Spannendverhaaltje.nl

In het zwembad

-
21-08-2010
Af en toe ben ik wat sportiever en neem mijn kinderen dan mee naar het zwembad. Op zon sportieve zondag kwam ik een oude kennis tegen die daar ook toevallig met zn zoontje aan het zwemmen was. Terwijl de jongelui aan het spelen waren, raakten wij aan de praat en het gesprek ging over van alles en nog wat. De kennis had mooie blauwe ogen en ik moest moeite doen om er niet in te verdrinken en mezelf bovenop hem te storten. Ik had het plan m te verleiden en die kans kreeg ik later.
Van zwemmen krijg je honger en dorst. De tas met portemonnee laat ik altijd in de kluisjes staan, dus die moest ik even ophalen. We aten en dronken wat met zn allen en daarna moest de geldbuidel natuurlijk weer terug in het kluisje. Terwijl de kinderen weer het water indoken, liepen wij samen terug richting kluisjesruimte. Wil jij even mijn portemonnee vasthouden, vroeg ik, ik moet even plassen. Toen ik uit het toilet kwam, zat mijn badpak uiteraard verdraaid, maar dat liet ik niet merken. Natte badpakken zijn immers altijd weer lastig aantrekken. Ik opende mijn kluisje en borg de geldbuidel weer op. Pas toen ontdekte ik zogenaamd dat mijn badpak helemaal verdraaid zat.
Ik ging een kleedhokje in om het badpak weer goed te doen en liet de deur open staan. Kun je me even helpen, vroeg ik, want het gaat niet zo goed met dat natte badpak. Dit was voor mij best een cruciaal moment. Zou de kennis gewoon helpen en weer weggaan of zou hij in mijn valletje terecht komen. De bandjes van mijn badpak had ik helemaal naar beneden gedaan waardoor ook de voorkant van mijn badpak flink verschoven was en hem een goed uitzicht gaf op mijn cup D.
Op het moment dat mijn kennis het kleedhokje verder in komt lopen en de deur dicht doet, weet ik dat ik goed zit. Hij doet een stap dichterbij en raakt mijn schouders aan. Zijn vingers branden door mijn huid, dan trekt hij me tegen zich aan en geeft me een kus. Eerst zacht dan dwingender. Ik voel zijn tong mijn mond binnendringen en volg zijn bewegingen. Je kunt dat badpak beter even helemaal uitdoen, hoor ik hem fluisteren. Dat wil ik wel, maar mijn knien knikken. Gelukkig doen zijn handen het werk en stroopt hij mijn badpak helemaal af terwijl hij tegelijkertijd mijn borsten streelt. Ik voel zijn handen overal en ik word steeds natter. Ik druk me tegen hem aan en voel het groeiende verlangen in zijn kruis. Doe jij je zwembroek ook maar uit, fluister ik terug, maar besluit het zelf maar even te doen.
Zijn paal wipt statig uit zijn zwemshort en mijn handen omvatten de minstens 18 cm lange staaf. Het valt niet mee om je te bewegen in een klein omkleedhokje, maar het lukt me om door mijn knien te zakken en de staaf in mijn mond te nemen. Eerst neem ik kleine likjes over de eikel heen en dan alleen de eikel in mijn mond. Mijn tong draait rondjes om de rand en ik hoor mijn kennis zachtjes kreunen. Met mijn ene hand voel ik zijn ballen en beweeg die voorzichtig heen en weer, terwijl mijn andere hand langs zijn lul heen en weer gaat en mijn mond aan de eikel zuigt. Ik voel hem steeds stijver worden en durf het aan iets heftiger te zuigen. Zijn handen pakken mijn hoofd beet en bepalen nu het tempo. Ik word geil in mijn mond geneukt en het geil begint nu ook steeds meer uit mijn kutje te lopen.
Plotseling trekt hij me overeind en duwt me voorover met mijn handen op het bankje in het kleedhokje. Ik voel eerst zijn vingers aan mijn clitje en dan komt dat waar ik al die tijd naar verlangd hebt. Ik voel zijn eikel tegen mijn lipjes aan die opzij geduwd worden om plaats te maken voor een heerlijke genotsstaaf. Ik moet moeite doen om het niet uit te gillen, want dat kan natuurlijk niet in zon kleedhokje. Eerst voorzichtig en langzaam gaat zijn lul in en uit mijn kutje en dan wordt het ritme verhoogd. Neuk me, breng ik nog net zacht piepend uit en dan word ik echt keihard geneukt. Zijn lul stoot in en uit mijn kutje en uit en ik voel mijn kutspieren samenknijpen. Het wordt eventjes zwart voor mijn ogen en dan wordt in en explosie mijn geil met de zijne vermengd.
We moeten terug, hoor ik mezelf zeggen. Het aantrekken van natte badkleren blijkt opeens niet zon groot probleem meer te zijn en alsof er niets gebeurd is, lopen we weer naar het zwembadgedeelte.
Aantal keer gelezen:
938
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)