Spannendverhaaltje.nl

in de plantage

-
14-05-2012
Het is een heerlijke zomeravond en het is nog warm als ik aan mijn dagelijkse wandeling begin. De avond valt reeds maar het is dus nog lekker warm.
Ik wandel door de mooie velden rondom mijn woonplaats. Na een 5-tal kilometer is het zo goed als donker, en komt er een auto aan gereden.
Ik ga wat aan de kant staan om die door te laten, maar de auto vertraagd en stopt naast mij. Wanneer het raam naar beneden gaat, zie ik dat het een vriendin is van vroeger, en waar ik de laatste maanden al wat mooie avontuurtjes mee beleefd heb.
We praten wat terwijl ze in de wagen blijft zitten maar na een tijdje zeg ik haar wat verder te rijden. Daar is een plantage waar er plek is om de auto te parkeren zodat ze kan uitstappen en we rustig kunnen verder praten aan de kant van de veldweg. Er staan een hele hoop grote houten kisten waarachter ze de wagen parkeert. Ik loop ook achter de kisten in, want zo kan niemand ons zien staan vanop de veldweg.
Zij heeft ondertussen de auto verlaten en loopt in mijn richting. Net als ik wat wil zeggen, slaat ze haar armen rond mijn nek en begint me te kussen. Tergend traag streelt haar tong mijn lippen en als ik mijn lippen van mekaar doe, dringt haar tong meteen mijn mond binnen. Ik beantwoord haar kus met veel plezier en ik voel me meteen weer geil worden. Ik neem haar in haar nek vast en trek haar dicht tegen me aan, terwijl we nog altijd aan het kussen zijn.
Ik duw haar onder lichte dwang tegen de houten kisten aan en pers mezelf tegen haar aan. Haar ademhaling wordt al zwaarder en als ik haar borsten begin te strelen over haar T-shirt heen, wordt die nog zwaarder. Ik kan me moeilijk bedwingen en laat n hand naar beneden gaan en wrijf over haar broek heen tussen haar benen. De aanraking zorgt voor een rilling doorheen haar ganse lijf. Langzaam laat ik mijn hand in haar broek glijden en daar ontdek ik dat ze geen slipje draagt. Hmmm wat een geile meid !!
Met mijn vinger draai ik rondjes rondom haar lipjes, maar ik raak ze nog niet aan. Ondertussen wrijft ze men een hand over mijn broek, tegen mijn stijf geworden pik.
Nu kan ik me niet meer inhouden en laat een eerste keer mijn vinger doorheen haar gleufje glijden. Ohhh zo nat, niet te doen.
Moeiteloos glijd mijn middenvinger in haar poesje en met mijn duim wrijf ik over haar clitje. Met mijn andere hand doe ik haar knoop open en ik stroop haar broek naar beneden waardoor ze nu met haar blote poesje voor me staat. Ze stapt uit haar broek en opent haar benen wat verder zodat ik makkelijk bij haar kletsnatte poesje kan.
Volop wrijf ik tussen haar benen en al na een minuut komt ze geweldig klaar. Ik neem haar met beide handen onder haar kont vast en licht haar op en duw haar tegen de houten kisten. Zij gooit haar benen rond mijn middel, en terwijl ik me stevig tegen haar aandruk blijven we elkaar heerlijk kussen.
Dan laat ik haar los en duw haar met haar schouders naar beneden. Ze begrijpt onmiddelijk de hint en laat zich door haar knien zakken, opent mijn broek en neemt meteen mijn pik vast en brengt die naar haar mond. Langzaam likt ze langs mijn pik omhoog en neemt hem dan in haar mond. Ze pijpt me heerlijk terwijl ik zie dat ze met n hand haar eigen poesje zit te vingeren. Ik moet moeite doen om niet meteen klaar te komen want dat orgasme wil ik nog even uitstellen want ik heb nog plannen met haar.
Ik neem haar weer op en dan draag ik haar richting haar auto en laat haar op de motorkap zakken en duw haar zachtjes achterover. Ik laat me bovenop haar vallen en likt me dan een weg naar beneden via haar hals, haar borsten waar ik wat langer aan blijf sabbelen, en vervolgens naar haar poesje. Ik lik er langs door en ga helemaal tot beneden. Via haar andere been lik ik me terug een weg naar boven en bij haar poesje aangekomen lik ik in haar lies en draai ik cirkeltjes rondom haar poesje. Ze is kletsnat want het vocht loopt zomaar uit haar poesje, maar dat lik ik zorgvuldig allemaal op.
Dan wordt het haar teveel en drukt met beide handen mijn hoofd tegen haar lipjes aan. Gretig begin ik haar lipjes te likken en aan haar clitje te sabbelen. Wat heerlijk toch.
Na enkele minuten likken voel ik haar lichaam schudden en beven en wat volgt is een heerlijk orgasme op de motorkap van haar auto. Seconden lang is ze van de wereld en als ze bijkomt gaat er alweer opnieuw een hand naar haar poesje.
Ze streelt zichzelf en ik doe een stap achteruit en zeg dat ze zichzelf nog eens moet laten klaar komen. Terwijl ik geamuseerd kijk, speelt ze met haar vingers met haar poesje en regelmatig laat ze enkele vinger diep in haar poesje glijden. Ondertussen doe ik mijn broek uit en neem ik mijn pik vast en begin er zachtjes aan te trekken. Dan maakt haar nog heter en ze begint heftig over haar clitje te wrijven met n hand terwijl de andere hand om de beurt met haar borsten en haar lipjes speelt. Het geil van haar poesje wrijft ze lekker uit over haar borsten. Ze komt werkelijk handen te kort. Het duurt dan ook niet lang of ze komt voor de derde keer hevig klaar en het vocht druipt uit haar lekkere grotje en het loopt zelfs over de motorkap naar beneden. Ik ga weer dichter bij en kom tussen haar benen staan, mijn pik nog steeds stijf. Ze doet haar benen weer rond mijn middel en trekt me op die manier dicht tegen haar aan. Mijn pik duwt tegen de ingang van haar poesje en als ik mijn heupen naar voor beweeg, glijd mijn pik moeiteloos in haar kletsnatte gleufje. Ondertussen duwt ze haar vingers, die vol hangen van haar lekkere geil, in mijn mond.
Langzaam laat ik mijn pik in en uit haar poesje glijden, terwijl zij met haar borsten speelt, want haar T-shirt heeft ze inmiddels uitgedaan, net als ik. Het tempo wordt opgevoerd en terwijl ik haar neuk, wrijf ik met n hand over haar clitje wat ondertussen overgevoelig is. Want het duurt niet lang of ze komt voor de vierde keer , heerlijk en luid, klaar terwijl ik haar als een bezetene neuk. Ik voel mijn orgasme daardoor ook naderen en stoot nog enkele keren diep in haar poesje en als ik mijn pik eruit trek laat ze zich van de motorkap naar beneden glijden en gaat ze meteen door haar knien zodat ze voor me komt te zitten. In geen tijd zit mijn pik weer in haar warme, lekker mondje en pijpt ze me naar een heerlijk orgasme. Dat komt er dan ook heel snel en ik spuit mijn sperma diep in haar mond, terwijl ze hevig blijft zuigen want ze wil elke druppel geproefd hebben. Als ze mijn pik volledig heeft leeg gezogen staat ze weer recht en kust ze me zodat ik mijn eigen geil proef. Ook zij proeft haar eigen geil nog.
We kussen nog minutenlang en dan wordt het tijd om afscheid te nemen. We kleden ons weer aan en fatsoeneren ons wat. We spreken af om nog te mailen later op de avond want zij heeft nachtdienst en ik beloof haar dat de avond nog niet om is en dat er nog opdrachten zullen volgen. Of ze die uitdagingen ook allemaal gaat doen lees je later mssn nog eens .....
Aantal keer gelezen:
728
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)