Spannendverhaaltje.nl

In de sauna

-
21-08-2010
Ik zal me even kort voorstellen. Ik ben 18, 1.75, brunette en cup C. Mijn eerste keer was erg ongebruikelijk en daarom wil ik die met jullie delen. In het voorjaar ging ik naar de sauna bij mij in de buurt, gewoon een dagje lekker ontspannen en zorgen vergeten. Altijd raar, zo'n eerste moment helemaal naakt, maar al snel was ik er aan gewend. Rond de middag ging ik de 80-graden sauna in. Er zaten 3 vriendinnen, van zo rond de 40 en een man. Hij zal zo rond de 35 moeten zijn. Ik legde mn handoek neer en ging liggen. De onbekende man zat hoger dan ik, dus ik kon hem af en toe door mn benen bekijken. Ik vond het erg spannend en plaagde hem dan ook met mn benen iets wijder dan nodig open en dicht te doen. Ik zag dat zn lul groeide, die was niet mis! Ik had natuurlijk enige ervaring met jongens, maar totaal naakt was het nog nooit geweest. En wat kon mij het ook schelen, ik kende hem niet, hij mij niet, en aan het eind van de dag zou ik hem nooit meer tegenkomen. Al snel had ik in de gaten dat hij me volgde en kwam op een gegeven moment naast me op de relaxstoel zitten.
Hij hield in het begin zn mond, zoals aangegeven, maar nadat de anderen vertrokken waren zei hij iets. 'Zo, wat is dat toch heerlijk, nietwaar?' Ik gaf niets toe: 'zeker'. Hij:'Richard, aangenaam.' Hallo, Helena'. 'Wat een mooie Griekse naam zeg, net als jij'. Ik bloosde en speelde mee. 'Jij, en je vriend mogen er anders ook best zijn hoor.' Ik wist dat het illegaal was, maar wat kon mij dat schelen. Hij legde subtiel mn hand op mn bovenbeen en aaide zachtjes. Hmm.. Ik sloot mn ogen. Hij fluisterde: 'vond je het nodig mij zo te pesten daarstraks?' Ik grijnsde met mn ogen nog steeds gesloten. Zijn ademhaling werd sneller en hij ging met zn hand dichter naar mijn kutje, die al behoorlijk nat was geworden door alle opwinding. Om het hem makkelijker te maken spreidde ik mn benen iets wijder, een teken dat dit oké was. Helaas, er kwamen twee dames binnen.
Ik liep weg, naar buiten, hij volgde. Het was winter en dus best koud. Hij pakte me vast. 'Zal ik je lekker opwarmen meisje?' Zn harde lul voelde ik tegen mn badjas gedrukt. Ik knikte onschuldig, iets wat hem alleen maar meer scheen op te winden. We gingen op zoek naar een geschikt plekje om het maar eens warmer te maken, en we konden de sauna in aanbouw kraken, die bijna klaar was. Ik ging op de banken liggen en hij ging bovenop me liggen en kuste me. Eerst zachtjes, toen drukte hij zn tong in mijn mond en ging ruwer en harder. Hij werkte naar onder, eerst mn harde tepeljes en daarna mn kutje. Ik kreunde en moedigde hem aan. 'Zo, zal ik jou nu eens pesten, lekker wijfje' ik pakte zn lul beet en trok. Een lange tijd zaten we zo. Toen pakte hij mn tieten en kwam in me. Wat een gevoel. Het deed zo'n pijn. "auw auw' Jammerde ik. 'Doet het pijn?' Ik knikte. ''Maar is deze geile pijn niet heel erg lekker?' Ik kreunde en hij kwam nog dieper in me. 'Ik pak je lekker wijf, ik neem je en spuit je kutje vol!' ik had op een gegeven moment het goede ritme gevonden en beiden kwamen we spuitend klaar. Nog nooit was een dagje sauna zo lekker ontspannend geweest.
Aantal keer gelezen:
604
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)