Spannendverhaaltje.nl

Impulsief en bloedgeil

-
15-08-2011
Via het chatten heb ik je leren kennen. Onze gesprekken werden steeds intiemer. Van de een op het andere moment vroeg je me of ik het geil vond om vastgebonden te worden en af te wachten wat er ging gebeuren. Mijn adem stokte en er begon iets in mijn buik te draaien. Ik had geen idee dat ik hier zo opgewonden van raakte. Ik schreef; ja, wil ik wel proberen. We maakte een afspraak bij een busstation ergens in een andere stad. Hij zei dat ik daar op hem moest wachten. Ik moest een kort doorknoopjurkje met een diepe decolletè aandoen, en zonder slipje aan. Die mocht ik wel meenemen in mijn tasje. Hij zou me over 3 dagen oppikken op de afgesproken plek. Ik stond op de afgesproken tijd en plek te wachten toen ik een zwarte sportwagen naast me stopte. Ik was zo benieuwd hoe hij er in het echt uit zou zien. Er stapte een man van tegen de 40 uit.

Mooi gespierd lichaam, gebruind door de zon en toen hij voor me stond deed hij zijn zonnebril af. De mooiste donkerbruine ogen keken me aan, en zijn blik liet zich bevallig over mijn lichaam glijden. Halflang blond golvend haar, een mooie volle rode lippen en een paar vragende blauwe ogen keken hem tegemoet. Mooie ronde borsten, slank figuurtje met een paar lange welgeformde benen die van opwinding stonden te trillen. Tenslotte zei hij dat ik in moest stappen. Eenmaal in de auto boog hij zich over me heen en ik voelde stevige arm lichtjes over mijn linker borst glijden. Mijn keihard geworden tepels priemde zich bijna dwars door het stof door. Hij maakte mijn gordel vast. Hij reed beheerst over de wegen. Onder het rijden voelde ik zijn hand op mijn knie liggen. Hij dwaalde af naar boven en betaste mijn venus heuveltje. Hmmm gromde hij. Ik had expres mijn kutje kaal geschoren voor hem omdat ik wist dat hij dat graag zo wilde. Met twee fingers voelde hij teder aan mijn schaamlipjes. Ik begon al aardig nat te worden. We kwamen ergens in een bos terecht, en moesten enkele bochten maken totdat ik een boerderij zag opdoemen. We reden de oprit op over een kiezelpad. Je zette de motor uit en hielp me galant uit de auto. Hij kwam dicht bij me staan en fluisterde in in mijn oor: als je nu met me mee naar binnen gaat dan ben je van mij deze dag. Morgen mag je zeggen of je door wil gaan met me. Ik draaide mijn gezicht naar hem toe en smolt ter plekke weg voor deze lange mooie man. En, vroeg hij? Ik kon alleen maar knikken van ja. Zijn blik scheen een beetje te veranderen. Leek wel of hij dwars door mij heen keek. Met een langzame druk in mijn rug duwde hij me richting de voordeur die ineens vanzelf leek open te gaan. We kwamen binnen tot in een butler zag. Weer fluisterde hij me in mijn oren dat ik vanaf nu alleen mocht praten als dat van mij verwacht werd en doen wat me opgedragen werd. Met een knikje stemde ik in. Hij ging even met de butler praten en deze zei zodat ik het net kon horen "alles is in orde". Weer kreeg ik een subtiel drukje in mijn rug en liepen de gang door tot we bij een enorme deur stil stonden. Weer gingen de deuren open maar daar was verder niemand te bekennen. Behalve mijn meester en ikzelf. Ik liep een kamer binnen die door schemer verlciht was. Geen ramen te bekennen. In het midden stond een groot bed, en links en recht stonden twee kasten met louvre deurtjes leek wel. Kleed je uit zei hij. Ik knoopte mijn jurkje open en daar stond ik op mijn mumps en knalrode bhtje aan. Ik zag zijn ogen misprijzend naar mijn bh gaan. Dat was ik vergeten hè? Geen slipje, dus ook geen bhtje. Snel ontdeed ik me ervan en liet het langs me op de grond vallen. Ik moest midden op het bed gaan liggen, mijn benen iets uit elkaar doen en mijn armen achter mijn hoofd houden.

Sluit nu je ogen maar zei hij. Je mag ze weer open doen als ik dat zeg. Ja meester zei ik. Ik voelde dat hij mijn hele lichaam aftastte. Benen, billen, borsten. Ik voelde zijn adem langs mijn tepels gaan en ze werden nog harder als voorheen. Ik voelde nu ook dat ik kletsnat was tussen mijn benen van opwinding, voor wat er komen ging. En ja hoor, zijn handen dwaalde wederom naar mijn kutje om er zachtjes een vinger in te laten glijden. Al snel werden het er twee, drie. Hij bewoog zijn hand ritmisch in en uit mijn grotje. Ik begon te kreunen en hij stopte meteen. Niets meer. Geen geluid, geen aanraking niets. Ik hoorde iets zoemen en ik hoorde klassieke muziek. Mozart? Het leek wel uit elke hoek van de kamer te komen. Mijn armen werden links en rechts van het bed schuin omhoog vastgemaakt aan (zo te voelen) stalen bogen met een stalen band. Klik links, klik rechts en zo verging het mijn benen ook. Nu kon ik echt geen kant meer op. Ik raakte een beetje in paniek. Plotseling leek het wel of er iemand op het grote bed kwam zitten. Nee, ik voelde aan mijn andere zij ook iemand of iets op het bed. Ik voelde hem(dacht ik) aan mijn tepels zuigen en in mijn borsten kneden. Weer schrok ik toen ik voelde dat er iemand tussen mijn benen ging liggen en er een tong in mijn kutje gleed. Ik begon harder en harder te hijgen. Weer niets. Ik wilde klaarkomen. Ik was wanhopig. Voelde me gekweld. Ik mocht mijn ogen open maken en drie mannen. Mijn meester had in de twee kasten twee mannelijke slaafjes naar me laten kijken en toen ik daar eenmaal weerloos lag heeft hij ze opdrachten gegeven. Maar optijd stoppen. Mijn meester was nog geheel gekleed maar ik zag wel een enorme zwelling in zijn broek. Dit liet hem ook niet onberoerd. Hij zat heerlijk achterover gezakt in een comfortabele loveseat naar ons schouwspel te kijken. Zijn slaafjes gingen op hun plaatsen staan en keken recht voor zich uit. Mijn meester stong op en had iets in zijn hand. Naast zijn stoel stond een kist waar hij iets uit haalde. Toen bij mij op het bed plaats nam duwde hij een lange dikke dildo in mijn neukgrotje. Steeds verder en verder tot hij er helemaal in zat. Ik voelde me helemaal opgevuld.

Hij stond weer op en keek naar me. Ik voelde ineens de dildo trillen. Eerst zacht en daarna steeds harder. Ik gilde het uit en smeekte om klaar te mogen komen. Mijn meester haalde zijn penis uit zijn broek. Wat een paal. Had ik die maar in mijn kutje, maar nee hoor. Hij duwde hem in mijn mondje en begon mijn mond te neuken. steeds verder en verder duwend tot ik krampende bewegingen ging maken. Ik kwam klaar en dat was zijn teken om mijn keel helemaal vol te spuiten met zijn sap. Hij trok hem daarna uit mijn mond en zei; zo geil slaafje, nu je een beetje warm bent gedraaid gaan we de hele nacht door en hebben nog veel meer voor je in petto.......
Aantal keer gelezen:
585
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)