Spannendverhaaltje.nl

In de buitenlucht

-
21-08-2010
Dit verhaal is geschreven door Samuel Hallo Allemaal, Ik ben Samuel, 22 inmiddels en bi. Al vind ik het op dit moment erg lekker om te sexperimenteren met mijn homokant. Ik ben gek op seks op spannende plekken. Ooit wil ik nog lid worden van de mile-high-club, maar zo vaak heb ik nog niet gevlogen. Wat ik jullie wil laten meebeleven is een ervaring in de buitenlucht. Het was lekker warm en geil weer. Mark en ik zijn al jaren vrienden en hebben sinds het begin van de middelbare school al seks. Het begon heel onschuldig samen aftrekken, elkaar aftrekken, voorzichtig een kusje op elkaars eikel. Naarmate we ouder werden, deden we meer bij elkaar. We noemden onszelf altijd hetero's die elkaar uit de brand helpen. Al begin ik steeds meer te beseffen dat voor mij jongens meer zijn dan seks alleen.
Goed, het is dus warm weer, zelfs de 's avonds en 's nachts is het broeierig. Mark en ik zitten bij mijn ouders op het terras aan het bier. Het is een uur of elf en nog steeds lekker buiten. 'Ik heb zin om te zwemmen,' zegt Mark opeens. 'Goed idee, zullen we naar de plas gaan?' 'Waar anders,' is zijn antwoord. 'Wil je een zwembroek lenen?' Mark schudt zijn hoofd en zijn ogen verraden dat het niet bij zwemmen zal blijven. Dus ik pak alleen wat handdoeken uit de kast en stop nog wat biertjes in de tas. We stappen op de fiets en we zeggen niet zo veel. Op een rustig plekje zetten we onze spullen neer. Mark begint zich meteen langzaam uit te kleden. Elk kledingstuk dat uitgaat onthult meer van zijn gespierde lijf. Ik blijf niet achter en trek mijn kleren uit. De hele tijd kijken we elkaar aan. Als we allebei alleen nog maar een boxershort aanhebben, kijken we elkaar in de ogen met een blik van 'wie eerst?' Ik laat mijn boxer zakken en mijn harde pik komt tevoorschijn. De pik van Mark is ook al halfstijf. We weten wat er gaat gebeuren. Als magneten komen onze lippen samen, onze tongen beginnen een speels gevecht. Mijn handen gaan over zijn strakke lichaam en verkennen het lichaam dat ze al vaker hebben gevoeld. Ook Mark kan niet van me afblijven, totdat hij me plotseling van zich afduwt: 'eerst zwemmen.' Hij rent naar het water. Zijn stijve pik zwaait heen en weer. Hij heeft een mooie pik, niet heel groot, maar wel heel krachtig. Lachend ren ik achter hem aan.
In het water stoeien we met elkaar. We zoenen en trekken aan elkaars piemels. Een paar keer komt zijn pik langs mijn kontje, een siddering gaat door mijn lijf. Ik trek hem het water uit richting de handdoeken. Het duurt even voor we er zijn, af en toe blijven we staan zoenen. Ik duw hem op de handdoek. Ik ga op hem liggen en we blijven zoenen. Ik voel zijn pulserende pik tegen mijn lijf aan drukken. Langzaam ga ik met mijn hoofd omlaag. Ik bemin zijn lichaam met mijn lippen. Bij zijn harde staaf aangekomen lik ik zijn eikel en ga ik zoenend omlaag naar zijn ballen, die ik voorzichtig in mijn mond neem. Ik weet dat Mark hier gek van wordt en dat hoor ik aan zijn ademhaling en ik voel het aan zijn lichaam. Na zijn ballen te hebben verwend, val ik zijn paal aan. Ik neem hem in mijn mond en begin te zuigen. Zijn hele pik glijdt snel op en neer in mijn mond. Als ik nog even doorga spuit hij mijn mond onder en dat wil Mark niet. Hij duwt me van zich af en de rollen worden omgedraaid. Hij likt mijn pik passievol. Alle gevoelige plekjes raakt hij met zijn tong. Ik tril van genot. Hij deepthroat mijn paal en ik stoot mijn pik in zijn mond. Ik trek hem omhoog om lekker met hem te zoenen.
'Wil je me neuken?' fluister ik in zijn oor. Hij kijkt me verbaasd, maar geil aan. Het zal de eerste keer zijn dat we zover gaan, maar ik wil niets liever. 'Graag,' is zijn antwoord. We draaien naar 69-positie. Ik maak zijn pik lekker nat en hij valt aan op mijn kontje om me klaar te maken voor zijn pik. Mark ligt op zijn rug en steekt zijn paal omhoog. Voorzichtig laat ik me zakken. Ik voel weerstand, maar laat me verder zakken. Zijn staaf glijdt langzaam in mijn lichaam. Het voelt vreemd aan, ik voel me vol, maar ook geil. Ik blijf even zitten om te wennen aan het gevoel. Rustig ga ik op en neer. Mark wordt onrustig en begint te stoten. Het gaat me iets te snel, maar ik laat het toe. Mijn pik is niet meer helemaal hard, maar ik ben wel geil. Ik streel mezelf om weer op volledige grootte te komen. Hij neukt me in harde, korte stoten. Ik merk aan zijn ademhaling dat ie op spuiten staat, maar hij verslapt niet. Hij stoot juist door. Zijn gekreun wordt heftiger en dan roept ie uit: 'Ik kom. Ik spuit je vol.' Na een beetje te hebben uitgehijgd, zoenen we elkaar vol overgave. 'Dit is lekker, zo strak. Dit wil ik vaker.' 'Ik ben er voor je,' is mijn antwoord.
Zijn pik zit nog steeds in me. Ik heb zelf nog niet gespoten en ben dus nog steeds geil. Voorzichtig ga ik op en neer en ik voel zijn staaf weer harder worden. 'Wil je meteen nog een keertje?' Hij zegt niks, maar legt me op mijn rug en legt mijn benen op zijn schouders. Snel zit zijn pik weer in me. Hij kijkt me geil aan en begint me kalm aan te neuken. Zijn lippen raken de mijne en we zoenen elkaar vol overgave. Mijn eigen paal is nu harder dan ooit, zonder dat ik mezelf hoef te stimuleren. Dit voelt zo lekker. Mark voert zijn tempo op terwijl we blijven zoenen. Ik kreun het uit. Dit hadden we eerder moeten doen. Hij blijft me neuken met stevige bewegingen. 'Harder,' hijg ik. Eigenlijk hoef ik er niet om te vragen. Hij voert zelf al zijn tempo op. Tot hij zijn paal uit me trekt. 'Draai je om, op zijn hondjes'. Gewillig doe ik wat hij vraagt. 'Geef me alles wat je hebt,' is mijn antwoord. En dat doet hij. Hij begint hard op me in te beuken. Ik kan me niet meer overeind houden en laat me vallen. Mark gaat gewoon mee en blijft me hard doorpalen. Zijn ademhaling versnelt weer en ik merk dat hij voor een tweede keer gaat komen. Met een kreet haalt hij zijn pik uit me en spuit mijn rug en billen onder. Hij draait me om en valt aan op mijn pik. Ik heb niet lang nodig. Binnen enkele momenten vul ik zijn mond met mijn liefdesvocht. Hij komt omhoog en we zoenen elkaar. Ik proef mijn zaad op zijn lippen. We kruipen lekker tegen elkaar aan en genieten na.
X Samuel
Aantal keer gelezen:
1235
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)