Spannendverhaaltje.nl

In slaap gevallen

-
21-08-2010
Woensdagavond, half negen. Merel was gaan zwemmen zoals ze elke woensdag doet. En ik bleef thuis lekker op de bank naar een filmpje kijken. De hele dag denk ik eigenlijk maar aan een ding, en dat is haar lichaam. Merel heeft een heel mooi figuur, een goede volle boezem en een lekker kontje. Alleen een probleem ik zou nog moeten wachten met het bekijken en genieten van haar lichaam, want na mijn werk zouden we naar een verjaardag gaan en daarna zou ze dus gaan zwemmen. Maar rond een uur of tien zou ze weer thuis zijn. Om een uur of half negen kreeg ik een idee. Ik zou alvast gaan douchen en in bed gaan liggen en afwachten of zij net zo veel zin in mij heeft als ik in haar. Nadat ik een heerlijke warme douche genomen heb, ben ik zoals gepland in bed gaan liggen. Ik voel een warm gevoel in mijn onderlichaam maar kan het nog niet helemaal plaatsen wat het is. Langzaam begin ik het door te krijgen, ik ben in slaap gevallen. En Merel is me wakker aan het pijpen, ik hou me maar even van de domme. Hmmm, dit is echt een heerlijk gevoel. Merel heeft dus net zoveel zin in mij.
Aan mijn ademhaling merkt Merel dat ik niet meer slaap, en op dat moment begint ze me onzettend snel te trekken. Opeens stopt ze hiermee en gaat weer op dezelfde manier door waarmee ze me wakker heeft gemaakt. Haar warme lippen sluiten om mijn pik en ik voel haar tong vanaf mijn ballen tot aan het topje van mijn eikel glijden. Ze neemt allebei mijn ballen in haar mond en trekt zeer geraffineerd aan mijn pik. Ik weet dat ik dit niet lang zal vol kan houden. Ik aarzel even of ze deze klus af mag maken of dat ik haar zal laten stoppen. Ik laat haar nog even begaan. Ik vraag aan haar of ze zelf ook niet lekker gelikt wil worden, dat was niet tegen dovemansoren gezegd. Ze wil naast me komen liggen maar ik zeg dat als ze gelikt wil worden dat ze op mijn gezicht moet gaan zitten. Binnen een seconde voel ik haar warme poes op mijn mond. Ik lik haar vocht van haar schaamlippen en vermijd de clitoris nog even. Maar ik weet hoe ze gelikt wil worden en dat is juist op haar clitoris. Ik zuig me klem op haar klitoris en lik haar heel rustig over haar klitje. Een klein zacht kreuntje komt uit mond, nog even lik ik heel rustig. Maar ook ik ben zo onzettend opgewonden dat ik niet rustig wil likken. Ik wil haar voelen klaarkomen op mijn gezicht. Steeds sneller en steeds harder zuigend lik ik mijn vrouwtje.
Met mijn handen streel ik haar overal, maar vooral haar kontje. Af en toe ga ik plagend over haar sterretje heen. Ook haar ferme borsten sla ik niet over, maar een erg makkelijke houding is dit niet dus ga ik weer terug naar haar kontje. Haar benen beginnen te trillen, ik merk dat ze in de laatste fase zit. Nog sneller lik ik haar. Ik neem haar klitje tussen mijn tanden en wil dat ze klaarkomt. Zoals verwacht laat dit niet snel op zich wachten. Haar benen spannen zich aan en mijn gezicht wordt nog dichter tegen haar poes gedrukt. Ik laat Merel even relaxen en leg haar op haar buik. Ik wil maar een ding en dat is neuken. Maar ik weet me zelf in te houden en masseer een paar minuten haar rug en kont. Plotseling draait ze zich om en zegt dat ik op mijn rug moet gaan liggen. Als ze zo bovenop op me zit, kijk ik weer eens naar die heerlijke tieten van haar. Ik kan daar zo geil van worden. Ik pak ze allebei vast en wil ze nooit meer loslaten. Merel probeert zo te gaan zitten dat mijn pik precies tegen haar opening aan zit. Maar dit lukt niet helemaal. Snel gaat ze met haar handen naar mijn pik en leidt een twee centimeter naar binnen. Ze weet dat ik hem het liefst meteen er hard in stoot. Maar ze begint me te plagen, heel langzaam gaat ze op en neer. Steeds maar twee centimeter.
Dan opeens zakt ze er helemaal over heen, ik voel dat ik alleen daarvan al bijna klaar kom. Ze komt op me liggen en ik voel haar warme borsten op mijn borst. Langzaam begint ze te bewegen maar ik smeek haar zo onderhand om het tempo wat op te schroeven. Steeds sneller gaat ze op en neer en steeds harder, bij elke keer dat mijn pik diep in haar stoot, schieten de warme gevoelens door mijn benen.Dit hou ik niet lang, en ik probeer haar tegen te houden. Net op tijd stopt ze. Ik vraag aan haar of ze wil omdraaien. Ze gaat op haar buik liggen en tilt haar kontje iets van het bed af. Ik zet haar op haar knieen en lik haar achterlangs. Ik vind dit de geilste manier van likken, en lik alles wat ik tegen kom. Schaamlip, clitoris, kontgaatje alles wordt door mijn tong beroerd. Dan zet ik mijn pik tegen haar schaamlippen en stoot in een keer hard naar binnen. Het gaat iets te hard want ze trekt iets terug, om haar geen pijn te bezorgen leg ik haar helemaal plat neer. Zo kan ik met mijn armen om haar en pak haar borsten. Hard stoot ik nu, steeds dieper lijkt wel. Nu zal het zeker niet lang meer duren voordat ik al mijn zaad in haar zal spuiten. Even stop ik nog om een kussen onder haar te leggen en dan ga ik in een keer door. Ik stoot harder en harder, en ze zegt tegen me dat ik lekker in haar moet klaar komen. Met deze woorden ga ik nog harder op en neer en klem met mijn armen zo hard als ik kan om haar heen. Ik voel het opkomen en ook Merel voelt dit, ze begint mee te stoten. Elke keer als ik in haar stoot, duwt ze haar kont keihard omhoog. Kom kom kom, zegt ze en ik voel dat ik klaarkom. Met al mijn kracht in me knijp ik haar fijn. Uitgeput blijven we liggen. Ik zeg nog tegen haar dat ik elke keer zo wakker wil worden en geef haar een dikke kus.
Aantal keer gelezen:
575
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)