het lekkerrrr harrrrd” hijgde Nanda. Ik pakte met twee handen de heupen van Leonie vast en trok haar billen bij iedere penetratie hard naar me toe.
“Oeffff, pfffff, oeiiii, jaaaaaa, ooooooh” klonk het uit haar mondje.
“Mmmmm godver, jaaaaa, ooooh kut , wat lekkerrrrrr” hijgde ze. Eventjes later ging ik op mijn rug op bed liggen, met mijn voeten op de grond, en liet Leonie met haar tieten naar me toe over mijn pik zakken. Ik zag hoe haar ogen weg draaide toen ze direct klaar kwam. Trillend en kreunend kwam ze klaar. Haar verkrampende kut masseerde mijn neukstaaf. Ik hoorde Nanda eventjes niet meer kreunen. Een paar seconde later bleek waarom. Chris stond achter Leonie en propte zijn staaf in haar kontje. Leonie schreeuwde het van schrik uit. Ik voelde hoe de pik van Chris langs het dunne scheidingswandje, tussen kut en kont, in de aller nauwste neukgat van Leonie schoof. Nadat ze gewend was, pompte mijn collega en ik onze harde leuters in de twee gaatjes van Leonie. De ene climax volgende na de andere bij de gevulde geile vrouw. Toen ze vermoeid voorover viel, trokken we onze pikken uit de gaatjes van Leonie en dirigeerde Nanda in een zelfde positie. Met als verschil dat de pik van Chris in de kut zat en mijn dik geaderde 20 cm lange neuklans in haar kontje. Nanda had geen moeite hiermee en moedigde ons direct aan. Mmmm, jaaa, oeffff, pffffff, jaaaa, lekkerrrr, mmmmm, jaaa, woon me uit, rek me op, jaaaa doe het” schreeuwde ze uit. Luid kreunend genoot ze van onze twee pikken. Ook zij kwam om de haverklap klaar. De pik van Chris sopte tussen haar lekkere schaamlippen. Chris kondigde na een poosje aan dat hij moest komen. Met een luide kreun spoot hij zijn kwakkie in de kut van Nanda. Omdat ik vond dat Leonie ook wat zaad had verdiend, trok ik mijn pik uit het kontje van Nanda en hield hem voor het hoofd van Leonie die op de rand van het bed vingerend had zitten kijken. Na een paar keer trekken spoot ik mijn sperma over haar gezichtje. Mijn dikke room droop langzaam van haar gezicht en druppelde op haar naar voren staande borsten. Met haar vingers duwde ze het zaad wat op haar gezicht zat in haar mond en de klodders sperma die inmiddels op haar borsten lagen smeerde ze over haar tieten uit. Toen Nanda en ik even later weg wilden gaan zei Chris dat hij nog even bij Leonie bleef. Wij wensten hen veel plezier en gingen we naar onze kamer. We doken direct onder de douche en daarna in bed.
De vierde beursdag verliep zeer rustig en het duurde dan ook een eeuwigheid voordat deze voorbij was. Ik zei tegen Nanda dat ik de laatste avond alleen met haar wilde zijn en dat Leonie zich kon laten verwennen door Chris. Toen Nanda zei dat ze dat goed vond keek ze me met twinkelende oogjes aan. Op de terugweg naar het hotel, kwamen Chris en Leonie naast ons lopen.
“Zullen we vanavond weer?” vroegen ze. Maar Nanda en ik zeiden dat we alleen wilden zijn en dat zij mochten doen wat ze wilden. Teleurgesteld zeiden ze dat ze het erg jammer vonden, maar dat het zo goed was.
“Een volgende keer misschien anders” zei ik.
“We vonden het gisteren wel lekker geil hoor” voegde ik er aan toe, want ze moesten niet denken dat we het gisteravond niet fijn vonden.
“Nou, wij dus ook, want anders hadden we het niet gevraagd” zei Chris. Na het eten stonden we met zijn vieren in de lift en ik nam van Leonie met een tongzoen afscheid, want morgen reden we op eigen gelegenheid terug en de kans bestond dus dat we elkaar voorlopig even niet zagen. Nanda kreeg een tongzoen van Chris om de zelfde redenen. Nanda had trouwens tegen een andere collega, waar mee ze naar de beurs was gereden, gezegd dat ze met een ander mee terug reed. Mij dus! We deden de deur van onze kamer achter ons dicht en kleedden ons uit. Daarna gingen we op bed liggen en sloegen ieder een arm om elkaar heen. Rustig streelden we elkaar. Heel rustig verkenden we elkaars lichaam. Af en toe wiebelde ik met een vinger een tepel heen en weer en zij gleed met haar nagels over mijn groeiende pik. De erotische spanning liep op, maar we bleven elkaar strelen en soms tongden we even. Ongemerkt doezelden we weg. Toen ik wakker schrok lagen we nog steeds stevig tegen elkaar aan met elkaars armen over elkaars buik. De lampen waren nog aan en ik luisterde naar haar rustige ademhaling. De wekker gaf aan dat het 2 uur in de nacht was. Mijn leuter lag slap op mijn onderbuik. In mijn gedachten liet ik de afgelopen dagen voorbij gaan. Het leek wel “uitzending gemist”.
De ene neuksessie na de andere zag ik voorbij komen. Dit liet mijn stemming en pik niet onberoerd. Ik haalde de arm van Nanda van mijn buik en duwde haar zachtjes op haar rug. Ze merkte er niets van en sliep dus rustig verder. Ik ging op bed zitten en bekeek haar. Haar smalle voeten gingen over in ranke enkels. Vervolgens keek ik naar de donshaartjes op haar scheenbeen. Mijn blik gleed verder en mijn ogen bleven rusten op de plek waar de binnenkanten van haar dijen samen kwamen. Omdat ze met licht gespreide benen lag, kon ik zien hoe haar kleine schaamlippen tussen haar grote schaamlippen naar buiten staken. Het kleine gevoelige knopje boven aan haar schede was net te zien. De kale flink ontwikkelde venusheuvel was een lust voor mijn oog. Via de navel kwam ik uit bij haar borsten. De kleine tepelhoven van haar b-cup waren licht van kleur. Na de hoekige kaaklijn kwam ik uit bij haar sensuele mond, die ietsjes open stond. Mijn pik stond fier overeind toen ik mijn blik weer terug liet glijden.
“Mmmm, wat een mooie vrouw!” dacht ik toen ik weer naast haar ging liggen. Ik deed het licht uit en sloeg een arm om haar heen. Dit keer legde ik mijn hand op haar venusheuvel en viel weer in slaap. Weer werd ik wakker, dit keer met een odol, en de wekker vertelde me dat het bijna 7 uur was. Mijn hand lag nog steeds op haar venusheuvel. Ik drukte zachtjes met mijn hand op haar venusheuvel en draaide kleine rondjes. Ik had eens op tv gezien dat je daarmee iedere vrouw super nat kon maken. Terwijl ze sliep werd haar onderbewustzijn wakker, want haar tepels zag ik harder worden. Met gesloten ogen, begon ze met haar heupen te bewegen. Na een minuut of tien begonnen haar oogleden te knipperen. Ze werd langzaam wakker. Ik liet mijn hand tussen haar benen glijden en door de lichte druk die ik uitoefende deed ze haar benen van elkaar. Toen ik een vinger in haar kutje liet glijden, mompelde ze slaperig: “Mmmm, lekker wakker worden hoor.” Ze bleef met gesloten ogen liggen terwijl ik heel langzaam mijn vinger in en uit haar poesje liet glijden. En als ik dan af en toe met het topje van mijn vinger haar klit aan raakte, rilde ze van genot. In kleermakerszit ging ik zo dicht mogelijk naast haar zitten. Nog steeds vingerde ik haar. Met mijn andere hand ging ik naar haar borsten en masseerde deze zachtjes. Af en toe trok ik een tepel uit een tepelhof, wat weer een genotsrilling opleverde. Met gesloten ogen bevochtigde ze met haar tong haar lippen en ontsnapte er een kreun uit haar mond als ik weer eens zachtjes haar kittelaar beroerde.
“Mmmm, lekker geil hoor, zo zacht” lispelde ze. Ik keek hoe mijn vinger, glimmend van haar geil, voor de zoveelste keer in haar neukgrotje gleed. Haar ademhaling ging sneller en klonk zwaarder. Hijgend en zachtjes kreunend liet ze weten hoe lekker ze het vond. Toen ik mijn vinger uit haar kutje haalde, opende ze vragend haar ogen. Snel plaatste ik mijn knieën naast haar hoofd en dook met mijn hoofd tussen haar dijen. Zachtjes knabbelde en zoog ik aan haar klit om daarna langs haar schaamlippen te likken. Er werd positief op gereageerd, want het kreunen en hijgen ging weer verder. Op een moment pakte Nanda mijn knie vast en trok er aan. Ik begreep de hint en plaatste die ene knie aan de andere kant van haar hoofd. Direct voelde ik tong langs mijn ballen gaan. Godver…..wat lekker zeg. Als ik weer eens een schaamlip in mijn mond zoog, zoog zij een kloot in haar mondje. Na een poosje kromde zij haar rug en drukte ze haar billen in de matras. Direct drukte ik mijn mond op haar openstaande neukgleuf om niets van haar sap te missen. Rillend en kermend perste ze haar geil uit haar kut. Haar heerlijke geil slikte ik allemaal door. Toen ze weer ontspande, ging ik direct verder met het likken van klit en schaamlippen. Ze duwde mijn onderlichaam omhoog en trok mijn eikel richting haar mondje. Direct voelde ik het puntje van haar tong in mijn pisgaatje, wat er voorzorgde dat er snel wat voorvocht uit mijn eikel lekte. Haar tong ging langs mijn eikel en even later voelde ik hoe haar lippen om mijn neuklat gleden. Mijn leuter gleed over haar tong tot aan haar huig, daarna zoog ze hard om even later mijn pik weer terug te laten glijden. Een hemels gevoel, kan ik jullie melden. Ondertussen (passen woord, he? onder…..tussen) likte ik nog steeds aan de heerlijk ruikende natte gleuf. Een paar minuten later wilde Nanda wat anders, want ze duwde me van haar af en op mijn rug.
“Ik wil je leuter in mijn natte nauwe hete holletje hebben” zei ze terwijl ze me beklom. Ze richtte mijn kloppende eikel op haar kutje en zakte naar beneden. Terwijl ze dat deed, keek ze me indringend aan. Toen haar billen mijn onderlijf raakte, zuchtte ze diep.
“Mmmm, jaaaaa, lang, dik, hard, geaderd, mmmmm, lekkerrrrrrrr” hijgde ze daarna. Ze ging met haar onderlijf omhoog en toen alleen nog mijn eikel in haar poesje zat, zakte ze weer naar beneden. Rustig wipte ze zo op en neer. Ze leunde eerst op mijn schouders, daarna op mijn enkels en dan weer op mijn schouders en dan weer op mijn enkels. Ze kneep met haar kutje, ze kantelde haar bekken. En dat alles, om mijn eikel langs elk gevoelig plekje in haar kutje te laten glijden. Al snel kondigde haar tweede climax van de ochtend zich aan. Met een luide kreet en holle rug, verkrampte ze. Ze zat stil op mijn onderlijf en ik voelde hoe de kut van haar keer op keer om mijn pik samentrok. Ze had haar hoofd wat naar achteren gekanteld, waardoor ze haar tieten naar voren drukte. Terwijl haar kut nog verkrampte, kwam ik overeind, drukte haar borsten naar elkaar toe en zoog om en om haar harde tepels in mijn mond. Dit resulteerde in nog harder gekreun.
“Mmmm, jaaaaa, pfffffff, lekkerrrrrrrrrr” hijgde ze. Na het klaarkomen tilde ik haar onderlijf wat omhoog en zei dat ze zo moest blijven zitten. Ik ging weer liggen en schoof mijn pik langzaam bij haar naar binnen. Steeds sneller pompte ik mijn harde leuter in haar. Met horten en stoten hijgde ze dat haar kut zo gevoelig was, maar dat ik vooral moest doorgaan. Mijn kloten slingerden flink heen en weer, door het hoge tempo. De sopgeluiden en een heerlijke seksgeur kwamen tussen de benen van Nanda vandaan.
“Oooh shit, ooooh, godver, jaaaaa, mmmmmm ik koooom” gromde ik toen ik voelde dat mijn zaad omhoog kwam borrelen. Ik drukte mijn eikel zo diep mogelijk in haar en spoot mijn sperma in haar. Straal na straal verliet mijn zaad mijn kloten. Bij iedere straal probeerde ik mijn leuter nog dieper in haar te duwen. Toen ik ontspande, viel mijn onderlichaam weer op de matras en Nanda op mij. Langzaam werd mijn pik slap en toen deze uit haar schede gleed rolde ze van me af. Een seconde later hing ze met haar lekkende kut boven mijn mond en commandeerde me: “Lik mijn kujte leeg.” Daar was geen woord Frans bij en ik deed het graag. Voordat ik mijn mond op haar kutje duwde, trok ik haar schaamlippen van elkaar en vroeg haar te persen. Het was een geil gezicht hoe ik het binnenste van Nanda zag werken om mijn zaad er uit te krijgen. In één keer zag ik het komen en drukte dan ook direct mijn mond op haar natte glimmende roompotje. Nadat ik het mengsel van haar geil en mijn zaad had doorgeslikt, gingen we naast elkaar liggen om na te genieten. Toen ik op de wekker keek zag ik dat het half negen was. Anderhalf uur hadden we liggen vrijen, neuken, ketsen of hoe je het ook wilt noemen. Een uurtje later zaten we aan het ontbijt en weer een anderhalf uur later zaten we in de auto op weg naar huis. Vrolijk pratend duurde de reis ongemerkt niet zo lang als de heenreis. Toen ik bij Nanda’s huis de auto in de “vrij” zette, vroeg ze me mee naar binnen. Tsja en wat er verder gebeurde….hoef ik niet uit te leggen.
Het leven is mooi! Lang leve de vrouwen!
Aantal keer gelezen:
513
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)