Spannendverhaaltje.nl

Imagine

-
25-10-2010
Mag ik me voorstellen , mijn naam is Rob , ik ben opvoeder in een jongerenhuis . Ik begeleid jongeren van 14 jaar tot 18 jaar .
Dit verhaal gaat over Leen en Sander , beide 15 jaar oud .
Beide hadden oprechte gevoelens voor mekaar , dat was eenieders indruk
Donderdagavond 22.10 u :
Ik had het meisjesblok afgesloten en was op weg hetzelfde te doen met het jongenskwartier . Ik passeerde de vergaderzaal en ving een gerucht op . Er was toch geen vergadering aan de gang ? Ik opende stil de deur en zag ze beide zitten op de bank , hevig kussend . Zijn hand onder haar rokje , haar hand op zn kruis .
Innige kussen , genietend van mekaar . Ik stond een tijdje geboeid toe te kijken bij dit jonge geluk . Plots ging er een schok door haar heen , ze had mijn aanwezigheid ontdekt en wilde zich losmaken uit zijn omarming .
Kalm , kalm , suste ik ; Ik wil jullie niet weerhouden van jullie geluksbeleving . Wat jullie doen is het mooiste wat er is , de liefde beleven .
Is dit de eerste maal dat ge dit samen beleefd ? Ja ? Doe verder en laat mij jullie leiden .
Teder was de aanblik toen ze opnieuw begonnen te kussen . Eerst wat verlegen misschien doch al snel terug genietend van hun geluk .
Lik zacht haar lippen , zei ik , en hij volgde mijn raad . Ze genoten zichtbaar . Haar tong kwam tevoorschijn en ze likten mekaars tong .
Sander , streel eens over haar T-shirt en zoek haar tepels . Voel eens hoe hard ze zijn van opwinding . Hij nam een tepel tussen zn vingers , ze zuchtte . Leen zette zich recht en met een souplesse trok ze haar T-shirt over haar hoofd . Met een behendigheid , eigen aan een meisje , opende ze de sluiting van haar BH . Een stel mooie peervormige borstjes kwamen tevoorschijn . Mooi gevormd , niet te groot en met priemende tepels op een gezwollen tepelhof . Sanders ogen sperden zich ver open van verwondering . De schaamte bij deze jonge mensen was volledig verdwenen . Sander betastte teder het heerlijke vlees en kneedde te tepels. Een licht gegrom ontsnapte uit de keel van het rood aangelopen meisje . Hij nam een tepel in zn mond en zoog . Ze genoot zichtbaar .
Tijdens het zuigen opende Sander zn broek en haalde zijn harde lul tevoorschijn . Hij begon zich licht te masturberen . Afblijven , zei ik , dat is voor haar en ze nam zijn lul in haar hand .
Voel aan zijn ballen , fluisterde ik . Ze volgde mijn woorden op , nog steeds genietend van zijn tong aan een tepel .
Op mijn voorstel stond Sander recht en deed zijn kleren uit . Volledig naakt stond hij voor zn meisje , zijn kaarsrechte lul schuin omhoog gericht naar haar mond . Maak de eikel bloot en zie hoe groot en geil zijn lul is . Er kwam een bloedrode , van geil blinkende eikel tevoorschijn . Ze genoot van de aanblik en masseerde met een vinger de glimmende kop .
Ze deed wat Sander stiekem verlangde . Eerst met het puntje van haar tong proevend van dat heerlijk geil , om daarna met open mond zijn paal naar binnen schuivend . Nu was het zijn beurt om van genot enkele kreetjes uit zn keel te laten ontsnappen .Ze maakte smakkende geluiden bij het pijpen . Hun geile blikken ontmoetten elkaar .
Mag ik jouw kutje eens zien , klonk het bijna smekend . Ze liet zijn dikke lul uit haar mond glijden en begon zich ook volledig te ontkleden . Zijn ogen waren uitsluitend tussen haar benen gericht . Hemel , t is een echte blonde , dacht ik bij mezelf . Korte blonde haartjes verborgen het begin van haar spleetje . Een mooie verschijning . Ze giechelde eens verlegen .
Voor je aan dat lekkers begint moet je haar hele lijf eens bekijken , zei ik , en met een blik op mij gericht draaide ze zich om en liet ons haar strakke kont zien . Dit was een bloedmooie meid , geen grammetje teveel , een strak lichaam .
Hij betastte haar billen en kneep er zacht in , zijn hand volgde de bilnaad en ze genoot ervan .
Ze vleide zich neer op de bank en opende haar benen . Haar spleet was slijmerig nat . Wat was dat wijfje heet , zeg .Kijk dat is nu de hemel op aarde , zei ik . Zijn adem stokte .
Zacht streelde zijn vinger het roze kutvlees . Proef eens van je natte vinger , Sander . Hij volgde direct mijn suggestie op en genoot van de smaak van haar liefdessap . Ruik ook eens aan haar kutje , ruik eens naar die hete geur . Hij kwam dichterbij nam haar geur in zich op . Zachtjes begon zijn tong het sap op te likken . Ze kreunde . Ik nam zijn hand en liet hem met een vinger haar kietelaar strelen . Zij wenste nog meer van deze liefkozingen en hielp hem een beetje . Ze lichtte het kapseltje van de klitoris op zodat deze volledig vrij kwam en zijn tong het gewenste likwerk kon doen .Minuten lang heb ik deze scne gevolgd en ze hadden geen aanmoedigingen nodig . Ze lagen te genieten en haar zuchtend gekreun vulde de kamer .
Ik nam haar benen en stak ze wijd gespreidt hoog in de lucht . Haar kutje was voor hem overal bereikbaar . Elk plekje beroerde hij met zijn tong en lippen .
Zie je haar roze kontgaatje , Sander ? Lik er eens aan . Hier stond hij wat weigerachtig tegenover , doch met een beetje aanmoediging en geruststelling likte hij voorzichtig haar gaatje . De smaak beviel hem en hij begon nog gretiger te likken en smakken . Dit was voor haar ook nieuw . Nu likte hij afwisselend haar kontje en haar kut .
Plots greep ze hem bij zn haren en drukte zijn gezicht strak tegen haar kut en met een grimas op haar gezicht en het onderdrukte gekreun verraadde ze een geweldig orgasme .
Enigszins bekomen van haar orgasme zette ze zich terug recht en nam opnieuw zijn lul in haar handen en begon opnieuw te zuigen , eerst rustig en daarna onstuimiger .
Maak zijn eikel volledig bloot , Leen , en lik nu om de rand van zn eikel . Met het puntje van haar behendige tong likte ze onder de eikelrand . Dit was voor hem teveel en het sperma vloog in dikke klodders schokkend over haar borsten . Ze genoot van het schouwspel .
Toch was dit niet genoeg voor hen , zijn lul stond nog steeds strak , ze wilden nog meer .
Ik gaf hen een condoom en verliet de vergaderzaal . Maak het niet te laat , h .
Ik bleef nog een tijdje de wacht houden op de gang en bij een gesmoorde Aah wist ik dat de penetratie een feit was .
Dit was voor mij eveneens een uitzonderlijke avond . Misschien pedagogisch onverantwoord , doch ik had geen moment spijt van mijn hulp aan dat jonge stel .
De morgen nadien zag ik Leen in het meisjeskwartier . Ze knipoogde eens en zei: dank u .
Ik kon en mocht hierop niet reageren , maar in mn hart was ik gelukkig .
Aantal keer gelezen:
186
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)