Spannendverhaaltje.nl

In de komkommerkas

-
21-08-2010
Hoi, ik ben een jongen van 18 die op school een opleiding volgt. Hierbij verdien je natuurlijk niks en daarom werk ik in de vakanties in de kas, tussen de komkommers. Zo ook in de zomervakantie van dit jaar. Altijd vroeg eruit en dan werken. Meestal vond ik dat verschrikkelijk, maar sinds kort had ik contact met een vrouwelijke collega die echt super knap was. Dus daarom ging ik nu wat liever naar m地 werk. Vandaag ontmoette ik haar al onderweg naar m地 werk toe. Ze zag er nog mooier uit dan de dag er voor. Met haar blonde zachte haren en haar blauwe ogen zorgde ze er direct voor dat m地 hart sneller ging kloppen. Ze had een strakke spijkerbroek aan die echt hele maal om haar ronde iets wat schuddende billen zat. Ze zat iets voor over gebogen en ik zag nog net dat ze een gele string aan had. Omdat we nog buiten waren had ze nog haar korte witte leren jasje aan maar toen we binnen kwamen en die uit deed zag ik echt weer eens de mooiste dingen in haar shirtje. Ronder zou nooit iemand ze kunnen krijgen en ik schat zo地 cup C-tje. Ze had wel een BH aan en omdat haar shirt zo strak zat kon je dat zo zien zitten. Haar leeftijd zal zo rond de 21 zijn maar ik had dat nog niet gevraagd Toen we begonnen met werken was ze eerst heel stil, vast omdat het nog maar half acht was, maar na een uur begon ze al rare maar voor mij natuurlijk leuke dingen te zeggen. Ze pakte bijvoorbeeld een grote komkommer en zei dan dat ze die maar eens ging gebruiken achter in de kas. Ik merkte dus dat ze een beetje opgewonden werd.
Dit vond ik wel goed want vaak werd ik ook opgewonden in de kas als ik naast haar werkte. Toen we helemaal achter in de kas waren vroeg zijn opeens of ik wel eens een naakt meisje in de kas had gelikt. Ik had dat nooit gedaan en zei dus nee. Toen kwam ze dicht tegen me aan staan en ik voelde haar tepels tegen mijn lijf aan. Ze waren al helemaal hard. Toen zei zij dat zij nog nooit een grote lul in haar mond of kutje had gehad en ze had gemerkt dat ik daar verandering in kon brengen. Ze voelde aan tussen m地 kruis. Maar ik wou dit allemaal niet onder werktijd en duwde haar van me af. Ze schrok en werd tegelijk ook boos en zei met een kwade stem dat ze me nu wou hebben want ze was nu geil. Ze ging voor me stuk met een geil gezicht en pakte mijn handen vast en legde ze op haar borsten. Het waren echt twee grote meloenen die nog lekker kneedbaar en warm waren ook. Nu vroeg ze of ik al van gedachten was verandert. Maar ik hield vol en zei, kunnen we dit niet thuis doen als we klaar zijn met werken. Nee zei ze direct terug, het is nu of nooit en ze drukte mijn gezicht in haar borsten. Ze rook echt heerlijk en nu kon ik me niet meer inhouden en ik legde m地 handen op haar ronde billen en tilde haar op en zette haar op een kar die daar ook stond. ze leunde al helemaal achteruit zodat ze er goed van kon genieten.
Ik maakte haar knoopjes van haar broek los en probeerde haar broek naar beneden te trekken, dit ging nog best moeilijk omdat haar broek helemaal om haar kontje was gaan zitten het lukte toch en ik zag nu haar gele string helemaal. Het zag er verrukkelijk uit. Ik likte eerst over haar string heen en ze hijgde al zachtjes. Ik deed nu ook haar string een beetje naar beneden zag haar grotje nu heel goed. Ze was helemaal kaal en haar schaamlippen stonden naar binnen zodat het er heel netjes uitzag. Het glinsterde al heel mooi en ik likte eerst al haar vocht uit haar kutje. Toen maakte ik heel rustig rondjes om haar clitje, ik merkte dat ze al helemaal gek werd. Toen hoorden we opeens iemand lopen vlak bij ons. We dachten beiden dat we ontdekt zouden worden maar dat was gelukkig niet het geval en ik ging verder. Ik zette m地 mond helemaal op haar kut. en begon te zuigen. Ze ging echt helemaal kronkelen en ik had het gevoel dat ik haar helemaal gek kon maken. Maar ze zei dat ik moest stoppen op die plek en ik ging omhoog, onder haar shirt, haar borsten waren echt heerlijk warm en in begon ze direct te kneden en te kussen. Na een poosje zei ze dat ik de rest moest bewaren voor vanmiddag. Toen werd helemaal blij toen ik hoorde dat ik vanmiddag nog meer mocht. Maar nu ga ik zei ze ook nog en dook naar onder.
Ze kneedde eerst mijn half harde lul die nog in m地 broek zat maar ze haalde hem er daarna uit. Ze keek me aan en deed heel langzaam knoopje voor knoopje m地 broek los. Toen ze mijn broek op m地 knien had gelegd ging ze rechtop staan en wreef met haar kutje over mijn boxershort waar een grote bobbel zichtbaar was. Dit was een heerlijk gevoel en ik haalde hem uit m地 witte boxershort. Ze wreef door maar zei toen dat we hier nog niet gingen neuken. Ze ging weer naar beneden en stopte mijn lul in haar mond. Ooh, heerlijk was het om je pik in zo地 mond te hebben. Ze zoog al snel keihard en ging met haar tong over mijn eikel. Ondertussen had ze een komkommer in haar grotje gestopt en nu ging ze ook mijn ballen masseren. Ik schreeuwde, iets te hard, dat ik bijna kwam en we hoorden direct iemand op ons af komen. Snel kleedden we ons aan en met haar broek nog los schreeuwde de zoon van de baas dat we harder moesten werken. Dit deden we dan maar en kusten elkaar nog af en toe. Toen we vrij waren vroeg zij of ik mee wou fietsen en ik zei volmondig ja tuurlijk.
Ze glimlachte erom. Ze woonde al alleen dus we hadden het hele huis. Ze deed de deur dicht en ik pakte haar op. Ondertussen kuste ze me alweer. Ik legde haar op haar bed en ging er zelf naast liggen. Zij begon te stripteasen. Ze kneedde haar borsten, deed haar shirtje langzaam uit en liet haar borsten heen en weer zwiepen vlak voor m地 gezicht. Teon ging ze met haar ronde strakke kontje voor me staan en trok haar broek op een hele geile manier uit. Ook haar string ging uit en ik had nu een super babe voor me. Ze sprong op me en kleedde mij nu ook uit. Ze wou dat ik direct in haar kwam want ze was alweer en ook nog steeds nat. Ik wachtte eerst even voordat ik in haar vagina ging. Ze vond dat maar irritant en toen ik hem er dan eindelijk in had zei ze ook 粗indelijk. Ik lag nu op bed en zei zat op me. Ze ging me toch te keer. Voor zo地 lief meisje vond ik dat wel apart. Ze was dit standje al gauw zat en ze draaide zich om zodat we elkaar konden zien. Met een hand wreef ze over mijn borst en met de ander over haar clitje. We hijgden allebei al redelijk hard en ons orgasme zat er aan te komen. toen ik bij een stoot er heel diep in ging kwamen we beiden heerlijk klaar. Dit kwam natuurlijk door de gebeurtenis in de kas. Ze likte m地 eikel nog schoon en zei dat we maar moesten douchen. Dit deden we maar en toen ging ik naar huis. Die vakantie deden we dit hierna elke middag uit het werk dat we konden.
Aantal keer gelezen:
363
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)