Spannendverhaaltje.nl

In mijn eentje naar Maastricht

-
20-01-2011
Dit verhaal is geschreven door GAP meer verhalen van GAP In m’n eentje naar Maastricht.
In twee van mijn vorige verhalen vertelde ik over mijn escapades in een Chambre D’hotes in Maastricht. De belofte die de eigenaresse mij deed speelde continue door mijn hoofd.
“Op hun kosten een weekendje overnachten in Maastricht” was de belofte. Het was nu twee maanden later en hartje herfst. Ik belde Viev, de eigenaresse, op en vroeg of ik over twee weken een lang weekend kon komen. Ze reageerde enthousiast en zei dus dat ze het leuk vond en dat ik van vrijdagavond tot en met maandagochtend welkom was. De twee weken vlogen voorbij en voordat ik het wist reed ik op een drukke vrijdagmiddag richting het zuiden. In plaats van 2 uur deed ik er 3 ˝ uur over en liep chagrijnig het hotelletje binnen. Toen ik Helene zag verdween mijn klotuh stemming en gaf haar drie kussen op haar wangen en een vierde kus kreeg ik van haar op mijn mond.
“Ma! GAP is er!” riep ze richting het kantoortje. Viev kwam direct aangelopen en van haar kreeg ik ook vier kussen.
“Leuk dat je er bent. Waar is je koffer of tas? Ooh ja, je moet je auto nog achter parkeren” zei ze. Ik kreeg van haar de sleutel van het hek en even later liep ik via de patio met mijn tas het hotel binnen.
“Loop maar mee” zei Helene en tot mijn verbazing liep ze richting het privé gedeelte. De woonkamer en keuken waren strak ingericht.
“Waar is je vader? Of stel ik nu een vervelende vraag?” zei ik. Als antwoord kreeg ik dat haar vader 5 jaar geleden overleden was en dat ik geen vervelende vraag stelde. We liepen verder en gingen een trap op. Daar liet ze me de badkamer, haar kamer, de kamer van haar moeder en de logeerkamer zien. Alles was strak en lux ingericht. Ze zei dat ze weer moest gaan werken en liet me alleen. Ik vroeg nog snel of ik mocht douchen, want door de 3 ˝ uur durende rit, voelde ik me niet zo fris meer.
“Natuurlijk man. Als we dat niet wilden, dan hadden we je gewoon een hotelkamer gegeven” zei ze zo dat ik me een beetje dom voelde. Nadat ik me gedoucht had en mijn spullen in de kast had gelegd, liep ik naar beneden. Er was niemand, dus liep ik door naar het hotel. Ik nam plaats aan de bar en vroeg om een bakkie leut. Viev wist nog dat ik graag een dubbele espresso dronk en even later stond deze dampend voor me. Ze zag er weer stralend uit. Haar kleding zat strak om haar lekkere lijf. Het leek wel of ze was afgevallen. Ik maakte het compliment en ze reageerde door te zeggen dat ze 5 kilo kwijt was en dat ze zich zo lekkerder voelde.
“Zo slank als Helene is ben ik niet, maar dat wil ik ook niet. Ik voel me heerlijk!” voegde ze er aan toe. Ze fluisterde in mijn oor dat haar borsten van D naar C-cup was gegaan. Ondeugend antwoordde ik zachtjes: “Ach, als ze maar stevig zijn gebleven en als je billen nog maar lekker rond zijn”.
“Dat merk je nog wel, hoor!” reageerde ze gevat. Daarbij draaide ze een rondje, zodat ik haar billen kon bewonderen. Jummie!! Ze had geen betere reactie kunnen geven. Helene kwam er bij staan en ik zag dat zij inderdaad wat slanker was dan haar moeder.
“Ze ziet er goed uit, he?” zei Helene. Ik vertelde haar dat we het er net over gehad hadden en dat ze qua postuur zo meer op zussen leken, dan dat ze op moeder en dochter leken. Helene grapte dat ze er niet zo oud uit zag en dat zorgde weer voor een reactie van Viev. Inmiddels was het etenstijd en ik at niet in de lounge, maar in de keuken bij Viev en Helene. Omdat ze natuurlijk andere gasten hadden, zaten we kort maar gezellig aan tafel. Toen ze de tafel hadden af geruimd, zeiden ze dat ik wel TV mocht kijken. Maar als ik wat anders wilde doen, dan kon dat natuurlijk ook. Ik koos er voor om even door de oude straatjes in de buurt van het hotel te lopen. Een half uurtje later liep ik weer het hotelletje in, haalde een kopje dubbele espresso aan de bar en vertelde aan Helene dat ik voor de tv ging zitten. In de woonkamer hing een grote platte tv aan de muur en ik zette deze aan. Ik plofte op de grote drie-zits bank, trok mijn schoenen uit en legde mijn voeten op de bank. Het was half negen geweest en ik keek en luisterde naar de Voice of Holland. Toen dit afgelopen was kwam Helene de woonkamer in. Ze had een fles wijn en drie glazen in haar handen. De fles was al geopend en schonk de rode wijn in twee glazen.
“Mijn moeder komt iets later” zei ze. Ze duwde mijn voeten aan de kant, kwam naast me zitten en kwebbelde verder. We kropen tegen elkaar aan toen we onze glazen leeg hadden. We verloren ons in een innige lange tongzoen en onze handen gleden over onze lichamen. Ze duwde me achterover, ging boven op me liggen en duwde haar tong weer in mijn mond. Ze schoof met haar onderlichaam heen en weer, zodat mijn pik snel hard werd.
“Mmmm, ik voel je harde pik tegen me aan drukken, mmmm” kreunde ze.
“Volgens mij ben ik al drijfnat. Ik voelde de hele dag al een geile spanning, omdat ik wist dat je kwam” vervolgde ze. Ze stond op en trok onder haar rokje haar panty en slipje naar beneden. Toen ze deze twee kledingstukjes uit had voelde ze aan het kruisje van de slip en rook er aan.
“Mmmm, ja hoor, klets nat ben ik” zei ze terwijl ze mij aan haar slipje liet ruiken. Ongeduldig opende ze de knopen van mijn jeans en trok ze mijn harde pik uit mijn short. Ze zette haar rechter knie naast me en haar linker voet liet ze op de grond staan. Ze trok haar rokje omhoog en liet me haar kutje bewonderen. Het streepje schaamhaar was verdwenen, zodat ze nu een kale venusheuvel. Ik duwde mijn eikel richting haar openstaande neukgleuf en ze zakte naar beneden. Loensend van geilheid kreunde ze dat ze hier naar verlangd had. Ze had gelijk. Ze was drijfnat. Terwijl ze op en neer wipte knoopte ik haar blouse open en haar harde tepels keken me opgewonden aan. Met een hand kneedde ik een borst en met mijn andere hand tilde ik haar rokje op, zodat ik kon zien hoe mijn pik in haar kutje verdween. Glimmend schoof hij met groots gemak in en uit haar soppende vagina. Ze drukte een vinger tegen haar klitje en sloot haar ogen.
“Oooh kut ik kooooom” kreunde ze na een paar minuten.
“Godver, wat ben ik geil, mmmmm” hijgde ze zwaar. Ik voelde haar kutje verkrampen en zag dat haar sappen uit haar gleufje stroomden. Mijn jeans werd nat van haar geil. Nadat ze gekomen was kreeg ik weer een lange tongzoen. Tot mijn spijt stond ze op en zei: “Jij mag nog niet komen geile vent. Wij willen jou vanavond nog een paar keer in ons voelen hoor. Daar lag ik dan met een stijve natte pik die uit mijn broek stak en een natte plek op mijn kruis. Ik besloot om mijn kleding uit te trekken, omdat het toch een geile avond zou worden. Helene volgde mijn voorbeeld en zo zaten we een paar minuten later naakt op de bank. Toen Viev uiteindelijk binnen kwam en zag hoe wij er bij zaten, trok ze enthousiast haar kleding uit. Met een geile blik ging ze op haar knieën voor me zitten.
“Oooh, je pik is plakkerig. Heb je hem al in je gehad?” zei ze hees tegen mij en Helene toen ze mijn leuter vast pakte. Mijn lul groeide gestaag door haar aanraking.
“Ik ben nog niet gekomen hoor” hijgde ik toen ze mijn neukpaal in haar mondje liet glijden.
“Mmmm, gelukkig maar, lekker hoor” reageerde ze kreunend tussen het pijpen door.
“Je geil smaakt lekker Helene” hijgde ze verder. Ik keek op zij en zag dat Helene twee vingers in haar gleufje gestoken had. Ik zakte verder onderuit en leunde met mijn hoofd op de rugleuning van de bank. Helene greep haar kans, ging op de bank met haar kutje boven mijn gezicht staan en ging met haar kutje op mijn mond zitten. Ze schuurde met haar natte schaamlippen over mijn gezicht. Met mijn handen pakte ik haar heupen vast en liet mijn tong tussen haar grote schaamlippen glijden. Kreunend liet ze dit haar wel gevallen. Viev stopte met pijpen, stond op, draaide zich om en zakte met haar kutje, met haar rug naar me toe, richting mijn harde pik. Ze ging met haar hand tussen haar benen, pakte mijn leuter vast en richtte hem op haar openstaande lekkende kut. Met een gilletje ontving ze mijn 19x5 cm grote pik en wipte direct in hoog tempo op en neer. Haar kutje was lekker nauw, warm en nat. Het andere kutje wat ik met mijn tong bewerkte was ook heerlijk nat. Ik duwde het neukgleufje van mijn mond en ik keek naar haar het wijdbeens roze en hoe haar geil naar buiten druppelde. Ik stak een vinger in haar vagina en vingerde haar ruw.
“Ja, jaaaa, harderrrr, snellerrrr” kreunde Helene. Ik stak er nog een vinger bij en verhoogde mijn tempo. De kut van Viev werd nauwer en ze kermde niet veel later dat ze moest komen. Ik voelde haar gleufje samen trekken.
“Jaaaa, ooooh, ik koooooom” riep ze uit. Haar sap voelde ik langs mijn zak en dijen druipen. Toen Viev weer ontspande, kwam Helene klaar.
“Godver, oooooh, kut, ik kom weeeer” slaakte ze uit. Ik trok mijn vingers uit haar kut, drukte haar gleufje op mijn mond, waardoor mijn mond vol liep met haar geil. Voldaan slikte ik haar zoete sap door. Jummie, lekker hoor. Ik duwde de dames van me af en zei dat ze met hun knieën op de bank moest gaan zitten. Gehoorzaam deden ze wat ik vroeg en daarna drukten ze hun kontjes naar achteren. Ik ging achter Viev staan duwde ruw mijn leuter in haar drijfnatte kut. Deze was nog steeds nauw. Bij Helene duwde ik 3 vingers in haar nauwe zeiknatte gleuf. Kreunend ondergingen de dames deze behandeling. Even later haalde ik mijn pik uit Viev en schoof deze in de kut van Helene. Nu kreeg Viev 3 vingers in haar natte flamoes. Zo neukte en vingerde ik ze minuten lang om en om. De twee geile donders gaven elkaar een tongzoen. De ruimte werd gevuld met ons gekreun, sop geluiden en de geur van seks. Toen ik mijn harde pik voor de zoveelste keer in de neukgrot van Helene pompte voelde ik mijn lul nog harder worden en mijn zak zich om mijn kloten spannen.
“Oooh, jaaaaa, ik koooom” gromde ik toen ik mijn leuter uit Helene haalde. Ik richtte mijn eikel op de billen van Helene en spoot mijn zaad op haar kontje. Straal na straal spatte uit een op haar ronde vormen. Viev stond op en toen er alleen nog wat druppels zaad uit mijn pisgaatje lekte duwde ze me aan de kant. Met lange halen likte ze kreunend mijn zaad weg. Terwijl ze dat deed ging ik op mijn knieën op de bank naast Helene zitten. Ik duwde haar hoofd naar mijn lekkende eikel en welwillend zoog en likte ze mijn pik schoon. Tevreden gingen we naast elkaar op de bank zitten, schonken de wijnglazen weer vol en klepten nog wat. Er volgde nog een fles wijn en uiteindelijk gingen we naar boven. Daar douchten we ons, doken we met ons drieën op het bed van Viev en vielen in slaap.
De volgende ochtend werd ik wakker en tot mijn verbazing lag ik alleen in bed. Toen ik op de wekker keek, begreep ik waarom. Het was 10 uur en zij moesten natuurlijk werken. Ik dook weer onder de douche, schoor me, kleedde me aan en liep naar beneden. In de keuken lag een briefje dat ik in de keuken van het hotel mijn ontbijtje kon halen. Nadat ik mijn ontbijt op gehaald had, liep ik met mijn bord vol naar de bar. Daar kreeg ik van Helene en kus op mijn mond en een kop koffie. Omdat er andere mensen aanwezig waren fluisterde ze dat zij en haar moeder het erg lekker gevonden hadden. Na een half uur gegeten en gepraat te hebben vroeg ik nog om een kop koffie. Met een kop koffie en de krant van zaterdag liep ik naar het privé gedeelte. Aan de keukentafel las ik de krant en dronk ik mijn kopje leeg. Op een moment liep er een onbekende vrouw de keuken binnen. Ze stelde zich voor als Clarissa en zij was kamermeisje cq hulp in de huishouding. Ook vertelde ze dat ze nu de privé vertrekken ging schoonmaken. Terwijl ze aan het poetsen was bekeek ik haar. Ze kreeg van mij een 7, omdat ze een leuk koppie, maatje 42, grote tieten en een lekkere kont had. Als ze met haar rug naar me toe bukte keek ik tegen haar ronde vormen aan en zag dat haar jeans zich tussen haar billen trok.
“Zou ze een string aan hebben?” dacht ik nog. En als ze met haar gezicht naar me toe bukte, dan keek ik recht in haar t-shirt. Haar tieten hingen zwaar in haar rode bh. Een prettig schouwspel hoor, kan ik jullie melden. Zo prettig dat mijn lul begon te groeien. Ik fantaseerde hoe ik haar neukte en schrok op uit mijn gedachte toen ze meldde dat ze naar boven ging. Toen Clarissa verdwenen was, richtte ik me weer op de krant. Na een kwartier of zo bedacht ik me dat ik mijn telefoon en sleutels nog boven had liggen en liep de trap op. Toen ik langs de badkamer liep hoorde ik gekreun uit die ruimte komen. Zachtjes opende ik nieuwsgierig de deur en zag hoe Clarissa met haar broek op de enkels, zittend op een taboeretje, zich zelf vingerde. Omdat ze haar ogen dicht had, had ze niet in de gaten dat ik gluurde. Ik schrok me het apenlazerus toen ik een hand op mijn schouder voelde. Toen ik over mijn schouder keek zag ik dat het Viev was. Ze had een vinger tegen haar lippen om duidelijk te maken dat ik stil moest zijn. Samen gluurden we hoe Clarissa na een paar minuten trillend klaar kwam. Stiekem slopen we met rode blossen op de wangen naar mijn kamer, waar ik mijn telefoon en sleutels pakte en deze in mijn broekzak stopte. Viev drukte haar mond op de mijne en na deze tongzoen zei ze dat ze helaas weer moest werken. Ze liep snel naar haar kamer, pakte haar schoudertas en liep naar beneden. Toen ik mijn kamer uit liep, kwam ook Clarissa de badkamer uit. Ze zag er nog enigszins verhit uit en ik vroeg of ze het warm had. Ze mompelde iets onverstaanbaars en liep de kamer van Viev in. Ik twijfelde of ik haar zou volgen om haar snel te nemen. Uiteindelijk koos ik er voor om naar beneden te gaan om te gaan eten. Helene en Viev zaten al aan tafel en ik schoof aan. Viev en ik vertelde aan Helene hoe we Clarissa betrapte toen ze zich zelf zat te vingeren en we maakten een geil plannetje. We aten snel onze lunch, omdat Helene en Viev weer moesten werken. Ik besloot om Maastricht in te duiken om wat kleding te kopen. Aan het eind van de middag kwam ik bepakt en bezakt weer het hotel in en ving het gesprek tussen Helene en Clarissa op.
“We zouden het fijn vinden als je vanavond kamer 101 en kamer 102 zou willen schoonmaken” zei Helene.
“Waarom eigenlijk?” vroeg Clarissa. Als antwoord kreeg ze dat de kamers net vrij waren gekomen, omdat de klanten in eens weg moesten en dat de kamers morgen uiteindelijk toch weer bezet waren. Als ze vanavond deze kamers zou schoonmaken, dan hoefde ze morgen niet te werken. Dat ze morgen vrij zou zijn gaf de doorslag dat ze “ja” zei. Helene knipoogde naar me toen Clarissa weg liep en zei dat alles in kannen en kruiken was. Ook had Helene voor deze avond personeel geregeld die wat taken konden over nemen. Tijdens het avondeten bespraken we ons plannetje nog een keer door en toen we klaar waren met eten had ik een harde pik en de dames hadden duidelijk zichtbare harde tepels. Toen de vaat in de vaatwasmachine stond, liepen we richting de receptie en we zagen nog net hoe Clarisse met haar schoonmaak spulletjes de trap op liep. Na een kwartier liepen Helene en Viev ook trap op en ons plannetje trad in werking. We hadden afgesproken dat ik een kwartier later naar boven zou komen. Gedurende het wachten stond mijn leuter stijf in mijn broek en voor mij kon de tijd niet snel genoeg gaan. Na tien minuten hield ik het niet meer en liep ik de trap op. De deur stond inderdaad, zoals afgesproken, op een kier. Ik deed de deur voorzichtig open en zag hoe Clarissa met haar billen richting de deur, tussen de benen van Helene zat. Ze was duidelijk Helene aan het beffen en Viev zat met haar neukgleuf op de mond van haar dochter. Ik stapte zachtjes de kamer binnen en deed de deur stilletjes dicht. Viev zag me binnen komen en knipoogde naar me. Terwijl Helene haar kutje likte trok ze aan haar tepel. Snel kleedde ik me uit en sloop richting het kontje van Clarissa. Viev keek naar mijn stijve pik en bevochtigde haar lippen met haar tong. Het pruimpje van Clarissa stond wijd open en glom van het geil dat er uit lekte. Haar kontje stak over de rand van het bed. Ik drukte mijn eikel richting haar neukgrotje en duwde hem zonder aankondiging bij haar naar binnen. Geschrokken hield ze op met beffen en keek over haar schouder. Ze sputterde nog wat tegen, maar de penetratie vond zo lekker dat ze zwaar hijgend verder ging met het beffen. Terwijl ik mijn harde lul diep in de kut van Clarissa pompte keek ik hoe de tong van Helene tussen de schaamlippen van Viev gleed. Wat een geil gezicht zeg. Viev stond na een paar minuten op, ging op het bed liggen en commandeerde Clarissa tussen haar benen. Clarissa en ik schoven een stukkie op, zodat zij de kut van Viev kon likken. Toen ze begon te likken begon ik weer met de oudste bewegingen van de wereld. Wild beukte ik mijn kloppende eikel diep in haar neukgrot die steeds nauwer werd. Helene nam nu met haar kutje plaats op de mond van haar moeder. De tong van Viev flitste tussen de schaamlippen van haar dochter door. Trekkend aan haar tepels kondigde Helene na een paar minuten haar climax aan. Met een kreet kwam ze schokkend klaar.
“Ieeeee, aaaahh, ooooh, jaaaaaaa, lekkerrrrrrr” kermde ze luid. Toen Helene op stond zag ik hoe het gezicht van haar moeder glom van al het geil wat Helene uit haar schede had geperst. Clarissa’s kutje werd nauwer en natter en vlak voordat ze kwam, haalde ik mijn pik uit haar. Een teleurgestelde kreet ontsnapte uit haar mond. Ik ging op mijn rug liggen en Helene greep haar kans. Snel ging ze met haar kut boven mijn pik hangen, richtte mijn leuter op haar lekkende kut en zakte naar beneden. Kreunend en hijgend wipte ze op en neer. Toen Clarissa op haar knieën naar me toe kroop zag ik haar enorme tieten met enorme tepelhoven aan haar romp bungelen. Ze ging op haar knieën met haar kutje boven mijn gezicht zitten en trok haar schaamlippen van elkaar. Ik stak twee vingers in haar kut en na een paar keer pompen kermde dat ze ging komen.
“Oooooh ,jaaaa, ik kooooooom” gilde ze uit. Haar geil spoot uit haar verkrampende kut. Haar sappen spetterde op mijn gezicht. Vermoeid van het intense klaarkomen stapte ze van het bed, plofte in een stoel en zakte onderuit. Viev likte het geil van mijn gezicht en ging daarna met haar kutje op mijn mond zitten. Ik liet mijn tong tussen haar schaamlippen door glijden en elke keer als ik haar klitje aanraakte schokte ze. Ondertussen bereed Helene mijn pik als een volleerd amazone. Als afwisseling bleef ze af en toe stil zitten met mijn pik helemaal in haar, zodat ze haar bekken kon kantelen. Mmmmm, zo lekkerrrrr. Ik duwde Viev haar kutje van mijn mond en zocht met mijn tong haar klitje. Ik tikte er zachtjes tegen aan, wat weer een luid gekreun opleverde. Daarna zoog ik haar klitje in mijn mond en even later knabbelde ik er aan.
“Mmmmm, jaaaaa, ik ga komen, mmmmm, ga dooooooor” hijgde ze. Toen ik haar klitje weer in mond mijn mond zoog, kwam ze schokkend klaar. Haar geil vulde mijn mond en ik slikte alles door. Viev was nog maar net gekomen of ik voelde de kut van Helene om mijn pik verkrampen.
“Lekkerrrrr, ik kom weeeeerrrrr” kreunde ze en een paar seconde later stroomden haar sappen langs mijn pik en haar schaamlippen richting de matras. Ik keek naar Clarissa en die zat op die stoel zich ongegeneerd te vingeren. Toen ik goed keek zag ik dat ze 4 vingers in haar kutje had gepropt. Helene liep op haar af en trok haar uit de stoel. Hierdoor moest ze haar vingers uit haar vochtige opening halen. Een sliert van haar geil verbond haar hand met haar kut gedurende een seconde. Ze zette Clarissa met handen en knieën op het bed. Ik ging snel achter haar staan, bekeek haar kontje en trok haar billen van elkaar. Tijdens het vingeren in de stoel was er geil naar haar sterretje gedropen. Ik besloot mijn dikke gladde paarse eikel in haar kontje te duwen. Door haar geil op haar sterretje en het geil van Helene op mijn leuter, schoof ik met gemak mijn paarse kloppende eikel langs haar sluitspier.
“Au, oeffff, pffffff, oooh neee, niet mijn kontje, neeeeee”gilde ze. Ik nam geen “nee” voor een antwoord en schoof stukje voor stukje mijn harde leuter in haar nauwste opening. Toen mijn pik er helemaal in zat, liet ik haar wennen. Ze stopte met haar geklaag en gejammer en drukte haar kontje naar achteren. Ik pakte haar heupen vast en voerde het tempo op. Snel schoof mijn leuter in en uit haar kont en mijn ballen kletsten tegen haar naar buiten puilende kleine schaamlippen.
“Ooooh, jaaaaaaa, spuit mijn reet vol” riep ze na een paar minuten.
“Mmmmm, mijn kontje is zoooo gevoelig” hijgde ze er achter aan. Naast ons op het bed was Helene Viev aan het beffen. Viev op haar rug en Helene tussen haar heerlijke dijen. Ik pakte de slingerende grote memmen van Clarissa vast en kneep er hard in.
“Mmmmm, pfffffff, jaaaaaa, ooooh, ik ga je darmen vol spuiten” gromde ik. Met het randje van mijn eikel vlak achter haar sluitspier spoot ik mijn zaad in haar kontje. Het leek wel of er geen eind aan mijn zaadlozing kwam. Bezweet haalde ik mijn pik uit haar kontje, keek naar haar openstaande sterretje en ging met mijn eikel langs haar billen om het laatste zaad er vanaf te vegen. Clarissa ging daarna met haar kut en kont boven de buik van Viev hangen en perste mijn zaad uit haar kontje. Viev keek hoe het mijn sperma op haar buik viel.
“Tjemig, dat is veel” zei ze hijgend. Uiteindelijk lag er flinke hoeveelheid zaad op de buik van Viev. Clarissa ging naast Viev op haar knieën en likte al het zaad weg.
“Oooh Helene, ga dooooor, ik kooooom” kermde Viev. Snel daarna kwam ze trillend klaar. Helene zoog zoveel mogelijk van het geil van haar moeder in haar mondje. Toen haar moeder ontspande zag ik haar het opgevangen sap doorslikken. Nadat we waren bijgekomen doken we onder de douche. Na het douchen zei Clarissa dat ze nu geen zin meer had om de kamer schoon te maken. Lachend zei Helene dat morgen de kamer schoon gemaakt werd en dat wij haar hier naar toe hadden gelokt. Ook vertelde we haar nog dat Viev en ik haar vanochtend in die ene badkamer hadden zien vingeren. Tevreden en lachend liepen we naar beneden om een drankje te pakken.
Uiteindelijk doken we om 1 uur ’s nachts in bed. Ieder sliep in hun eigen bed. De volgende ochtend was het alweer zondag. Nog een nachtje en ik zou weer naar huis gaan. Ik trok een t-shirt en een short aan, poetste mijn tanden en liep naar beneden. In de keuken stond Helene een broodje te smeren. Ze had zo’n heren pyjamajas aan die net tot over haar billen kwam. De bovenste knoopjes had ze los. We gaven elkaar een kus op de mond en ik pakte ook een broodje.
“Ma en ik zijn vandaag vrij” zei ze. Ze voegde er aan toe dat haar moeder nog sliep. Ik keek op de klok en zag dat deze 9 uur aan gaf. Ze had nog niet gezegd dat ze vrij waren of de telefoon ging. Het was een personeelslid met een vraag. Nadat ze antwoord gegeven had en gezegd had dat ze vandaag verder niet bereikbaar waren hing ze op.
“Als ik niet zou zeggen dat we niet bereikbaar zijn, dan bellen ze de hele dag” legde ze uit. We zaten tegen over elkaar aan de tafel. Ik kon het niet laten om naar de aanzet van haar borsten te kijken. De kuiltjes in haar wangen, haar blauwe ogen, haar lichaam, wat een lekker wijf! (sorry dames; voor deze verwoording van het woord “vrouw”)
Ik stond op, pakte twee kopjes, zette eerst een kopje onder het nespresso apparaat, pakte twee paarse cupjes en zette twee kopjes koffie. Helene was eigenlijk net als het kopje koffie. Heet, pittig en een ronde afdronk.
“Goedemorgen” hoorden we plotseling en Viev kwam de keuken in. Blijkbaar hadden ze bij de zelfde winkel hun nachtgoed gekocht, want Viev had het zelfde aan als Helene. De kleur was alleen anders. Viev had zelfs nog een knoopje minder dicht gedaan, waardoor ik zelfs haar tepelhoven kon zien. De aanblik van deze twee vrouwen zorgde voor een seksuele spanning in mijn onderbuik. Mijn pik begon zich weer eens te roeren. Viev moest bukken om een broodplankje te pakken en toen ze voorover stond keek ik recht tegen haar kale pruimpje aan.
“Verdomme, ze had geen slipje aan” schoot er door me heen. Mijn lul werd harder en harder en mijn eikel drukte uiteindelijk tegen het elastiek van mijn short. Viev kwam bij ons aan tafel zitten en zei: “Kan ik weer opstaan! Vergeet ik mijn koffie!” Het kon me geen drol schelen als ze zagen dat mijn pik stijf was en zei dat ik de koffie wilde pakken. Toen ik naar de tafel terug liep keken twee paar ogen naar de dikke bobbel in mijn short.
“Tjemig, heb je weer een harde?” zei Helene.
“Dat komt door je moeder, want zij loopt hier met een blote kut rond. Ik keek net tegen haar schaamlippen aan toen ze bukte” antwoordde ik.
“Echt waar, ma?” vroeg ze.
“Ja hoor. Kijk maar” reageerde haar moeder. Ze stond op, tilde haar pyjama op en bukte. Helene en ik keken naar haar grote schaamlippen, die lichtjes van elkaar stonden. Toen ze weer ging zitten zag ik dat haar tepels hard waren geworden. Die vroeg er om geneukt te worden. Ik ruimde de tafel leeg, toen Viev haar broodje op had. Ik trok haar uit de stoel, knoopte haar pyjama los, legde haar op haar rug op de tafel, waardoor haar borsten iets naar buiten vielen.
“Ooooh jaaaaa, neuk me nu, jaaaaaa” kreunde ze. Ik schoof mijn short naar mijn enkels, stapte er uit en drukte mijn leuter richting haar kutje. Mijn kloppende eikel drong bij haar naar binnen en ze kreunde van genot. Helene knoopte ook haar pyjama los en schoof haar slipje naar beneden. Ze klom op tafel en zette haar gleufje op de mond van haar moeder. Ondertussen beukte ik mijn lul hard in Viev. Haar tieten trilden bij iedere harde penetratie. Helene sloot haar ogen toen de tong van haar moeder bij haar binnen drong. Ik pakte met een hand een tiet van Viev en met mijn andere hand de tiet van Helene. Terwijl ik de moeder hard neukte kneep ik in de heerlijke stevige borsten.
“Ja, ma, daaaaar, mmmmmmm, lekkerrrrrr, ietsjes terug met je tong, ja daaaaaar, mmmmmm, ik koooooom” kreunde Helene. Haar lichaam verkrampte en Helene gooide haar hoofd naar achteren toen ze intens kwam. Toen Helene van haar moeders gezicht afstapte, kwam Viev ook klaar. Haar neukgleuf trok om mijn pik samen en met een luide kreet bereikte ze haar climax. Mijn pik gleed soppend in de pulserende kut heen en weer. Helene klom weer op de tafel en ging met haar tieten op de borsten van haar moeder liggen. Ik haalde mijn harde geribbelde leuter uit de kut van Viev en propte hem in de kut van Helene, die zich nu vlak boven de flamoes van haar moeder bevond. De dames waren aan het tongen en iedere keer als ik van kutje verwisselde kreunde degene waar ik mijn pik in duwde. Ik neukte de dames minuten lang om en om en toen ik voelde dat ik moest komen duwde ik mijn lid diep in het roompotje van Helene.
“Ja, jaaaaa, oooh, shit, mmmmm, ik koooom” hijgde ik en spoot mijn zaad in de baarmoeder van deze lekkere geile vrouw. Even na mijn climax gleed mijn leuter half stijf uit de gleuf van Helene en ging ik zitten. De dames kwamen van de tafel af en Viev kwam op haar hurken voor me zitten en likte mijn pik schoon. Toen de dames ook weer zaten klaagde Viev over een zere rug.
“Die tafel is wel erg hard, maar je harde pik deed me dat vergeten” glimlachte ze ondeugend.
“Als dit zo de hele dag en nacht zo door gaat, dan kunnen ze me opvegen” bedacht ik me. De telefoon ging en Viev nam op. Na een paar minuten hing ze op en zei tegen Helene dat haar lievelingstante over een half uur zou komen. Die tante, Trees, bleek de zus van haar overleden man te zijn. Als een speer gingen de dames als eerste douchen. Ik stond op om de boel weer netjes te maken. Als laatste schoof ik de stoelen weer om de tafel en zag op de stoel, waar Helene gezeten had, een vochtige substantie liggen. Ik realiseerde me dat mijn zaad uit haar doosje was gelekt, pakte een doekje en maakte de stoel schoon. Toen zij beneden kwamen ging de deurbel. Ik besloot maar om snel naar boven te gaan om te douchen. Trees zorgde voor afleiding en de tijd vloog voorbij. Toen Trees wegging was het alweer 17.00 uur geworden. We besloten om eens niets uit de hotel keuken te halen, maar om chinees te halen. Om 19.00 uur hadden we het eten op en alles aan de kant.
Weer ging de telefoon. Nu was de reactie van Viev heftig. Het bleek dat er een lekkage was in een van de kamers. Helene en Viev waren dan ook snel vertrokken.
“Het kan wel even duren” riepen ze nog naar me. Ik plofte voor de tv en om 23.00 uur waren ze nog niet terug. Omdat er niks leuks op de tv was, liep ik teleurgesteld naar boven, poetste mijn tanden en dook in bed. Ik sliep al even toen ik op een gegeven moment een geluid hoorde. Toen ik naar de deur keek zag ik Viev en Helene binnenkomen. De lamp ging aan en ik wist niet wat ik zag. De dames waren naakt en Helene had een voorbindpik om gedaan. Viev trok het dekbed van het bed en kroop boven op me. Voordat ik wist had ze haar tong in mijn mond gestoken en waren we aan het tongen. Haar onderlichaam wreef over mijn snel harder wordende pik. Na de lange tongzoen richtte ze zich op, pakte met haar hand mijn harde lul en zakte er over heen. Naast me stond Helene en zij spoot uit een tube glijmiddel over de voorbindpik. Ze trok hem zogenaamd af en duwde een vinger in haar gleufje. De dames kreunde luidruchtig.
“Kom op Helene, steek hem in mijn kont”commandeerde Viev hijgend. Helene ging achter haar moeder op het bed zitten en stak de gladde voorbindpik in haar kontje. Door het dunne scheidingswandje tussen de darmen en kut heen, voelde ik hoe de neppik diep in de darmen van Viev drong. Om en om penetreerden we de twee gaatjes van de geile vrouw. Na een paar minuten bereikte ze haar eerste hoogtepunt. Met een luide kreet verkrampte ze, waardoor haar kut zich om mijn lul spande. We beukten ongenadig in haar twee neukopeningen. Haar climaxen bleven komen. Ik geloof dat ze wel drie keer achter elkaar klaar kwam. Mijn lul sopte in haar drijfnatte nauwe kut. Op een moment haalde Helene de kunstlul uit de kont van haar moeder en deed hem af. Viev begreep haar bedoeling, stond op en bond de rubberen pik voor. Nu zakte Helene over mijn zeiknatte gladde neuklat en kreunde verrukt. Viev deed weer glijmiddel op de voorbindlul en duwde deze ruw in de kont van haar dochter. Nu was het beurt van Helene om luidruchtig te kreunen bij iedere diepe penetratie.
“Ja, jaaaaa, neuk me hard, jaaaaa” riep ze geil uit. Viev en ik werkte ons in het zweet en namen haar hardhandig onder handen. Bij Helene duurde het niet lang voordat de ene climax op de andere climax volgde. Jammerend hijgde ze hoe lekker ze het vond. Ik vond dat ik nu wel een kontje om mijn pik mocht voelen en zei dat ook. En net als de eerste avond gingen ze naast elkaar op handen en knieen zitten. Ik propte mijn pik langs de openstaande sluitspier van Helene en vingerde de kut van Viev. Even later wisselde ik met mijn lul van kont en met mijn vingers van neukgleuf. Mijn pik was zo gevoelig dat ik al snel moest komen.
“Waar zal ik spuiten?” kreunde ik. De dames draaiden zich om, deden de hoofden bij elkaar en deden hun mond open. Mijn flitste over mijn gladde dikke paarse kloppende eikel. Ik voelde mijn zaad naar boven komen, hield mijn hand stil en richtte mijn eikel op hun openstaande mondjes. Met kracht spoot ik hijgend de eerste straal sperma in de mond van Helene. Snel richtte ik mijn pik op de mond van Viev en spoot daar de volgende straal in. De andere stralen spoot ik op hun wangen. Toen de rest van mijn zaad uit mijn pik stroomde legde ik mijn eikel op de tong van Viev. Daarna liet ik Helene mijn pik leeg zuigen en schoon likken. Vermoeid liet ik me op het bed vallen en keek hoe de dames elkaars gezicht schoon likten. Toen de dames naast me op bed vielen zag ik als laatste dat de wekker 3 uur aangaf. De volgende ochtend werden we te gelijkertijd om 7 uur wakker. Ik voelde aan mijn plakkerige pik en dacht aan de geile nacht. Viev keek naar haar onderlijf en zag dat ze nog de voorbindpik voor had. Lachend liepen we vervolgens naar de badkamer waar we gingen douchen. De douche had me wel opgefrist, maar ik voelde me nog wat moe toen we met een broodje aan tafel zaten. Ze vertelden nog dat de lekkage was verholpen en we planden alvast een ander weekend. Maar dan zouden ze bij komen. De dames gingen werken en ik mocht nog blijven als ik wilde. Maar goed, ik moest dinsdag wel weer op kantoor zijn. Ik besloot om nog even te blijven, zodat de kans op files nihil was. Om elf uur namen we met een kus en een knuffel afscheid en met een lege zak, maar met een voldaan gevoel reed ik terug naar huis.
Het leven is mooi! Lang leve de vrouwen!
Aantal keer gelezen:
635
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)