Spannendverhaaltje.nl

In de badkamer

-
16-08-2010
Wat ik nu ga vertellen is ongeveer 1 jaar geleden, tijdens de kerstvakantie. Ik was toen 18. Ik ben een meisje en ik heb blond lang haar (nee, ik ben geen dom blondje) en ik ben 1m68. Ik weeg 50kg en ben redelijk mager. Ik had sinds een jaar een geile chatrelatie, als je dat zo kan noemen, met een jongen van 18. We mailden elkaar geile verhalen, waarin we onze fantasie de vrije loop lieten. We voelden allebei dat het tijd werd om elkaar te ontmoeten en onze fantasiën echt te laten worden. Het was het ideale moment, mijn ouders, broers en zussen gingen voor een weekend naar de ardennen en ik bleef alleen thuis. Ik sprak met mijn chatvriend, laat ik hem sven noemen, af op het station. Ik had een foto van hem dus ik wist hoe hij eruit zag.
Hij stuurde een berichtje, waarin stond op welk perron hij zou aankomen. Vol verwachting stond ik te wachten op de trein. Op de foto leek hij een beetje een seutje, maar dat kon absoluut niet, als je bekeek wat voor een fantasiën op het gebied van sex hij had. Er kwam een jongen naar mij toe, maar dat kon absoluut de jongen van de foto niet zijn. Op de foto leek hij een jongen van 18, wat hij ook zei te zijn. Deze jongen was minstens 18 of zelfs 19. “Dag schoonheid, sta jij op mij te wachten.” Ik schrok : “ik denk van niet”, ik haalde de foto boven en zei “ik zoek deze jongen”. “Ja dat ben ik” zei hij, “maar dan wel 3 jaar geleden, vind je het erg dat ik wat ouder ben? Meisjes van jouw leeftijd, geilen toch enorm op ietswat oudere ervaren gasten?” Ik zei : “Ja dat kan wel, maar kom we moeten ons haasten om de bus te halen”.
We gingen helemaal vanachter in de bijna lege bus zitten en toen we zaten zei hij : “Je hebt waarschijnlijk niemand vertelt van onze afspraak hè, zit hier op de bus iemand die je kent?” “Euh nee”. “Ok dan” zei hij en hij pakte me bij m’n middel en kuste me vol op de mond. Ik snakte naar adem, dit had ik niet verwacht. Hij keek me even diep in de ogen en kuste me toen weer. Ik voelde zijn mond in mijn tong dringen en toen had ik de smaak ook goed te pakken. Ik sloeg mijn armen om zijn nek en zoende hem terug. Plots voelde ik dat hij zijn handen iets naar boven schoof en met zijn duimen begon hij zachtjes mijn borsten te kneden. Ik kreeg meteen stijve tepels en doordat ik een spannend bloesje droeg, zag hij dit meteen. “Nou, geil ben je wel” fluisterde hij zachtjes in mijn oor. Als antwoord hierop kneep ik even in zijn lul.
Hij trok me op zijn schoot, met mijn gezicht naar dat van hem en tongde me opnieuw. Het volgende half uur hebben we niets anders gedaan dan gekust. Ik voelde dat zijn lul wat stijver werd. Hij duwde tegen mijn kut aan en vermits ik een rokje droeg met daaronder enkel een string, kon ik het zeer duidelijk voelen. Toen we aankwamen, moesten we nog vijf minuten stappen tot bij mij thuis. Ik zei dat hij nu van mij moest afblijven want in mijn geboortedorp kende ik net te veel mensen om te kunnen voorkomen dat iemand zou opmerken dat ik met een veel oudere jongen stond te kussen en nog wat anders. We namen een klein binnenweggetje waar geen auto’s kunnen rijden en waar je zelden iemand tegenkomt. Ik sloeg mijn armen om hem heen en hij kuste me, terwijl hij zijn handen op mijn billen legde.
Ik voelde hoe hij met zijn handen onder mijn rokje naar boven kroop en zijn vinger door mijn bilnaad liet gaan. We liepen verder en hij legde zijn hand op mijn poep. Ik vond dit enorm geil en ik voelde hoe mijn kut al nat werd. Thuis aangekomen zette ik de verwarming meteen aan, want ik had het enorm koud, ik stond te bibberen. “Ik kan er voor zorgen dat je het meteen warm hebt” zei hij plots met een zwoele stem. “Oh ja? Wel, ik zal je je gang dan maar laten gaan zeker!” Hij deed zijn jas en schoenen uit en ik zag dat hij echt wel cool was, hij had een kakigroene rappersbroek aan en een ‘fruit of the loom’ trui, hij stond er ongelooflijk goed mee en hij was echt wel superknap. Ik deed mijn jas en mijn botten ook uit. Hij kwam naar me toe en pakte me op. Ik sloeg mijn benen rond zijn middel en hij kuste me op mijn neus.
Hij kuste me in mijn nek en droeg me naar boven. Ik wees hem waar de badkamer was. Hij moest nog even naar het toilet. In de badkamer zette ik de warme luchtblazer aan. Ik keek gefascineerd toe hoe hij zijn broek liet zakken en zijn lekkere lul tevoorschijn kwam. Hij deed wat hij moest doen en trok zijn broek terug naar boven. Ik zette me op de kast en deed m’n benen een beetje open. Hij liet zijn blik meteen op mijn kut vallen en zag dat ik een string aan had. Het effect volgde direct, een enorme boebel in zijn broek! Hij kwam tussen mijn benen staan en terwijl hij me in mijn nek kuste, voelde ik hoe zijn hand naar mijn linkerborst ging. Langzaam begon hij mijn borsten te kneden. Dan ging hij met zijn andere hand naar mijn kruis. Hij streelde m’n kutje door de stof van mijn slip heen.
Dan kan hij zich niet meer inhouden en hij trekt m’n string uit en laat zich op zijn knieën vallen. Hij steekt zijn hoofd tussen mijn knieën en begint vol overgave aan mijn kut te likken. En hij kon er wat van, mijn God, ik ben nog nooit zo heerlijk gelikt geweest. Ik had m’n kut die morgen nog lekker glad geschoren en daar hield hij blijkbaar van. Af en toe snoof hij de geur van mijn geil op en voor de rest likte hij mijn hele pruim af. Ik voelde een hoogtepunt naderen en toen hij plots heel intensief aan mijn clit begon te zuigen kwam ik klaar zoals nooit voorheen. Terwijl ik aan het bekomen was, kleedde hij zichzelf volledig uit. Zijn pik stond al in volle glorie rechtop. Ik zoog er even aan om hem tot het maximum te krijgen. Toen pakte hij me vast bij mijn bekken en stootte zijn pik in 1 keer door in mijn kut. Ik verschoot dat hij erzo gemakkelijk inging. Hij was namelijk redelijk dik. Ik moet dus wel heel geil geweest zijn.
Zachtjes aan begon hij in en uit mij te bewegen. Ik zag hoe zijn lul in mijn hete pruim gleed en er terug uit. Ik voelde dat het redelijk nauw zat en hij begon met zijn vingers mijn clit te strelen terwijl ik hem tongzoende. Ik kon alles bewonderen in de spiegel recht over mij en de aanblik deed me al bijna klaarkomen. Plots verhoogde hij het tempo en hij zei al kreunend terwijl hij in mijn ene borst kneep en met zijn andere hand in mijn klitje kneep : “Ik koooom, ik koooooooooom” en toen voelde ik de stralen diep in mijn kut doordringen. Tegelijkertijd kwam ik voor de tweede maal klaar. Dit was nog lang niet het einde van ons weekend, maar als jullie willen weten wat er voor de rest nog allemaal gebeurd is (en het is de moeite waard), dan moet je maar een hoog cijfer geven.
Aantal keer gelezen:
251
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)