Spannendverhaaltje.nl

In het zwembad

-
16-08-2010
Daarna spraken we het hele gebeuren nog eens na en ze zei dat ze eigenlijk wel genoten had maar dat ze mij nog wel eens terug zou pakken. De twee weekenden daarna waren saai we hebben toen geen sex gehad. We hebben wel gewandeld in de bossen en zijn ook een keer naar de film geweest. Het tweede weekend wilden we wel maar ze was in haar maandelijkse sleur.. Het weekend daarop was ik bij haar en we zaten op vrijdagavond naar de tv te kijken. ze slag stevig tegen mij aan in haar badjas en ik had een slaapzak over ons heen geslagen.
Ze vond het iets fris, in alleen haar badjas. Toen we zo naar een film zaten te kijken kreeg ik een stijve en began haar te strelen en te zoennen het zoennen werd al gauw beantwoord. Ik streelde haar borsten en sabbelde er zo nu en dan even aan. toen begon ze mijn broek los te doen en nam mijn lul in haar hand. Ik werd nog geiler en legde haar op haar rug en begon haar kut te likken en te vingeren. Dit deed ik gelijk met 4 vingers en ramde ze aan de knokkels naar binnen. Ik ging hard heen en weer zodat ze echt lag te schudden. na een tijdje kwam ze klaar. Ik stond op en ruimde het tafeltje in de kamer leeg en trok haar naar mij toe. Ze stond voor me en ik zoende haar in haar nek en sabbelde aan haar oor en streelde haar borsten. Op een gegeven moment streelde ik over haar schouders en trok haar badjas verder uit zodat ze nu helemaal naakt voor me stond. Ze tongzoende mij en legde de armen om me heen. Ik drukte haar iets achter over en langzaam steeds verder ik legde haar op het tafeltje neer en begon aan haar borsten te likken en vingerde haar. Na een tijdje ging ik bij haar hoofd staan en zoende haar.
Mijn handen gingen vanaf haar schouders strelend over haar borsten terwijl ik haar zoende. Langzaam gleeden mijn handen naar haar gleuf en streelde ik daar en zoog weer aan haar borsten. Langzaam ging ik verder naar beneden en begon met mijn vingers haar kut open te sperren en begon haar te likken. Mijn lul bungelde boven haar hoofd. Ik likte haat kut en ze werd al gauw nat. Nu nam ze mijn lul in haar mond. ze zoog heel erg hard en voelde als ze zoog dat mijn lul bekneld raakte. Ik begon haar in haar mond te neuken terwijl ze zo hard zoog. steeds verder ging mijn lul naar binnen. tot ik niet verder kon omdat hij tegen haar keel zat. Daar neukte ik eerst voorzichtig maar omdat ik zo geil was duurde het niet lang voor ik ruw begon te neuken en al snel klaar kwam Ik spoot zoveel dat ze het amper in haar mond kon houden en ik ramde mijn lul toch iets verder naar binnen zodat ze wel moest slikken. Daarna ging ik voor haar op de knieŽn liggen en stak mijn lul in haar. en begon haar te neuken, terwijl ik haar aan het neuken was kneede ik haar borsten en zei tegen haar dat ze haarzelf moets strelen over haar kut.
Dit deed ze en zo nu en dan raakte ze voorzichtig mijn lul aan. ze kwam nu iets overijnd en sloeg haar harmen om me heen op m'n kont ze trok mij nu heel stevig tegen haar aan en lied me weer even iets los ze hielp me bij het neuken. naa een tijdje streelde ze over mijn ontgaatje. dit was een vreemd maar wel aangenaam gevoel. plots stak ze er een vinger in en ik voelde dat mijn stijve lul nu nog harder en dikker werd ook zij blijkbaar want ze begon nu te kreunen. Elke keer als ik mijn lul iets uit haar kut haalde ging haar vinger verder naar binnen. Niet lang daarna kwam ik klaar. Ik ging staan en boodhaar mijn hand aan om haar overijnd te helpen. ze wilde nog even blijven liggen maar vroeg of ik haar glas met drinken toe wilde rijken. Dit deed ik met alle liefde. ik zelf ging even op de bank zitten en nam mijn glas drinken. Ne 10 minutten zo te hebben gezeten liep ik weer naar haar toe maar eerst stiekum langs de fruitmand. Daarna legde ik haar op de buik op het tafeltje en stak mijn lul in haar mond en zei dat ze me niet hoefde te pijpen maar alleen maar nat te maken. Dit deed ze en toen ik vond dat hij nat genoeg was trok ik hem er uit en liep naar haar kont toe. Mijn lul was nu behoorlijk nat door haar slijm zodat hij vrijgemakkelijk in haar kont verdween. Ik stompte hem er helemaal in maar ik neukte haar nog niet. De banaan die ik had meegenomen van de fruitmand af stopte ik in haar kut.
En duwde hem zover mogelijk naar binnen en begon de banaan te bewegen. door deze neukbeweging van de banaan werd ze al snel nat dat het bij de banaan langsliep. Ik haalde mijn lul iets uit haar kont en ramde hem er weer helemaal in. een ligt gekreun was het gevol. Ik draaide de kromme banaan in haar kut om en dat was een heerlijk gevoel voor mij want ik voelde de banaan nu ook tegen mijn lul die daardoor meer afgeklemd werd. En ik begon haar te neuken. Ik spoot haar darmen vol. Toen ging plots de deurbel. We sprongen op van de schrik en ze liep naar de interkom. ik hoorde haar zeggen een momentje kom er zo aan. ze stapte de kamer binnen en ik was al aangekleed en dus kleede zei haar ook aan. de banaan had ik niet uit haar kut gehaald en zat er nog in toen ze die er uit wilde halen zei ik laat hem a.u.b zitten en ze trok haar slip en rok aan en een trui en liep de kamer uit. Even later kwam ze terug en stelde me aan een vriendin voor.
Stoor ik zei ze waar op veertje zei nee hoor en ik helaas wel. Veertje verschoot van kleur. haar exvriendin voor het gemak petra te noemen ging op de stoel zitten en veertje en ik zaten op de bank. petra een meid van rond de 22 jaar blond lang haar en 1m77 en ongeveer 60kg droeg een trui met v-hals en een Blauw minirokje. Petra werd drinken aangeboden. En ze begon mij vragen te stellen over waar ik vandaan kwam en hou oud ik was en zo meer. Veertje zei dat ze even ging douchen en dat ze ons even alleen liet. Toen veertje weg was zei Petra dus jij ben nu de vriend van veertje waarop ik zei nee hoor. we hebben geen relatie. ze schrok een beetje en zei ik meende dat jullie een relatie hadden waarop ik zei van ja HADDEN dat klopt.
Maar we zijn nu gewoon vrienden en meer niet. Petra nam een slok drinken en morste een beetje. Het drinken liep met een straaltje bij haar trui met v-hals in langs haar borsten. waarop ik zei als je aandacht wil moet je dat niet zo doen en dat ik even een doekje haalde. Toen ik terug kwam met en doekje en die aan haar wilde geven zei ze waarom slik jij het er niet af. waarop in antwoorde dat ik geen Cola lustte en ze nam het doekje aan en veegde het er af om vervolgens mijn glas 7up te pakken en dat bij haar borsten langs goot. Zo zei ze dit lus je wel. Ik zei dat ik dat inderdaad dronk en knielde voor haar neer en likte de 7up van haar borsten. ze ging iets achterover liggen en kreunde zachtjes. Ik trok haar trui omhaag en nam haar mooie ronde borsten in mijn handen en begon die te kneden ze had geen bh om dus ik kon er gemakkelijk bij en het duurde niet lang voor ik aan haar tepeltjes zoog en likte.
Na een tijdje begon ik haar te tongzoennen en ze zoende me hevig terug. Ik gleed met m'n rechterhand van haar borst af en gng met die hand over haar benen strelen en lanzaam naar haar kutje toe. Toen ik daar eenmaal aangekomen was streelde ik haar kutje en ze begon iets harder te kreunen. Haar slipje werd natter en het duurde niet lang voor ik het slipje opzij deed en haar over haar klitje streek en vervolgens haar begon te vingeren met 1 vinger latergevolgd door 2 vingers. De andere hand hield op haar borsten te kneden maar we zoenden door en ze had de handen om mijn nek heen geslagen. Mijn linkerhand ging naar mijn broek en ik maakre mijn broek weer los om mijn stijve lul weer de ruimte te geven.
Aantal keer gelezen:
544
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)