Spannendverhaaltje.nl

In het zwembad deel 4

-
16-08-2010
Petra had nog niks in de gaten ik ik spreide mijn twee vingers in haar kut uit elkaar en trok hen er wat uit. Voorzichtig drukte ik mijn lul tussen mijn vingers en vlak voor haar kut stote ik even om mij er goed voor te komen te zitten en toen ik goed zat drukte ik naar voren mijn lul begeleidend door twee vingers en bij haar kut aangekomen drukte ik snel verder zodat hij er snel inschoot zonder dat ze iets kon zeggen. Toen voelde ze mijn lul naar binnen glijden en vroeg wat ik van plan was waarop ik zei dat ik haar wilde neuken. ze spreide haar benen iets verder en ging iets verder onderuit zitten en mijn lul gleed helemaal naar binnen. Daar zat ze op de stoel benen wijd en doormij geneukt en gezoend worden.
Ik had mijn handen niet meer nodig om mijn lul te begleiden en lefde die weer op haar borsten om daar zacht in te knijpen. Elke keer als ik weer verder naar binnen wilde trok ik me aan haar borsten op. Na een tijdje zat hij er helemaal in en begon ik haar te neuken. ze zakte steeds verder naar beneden zodat hij er echt strak inzat als ik stote. Na een paar minuten kwamen we beide kreunend klaar en ik liet mijn lul uit haar kut glijden. Toen hoorde we de douche deur open gaan en kleeden ons snel weer goed aan. Voor dat veertje binnen kwam gaven we elkaar nog snel een zoen en gingen keurignetjes op onze plaatsen zitten en ik vroeg gelijk aan haar wat voor opleiding ze deed zodat we in een gesprek zaten als veerje binnen stapte.
Toen vera binnen stapte zei ik dat ik veel internette en zonu en dan wel eens een verhaaltje schreef. Ze vroeg waarover die verhalen gingen waarop ik zei dat veertje misschien wel een verhaaltje van mij op de pc had staan. Vera zei van niet en toen zei ik van ga dan maar even het internet op en dan naar www.geileverhalen.nl zodat Petra een verhaal van me kon lezen. Vera ging op de stoel zitten en maakte verbinding met het net en de site en ging toen staan en maakte plaats voor Petra toen Petra zat stond veertje daar achter en ik achter veertje. Toen Petra (via mijn aanwijzingen) bij een verhaal van mij aankwam zei ik tegen veertje dat zei ook most gaan lezen en waren dus twee lieve meiden een verhaal van mij aan het lezen. Ik legde mijn handen om Veertje heen en begon haar aan haar oorlelletje te likken. ze vond het niet erg wat Petra had toch allen maar ook voor het verhaal een veertje eigenlijk ook. Toen nam ik veertje's haar borsten vast en begon er in te kneeden, eerst op de trui maar al snel er onder.
Veertje draaide haar om en gaf me een tongzoen waarop ik antwoorde. voor dat veertje het wist trok ik haat trui omhoog en begon aan haar borsten te zuigen en streelde haar kutje (over haar rok heen) Al snel zat ik onder haar rok en in haar kut. Ik legde mijn hoofd op veertje's schouders en stond haar te vingeren. Petra draaide haar om en zag ons zo staan en ook zei ging staan en tongzoende mij. Ik pakte petra's hand vast met mijn linkerhand en legde die om Veertje heen op veertje's haar borst en zorde er voor dat petra veertje's borst begon te kneeden. Petra stond nu iets naast veertje zodat ik met mijn linkerhand Petra kon vingeren. Daat stond ik dan met in elke hand een kut. Petra haalde met 1 hand mijn lul uit mijn broek en knielde ervoor Terwijl ik stond te vrijŽn en te vingeren met Veertje pijpte zij mij.
Toen trok ik Veertje's haar trui uit en veertje zag wat Petra aan het doen was. Daar stond veertje met onblood bovenlichaam en ik zoog op haar tepels terwijl ik klaar kwam in Petra's mond vingerde ik Veertje. Petra trok haar trui uit en pakte mijn hoofd vast en ik moest op haar tepels zuigen. Petra pakte veertjes hand en bracht die naar mijn lul, en Veertje begon mij af te trekken. Na even zo te hebben gestaan zakte ik op mijn knieŽn en trok ik Veertje haar slip uit en begon haar te likken. toen trok ik het stipje van petra uit en begon haar te vingeren. Ik likte veertje klaar en vingerde Petra klaar. Toen het zover was geweest zei ik tegen de meiden dat ze hun verder helemaal uit moesten kleden en ik kleede mij ook verder uit. Toen ik naakt was gaf petra mij een tongzoen en drukte me op de grond. Toen ik daar lag ging ze met haar kut op mijn gezicht zitten en zei tegen veertje of veertje mij wilde gaan neuken.
Veertje deed dat en ik likte Petra. Ik pakte veertje's handen en bracht die om petra heen en legde die op petra's borsten en stopte even met likken om tegen veertje te zeggen dat ze de borsten moest kneden en strelen. Zogezecht zo gedaan. het was een heerlijk gezicht en ik spoot veertjes kut met een grote hoeveelheid sperma vol.Petra kwam klaar op mijn gezicht. Beide dames lieten zig vallen en lagen ieder aan een kant van mij. We hebben zo even 5 a 10 min gelegen daarna kroop ik op Veertje en begon haar te tongzoennen. ik trok Petra naar ons toe en drukte haar hoofd aan een borst van veertje die ik een beetje naast veertje's lichaam had geplaatst dit kon gemakkelijk want veertje heeft mooie grote borsten. Petra begon te zuigen en te likken alsof het een lust was. Daarna pakte ik petra's hand en bracht die naar veertjes kut en Petra begon haar te strelen.
Veertje begon te kreunen van geiligheid Ik ging naarst veertje liggen aan de andere kant en ook ik begon aan haar borst te zuigen en te vingeren, Zo werd haar kut gestreeld en gevingerd. Na een tijdje duwde ik veertje op haar zij met de rug naar mij toe en zette ik 1 been overeind. toen kon ik gemakkelijk bij haar kont komen en stak mijn inmiddels stijve lul in haar. Ik trok petra dicher tegen veertje een en bracht de hand van veertje in de kut van Petra en zei dat ze moesten zoennen en nam de hand van petra en bracht die naar de kut van veertje en zei tegen Petra probeer mijn lul af te trekken via de kut van veertje. Petra bracht twee vingers naar binnen en probeerde zo mijn lul vast te pakken en af te trekken.
Ik bleef stil liggen en likte aan het oorlelletje van Veertje. Op een gegeven moment werd mijn lul dikker en stijver en spoot ik in de kont van veertje, het was petra gelukt om mij op die manier af te trekken. Daarna drukte ik petra op haar rug en begon ik haar te neuken en veertje te likken. die was inmiddels anders gaan liggen zodat ik er gemakkelijk bij kon.
Aantal keer gelezen:
602
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)