Spannendverhaaltje.nl

Inmijn vaders vriendin

-
21-10-2010
Mijn vaders vriendin
Mijn vader en moeder zijn nu al drie jaar uit elkaar en mijn vader heeft een nieuwe vriendin.
Ik ben nu 16 jaar en mag voor het eerst weer een wekend bij mijn vader logeren.
Ik wil niet bij mijn vader zijn dus ik moet het beste er van maken.
Mijn moeder brengt mij weg zet mij voor de deur af en vertrekt weer.
Als ik daar aan kom is het en groot huis in een buitenwijk.
Er wordt open gedaan door een vrouw van net 22 jaar.
Het is vrijdag middag even naar schooltijd.
Als ik binnen ben stel ik mij voor Tonny en zei Coby ik zet mijn tas in de gang en we gaan naar de woon kamer.
Daar gaat ze iets te drinken voor ons halen dus ik ga op de bank zitten.
Als Coby weer binnen komt bekijk ik haar eens ze is slank knap en mooi lange bennen gestoken in een kort blauw rokje en een witte blouse zonder bh er onder zo dat je haar tepels door de stof kan zien.
Mijn moeder zorgt altijd dat ik niets van haar zie gesloten blouse en lange rokken.
Als Coby gaat zitten in de stoel tegen over mij zie ik dat ze een wit slipje aan heeft langs haar dijen, kan ik onder haar rokje zien dat strak om haar dijen zit.
Als ze even zit doet ze haar hand op het drie hoekje dat onder haar rokje zit zo dat ik niets meer kan zien.
We praten even wat over alles en niets als mijn vader thuis komt.
Ze staat op en gaat naar de gang en daar zie ik dat mijn vader haar zoent en met zijn handen onder haar rokje zit om het hem gemakkelijker te maken zet ze haar benen iets uit elkaar.
Dan komen ze beide naar de kamer mijn vader komt naar mij geeft mij een hand en vraagt of ik Coby aardig vind ik zeg dat ik haar wel leuk vind.
Als we weer gaan zitten is het rokje van Coby nog iet om hoog geschoven ik kan nu zien dat er een boel kant aan haar slipje zit.
Mijn vader verteld dat hij al snel weg moet maar morgen de helle dag thuis zal zijn en dat we dan iets gaan doen.
Hij drinkt wat en dan gaat hij weg en Coby brengt hem bij de deur en weer kust hij haar en zitten zijn handen tussen haar benen.
Coby neemt iets te drinken mee uit de keuken en gaat weer zitten het witte slipje onder het blauwe rokje trekt nog steeds mijn aan dacht.
Ik pak mijn huis werk en leg het op de tafel nu kan ik mijn hoofd nog iets dieper buigen zo dat ik nog meer onder haar rokje kan kijken ik zie nu het begin van haar spleetje en wat rossig schaamhaar door de kant heen.Ze heeft het niet in de gaten en na een half uur staat ze op en zegt ik ga even douche je heb nog huis werk genoeg en als je wat wil drinken in de koelkast.
Ze staat op en loopt naar de trap en als ze de trap op loopt zie ik haar billen bloot onder haar rokje en aan de voor kant had ze toch een slipje aan?
Ik denk even na en wil weten hoe het zit ik pak mijn reken boek en loop naar de trap.
Ik loop zo stil mogelijk naar boven en op de overloop staat een deur open en aan de scharnier kant zie ik Coby achter de deur staan ze heeft het rokje uit en haar blouse ook ze heeft een slipje aan zonder achter kant ik zie haar bloten billen.
Ik blijf staan kijken ze ziet mij niet maar ze doet haar slipje uit en laat het op de grond vallen.
Als ze zich om draait zie ik voor het eerst een naakte vrouw ze heeft rood haar op haar kutje ze streelt met haar hand door haar schaamhaar.
Dan komt ze naar de deur ik loop naar de kamer in gang daar komen we elkaar tegen.
Als ze mij ziet houd ze haar hand voor haar kutje je kunt zien dat ze nooit zonder broekje zont daar is haar huid heel wit.
Ik vraag kan je mij helpen met deze som en ik laathaar mijn boek zien en duw die in haar hand.
Ze kijkt in mijn boek en vergeet haar hand voor haar kutje te houden en wijst met haar vinger langs de som.
Ze verzekerd mij dat ze mij er niet mee kan helpen en schuift langs mij heen nar de bad kamer.
Ik kijk haar na en even later hoor ik de douche aan gaan ik loop de slaap kamer in en beuk mij en pak haar slipje op het is een drie hoekig lapje stof met drie touwtjes er aan het is nog warm van haar lijf ik kijk er in en zie dat het nat is waar geen kant zit en ik ruik er aan ze ruikt lekker.
Ik denk nog even na en ga dan naar de douche daar staat ze net haar haren te wassen ik zie haar hele maal naakt en haar tepels staan stijf recht op haar borsten.
Ze heeft haar ogen dicht en ik schuif d douche deur langzaam open als ze doe kou voelt van de open deur kijkt ze verschrikt naar mij.
En wil ze haar handen voor haar borsten en kutje houden en snauwt verdwijn ga naar beneden maar de zeep loopt in haar ogen ze wil de zeep afwrijven uit haar gezicht.
Ik steek mijn hand in de douche en steek hem tussen haar benen net als mijn vader dat deed.
Het voelde best lekker en ik wrijf maar door tot dat ze plots begint te trillen en te schudden ze heeft knikkende knieŽn.
Ze houdt zich aan de douche deur vast anders gaat ze zeker onder uit.
Ik ga gewoon door met wrijven en voel haar kut word steeds natter en niet van het douche water daar word ik nat van het water loopt over mijn arm en mijn rug.
Dan smeekt Coby of ik wil stopen ze kan niet meer maar ik ga door en dan gebeurt het Coby zakt trillend en schokkend door haar knieŽn en ligt nu in de douche bak met haar benen er uit stekend.
Mijn hand wrijft nog steeds haar kutje en twee vingers steken diep in haar neuk gat.
Ze beweegt niet meer en haar ademhaling gat met hortten en stoten haar benen liggen wijd uit elkaar.
Ik haal mijn hand van haar kutje en kijk er naar het ziet er net zo uit als de foto's in het boekje van Klaas op school.
Met mijn vingers doe ik haar schaam lippen uit elkaar aan de buiten kant is het kutje wit maar binnen in is het roze en zie ik het gaatje waar de pik in moeten net mijn twee vingers in zaten.
Het water van de douche spettert nu ook over mijn hoofd en er ligt veel water naast de douchebak.
Langzaam komt Coby weer een beet je bij en als ze mij aan kijkt vraagt ze wat is er gebeurd?
Ik vertel haar dat ze door haar benen is gezakt.
Ze gaat zitten en trekt haar benen op en met haar rug achter in de douche bak zo dat ze onder het warme water zit.
Ik sta nat gespetterd voor de douche en kijk naar haar.
Na een poosje realiseert ze zich dat ze naakt voor mij zit en wat er is gebeurt ze is zo heftig klaar gekomen dat ze onder uit is gegaan en nu probeert ze haar naak lichaam weer te bedekken met haar handen.
Stotterend zegt ze Tonny dat mag je niet doen je moet je huis werk maken en niet bij mij in de badkamer zijn en zeker niet aan mij komen.
Dan pas ziet ze dat ik behoorlijk nat ben van het douchewater en zegt droog je af en ga drogen kleren uit je tas pakken en doe die aan.
Ik doe mijn natte kleren uit en sta nu naakt voor haar ze zit nog steeds in de douche als ik zie dat ze naar mij kijkt krijg ik een stijve lul en dat ziet ze ik sta vlak voor haar en ik ril van de kou.
Dan stap ik zo de douche in en ga onder het warme water staan mijn stijve piemel steekt nu bijna in haar gezicht.
Het water warmt mij op en mijn piemel word nog stijver en dan druk ik mijn piemel tegen haar lippen.
Ze opent haar mond en zuigt mijn piemel in haar mond en speelt met haar handen met mijn ballen en mijn piemel woord steeds harder.
Dan kom ik klaar mijn sperma loopt uit haar mond en een boel zit er in ze slikt dat wat in har mond zit in en likt met har lippen de rest naar binnen dan steekt ze haar gezicht in de douche straal en wast haar gezicht.
Dan doet ze de douche uit en gaan we ons afdrogen als we droog zijn loopt ze naakt naar de slaap kamer mijn tas staat nog in de hal die ga ik halen.
Als ik weer bij haar in de slaap kamer kom zit ze naakt voor een spiegel en borstelt haar haren wij bij haar borsten op het ritme mee bewegen.
Ik ga op de rand van het bed zitten en kijk naar haar.
Als ze op staat komt ze naar mij toe en gaat bij mij op het bed zitten en zegt dit blijft wel onder ons He niets tegen je vader of moeder zeggen He.
Ik kijk haar aan ben je klaar gekomen onder de douche?
Ze knikt ik ging van mijn stokje ik had zo iets nog nooit beleeft.
Ik ook niet je ben de eerste vrouw die ik naakt zie en die ik aan haar kutje heb gevoeld en die mij heeft gepijpt nu wil ik je ook nog neuken dan heb ik alles met je gedaan en ik steek mijn hand weer tussen haar benen.
Luister Tonny neuken kan nu echt niet je vader en ik hebben net besloten een kindje te nemen dus ben ik met de pil gestopt en wil zwanger worden van je pa en niet van jou.
Ik zeg niets maar steek mijn vingers in haar kutje
Ze zegt alsjeblieft niet doen Tonny.
Ik ga gewoon door met mijn vingers in haar kutje en ik krijg weer een stijve piemel GA OP JE RUG LIGGEN IK WIL JE NU NEUKEN.
Maar Tonny ik zeg je toch dat het niet kan
Ik duw tegen haar borsten en ze gaat achter over op haar rug ik trek haar dijen uit el kaar en ga boven op haar liggen.
Ze smeekt niet er in gaan Tonny ik wil niet zwanger worden en je bent net al in mijn mond klaar gekomen dus in je voor vocht zit nu alle maal zaad.
Ik doe of ik niet hoor en steek mijn piemeldiep in haar kutje en begin haar te neuken.
Ze probeert onder mij weg te komen en tegen mij te duwen maar ik blijf op haar liggen en houd mijn piemel in haar kutje.
Dan geeft ze het op en haar lijf begint onder mij te schokken en te trillen dat geeft een raar gevoel in mijn piemel en dan slaat ze haar benen om mijn kont en trekt mij diep in haar kutje ze beweegt nu veel meer als ik en als haar ogen verdraaien en ze klaar komt spuit ik mijn eerst lading sperma in een kutje.
Vermoeit blijf ik op haar liggen met mijn piemel die nu minder stijf is in haar kutje ze lijkt wel buiten kennis te zijn.
Ik ga van haar af en kijk naar haar dan kijk ik in haar kutje en daar zie ik een boel sperma uit lopen op de deken waar op we hebben gelegen.
Mijn piemel is helle maal nat ik pak de handdoek en maak mijn piemel droog.
Dan zie ik dat ze naar mij ligt te kijken.
Ik kleed mij aan en als ik naar beneden ga ligt ze nog naakt op het bed.
Het duurt wel een uur voor ze beneden komt ze heeft haar blouse weer aan en het blauwe rokje.
Dan komt ze bij mij staan en kikt in mijn leer boek en legt haar and op mijn schouder en zegt tegen mij echt niets tegen je vader zeggen He.
Ik kijk haar aan maar zeg niets maar ik pak met twee handen haar rokje en schuif het om hoog en zie ze heeft nu een roze slipje aan.
Dan laat ik haar zo staan en ga naar de keuken iets te drinken pakken als ik terug in de kamer kom zit ze op de bank.
Een paar uur later belt mijn vader op dat hij niet thuis komt maar dat het wel de volgende morgen word.
Voet noot bijna 9 maande later kreeg ik een half zusje
Aantal keer gelezen:
621
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)