Spannendverhaaltje.nl

In het park

-
21-08-2010
Dit verhaal is geschreven door De Generaal meer verhalen van De Generaal Ik heb 's ochtends altijd de keuze uit verschillende manieren om op mijn werk te komen. Aangezien ik vrij sportief ben wil ik eigenlijk altijd kiezen voor de fiets. Heerlijk in de buitenlucht, vooral na een dag op kantoor.
Maar mocht het nou erg regenen of erg koud zijn, dan heb ik altijd nog de keuze om met de tram te gaan. Die stopt voor mijn huis en ook weer voor mijn kantoor. Allen probeer ik de tram altijd wel te mijden, want in de stad is het openbaar vervoer altijd erg druk. Meestal sta je tegen elkaar aan en iedereen hoest in de 'vrije' ruimte. Ik heb ook zo'n hekel aan mensen die door hun telefoon heen roepen dat ze zo thuis zijn.
Maar sinds vorige week is mijn visie op de tram toch enigszinds veranderd.
Toen ik opstond voelde ik me niet zo lekker, maar nog wel lekker genoeg om naar m'n werk te gaan. De beslissing over het vervoermiddel van de dag was snel gemaakt. Buiten was het mistig en ik was al een beetje misselijk, dus de tram leek me logisch. Met moeite een boterham naar binnengewerkt en dus richting de tramhalte gelopen. Daar stonden al een aantal mensen te wachten. Onder andere ook een jonge dame met een leuk gezicht. Ik schatte haar een jaar of 25, leuke pretoogjes en donkerblond haar. De rest van haar lichaam kon ik toen niet zien, want een lange jas verhulde dat. Het was mistig (dat zei ik al), maar het was ook een beetje fris. Ze kleedde zich goed.
Ze zag me wel aankomen, maar ja, iedereen kijkt naar je als je bij een halte komet aangelopen. Men heeft toch niets te doen en ieder nieuw persoon is weer interessant.
Ik liep bij de halte tot net voorbij haar. Dat doe ik wel meer, ik vind het leuk om te peilen of zo iemand dan net iets meer geinteresseerd is dan gewoonlijk. Ze leek niet echt bezig met haar omgeving en zag mij volgens mij ook niet echt. Jammer.
Ik stond schuin achter haar en kon haar zo goed in de gaten houden. Na een minuutje ofzo keek ze ineens wel om, waarschijnljk had ze door dat ik ongegeneerd naar haar aan het staren was (je voelt wel eens dat iemand naar je kijkt). Een lieve glimlach was mijn deel. Een uiteraard lachtte ik vriendelijk terug. Bij het naar binnengaan van de tram liet zij iedereen voor gaan. Eerst leek me dat gewoon beleeft, maar later realiseerde ik me dat daar een bedoeling bij zat. Toen zij eindelijk naar binnenging en ik vlak achter haar aan ging, ik was de laatste, stopte ze plotseling op de tweede tree. Ik botste plomptverloren tegen haar op, ik had niet verwacht dat ze zo snel zou remmen. Ik kon alleen maar zeggen dat het me verschrikkelijk speet en of ze zich geen pijn had gedaan. Maar omdat ik nu zo dicht bij haar stond kon ik de heerlijke geuren van haar opsnuiven......mmmmmmm......
Ik weet niet wat het was, maar ik had ineens zo'n geil gevoel over me. Achterom kijkend zei ze glimlachend tegen me dat het geen pijn had gedaan en dat ze zelf niet zo had uitgekeken en dat het haar ook speet. Binnen in de tram was het weer zo verschrikkelijk druk, iedereen stond al tegen elkaar aan toen wij nog niet eens binnen waren. Zo kwam het dat ik met mijn rug tegen het raam aanstond, zonder te kunnen bewegen. Mijn tas tussen mijn benen op de grond geklemd. Zij stond zo'n beetje tegen me aan. Het enige wat nog tussen ons zat was twee lagen jas, die van haar en die van mij. Vreemd genoeg ging ze met haar gezicht naar me toe staan. Om niet te geil te worden en op mijn werk te verschijnen met een tent in mijn broek, probeerde ik haar blik te ontwijken. Zij deed daar helemaal geen moeite voor en bleef me strak aankijken.
We hadden een tramchauffeur die op die maandagochtend waarschijnlijk met het verkeerde been uit bed was gestapt. Hij hield helemaal geen rekening met zijn pasagiers en verschillende mensen moesten moeite doen om te blijven staan. Ik stond met mijn rug tegen het raam en kon me goed vasthouden aan een handvat. Omdat het zo druk was kon zij zich niet goed vasthouden en bij elke bocht en elke halte dreigde ze om te vallen. Een paar keer ging dat goed en hoefde ze niet veel moeite te doen, maar bij een halte ging het mis. De tram kwam hard tot stilstand en ze viel bijna. Gelukkig voor haar stond ik in de buurt en ik pakte haar vast. Op dat moment dacht zij hetzelfde en pakte mij vast. We hielden elkaar dus vrij innig vast. Omdat ze me niet direkt daarna losliet, was bij mij een reactie niet te onderdrukken. Ze moet mijn harde erectie gevoeld hebben want ze pakte me nog steviger vast en duwde met haar onderlichaam tegen me aan.
'Bedankt.' zei ze zwoel. Ik keek haar aan en lachte een beetje zenuwachtig. Ik wist niet hoe ik het had, maar het was wel prettig. Toen ze me weer een beetje had losgelaten en ik tot mezelf gekomen was, gaf ik haar een zoentje. Afwachtend keek ik haar aan. Ze was ondertussen richting deur gelopen en lachtte lief naar me.
'Tot morgen.' zei ze bij het naar buiten gaan. Mijn keuze was gemaakt, morgen ging ik weer met de tram.
De volgende dag stond ik weer bij de halte, een beetje vroeger dan normaal, maar ik was ook een stuk vroeger wakker. Ik zal wel een beetje zenuwachtig zijn geweest.
Ze stond niet bij de halte, dus ik was al een beetje teleurgesteld toen de tram eraan kwam.
Maar toen ik instapte zag ik dat ze er al in stond, ze was waarschijnlijk al eerder ingestapt. Ze lachtte toen ze met zag. Het was weer druk, maar het lukte me toch om naast haar te gaan staan. Al bij de volgende halte kon ze d'r evenwicht niet bewaren en viel 'per ongeluk' tegen me aan. Met dat vallen lukte het haar om me vol in mijn kruis te grijpen. Dus toen ze weer gewoon naast me stond zat mijn eikel al aardig knel. Zonder een woord te zeggen, pakte ze me stevig vast en ze stond heerlijk met haar lichaam tegen me aan. Ook zij was opgewonden, want ik kon duidelijk haar tepels door haar bloesje heen voelen. Aangezien het toch erg druk was kon ik met mijn handen onder haar lange jas haar lichaam strelen. Dat vond ze wel prettig, want ze begon dat ook bij mij te doen. Alleen streelde ze ook gretig over mijn steeds klemmer zittende lul. Om niet gelijk in de tram tot een orgasme te komen, haalde ik haar handen daar weg.
Op dat moment reden we langs een parkje en 'mijn nieuwe vriendin' had ons langzaam richting de deur geleid. Bij deze halte stapte we uit en liepen snel en onverstoorbaar naar het park. Eigenlijk bij het eerste bostje waren onze handen al niet meer te houden.
Langzaam legde ik haar neer op het gras. Mijn jas had ik onder haar gelegd. Ik kuste haar eerst vol op de mond, daarna steeds lager. Met haar ogen dicht lag ze te genieten van de dingen zouden komen. Haar bloesje was maar met een paar knoopjes vast, dus dat duurde niet zo lang. Rond haar navel likte ik zachtjes met mijn tong. Steeds lager ging ik. Haar korte rokje was ook al een beetje omhoog gekropen. Zo kostte het mij niet veel moeite om haar kut te bereiken. Ze had zich goed voorbereid, want een slip droeg ze niet. Met mijn tong ging ik langs haar kaalgeschoren lipjes. Ze kreunde en lag te kronkelen op mijn jas.
Binnen de kortste keren kwam ze klaar. Ze kon zich inhouden met het schreeuwen. Het was wel vroeg, maar of het helemaal stil was in het park wisten we niet.
Ik ben naast haar gaan liggen en zij kwam weer een beetje bij. Op haar beurt begon ze mij te zoenen. Ze moest haar eigen vocht geproefd hebben. Ze knoopte mijn overhemd en broek los. Mijn Boxer kostte haar ook geen moeite en eindelijk was mijn pik bevrijd. Gulzig begon ze te zuigen. Op een gegeven moment wilde ik aangeven dat ik klaarkwam, maar ik kreeg de kans niet. Ze was zo goed bezig dat de stralen oncontroleerbaar uit mijn lul omhoog schoten. Toch een beetje verrast probeerde ze wat op te vangen, maar erg succesvol was ze niet.
Nog voor dat ik bijgekomen was, zat ze al op me. Nog nat van mijn likbeurt. Mijn penis had niet de kans om te verslappen. Snel begon ze op me te rijden, maar ik wist haar nog een beetje in toom te houden. Hier wilde ik langer van genieten.
Eigenlijk hadden we al niet meer door dat we in het openbaar aan het neuken waren. We lagen wel tussen de bosjes, een paar meter van de weg af, maar totaal onzichtbaar waren we ook weer niet. Misschien gaf ons dat wel een extra kick.
De lange halen en de mooie tieten vlak boven mijn gezicht, gaven me een heerlijk gevoel. Ook zij genoot met volle teugen. Zeiknat was ze. Een rilling ging over haar rug en haar hoofd gooide ze in haar nek, toen ze opnieuw klaarkwam.
Door die rilling kneep ze als het ware het zaad uit me. Haar kut kon het niet allemaal hebben en gedeeltelijk kwam het op de binnenkant van mijn jas terecht. Het leek wel of ze bleef rillen, loom zakte ze op me neer. We hadden echt niet meer aan mogelijke omstanders gedacht en hadden flink liggen schreeuwen.
Na een kwartiertje waren we weer een beetje bijgekomen en lagen heerlijk bij elkaar. Het begon een beetje koud te worden, dus besloten we om onze spulletjes te pakken en onze jas aan te trekken. Stiekum vonden we het spannend om alleen een jas aan te doen. De rest van de kleren deden we in de tas. Naakt onder onze jassen zijn we terug gelopen naar de tram.
In de tram zijn we dicht tegen elkaar aan gaan staan. We voelden de naakte lichamen van elkaar onder de jassen.
Ik moest me inhouden om niet weer te gaan strelen. Nu wist ik wel zeker dat er omstanders waren.
Maar mijn vriendin kan haar handen ook niet thuis houden en vrij snel had ik weer een harde paal. Onder het stof van mijn jas was 'ie duidelijk te zien
Iedereen zat ons een beetje vreemd aan te kijken......... (Als je genoten hebt van het verhaal kan je reageren naar generaalgroof@hotmail.com)
Aantal keer gelezen:
710
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)