Spannendverhaaltje.nl

In de tent

-
21-08-2010
Dit verhaal is geschreven door Michel meer verhalen van Michel We waren dus net 19, toen Freek en ik voor het eerst op vakantie gingen. Hij en ik samen in een sheltertje. Net 3 personen, maar goed, we waren maar met zijn tweeŽn. Dat moest dus lukken. We werden open ontvangen door de mensen die er al stonden. Vrienden van mij hadden op de camping nabij de Veluwe een eigen staanplaats, en waren op hun uitnodiging daar naar toe gekomen. Een paar veldjes verderop stonden wij, Freek en ik dus. Tent opgezet, eerste biertje en de vakantie was begonnen. Het bleef niet bij het eerste biertje, en beiden hadden later in de avond wel wat op. Niet dronken, maar toch!
Ook nog een blowtje, en het feest was compleet. Goed, laat op de avond ons bed in. Eenmaal in de tent nog wat gekeet en toen langzaam aan proberen te slapen. Freek meldde mij dat hij altijd zo geil werd na het blowen. Ik beaamde dit enigszins schoorvoetend. Maar ja, hij had gelijk. Ook ik was vaak lekker geil na het blowen. Nu nog niet helemaal, maar dat zou gauw komen. Toen hij meldde nu een stijve te hebben, reageerde ik er op, dat ik dat niet had. Hij geloofde me niet, en zei dat hij dit wilde zien.
Feit was dat ik toen nog echt geen stijve had, dus schaamte kwam er ook bij kijken. Ik moest minimaal toch ook een stijve hebben!?!? Ik beloofde hem te laten zien, als hij dit ook deed. Door de contouren van onze slaapzak lieten wij onze lullen zien. Die van mij nog wat beschamend, die van hem fier door de stof heen priemend. Van die aanblikken, groeide die van mij ook in rap tempo, en voila, daar was hij. Met de zaklamp schijnend op elkaar lul, keken we elkaar bewonderend aan. Toen opperde ik om de lakens weg te halen, en onze lullen te bekijken, maar wel met short aan. De stof was dan dunner, en je zag dus meer. Beiden deden we direct de lakens van ons af, en je zag alles al wat beter. Freek zei me zin hebben zichzelf af te trekken. Ik meldde hem niet tegen te houden, en al rukkend met onze handen in ons eigen shorts lagen wij daar. Al snel zeiden we dat dit onzinnig was, en gewoon beiden ons short uit te willen doen.
Gelukkig deed Freek dit, en ook ik deed dit vrij gretig. Zijn heerlijke lul stond recht overeind, en die aanblik maakte mij alleen maar geiler. Hij meldde dat het hem wel leuk leek om elkaar lul vast te houden. En ja hoor, daar gingen onze handen. Beiden om elkaars lul. Langzaam begonnen we elkaar af te trekken, en ik moet zeggen, ronduit heerlijk! Freek boog zich voorover, en nam mijn lul in zijn mond. Hij begon mij heerlijk te pijpen. Niet veel later, volgde ik. Voor het eerst had ik een echte lekkere lul in mijn mond en genoot ervan. Heerlijk spelend met zijn eikel en voorhuid, brachten wij elkaar tot een hoogte punt. We konden er daarna beiden wel om lachen.
s'Ochtends werden we beiden wat beschaamd wakker. Niet wetend wat te doen met elkaar. Beiden naar de douches, en daar beiden in aparte hokjes gedouched. Hij vroeg mij echt niet over de rand te kijken. Ws. schamend om het geen van die avond ervoor. Ik vroeg het hem wederzijds, maar stond me stiekum af te trekken met de gedachte naar die avond terug. Daarna hebben wij dit nog regelmatig over gedaan. En nu, ach, beiden een leuke vrouw aan de haak geslagen. Ik inmiddels alweer gescheiden, maar toch..... het was een heerlijke ervaring. En Freek (nee, niet je echte naam, maar je weet dat ik jou bedoel als je dit leest, ik zou het zo weer over doen met je! Dus als je wil, zoek me op!
Aantal keer gelezen:
1314
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)