Spannendverhaaltje.nl

ik word graag begluurd

-
16-08-2010
Ik zal me even voorstellen. Mijn naam is Esther en ik ben 18 jaar. Ik heb halflang donkerblond haar en cup maat 75B. Ikzelf vind dat ik er goed uitzie en meestal word ik op straat nog wel eens nagekeken. Dat komt meestal door de strakke spijkerbroeken die ik aan heb. Daar komt mijn kontje dan heel mooi in uit. Maar goed, op naar het verhaal. Ik zal jullie vertellen hoe ik exhibionist ben geworden. Het begon allemaal een tijdje geleden. Ik had met twee vrienden afgesproken om naar het zwembad te gaan. Jacob en Irene gingen toen met me mee. Daar eenmaal aangekomen dook ik gelijk in het diepe. Heerlijk gewoon om gelijk in het koude water te springen. De meeste mensen hebben er een hekel aan om er gelijk in te springen, maar ik niet.
Het voelt gelijk aan alsof je ineens helemaal wakker bent. Het geeft me een beetje een kick als het ware. Maar goed, daar gaat het verhaal niet over deze keer. Nee, dit verhaal begint pas toen we uit het zwembad gingen. We liepen naar de douches. Irene gemeen als ze soms kan zijn sloeg met de handdoek richting Jacob Auw! Verdorie dat pijn, kreng! Schreeuwde Jacob het uit. Je bent ook niks gewend, riep ze terug. Irene is al vanaf de basisschool mijn beste vriendin, en Jacob had net twee maand verkering met haar. Jullie twee zijn me ook een apart stel, zei ik terwijl ik mijn haar inzeepte. De douche sprong aan, en ik schrok me te pletter. De douche was ijskoud! Ik houd er wel van, maar ik was me er niet echt op bewust nu.
Jacob en Irene lagen dubbel van het lachen toen ik vanonder de douche weg hipte. Ach is het meisje gevoelig voor wat water? Irene schaterde het uit. Ik raakte een beetje geďrriteerd; Ja lach maar, maar wie het laatst lacht lacht het best! Ik spoelde nog snel het laatste restje zeep uit mijn haar en liep naar de kleedhokjes. Die twee zullen nog wel even samen spelen onder de douche dacht ik nog bij mezelf. Ik zelf heb geen vriendje meer. Het is een half jaar geleden uit gegaan, maar intussen heb ik niet de behoefte gehad om opnieuw verkering te nemen. We zijn toen ook niet verder gegaan dan wat voelen onder de trui, want meer durfde ik nog niet. Terwijl ik mijn bovenstukje uit trok, hoorde ik wat gestommel in het hokje naast me. Ik schonk er geen aandacht aan. Meestal zijn het van die stelletjes die meer ruimte nodig heeft dat het hokje aan te bieden heeft. Terwijl ik mijn broekje uit trok, schrok ik weer. Zag ik daar nou iets wegschieten? Het glinsterde eventjes in mijn oog, en toen was het weer weg. Wat was dat nou? Een spiegeltje?
Op het eerste moment raakte ik in paniek. Zou hij mij gezien hebben? Zou hij gezien hebben hoe ik er naakt uit zie? Ik sta af en toe wel eens voor de spiegel, als ik net onder de douche vandaan ben. Helemaal ontevreden ben ik niet over mijn lichaam, maar ik schaam me nog wel als ik naakt ben. Wie zou er naast me zitten? Ik verzamelde wat moed bij elkaar en pakte mijn make-up spiegeltje erbij. Ik moest het weten. Ik zakte door mijn hurken en schoof het spiegeltje onder de cabine door. Wat ik toen zag, verbaasde me. Er zat een redelijk gespierde man op de grond, met een grote stijve pik en een spiegel in zijn hand. Zat die man zich nou af te trekken op mij? Ik Ging helemaal in gedachten op bij de gedachte daaraan. Ik had niet door dat de jongen in de gaten kreeg dat ik naakt op de grond zat. Hij hoefde maar voorover te bukken en hij zou recht tegen mijn kutje aankijken. Enkele ogenblikken later sprong ik op bij diezelfde gedachte.
Mijn hart bonsde in mijn keel: Nu moet hij me wel gezien hebben! Ik vond het allemaal best spannend zo. Even later zag ik het spiegeltje weer verschijnen. Snelde bedekte ik mezelf met de handdoek. Wat moest ik doen? Ik hoorde Jacob en Irene in de verte lachen. Ze waren volgens mij net onder de douche vandaan gekomen en zouden een hokje opzoeken. Daar zouden ze ook nog wel even zetten. Meestal moet ik nog een 10 minuten op die twee wachten. Zou ik er wat van zeggen? Ik stond op het punt om Jacob erbij te roepen, toen er een briefje onder de cabine werd geschoven. Voorzichtig pakte ik het op en las wat er op stond. ‘jij hebt mij gezien, dus nu is het mijn beurt!’ Tsja hoewel ik er niet om gevraagd heb, ergens heeft hij gelijk. Alweer klopte mijn hart in de keel. Zou ik het doen? Ik dacht er nog even bij na voor ik besloot: ik doe het gewoon. langzaam liet ik de handdoek op de grond zakken en toonde zo mijn naakte lichaam aan de onbekende man.
Op dit moment ging mijn hart als een razende tekeer! Ik word bekeken door een onbekende man. Het idee wond me zo op, dat mijn kutje er niet meer droog bij kon staan. Ik was zo nat, en zonder dat ik het besefte haalde ik even mijn vinder langs de snee. Oohw wat voelde dat lekker nu. Er ontsnapte even een kleine zucht, en ik hield het niet meer. Er werd weer een briefje onderdoor geschoven. Snel pakte ik het op en las het voor mezelf. ‘Jemig, wat ben jij een geil weif ‘ stond erop . Ik moest even lachen om de spelfout, maar het gevoel was er niet minder om. Ik sloeg de hand aan mezelf en ging wijdbeens op het bankje zitten. Ik moest mezelf gewoon voelen. Ik zag dat het spiegeltje redelijk aan het trillen was terwijl die nog in de hand van de man lag.
Ik heb zo’n gevoel dat ik weet wat die man doet. Ik hoorde ineens even wat gesnuif, en toen viel de hand met de spiegel weer stil. Het wond me nog meer op! Ik kwam bijna tot een hoogte punt, tot er weer een briefje verscheen. Ik vouwde het briefje weer open en het was helemaal plakkerig. Iew, ik smeet het op de grond en was gelijk het gevoel weer kwijt. Zat er sperma op het briefje? Ik keer er weer naar, en het zat vol met witte klodders. Dat vond ik dan weer wat minder. Ik keek er nog heel even naar, en zag dat er nog wat onder geschreven stond dat ik niet helemaal kon lezen. Ik moest het eraf vegen. Zou ik dat durven? Ik verzamelde al mijn moed, en met mijn handdoek probeerde ik het plakkerige spul aan de kant te vegen. Ik kon nu bijna lezen wat er staat. Ik las het weer voor mezelf op, en gelijk brandde ik weer van verlangen. Hij vertelde me dat hij mij zo geil vond dat hij veels te snel klaar was gekomen. Het briefje was daar natuurlijk het bewijs van.
Aaahh!! Ik voelde ineens wat kriebelen aan mijn been. Het was een hand die uit dezelfde cabine kwam als de briefjes. Hij voelde aan mijn been, en was aan het strelen. Ik stapte opzij en was even alles kwijt. Wow, wat schrok ik daar even zeg. Snel haalde hij de hand weer terug, gevolgd door een briefje die ervoor in de plaats kwam. Voorzichtig pakte het weer op. ‘Nu jij nog! ‘ Nieuwsgierigheid won het van mijn angst en ik stapte weer naar voren. Voorzichtig gleed de hand weer naar voren. Het kietelde even aan mijn voet, maar even later gleed hij langs mijn been omhoog. Hoewel het even wat onwennig was, vond ik het heerlijk om zo gestreeld te worden. Ik deed mijn ogen dicht en voelde wel waar het heen zou leidden. Hij minderde vaart toen hij bij mijn knieën was gekomen. Even later stopte hij zelfs helemaal bij mijn knie.
Ik wou meer! Ik keek naar beneden waar hij bleef, tot ik zag dat hij niet verder kon komen. De hoek onder de cabine kon hij niet maken met zijn arm. Ik zou omlaag moeten als ik wil dat hij verder gaat. Ik kwam er achter dat ik alles zelf in de hand heb nu. Ik zakte voorzichtig door mijn knieën en de hand gleed zo steeds meer richting de plek waar mijn benen bij elkaar komen. Ik wil het steeds meer, en op een gegeven moment zat ik gehurkt in de cabine. De hand was nog niet aangekomen bij mijn gevoeligste plek, en ik probeerde zijn hand te pakken. Steeds als ik de hand probeerde te pakken, trok hij de hand terug. Hij plaagde me, besefte ik en om eerlijk te zijn vond ik dat heel vervelend. Ik wil het nu! Ik wil nu bevredigd worden! Ik probeerde het duidelijker te maken door wat meer te gaan hijgen. Eindelijk begreep hij de hint.
Hij gleed naar boven toe tot hij bij mijn haartjes begon te kriebelen. Voorzichtig haalde hij even met zijn vingers over mijn lippen. En een vinger gleed er even tussendoor. Ik huiverde even, en liet hem verder zijn gang gaan. Diezelfde vinger ging weer tussen mijn lippen door, en ook nu weer verliet een diepe zucht mijn mond. Oohw wat was dit lekker zeg. Veel beter als wanneer ik het bij mezelf doe. Toen stak hij ineens zijn vinger diep in mijn grot. Ik schrok even, maar kon niet ontkennen hoe lekker dat was. Er kwam zelfs een tweede vinger bij, maar dat deed ontzettend pijn. Het schoot door mijn hele buik heen! De hand trok zich er niks van aan en ging rustig verder. Ik kwam al snel weer bij zinnen, en doordat ik zo nat was gleed zijn duim ook naar beneden. Die was tot aan de bovenkant van mijn snee beland. Daar bleef hij even rusten. Steeds sneller gingen twee vingers van hem naar binnen en naar buiten. Ik genoot met volle teugen, maar ik moest even ander gaan zitten. Mijn benen begonnen pijn te doen, en als ik langer zo bleef zitten zouden mijn benen gaan slapen. Ik trok de hand even weg en ging op de grond zitten.
Zo dicht mogelijk te de andere cabine aan. Ik ging achterover hangen en stak mijn benen de lucht in tegen de wand aan. Zo had hij de volle toegang tot mijn grot. Al snel vervolgde bij zijn handelingen en staken de vingers er weer diep in. Als het zo door blijft gaan zou ik het niet lang meer volhouden besefte ik. Naar binnen en naar buiten, en mijn kut begon zich steeds meer aan te spannen. Ik kwam bijna klaar en toen stopte hij. Ik bleef nog even versuft liggen en er werd weer een briefje naar binnen geschoven. Als je wilt dat ik doorga, moet je mij eerst je email adres geven. Misschien kunnen we nog eens een keer wat spannende avonturen beleven. Al snel voelde ik weer een hand over mijn kontje glijden richting mijn grotje. Heerlijk gewoon, en alleen dit gevoel weer liet mijn hart weer als een gek tekeergaan. Deze keer gingen ze alleen niet meer naar binnen. Ze gingen er iets boven zitten naar mijn gevoeligste plekje. Doordat ik zo nat was geworden, gleed hij er steeds weer overheen, en dat maakte me helemaal gek.
Ik kronkelde alle kanten op en ik wist niet meer hoe ik het moest hebben. Terwijl ik kronkelde stak hij weer twee andere vingers in mijn kut en toen kwam ik klaar. Het was zo heftig dat mijn kut ongeveer nog een halve minuut stond na te schokken. Ik was voldaan, en lag nog even op de grond. Er werd weer een briefje onder de deur geschoven en er stond op: Tot de volgende keer! Nog half versuft probeerde ik op te staan. Mijn benen trilden, en ik had moeite om overeind te komen. Ik ging op het bankje zitten en probeerde mezelf aan te kleden. Nadat ik was aangekleed, deed ik het deurtje van de cabine open. Daar stonden Irene en Jacob me verbaasd aan te kijken! Wat heb jij nou gedaan? We stonden wel 10 minuten op je te wachten ofzo! Ik werd rood en prefelde dat ik me niet zo lekker voelde. Kom dan gaan we lekker naar huis en zet ik een bakje thee voor je klaar, bood Irene aan. Ik wil liever alleen zijn antwoorde ik. We liepen naar buiten en pakte onze fietsen. Ik fietste naar huis en het enige wat ik nog wou op dat moment was mijn mailbox lezen! En wat er toen gebeurde……
Aantal keer gelezen:
644
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)