Spannendverhaaltje.nl

Ik wil sex

-
16-08-2010
Volgens mij denk ik niet alleen de hele dag door aan sex maar droom ik er ook nog van. Mannen hebben ochtend lullen maar ik denk dat ik dat ook heb behalve dan dat ik geen lul heb. Smorgens als ik wakker wordt dan heb ik altijd zon zin in een grote lul. Ik wil dan genomen worden zonder vragen of aanwijzingen. Mij niet eerst wakker maken maar gewoon die lul erin stoppen. Aangezien ik geen vaste lover heb, komt het niet zo vaak voor, dat ik zo wordt wakker gemaakt. Ik heb een gezonde sexlust maar elke avond een andere man meenemen is zelfs voor mij te gortig. Vaak behelp ik mezelf met een heerlijk dikke viberator waar de spieren op liggen. Maar dat is niet altijd genoeg. Dan wil mijn kutje een kloppende levende lul diep in zich voelen. Vaak kan ik dan niks anders doen dan gehoor geven aan de wensen van mijn kutje.
Nou is het weer zo ver. Ik kan mijn vibo wel 6x per dag pakken en nog is het niet genoeg en dan weet ik dat het weer tijd is voor een echte lul. Terwijl ik plannen maak om me lekker te laten nemen, denk ik met wie ik dit wil doen. Mijn gedachten dwalen over mijn mannelijke vrienden en in eens, denk ik aan een collega die me altijd wel heel broeiend aan kijkt. Ik zoek zijn nummer op en bel. Hallo, hoor ik een stem zeggen. Hai, je spreekt met dyna; zeg ik voel me vandaag zo geil en vroeg me af of je zin hebt in een heerlijke geile vrijparty! Even blijft het stil, dan hoor ik hem zacht lachen en neemt hij mijn uitdaging aan. Ik weet dat het heel hoerig overkomt maar als ik weet wat ik wil dan ga ik er voor en ik denk dat jerry (mijn collega) dit wel kan verwerken als we elkaar op werk tegen komen.
We hebben al op een kerstborrel een keer met elkaar gezoent en daar had ik nog niks over weer gehoord in de kantoorroddels. Hij verteld me zijn adres en gekleed in alleen een lange jas ga ik op pad. Mijn kutje kaal geschoren en geolied, mijn tepels al hard van het verwachte genot. Als ik aankom bel ik aan en als dan de deur open gaat kijk ik niet in het gezicht van jerry maar in een vreemde ! he, wie ben jij dan. Mijn gezicht een en al teleurstelling. Ik zag mijn neukdag al naar de klote gaan. Dat vroeg ik me ook af, toen je belde, zegt de onbekende. Ik ben de broer van jerry en pas op zijn huis terwijl hij op zakenreis is. Ik voel me teleurgesteld en schaam me een beetje. Maar hij pakt mijn hand en zegt: maar daarom kunnen wij toch wel die lekkere geile neukparty houden.
Ik ben frank, en ik zou graag aan je kutje willen likken. Mijn blik gaat over hem heen, een lang figuur met donkere krullen en geile blauwe ogen. Zijn lach trekt me aan en ik besluit dat hij nog niet eens zon slechte keus zal zijn. Ik volg hem de kamer in en ga op de bank zitten. Frank doet wat te drinken in en bukt zich over me heen. Zijn mond gaat over mijn lippen heen en ik open mijn mond. Ondertussen speels bijtend op zijn lip. Zijn tong duikt diep in mijn keel en ik kreun zacht. Heerlijk zoent hij me in mijn nek en dwaald met zijn handen over mijn lichaam. Ik sta op en doe de jas uit. Verheugd kijkt hij me aan omdat ik daaronder naakt ben. Terwijl ik zo voor hem sta pakt hij mijn dijen en gaat met zijn hooft daar waar ik hem zo graag wil. Met het puntje van zijn tong gaat hij over mijn klitje heen,en beweegt hem daar snel overheen.
De spieren van mijn kutje beginnen samen te knijpen bij zoveel genot. Dan bijt hij zachtjes in mijn kutje en legt me neer op de grond. Met zijn lul komt hij dichterbij mijn mond en al gauw heeft hij die enorme lul diep in mijn mond gestopt. Ik begin er fanatiek op te zuigen en met mijn tong te dwalen over de lengte van die heerlijke tamp. Algauw is dat niet meer genoeg voor me want ik wil hem in me,diep in me. Aub neem me nu, ik moet je diep in me voelen. Hij bezwijkt onder mijn gesmeek en legt mijn benen over zijn schouders. Zijn tamp staat op springen en heeft de zelfde dikke aders over zich heen lopen als mijn viborator. Ik kan bijna niet meer stil liggen en beweeg met mijn heupen heen en weer. Frank slaat me op mijn billen en zegt: lig stil, hoer. Ik staak mijn bewegingen en lig gehoorzaam onder hem.
Hij neemt zijn dikke staaf in zijn hand en parkeerd die voor mijn kutje. Zijn eikel glimmend van voorvocht. Met zijn eikel wrijft hij over mijn klitje het moment nog even uitstellend. En dan eindelijk voel ik hoe hij zijn eikel een klein stukje bij me naar binnen duwt. Met een beweging van mijn heupen neem ik hem bijna helemaal bij me naar binnen. Maar door zijn grootte en dikte lukt me dat niet helemaal. Hij haalt zijn lul weer eruit en duwt hem weer maar een klein stukje naar binnen. Ik begin zachtjes te jammeren, plaag me niet zo, smeek ik hem. Neem me toch, lekker diep, wil ik je in me. Neuk me met die lekkere lul. En met een woeste stoot dringt hij eindelijk diep in me. En steeds dieper voel ik hem gaan, mijn kutje is zo nat dat hij nu helemaal zonder moeite in me zit. Eindelijk wordt ik gevuld. Met een langzaam ritme begint frank me te neuken, hij stoot elke keer helemaal erin en dan ook bijna helemaal er weer uit.
Knettergeil wordt ik daarvan. Ik voel, heel primitief, de behoefte om zijn zaad diep in me te te verwelkomen. En met mijn kut spieren begin ik zijn lul te melken. Als hij in me komt span ik ze aan en laat hem dan met moeite weer gaan. Frank trekt zijn lul terug en vraagt mij om op handen en knieen te gaan zitten. Ik gehoorzaam en hij neemt achter me plaats. Zijn tamp gaat weer diep in me en door de veranderde houding voel ik hem nog beter. Zijn handen gaan naar mijn tieten en masseerd deze met zijn grote handen. Knijpt in mijn tepels. Stoot steeds harder en dieper in me en eindelijk bereiken we een geil hoogte punt. Ik ga op mijn buik liggen met frank nog op me en zijn lul nog in me. Het zaad en geil loopt langs mijn benen. Frank en ik hebben ondertussen nog meer geile belevenissen want nu wordt ik wel smorgens wakker gemaakt door de dikke lul van frank. Mijn viborator wordt alleen nog gebruikt voor spelletjes tussen mij en hem. Maar daar vertel ik een andere keer wel over.
Aantal keer gelezen:
665
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)