Spannendverhaaltje.nl

In de garage deel 2

-
21-10-2010
Woensdag loop ik de hele dag te twijfelen. Nadat ik gistermiddag thuis was gekomen van de garage heb ik wel last gehad van wroeging.

Ik ben absoluut niet het type om vreemd te gaan en riep altijd heel hard dat gebeurd mij niet.

Mijn beste vriendin is 2x vreemd gegaan en ik zei haar altijd dat dat een teken was dat de relatie al niet goed zat.

Nu ik zelf in de vreemdganger schoenen heb gestaan geloof ik daar niet meer in. Het kan dus ook gewoon puur lust zijn, zoals in mijn geval.Maar toch, hoe lekker het ook was en hoezeer ik ook behoefte had aan lekkere geile sex, ik was niet echt trots op mezelf.

In eerste instantie dacht ik; mooi niet dat ik terug ga na sluitingstijd, ik ga gewoon overdag dan kan er waarschijnlijk niets gebeuren.

Maar ik kon het ook weer niet laten om terug te denken aan deze geile ontmoeting, bovendien was ik ook nieuwsgierig wat er zou gaan gebeuren.

Dus de hele dag twijfelde ik; wel gaan, niet gaan, wel gaan enz. enz.Om 5 uur s middags wist ik het nog niet. En omdat ik het nog niet wist besloot ik met een wijntje lekker in bad te gaan, even tijd voor mezelf.

In bad ging ik in gedachte weer terug naar de vorige dag en kon zijn handen, lippen en stijve pik bijna weer voelen. Onderwater lag ik mezelf te vingeren op deze geile herinnering, nadat ik klaar gekomen was had ik het besluit genomen!

Ik pakte mijn scheermesje en scheerde zorgvuldige alle overtolige haartjes weg. Stapte uit bad, droogde mezelf af en deed een lekker luchtje op.In de slaapkamer zocht ik in mijn lingerie laatje en pakte er een string uit en een bh, die net onder de borst ondersteund maar de tepels helemaal vrij laat.

Zorgvuldig kleedde ik me aan, at een maaltijd salade en ging met de bus richting de garage.

Het was nu leeg in de bus, de chauffeur kon het niet laten om me van top tot teen te bekijken, over mijn lingerie had ik een doorschijnende bloes met diepe decolet aan getrokken en omdat het zomers weer was had ik geen jas aan. Hij kon dus heel goed zien wat ik aan had, maar ook wat niet. Ik zag hem met zijn tong langs zijn lippen strijken en met zn vrije hand even over zijn kruis gaan. Toen hij zijn hand weghaalde zat daar een fikse bobbel.

Ik zocht een plekje achterin en zag hem in de achteruit kijkspiegel kijken. Ik streelde mijn tiet door mijn bloes heen om hem wat te teasen, met als resultaat dat ik zelf ook bloedgeil werd. Het was dat ie bij de volgende halte weer een passagier binnen moest laten anders was ik wel even verder gegaan.

Vlak voor mijn halte keek ik weer in de spiegel en zag hem weer kijken, ik drukte op het knopje en gleed met mijn hand in mijn bloes en masseerde mijn tiet. Toen ik uitstapte dacht ik nog die gaat zichzelf straks lekker aftrekken.Aangekomen bij de garage zag ik dat er bijna geen licht meer brandde, ik duwde de deur open en zag hem direct staan. Hij stond me duidelijk op te wachten.

Zonder verdere plichtplegingen liep hij op me af, ondertussen zijn broek los makend. Op een halve meter afstand bleef hij staan en liet zijn broek zakken, ik zag direct dat ie en geen ondergoed aanhad en dat zijn pik alweer fier rechtop stond.

Hij trok zijn broek en shirt uit en ik bleef staan waar ik stond in spanning van wat er komen zou.Hij liep dichter naar mij toe en maakte mijn knoop en rits van mijn broek los, zakte door zijn knien en trok mijn broek en schoenen uit. Mijn string liet ie zitten. Nadat hij me deels had uitgekleed streelde hij mijn benen van de voeten af naar boven, hij ging langzaam naar boven, kneedde mijn billen en zoende mijn venusheuvel door mijn string heen, met zijn tong gleed hij langs het randje van het kleine stukje stof, met zijn vingers trok hij het opzij en ik zette mijn benen iets uitelkaar.Ik was nat van geilheid en wilde zijn tong voelen, zonder mijn klitje aan te raken likte hij me en ik werd met de seconde geiler. Hij kwam omhoog en zoende me in mijn nek terwijl zijn handen hun eigen gang gingen, hij kneedde mijn tieten en streelde mijn buik en rug. Ik hield het niet meer, wilde zijn naakte lijf tegen het mijnevoelen en dus trok ik mijn bloes uit. Ik sloeg mijn armen om zijn nek en voelde hoe zijn lul tegen mijn kutje drukte, ik likte hem in zijn nek en zoende hem in zijn hals, knabbelde aan zijn oor en trok met mijn tong een nat spoor over zijn lijf. Door mijn knien zakkend volgde ik zijn buik naar zijn navel en nog verder naar zijn lul. Ik pakte hem vast en stopte in 1x zijn lul in mijn mond. Eerst langzaam maar steeds sneller zoog ik hem en ondertussen trok ik hem af. Ik voelde hoe zijn knien knikte en hoorde hem hijgen. Ik merkte dat een orgasme niet verweg was en besloot om even te stoppen, ik wilde er zo lang mogelijk van genieten.

Hij trok me onhoog en pakte mijn hand beet, zachtjes trok hij me mee richting naar iets wat mijn eigen auto bleek te zijn, hij trok het achter portier open en dwong mij om op de achterbank te gaan liggen. Gewillig deed ik wat hij wilde en zocht een makkelijke houding. Voor ik goed en wel lag, voelde ik zijn tong weer over mijn lijf en zijn handen zoekend richting mijn tieten met stijve tepeltjes. Ik ging helemaal op in zijn aanrakingen. Het leek wel of zijn handen overal waren en het voelde verukkelijk, het ene moment teder en lief, het andere geil en eisend. Terwijl hij mijn string uittrok zoende hij me overal en zette mijn kutje in vuur en vlam.

Hij likte mijn kutje, dronk mijn vocht en draaide rondjes om mijn klitje, ik wilde hem in me voelen, genomen worden hier op de achterbank van mijn eigen auto.

Hij kwam half boven op me zitten en ik voelde hoe zijn pik voor de ingang van mijn grotje stond, tergend langzaam liet hij hem naar binnen glijden en ook tergend langzaam haalde hij hem er weer uit, ondertussen beet hij zachtjes in mijn tepel wat me zon geil gevoel gaf.

Zonder waarschuwing voerde hij het tempo op. Zijn pik gleed in en uit mijn kutje en ik voelde hoe zijn ballen tegen mijn lijf kletste.

Ik kon mezelf niet meer in houden en gaf me over aan het heerlijke geile gevoel en kwam bijna gillend klaar.

Terwijl mijn orgasme weg ebde, bleef hij me langzaam neuken. Nadat mijn orgasme helemaal was weggezakt haalde hij zijn pik uit mijn kutje, trok me uit de auto en dwong me over de motorkap te hangen. Wederom gewillig deed ik wat ie wilde, hij zette zijn lul tegen me sterretje en pompte hem in 1x naar binnen. Niet helemaal voorbereid op deze bruutheid deed het even zeer, maar al snel nam er weer een heerlijk gevoel bezit van mij. Terwijl hij mij neukte ging ik met 1 hand naar achter en pakte zijn ballen in mijn hand, zachtjes kneedde ik ze en aan zijn ademhaling en gekreun te horen deed ik het precies goed. Terwijl hij zijn tempo opvoerde deed ik dat ook en plotseling hoorde ik hem kreunen: oh ik kom..iikkkkom Ik voelde zijn zaad in mijn darmen spuiten, zijn gekreun had me zo opgewonden dat op het moment dat ik mijn klitje aanraakte ik nogmaals klaar kwam.Nadat we ons hadden aangekleed, kreeg ik de sleutels van mijn auto, deed hij de garage deur voor me open en zei: de rekening is nu wel betaald.
Aantal keer gelezen:
705
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)