Spannendverhaaltje.nl

Ilse

-
16-08-2010
Mijn ouders hadden een nieuw huis gekocht en er moest nog van alles gebeuren. Natuurlijk wilde ik ook meehelpen met alle klusjes. De bewuste dag bracht mijn vader me naar ons nieuwe huis en ik zou alvast beginnen met mijn eigen kamer te behangen. Mijn ouders moesten nog een paar dingetjes doen en zouden een paar uur later zelf ook komen. Mijn vader liep met me mee de steeg door en maakte de achterdeur open. Hallo, klonk het opeens achter ons. Ik draaide me om en zag een man staan, ik ben jullie buurman knikte hij vriendelijk. Hij stak zijn hand uit en ik schudde hem de hand. Mijn vader kreeg ook een hand en zei meteen sorry maar ik moet even een deur inhangen en ik heb een beetje haast.
Wacht maar zei de buurman, ik help wel even, een goeie buur hahaha, hij moest er zelf kostelijk om lachen. Mijn vader vertrok en de nieuwe buur ging met mij naar binnen. We moesten mijn slaapkamerdeur ophangen. Ik had hem namelijk aan de binnenkant in mijn favoriete kleur roze geschilderd. De sterke buurman had heb er snel ingehangen en terwijl ik een emeertje en wat behang op mijn kamer zette was hij ook klaar en wilde de deur even testen. Zonder na te denken liet hij de deur dichtvallen. Buurman zei ik enigzins geschrokken. Waar is de klink van de deur. Mijn buurman keek bedenkelijk. Ik zei hem dat hij net nog op de overloop lag. Er viel een pijnlijke stilte. Hij ligt er nog steeds denk ik sprak de voor mij eigenlijk nog steeds onbekende man. Ik keek even uit het raam maar zag dat het onmogelijk was hiervandaan te komen.
Ik ging op de grond zitten. Tja dat wordt wachten op mijn ouders. Hij kwam naast me zitten, ik weet niet wat ik moet zeggen wat dom van me zei de man. Hij begon me maar wat over zichzelf te vertellen en over de buurt, hij was in ieder geval getrouwd maar had geen kinderen. Hij bleek best aardig te zijn. Na een uurtje begon het, ik moest naar de wc. Ik zag mezelf hier nog niet even plassen met die man erbij. Na een kwartiertje vroeg hij me of er iets was. Ik knikte langzaam en zei dat ik moest plassen en wel heel nodig. Hij keek richting mijn emmertje die klaar stond om behangplaksel in te maken. Ik moest entzettend nodig, je mag niet kijken hoor zei ik ongerust. Doe maar gewoon want ophouden is heel slecht voor. Hij ging met zijn gezicht naar het raam staan en ik maakte mijn broek los. Ik vond het heel erg eng zeker toen ik met mijn broek op mijn enkels in de kamer stond en moest gaan zitten.
Ik voelde me even heerlijk toen ik mijn blaas aan het legen was en het kletterend in de emmer kwam. Weet je dat ik je in de spiegeling van het raam gewoon kan zien zei de man. Ik schrok, dus dan kan ik me net zo goed omdraaien toch. en terwijl ik net weer opstond draaide hij zich om. Ik wist even niet meer wat ik moest doen. Das een tijd geleden dat ik zo een mooi poesje heb gezien zei de man. Ik trok snel mijn broek omhoog en voelde me erg op gelaten. Door al dat gekletter van dat plassen van jou moet ik ook even. Hij liep naar me toe en maakte zijn boek los en haalde zijn leuter tevoorschijn. Ik deed een stapje opzij en hij plaste in de emmer. Ik keek stiekem hoe de harde straal naar buiten kwam. Toen hij eindelijk klaar was begon hij een beetje met dat ding van hem heen en weer te schudden. Het zag er komisch uit en ik schoot in de lach. Even de druppeltjes er af schudden zei hij lachend.
Ik neem meestal een wc papiertje giechelde ik. Maar die had je nu niet he. Ik schudde mijn hoofd. Dus je hebt een nat kruisje he. Ik knikte. Plotseling vroeg hij me of ik zijn piemel mooi vond. Hij stond met zijn piemel uit zijn broek voor me. Ik keek er naar en nog eens. Tja wat is er nou mooi aan een piemel he zei ik zacht. Het gaat er meer om wat je ermee kunt toch zei de man. Ik knikte verlegen. Wat kun jij ermee vroeg ik. Ik kan hem mooi hard maken was het antwoord. Hij pakte zijn piemel vast en begonnen er een beetje mee te spelen. Hij groeide iets zag ik. Wil jij het niet even proberen en hij pakte mijn arm vast. Voor ik het wist drukte hij mijn hand tegen zijn piemel aan. Hij voelde warm en was niet echt zacht meer. Ik klemde mijn vingers eromheen en begon een beetje op en neer te bewegen met mijn hand. Hij werd behoorlijk groot door wat ik deed. Zijn eikel glom en zag er strak uit. Hij nodigde zichzelf uit en begon over mijn kruisje te wrijven.
Ik zei niets en trok hem verder af en merkte hoe hij mijn knoopje van mijn broek los maakte en de gulp open ritste. Hij duwde zijn hand in mijn broek en voelde aan het beetje natte kruisje van mijn slipje. Hij trok mijn broek en mijn slipje omlaag en begon nu aan mijn poesje te voelen. Hij vroeg me of ik nog maagd was. Toen ik zei dat ik geen maagd weer was vroeg hij of hij me mocht neuken. Ik zei dat het goed was. Ik stond voorover gebogen met mijn handen op de lage vensterbank. Ik was naakt en zijn handen lagen op mijn borsten. Zijn grote stijve piemel zocht een weg tussen mijn benen en drong bij me naar binnen. Hij pakte mijn borsten steeds steviger toen hij dieper in me kwam. God wat voelt dit lekker zei hij zacht.
Met krachtige stoten boorde hij zijn pik bij me naar binnen. Ik gilde een beetje als hij me diep raakte. Hij trok aan mijn tepels en ik duwde mijn kont tegen hem aan. Ik riep naar hem om door te gaan en dat ik bijna kwam. Even keek ik uit het raam. De poort zwaaide open en mijn ouders liepen onze tuin in met een onbekende vrouw erachteraan. Mijn vader en moeder keken omhoog en lachten mijn vader wilde net zwaaien toen hij zag wat ik deed en ook de handen en de man achter me. Op dat moment stootte hij me net naar mijn hoogte punt en spoot me vol met zijn zaad en ik kreunde en gilde dat ik klaarkwam. Hij bleef nog diep in me stoten net zolang tot ie weer slap werd en achter ons zwaaide de deur open.
Aantal keer gelezen:
651
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)