Spannendverhaaltje.nl

Intensieve zorgen

-
16-08-2010
Dit is een verhaaltje voor iedereen die bang is in een ziekenhuis. Na een dom werkongeval (ik was van een stelling gevallen) kwam ik op de orthopedische afdeling terecht. En wat ik daar meemaakte was zalig. Maar laat ik het stuk voor stuk vertellen. Ik was bedlegerig en moest volledig geholpen worden om mij te wassen. Nu ja, zal je zeggen, en dan? Wel daar liep juist een meisje stage. Die kwam me elke dag verzorgen. Het was zon knappe, een klein meisje van 19 jaar, met lang zwart haar en van die mooie groene ogen. Een droom. Ik lag niet in het ziekenhuis, maar was in Utopia. Ze waste iedere dag mijn hele lichaam. Ze glimlachte verleidelijk naar me en was gewoon een wens die uitkwam. Op een keer mocht ik een tijdje uit bed.
Zij hielp me recht op de rand van het bed en knielde om mijn pantoffels aan te doen. Ze zat op haar hurk maar verloor plots haar evenwicht en viel voorover. Recht met haar gezicht in mijn kruis. Geschrokken deinsde ze achteruit. Maar dan glimlachte ze en keek me recht in de ogen. Zalig. Daarop boog ze haar hoofd weer en kuste me door mijn boxer heen op mijn lul. Hij was ogenblikkelijk keihard. Ik kon het moeilijk verbergen. Ze begeleide me naar de wastafel en deed mijn onderhemd en mijn boxershort uit. Ze waste mijn bovenlichaam helemaal. Toen ze mijn lul moest wassen nam ze geen washandje maar knielde weer en begon me te likken en te kussen.
Ik ga je eens grondig wassen, zij ze, terwijl ze mijn lul in haar mond had. Niet met je mond vol praten, zei ik. Ze nam mijn lul zo ver als haar mondje kon verdragen en begon te zuigen. Na een poosje stopte ze en zei: neem mijn haar vast en duw mijn gezicht tegen je aan. Ik deed dat en ze begon weer te lurken alsof haar bestaan ervan afging. Ik ga spuiten, zei ik, maar ze deed onverstoorbaar verder. Dus spoot ik haar mond maar vol met mijn zaad. Trots toonde ze me de sperma in haar mond en slikte het vervolgens door. Nog even opruimen, zei ze, en ze likte de resten sperma van me af.
Kijk hoe mooi hij blinkt door mijn speeksel, voegde ze er aan toe. Ik wil nog iets doen, mag ik vroeg ze. Ga je gang, zei ik. Ze ging achter me staan en likte mijn rug en ging zo naar beneden. Je hebt een mooie kont, zei ze. Ze likte mijn reet een paar keer en trok dan mijn billen open. Lekker kontgaatje heb je daar, zou mijn tong daar in passen? Ze probeerde het meteen. Ze schoof haar tong heen en weer in mijn aarsopening. Toen ze klaar was zei ze: zo je reet is ook schoon. Plots haalde ze een potje tevoorschijn. Ze moest nog een urinestaal hebben voor het labo. Pis hier maar in, zei ze. Ze stak het potje in haar mond en ging met haar gezicht boven het toilet hangen.
Zo een geil verpleegstertje kom je ook niet alle dagen tegen. Daarom heb ik besloten ze te houden. Ze krijgt nu al 5 jaar iedere dag haar portie van mijn zaad. En ze verzorgd me nog steeds goed.
Aantal keer gelezen:
539
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)