Spannendverhaaltje.nl

In het zwembad deel 2

-
16-08-2010
Ik zei tegen mijn exvriendin dat ik naar het toilet moest en ging hem achterna. Ik wachte hem even op en zei dat ik hem even wilde spreken maar dat niemand ons mocht zien en we stapten een kleedhokje in. Ik sprak tot de jongen, Die meid die je genomen hebt Heet linda en is 24 jaar. Waarop hij sprak ,Ik ben Johan en ben 16 jaar. Toen vroeg hij hoe mijn naam was en hou oud ik was. Ik sprak tegen hem dat hij met niemand over dit voorval mocht praten en dat hij verder niet met ons in contackt mocht komen.
Toen zei hij maar ik ben nog steeds geil en ik zei ja dat zie ik maar niet geil genoeg. Hij zei dat hij dat wel was waarop ik zei als jij mij durft te pijpen en te neuken en ik jou mag neuken dan geloof ik het pas. Hij bedacht zich niet en trok mijn zwembroek naar beneden en begon me te pijpen. een een paar minuten kwam ik klaar en ik draaide me om en verluisterde neuk me dan en dat deed hij dus ook. met een paar flinke stoten zat hij er helemaal in en neukte me tot hij weer klaar kwam. Toen moest hij me weer pijpen maar als ik zei van stop moest hij stoppen. en toen mijn lul stijf genoeg was zei ik stop en draaide hem om en neukte ik hem in zijn kont en spoot hem helemaal vol. Toen ik hem er uit haalde zei ik ik ben Vincent en 29 jaar.
En zei dat het verboden was contackt met ons te zoeken vandaag en liep uit het hokje en naar de wc. Daar ging ik plassen en liep toen naar mijn exvriendin. We gingen weer zwemmen en we neukten nog een paar keer. En toen gingen we samen in die bubbelbaden liggen die voor twee persoonen bedoeld waren. Ik gooide er geld in en gingen in een bad liggen zij lag onderop en ik boven op ze spreide haar benen en ik neukte haar weer en kneede haar borsten en zoende haar. Ik kwam niet snel klaar maar toen ik klaarkwam spoot ik haar ook weer helemaal vol. Toen zijn we er uitgestapt en gingen naar de kleedhokjes. We zoenden en streelden elkaar maar we neukten beften en pijpten niet. Ne een half uurtje stapten we er uit en liepen naar de auto.
Toen we in de auto zaten zei ik tegen haar dat ze haar niet aan haar woord had gehouden in het bubbelbad en dat ze de ogen eerder open had gedaan dan toen de bubbels ophielden. en dat ik haar zou straffen en dat ik nu haar woorden na zou komen en ik zou doen en laten wat ik wilde en waar ik wilde. We Reden naar Olderberkoop naar een bos aan de Linde Vlak bij het stuttebos. Daar is een parkeerplaats bij en dan kreeg je een grasvlakte waar een picknik tafel staat. We stapten uit de auto en ik pakte haar vast. Ik legde haar met de rug ok de motor kap en begon haar te zoennen ze legde haar armen om mij heen en tongzoende mij.
Ik trok haar trui uit en maakte haar bloesje los in het zwembad had ik gevraagd geen bh te dragen en dat had ze ook niet gedaan dus nu puilden haar borsten lekker uit. Ik begon ze te strelen en er aan te zuigen ik maakte in tussentijd haar broek los en trok alles naar beneden. Daar stond ze Blote borsten en in haar blote kont en sokken aan. Ik draaide haar om zodat ze met haar borsten op de motorkap lag. Ik spreide haar benen en neukte in haar kont. Ik zorde wel dat ik niet klaarkwam dat zou ik voor later bewaren. Toen ik zover ws haalde ik hem er uit en bond haar handen vast en liet haar achter mij aan lopen naar het pickniktafeltje Ik legde haar daar op met de benen bij de tafel langs en die bond ik aan de poten vast. Ze vroeg wat ik ging doen waarop ik antwoorde wat ik wil.
Ik begon haar te zoennen en knede haar borsten waarna ik op zoog en beet daarna vervolgde ik al likkend mijn weg naar haar navel en daarna koers zetten naar haar kut. Die begon ik te likken en daarbij beet ik soms in haar klitje en trok er wel eens aan en begon haar te vingeren eerst met twee en ramde die helemaal in haar en haalde ze er dan weer bijna uit. Na een aantal minuten kwam vinger drie er bij en weer later nummer 4 het gleed redelijk soepel. Toen pakte ik een bus met zonnecrame en spoot dat over haar kut heen en ook in haar kut en masserde het er in. Toen het glibberig genoeg was sei ik tegen haar ontspan je en ik vingerde haar met 4 vingers en drukte die helemaal naar binnen en omdat het er erg glad was ging me dat gemakkelijk af.
Na een minuut of 5 spoot ik er nog wat crame bij en dat smeerde ik ook over mijn hand toen ging het heel erg gemakkelijk en toen haalde ik mijn vingers er weer bijna helemaal uit en ramde toen weer haar kut in alleen dit keer ramde ik helemaal door en mijn vuist ging naar binnenze gilde het even uit want het dee eerst even zeer maar dat maakte al gauw plaats voor genot en ze kreunde en zuchte. waarna ik twee vingers in haar kond drukte. En begon ik aan haar borsten te zuigen. Na een tijdje hield ik op met zoennen en trok ik mijn vuist uit haar en ging met die hand haar kont bewerken eerst weer met twee toen drie en toen vier vingers.
Maar ik stak niet de vuist in haar kont. Na een tijdje klom ik op de tafel en legde ik mijn lul tussen haar borsten. ik kneep haar borsten om mijn lul heen en begon haar te neuken ik zei dat ze haar gezicht op moest trekken en haar mond open moest doen. ze had het nog maar net gedaan en ik spoot haar gezicht onder de sperma en nog een lading spoot ik in haar mond. Ik klom van haar af en stak mijn lul in haar kut en neukte ik haar nog eens. Toen maakte ik haar los en zoende haar zo stonden we nog even te vreiŽn en na een half uurtje liepen we weer naar de auto en kleede ze haar aan en stapten we in en reden naar mijn huis.
Daar aangekomen gingen we samen onder de douche. Eerst waste ik haar en daarna zij mij. na het douchen zijn we tv gaan kijken liggend op de bank en om 22.30 zijn we op bed gegaan. Daarna spraken we het hele gebeuren nog eens na en ze zei dat ze eigenlijk wel genoten had maar dat ze mij nog wel eens terug zou pakken.
Aantal keer gelezen:
626
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)