Spannendverhaaltje.nl

In bad begonnen...

-
05-07-2011
Ik ben alleen thuis en heb zin om me weer eens even helemaal te ontspannen… Ik besluit een lekker warm bad te nemen. Even een momentje voor mezelf!
Dus ik laat het bad vol lopen. Het water lekker warm, goed schuimend badschuim erin…zo dat wordt even heerlijk genieten.
Ik besluit eerst even lekker alles kaal en glad te maken, dus pak ik mijn scheermes en ga aan de gang.
Als ik daarmee klaar ben stap ik het warme water in, oeh dat voelt al gelijk goed. Langzaam laat ik mijn blote lijf in het heerlijke water zakken en ga lekker onderuit liggen.
Dan laat ik mijn handen over mijn natte lichaam glijden wat een heerlijk gevoel, even lekker met het schuim spelen..
Wanneer ik mezelf zo lekker lig te strelen komen mijn handen over mijn hele lijf. Mijn borsten, over mijn buik langzaam naar beneden…over mijn benen, dan belanden ze ook tussen mijn benen..
Mmmm even lekker friemelen daar, sooo ondanks dat ik in bad zit merk ik dat ik al aardig vochtig ben daar beneden. Zachtjes laat ik even een vinger naar binnen glijden, wat lekker, nog maar een vinger erbij….Even lekker op en neer laten glijden. Ik lig er enorm van te genieten.
Maar dan….ik heb zin om dit te delen! Dus ik pak mijn telefoon en stuur een berichtje naar hem dat ik lekker lig te genieten in een warm bad. Ja hoor ik krijg al snel een reactie terug, hij vindt het wel een geile gedachte! We sturen over en weer wat berichtjes en ik word er alleen maar geiler van.
Ik ben ondertussen lekker met mijn vingers aan het soppen…hij geilt me zo erg op dat ik me niet meer in kan houden! Harder op en neer, sneller erin en eruit, oooo jaa ik kom!!
Ik laat hem weten dat ik heerlijk gekomen ben, maar opeens krijg ik geen reactie meer. Wat vreemd denk ik nog, maar geniet lekker na en verder van mijn bad….
Plotseling hoor ik de deurbel! Wie zal dat zijn, ik verwacht eigenlijk niemand. Ondanks dat ik niemand verwacht kan ik de nieuwsgierigheid toch niet weerstaan! Nogmaals wordt er gebeld, langer deze keer, het klinkt als ongeduld. Dus ik stap uit bad en schiet mijn badjas aan, zonder dat ik verder iets aantrek. Ik knoop m goed dicht en loop naar de deur…zodra ik de deur open doe word ik nog geiler dan ik al was! Daar staat hij dan, vandaar dat ik geen reactie meer kreeg!
Hij stapt naar me toe en begint me te zoenen, we doen de deur dicht maar blijven nog even staan zoenen in de gang…steeds heftiger. Dan draai ik me om en trek hem mee verder naar binnen.
Daar pak ik hem bij zijn lekkere billen en duw zijn lijf dicht tegen me aan, terwijl ik dit doe voel ik zijn penis steeds harder in zijn broek worden. Ik voel een lekkere bobbel tegen me aan drukken.
Ik streel zijn achterkant en trek zijn shirt over zijn hoofd uit. Hij gaat met zijn warme handen mijn badjas in en komt erachter dat ik daar niks onder aan heb! Mijn handen zakken naar zijn broek en gaan daar eerst eens lekker naar binnen, op zoek naar zijn harde pik. Eerst even lekker spelen, oo ik voel hem al lekker vochtig worden…dan trek ik zijn broek open en trek alles naar beneden..
Ik ga op mijn knieën en lik over zijn heerlijke pik, terwijl ik dit doe laat ik zijn ballen lekker op en neer gaan in mijn handen. Dan neem ik zijn pik in mijn mond en begin er eerst zachtjes en daarna steeds harder op te zuigen. Ik zorg dat hij nog niet klaar komt, zodat het niet te snel is afgelopen. Ik wil nog meer, veel meer. Hij trekt me omhoog en knoopt mijn badjas los, daar staan we dan, beide naakt, elkaar heftig strelend. Het voelt echt heerlijk. Hij zakt nu naar beneden en begint ook mij te likken, ik ben zo geil dat ik er helemaal in op ga. Ook hij laat het nog niet tot het hoogtepunt komen, blijkbaar wil hij ook nog meer….Ik trek hem mee, de gedachte is om onder de douche verder te gaan.
We kunnen niet van elkaar afblijven, het voelt zo lekker, hij is zo lekker. Halverwege de trap trek ik hem weer om en begin hem weer hevig te zoenen, we vallen een beetje onderuit en ik laat me boven op hem leunen. Half liggend op de trap zoenen we elkaar hevig, eerst op de mond maar daarna ook op andere plekken. Het is zo opwindend!
Dan trek ik me op en stap over hem heen, hij laat zijn vingers langs mijn natte kut gaan…even sta ik stil om ervan te genieten, dan loop ik verder en wenk hem om mee te komen.
De douche gaat aan, heerlijk warm water stroomt er uit de douchekop. We stappen eronder en beginnen elkaar weer heftig te zoenen. Mijn handen zakken naar zijn warme, natte pik en spelen er wat mee. Ik merk dat hij ervan geniet, zijn hele lijf gaat erin op. Hij laat zijn handen tussen mijn benen gaan en gaat met zijn vingers bij mij naar binnen. Het is zo lekker hoe hij me aan het vingeren is, ik kan me bijna niet meer houden. Ook hij komt tegen zijn hoogtepunt…Dan pakt hij me op en duwt me met de rug tegen de muur, mijn benen sla ik om hem heen en zijn pik zit diep in mij.
Met lekkere harde stoten duwt hij zijn pik bij mij op en neer….ik gil het uit van genot, ook hij laat duidelijk horen dat hij ervan geniet. Nog een keer hard erin en terug…ooo jaaa hij komt klaar, zachtjes beweegt hij zijn pik in mij nog wat op en neer en sooo pfff ook ik kom klaar..
Wat een gruwelijk lekker ding is het toch. Hij laat me langzaam zakken en samen genieten we na onder die warme douche…
Aantal keer gelezen:
547
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)