Spannendverhaaltje.nl

in-VORM-atica

-
16-08-2010
Ik was ziek geweest en moest om mijn eindtoets informatica te kunnen maken extra oefenen na schooltijd. Ik zat alleen met de lerares in het lokaal. Er werd veel over deze vrouw geroddeld. Dat ze hoer was en dat soort dingen. Ze was een grote vrouw, droeg ook vandaag weer een kort rokje en naaldhakken, en ze had dikke lippen. We waren natuurlijk best vervelend in de klas maar ik leek een streepje voor te hebben, en dat had zij ook bij mij want ik vond het een mooir vrouw. Ik werkte rustig verder op de computer maar stuitte op een probleem en vroeg de lerares om hulp. Ze kwam naar me toen en ging achter me staan. Haar ene hand ging naar de muis en de andere zette ze op tafel. Ik zat nu tussen haar en de tafel en probeerde haar niet aan te raken. Dit lukte niet en ik raakte met mijn achterhoofd haar borst.
Ze deed een stap achteruit maar ik deed of er niks was gebeurd en pakte de muis. Er gebeurde even niks maar toen opeens pakte ze mijn hand. Ik draaide me om, ze boog voorover waardoor ik achter haar blouse kon kijken en kuste me toen op mijn mond. Ik stond op en pakte haar vast, begon haar te zoenen en al snel waren onze tongen in elkaar verwikkeld. Ze nam me mee naar een klein kamertje en ik ging op het bureau zitten. Zij deed de deur op slot en kwam naar me toe lopen. Ze knoopte haar blouse los en deed haar bh uit. Ik zei: juf wat ziet u er lekker uit. juf zei ik altijd om haar een beetje te klieren. Ze lachte naar me. Toen ze bij me was wreef ze over mijn kruis terwijl ik haar borsten pakten. Ze waren lekker zacht en groot en ik kuste haar tepels. Ze trok mijn shirt uit en knoopte mijn broek los. Al snel waren we naakt en nam ze mijn stijve in haar mond. Ze was lekker warm en liet mijn lul diep in haar keel glijden.
Ze tongde mijn eikel en ik hield het niet meer. Ze pakte mijn billen en ik spoot mijn lading diep in haar keel en ze slikte alles door. Haar vingers gingen langs haar kale grotje en haar tepels en mijn lul werd al weer hard. Ze pakte en condoom, deed die bij mij om en ging op de grond liggen. Ik ing tussen haar benen liggen en ze begeleidde mijn lul in haar kutje. De meisjes die ik had geneukt waren strak maar zij was ruim en nat. Met diepe halen neukte ik haar en ze kreunde. Opeens stond ze op en zei: Ik wil je kale lul in me voelen. en trok de condoom van mijn lul. Ze leunde over het bureau en stak haar kontje naar achter. Ze zei dat ze hem van achter wou en ik zette mijn lul dus tegen haar nauwe gaatje. Ik kon makkelijk omdat het gaatje al vaker was opgerekt maar het voelde niet minder lekker. Ik begon te neuken en ze hijgde en kreunde. Op een gegeven moment zat ik helemaal in haar kontje en masserde haar borsten.
Ze merkte dat ze ging komen en begon haar kont naar achter te drukken op mijn ritme. Ze begon zichzelf te vingeren en ze kwam klaar. Door het samentrekken van haar spieren kwam bij mij een lading en even later spoot ik in haar kontje. Ik voelde haar lekkere billen tegen mijn buik. Ze maakte zich een beetje schoon en we kleedde ons aan. Bij de deur gaf ze me diepe tongzoen en zij dat ik wel klaar was voor de toets. Ik stak mijn tong nog eens diep in haar mond en pakte haar billen vast. Ik ging snel naar huis in afwachting van de toets volgende week.
Aantal keer gelezen:
577
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)