Spannendverhaaltje.nl

In Hong Kong

-
16-08-2010
Ik werd wakker, en verschoot, mijn mama en mijn tante in het vizier, een blaasgeluid boven mijn hoofd, en achter me het geluid van een mooie Rolls motor. Er zijn toffere plaasten om wakker te worden dan in een vliegtuig. Langzaam probeerde ik te praten. Hoe lang nog, nog een uurtje zei mijn tante. Oef nog een uurtje dachten mijn nog slapende hersenen. Ik zette me recht en een stewardes vroeg me wat ik wou drinken, ik vroeg haar gewoon water, mijn mond was kurkdroog. Mijn maag deed pijn, zoals gewoonlijk is het vliegtuigeten niet te eten en mijn maag draait er altijd binnenstebuitenvan. Het was al landingstijd geworden, na 12 uur vliegen was dat ook wel tijd. Ik keek door het raam en zag Hong Kong, bergen bergen en groen. Is dit Hong Kong dacht ik. Het was de 2de keer dat ik naar daar ging gaan.
Een tante nonkel en nicht van me woonden daar immers. Toen we mochten uitstappen was het zalig, de warmte en de vochtigheid die u overdwelmd. Een zalig gevoel is dat. Enkel mijn maag deed nog pijn. Als een echte volleerde macho nam ik de valiesen toen we ze zagen van de rolband. Die van mijn tante, mijn mama, en die van mij. Uit de inkomhal zagen we de hele familie weer. We kusten en gingen naar de bushalte voor een busreis van 1uurtje. Mijn maag liet nog altijd weten dat ze niet in orde was. Ik het dorpje Mui Wo aangekomen gingen we een restaurantje binnen. Eindelijk dacht ik, ik spoede me naar het toilet. Daar aangekomen had ik ni veel zin meer. Mijn voorganger had precies proberen het wereldrekord 'schijt de bril vol' te breken, en als je het mij vraagt was ie er nog in geslaagd ook. Ik spoede dat ik buiten was voordat ik moest overgeven.
Na een maaltijd verorberd te hebben gingen we naar hun huisje. Een mooi maar klein huisje met een zwembad in de tuin dat was het. Raar eigenlijk maar chinesen hebben ni veel plaats nodig. Met een grote spitsvondigheid zocht ik een weg om naar het toilet te graken. Oef, er gaat niets boven een mooie wc-bril. De vakantie kon beginnen... In het midden van de vakantie ongeveer gingen ik en mijn nicht naar een vriendinnetje van haar, haar vriendinnetje kwam van TunesiŽ. We belden aan, ze deed open en we gingen naar binnen. Er stond een deur open en ik keek binnen, daar zat een halfnaakte jongedame van 18jaar ongeveer in bh aan hettrachten haar hifi aan de praat te krijgen, tja als dat een Philips is wilt dat soms wel is niet lukken. Ik voelde mijn hormonen werken bij het zien val al dat moois, mijn nicht en haar vriendin waren er beiden 10, wat jong dus, Ik stapte de kamer in en vroeg of ik kon helpen met de hifi, ja als je wil kreeg ik en het engels teruggezegd.
Ik stapte naar de hifi en merkte op dat het een inderdaad een Philips was, verloren moeite dacht ik en ik deed dat ik ijverig op zoek was naar een oplossing. Ze vroeg mijn naam enzo, ik antwoorde Eric, Ze vroeg mijn leeftijd, ik antwoorde 18, na een tijdje vroeg ze mijn penislengte. Ik keek naar haar en zag dat ze naakt was en de deur had dichtgedaan, wow wat was dat. Ze was niet onknap, ik stapte naar haar toe. Een beetje nerveus want het was mijn eerste keer. Ik legde me tussen haar benen en vreef over haar geschoren kut. Ze genoot ervan (hoop ik) ik duwde haar schaamlipjes uit elkaar en zag haar grotje. Ik duwde een vinger er in. Ze kreunde, het was niet zo nauw, kan ook ni anders dit sexwijf is maar gewoon dacht ik. Ik stak er een vinger bij en maakte op en neergaande bewegingen en probeerde te voelen hoe het daar vanbinnen voelde. Nat en warm is mijn gedachte.
Ze kreunde luid door, en nu ben ik zeker dat ze genoot, ik bleef haar zo een tijdje met mijn vingers verwennen. Dan legde ik me met mijn hoofd tegen haar kut en voelde met mijn tong, ik zocht een weg naar binnen en ging opzoek naar haar clitorix, die gevonden likte ik eraan, bij elke lik huiverde ze, en schokte ze even. Ik bleef doorgaan tot ze onverwacht en heel lekker klaarkwem, ik had wat meer schow verwacht, maar ze kwam gewoon al kreunend met plots wat meer vocht uit haar kut, maar anders zou je het ni gemerkt hebben. Ik had mijn kleren nog aan en ze begon deze uit te doen. Het was een raar zicht, zij bruin en ik bleek, ze nam mijn lul tussen haar mond en ik kon ni wachten om mijn eerste pijpervaring op te doen.
Ik voelde haar tong om mijn lul, mijn lul zwelde nog in haar mond, ik maakte in en uitgaande bewegingen en nam haar achterhoofd vast. Ze likte vroolijk door. Ik voelde dat mijn moment ging komen maar ze had dit door en stopte, ik masseerde nu haar 2 borsten die heerlijk gegroeid waren, lekker was het, ik likte en beet op haar tepels, ze kreunde, ik kon nimeer wachten en duwde mijn pik tegen haar kut, ik stootte en kwam in haar, ik voelde haar ervaren kut om me knellen, haar schaamlippen duwde tegen mijn lid. Ik lag op haar en duwde hard, ze duwde ook naar boven, ik had gedacht dat ik snel ging komen maar dat gebeurde niet, integendeel ze kwam voor me, ik duwde hard en diep, en kreunde, we kreunde allebij. Ik voelde hoe ze samenspande, en haar gezicht vertrok, ze deed moeite om ni te komen, maar kwam toch, veel opwinderder als haar eerste keer, want ik voelde hoe ze mijn pik bijna verzoop met haar vaginale sappen, ik bleef duwen en ze kreunde ik denk dat mijn nicht en haar zus het gehoord hebben.
Ik voelde dat ook ik ging komen , ik stelde het uit, bouwde een dam, maar ze brak, ik voelde mijn warme zaad in de kut van een wildvreemde afrikaanse spuiten. Wel een schoone lekkere afrikaanse ma kom. Ze likte het zaad van mijn mond. Ze zette haar kontje omhoog en ik duwde me tegen haar kontje, mijn lul stond weer recht en ik duwde me bij haar binnen, het was geil, ik pakte haar borsten vast en duwde zeer hard bij haar binnen. Ik voelde dat ik weer ging komen, ik kwam uit haar kont, ze nam mijn lul vast en trok me boven haar borsten af, daar beleefde ik dan ook een mooie 2de klaarkomst, ik spoot half op haar borsten half in haar mond, ze was erin geslaagd om de laatste samentrekkingen optevangen in haar mond. Ze bleef rukken en ik had nog fut over. Mijn lul ging weer stijf staan en ik ging ook staan. Ik duwde hem weer bij haar binnen en nam haar borst vast.
Ze kreunde als een bezetene en plots ging de deur open, een oudere vrouw stond in de deuropening verontschuldigde, bleef even staan en ging dan uiteindelijk weg, het bleek haar mama te zijn geweest. Raar want haar dochter bleef maar kreunen in het bijzijn van mamie. Toen die daar stond had ze haar dochter zelfs zien klaarkomen. Ik bleef doorneuken en met mijn hand op haar borst beleefde ze een 3de keer, de lekkerste van allemaal, ze gilde het uit, het was een geil zicht die spema op haar borsten en mond, en dan nog neuken. Lekker was het, ze gilde het uit wipte fel en kwam luid gillend en spartelend klaar, Ik bleef doorstootten en beleefde mijn 3de klaarkomst van de dag. Ik voelde mijn sperma weer bij haar binnenkomen, ik kwam uit haar en ze likte alles op. Ik deed mijn kleren terug aan. Bedankte haar en ging samen met mijn nicht terug weg, ik ben haar die vakantie nog een paar keer tegengekomen, maar het is spijtig genoeg bij die ene keer gebleven.
Aantal keer gelezen:
105
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)