Spannendverhaaltje.nl

Ik plaatste een advertentie

-
21-10-2010
De aanvang van de maand mei 2008 begon warm, het werd zelfs heet en er volgde een paar dagen boven de 25gr. Dat naar aanleiding van een onschuldige advertentie op marktplaats mijn eigen lichaamstemperatuur boven de 40 gr steeg kon ik niet vermoeden toen ik met een geïnteresseerde reflectant een telefonische afspraak maakte bij ons thuis. Mijn man Eduart 55 en ik Alice 50 wonen in een vrije villa in een stille bosrijke omgeving in de provincie Utrecht. Samen hebben wij drie kinderen groot gebracht, waarvan de jongste sinds een paar maanden als laatste op zichzelf is gaan wonen. Het werd erg stil in huis, ik moet echt nog wennen aan deze situatie, mijn man is veel voor zaken in het buitenland waardoor ik veel alleen ben en mijn eigen weg nog moet zien te vinden. Het is niet dat ik angstig ben in deze stille omgeving in ons huis, wij hebben drie (waak) honden lopen die bij elke vreemden die in de buurt van ons huis komen dag en nacht direct aanslaan, maar de avonden en nachten dat ik alleen ben in ons grote huis maken mij niet echt vrolijk. Wij hebben een goed sociaal leven opgebouwd met familie, vrienden en kennissen, maar die liggen niet s, nachts bij mij in bed of zijn s, morgens aanwezig bij het ontbijt als ik uit mijn bed kom. Ik spreek er regelmatig over met mijn man, dat de stilte en eenzaamheid als hij weer voor een paar weken achter elkaar in het buitenland verblijft mij soms deprimeren, ondanks alle luxe om ons heen en mooie woon omgeving. Eduart vind dat ik mij aanstel en te ver door schiet. Wij hebben alles wat ons hartje hier begeerd schat doe hij onze gespreken hierover meestal af.

Bijkomende depressieve gevoelens komen de laatste tijd ook steeds sterker bij mij op vanuit mijn vrouwelijke hormonen die in mij opkomen in verlangen naar seksuele bevrediging. De interesse hiervoor is bij mijn man de laatste jaren sterk afgenomen, als hij soms twee tot drie weken in het buitenland verblijf hebben wij natuurlijk al helemaal samen geen seks. Maar als Eduart dan weer een paar weken achter elkaar thuis is gebeurt er ook weinig meer tussen ons. Hij is daar vaak te moe voor wat ik ook heus wel aan hem kan zien, fysiek is hij dan niet meer in staat zich s, avonds in ons bed op te peppen voor een vrijpartij. Ik heb hiervoor echt wel mijn best gedaan en mijn vrouwelijke verleidingen tegenover hem getoond door mij sexy te kleden, of als wij samen bij de televisie zitten te beginnen met knuffelen, te strelen en zijn lul uit zijn broek te halen. Helaas krijg mijn man nog maar zelden een goede harde erectie als ik met zijn lul speel of hem pijpt. Ik wordt hier dan niet vrolijk of opgewonden van, waarna het meestal weer snel stopt tussen ons zoals het begonnen is en wij in bed zonder seks te hebben gehad weer naast elkaar in slaap vallen. Eduart is een zorgzame man en het houden van tussen ons is echt nog niet verdwenen, maar het is gewoon een feit aan het worden dat wij seksueel niet veel hoogtepunten meer samen zullen beleven en daar heb ik erg veel moeite mee. Heel ruig is ons seksleven nooit geweest, zeker niet als ik wel eens de verhalen van andere mensen op internet lees, of wel eens over spreek met een paar goede vriendinnen van mij. Mijn eveneens getrouwde jeugdvriendin Anemiek bijvoorbeeld, daar weet ik in goed vertrouwen van dat zei het al jaren stiekem doe met haar zwager omdat haar man ook weinig interesse meer heeft in seks met haar. Ik zelf zou zoiets niet durven om er een minnaar op na te houden, ja in mijn geile fantasieen komt dat wel eens bij mij op als ik met mezelf speel, maar in het echt zou ik doodsbang zijn omdat te doen en dan zou uitkomen.

Terug naar mijn advertentie op marktplaats: Eduart was vertrokken voor drie weken naar het buitenland, om mijn tijd een beetje zinvol te gebruiken ben ik aan het opruimen geslagen in huis en de spullen die al heel lang opgeslagen waren in onze garage die wij niet meer gebruikte. Een nog goed werkende trimmer en elektrische maaimachine kwamen weer boven water en ik besloot deze op advies van mijn jongste dochter op marktplaats te zetten. Ik had zoiets nog nooit gedaan maar werd hiermee geholpen door mijn dochter die foto, s maakte en zorgde dat de advertentie begin mei 2008 op marktplaats stond. Gelukkig had zij alleen mijn e-mail adres en mobiele nummer erbij gezet, want ik werd al gelijk overspoeld met e-mail, s en telefoontjes. Allerlei vragen van mensen over de staat en de prijs en vooral waar zij de spullen konden zien. Hier had ik geen rekening mee gehouden, ik kreeg de eerste dag zeker al 100 telefoontjes en e-mail, s en was niet van plan zomaar aan iedereen mijn adres te geven en langs te laten komen, ik moest gewoon even gaan selecteren en sprak met de reflectanten af dat ik terug zou bellen voor een afspraak. De andere morgen alweer heel vroeg begon mijn mobiel te ringelen, ik zat nog half in slaap in mijn slipje net aan een kopje thee in de tuin en pakte mijn telefoon op, mevrouw ik bel voor de trimmer en de maaimachine zei een nog jonge mannen stem met een vriendelijk (volgens mij) Rotterdams accent. Na wat vragen vroeg hij of hij snel langs kon komen, ik ben al even opzoek voor een niet al te hoge prijs zei hij en als het allemaal goed werk dan zijn de spullen aan mij verkocht mevrouw. Waar woon je vroeg ik? Ik ben nu op mijn werk in Houten en na een nachtdienst net klaar om naar Rotterdam terug te rijden mevrouw zei hij beleefd, ik zat nog even op de zaak achter de computer op marktplaats te kijken en zag toen uw advertentie, als u niet te ver weg woon zou ik gelijk naar u toe kunnen komen. Houten is 20 minuten rijden van ons huis, ik besloot de jongeman mijn adres te geven en maakte een afspraak een uurtje later.

Ik moest nog douchen en was net wakker, het zonnetje verwarmde mijn bijna naakte lichaam en het was pas 9. 30 uur, het zou weer een heerlijke warme dag worden voelde ik nu al aan de zon. Maar ik wilde zo snel mogelijk van de spullen af, al die mensen die je bellen en mailen daar had ik helemaal geen zin in, dat kosten mij veel tijd om terug te reageren op de e-mail, s en hoe stil het vaak is in huis, ik ben wel erg op mijn privacy gesteld en zag het niet zitten om veel mensen langs te laten komen voor bezichtiging. Nu zat ik ook heerlijk alleen in mijn slipje in onze tuin zonder dat iemand mij kon zien, maar lang kon ik er nu niet van genieten omdat ik over een uur de afspraak had gemaakt. Als ik geen bezoek zou krijgen vandaag had ik mij niet opgemaakt en misschien wel heel de dag naakt gebleven in de zon in de tuin. Precies op de afgesproken tijd ging de bel, op het beeldscherm zag in een jonge blonde man staan en opende ik elektronisch ons nog afgesloten privé domein. Een kleine Peugeot reed even later naar ons huis. Een lange jongeman in korte broek met daarop gekleed een sportief shirt stapte uit en stelde zich voor als Hans, aangenaam Alice zei ik. De spullen stonden klaar in de garage waar hij deze ging bekijken, met de stekkers in het stopcontact testen hij de werking en binnen een paar minuten was de koop gesloten. Ik was blij dat hij als eerste de apparaten kocht, ik was ervan af en hoefde niet meer met allerlei mogelijk geïnteresseerde te onderhandelen of thuis te ontvangen. Heb je trek in een kopje koffie nodigde ik hem uit, o lekker mevrouw zei hij. Met een kopje koffie in de tuin kwam er een gesprek tussen ons op gang, Hans vertelde elke dag naar Houten vanuit Rotterdam te rijden voor zijn werk en dat hij in augustus ging trouwen. Hij was tussentijds bezig hun toekomstige beneden woning in te richten waar een grote tuin bij was en hij het maaimachine en de trimmer daar goed kom voor gebruiken.

Ik vond zijn Rotterdamse accent grappig en Hans was ook een leuke sportieve jongeman om te zien, lang en breed geschouderd met een leuke gebruinde kop, een aantrekkelijke man. In zijn korte broek kon ik zijn mooie gebruinde gespierde benen zien, maar ook een behoorlijke bobbel in zijn broek. Ik liep naar binnen om een tweede kopje koffie voor ons in te schenken, hierbij kreeg ik een warm gevoel in mijn lichaam, ik was zelf luchtig gekleed in een rokje met blote benen voorzien van slippers aan mijn voeten. Ik had wel gezien dat hij mijn ogen met de zijne probeerde vast te houden toen ik vertelde dat mijn man drie weken in het buitenland verbleef en ik eigenlijk uit verveling aan het opruimen ben begonnen van de spullen die wij niet meer gebruikte. Ik keek vanuit de keuken naar Hans, die rustig om zich heen zat te kijken, ik vond hem heel aantrekkelijk en schatte hem rond de 25 jaar ongeveer net zo oud als mijn middelste zoon. Terug met de koffie zei hij dat hij het onwijs rustig hier vond in de tuin, heerlijk die rust in het zonnetje lachte hij. Ik zei zonder na te denken dat ik het soms wel eens te stil vond als mijn man er niet was en nu onze kinderen de deur uit zijn. Vooral de avonden en nachten zijn dan wel eenzaam. Ja lachte hij daar ken ik mij dan ook wel wat bij voorstellen als er niemand is om tegen te praten. Ik verplaatste mij iets om mijn kopje koffie van tafel te pakken, toen zag ik hem bewust tussen mijn benen kijken, een aandacht die ik niet gewent ben en mij deed beseffen dat ik hier wel met een totaal vreemde jongeman schaars gekleed in mijn tuin zat. Maar verder bleef hij zeer beleefd en correct. Ik was zelf de gene die hem na de koffie vroeg of hij soms iets fris wilde drinken in deze warmte om hem nog wat langer bij mij te houden, hij straalde een bepaalde rust uit die mij aansprak. Een lekker koud colaatje lust ik wel zei hij. Zijn mobiel ging af en ik hoorde hem zeggen dat hij onderweg was om spullen voor de tuin te gaan bekijken waar hij via een advertentie op marktplaats op had gereageerd. Ik ben nog wel even onderweg zei hij, daarna rij ik terug naar Rotterdam en ga slapen zei hij, ik zie je morgen schat.

Een leugentje om bestwil lachte hij, ik heb geen zin om mij te haasten met dit mooie weer. Ben je niet moe dan vroeg ik als je heel de nacht heb gewerkt, nee hoor dat ben ik gewent zei Hans, als ik straks een paar uurtjes slaap ben ik weer fris. Die kracht straalde hij wel uit dat hij dat aankon. Dat is het voordeel hè lachte ik als je nog jong, precies lachte hij terug. Hij begon een stoer verhaal over uitgaan met zijn vrienden en dat hij dan ook makkelijk wel eens een nacht oversloeg om te slapen. Mijn vriendin denk dan dat ik lig te slapen zei hij met een knipoog, ik hing bijna aan zijn lippen en voelde mij totaal ontspannen bij hem. Het was dus ook nog een ondeugende jongen dacht ik bij mezelf. Het zonnetje branden door mijn kleding heen, ik ga even mijn bikini aandoen zei ik, het word echt warm in de zon. Toen ik mijn bikini aan had gedaan in mijn slaapkamer en vanuit het raam naar Hans keek, zag ik dat hij zijn shirt ook uit had gedaan, een mooie gespierde zon gebruinde body. Ik was geil aan het worden, de ontspannen sfeer waarin wij zaten te praten en de warme zon, plus zeker de fysieke kenmerken van Hans deden mij opgewonden raken op deze mooie jongeman. Ook zijn telefoongesprek kwam in mij op “hij had geen haast vandaag”had hij gezegd tegen zijn a. s vrouw. Terug in mijn bikini in de tuin zag ik even later dat Hans zijn opkomende bult in zijn boek met zijn handen probeerde te bedekken, ik raakte bijna buiten mezelf van opwinding. Zo mooie jonge knul die geil van mijn lichaam werd deed mij veel, ik miste ook al zolang de seksualiteit met mijn man. Ik wist op dit moment en voelde het ook aan elke vezel in mijn lichaam dat ik open stond voor deze jongeman. Sorry zei Hans, ik kan mezelf even niet onder controle houden.

De geile spanning die er spontaan tussen ons ontstond, was geheel wederzijds. Ik voelde mij wel heel opgelaten en ondeugend worden, maar het gebeurde. Ik kon alleen zijn voornaam en wist verder bijna niets van Hans, dat ik mij vanaf het begin dat ik hem uit zijn auto zag stappen al tot hem aangetrokken werd, kan ik ook niet verklaren dat dit gebeurde. Hans had het echt te kwaad en wist niet goed meer hoe hij moest gaan zitten op de stoel, zijn lul stond nu volgens mij geheel in een erectie in zijn korte broek. Mijn kutje voelde ik drukke in mijn kruis, ik was ongelooflijk geil geworden. Hans maakte geen aanstalten richting mij en wij zaten elkaar alleen maar wat aan te staren, ik durfde ook geen initiatief te nemen. Wil je misschien een broodje vroeg ik om even uit deze inpassen te komen en wat af te koelen. Dat wilde hij wel, waarna ik snel opstond en naar onze open woonkeuken toe ging, ik duizelde even toen in de keuken stond. Mijn bikini slipje was nat aan het worden en ik transpireerde over heel mijn lichaam, feitelijk moest ik eerst even gaan douchen. Ik overdacht even wat ik moest doen, als ik zou zeggen dat ik even ging douchen zou dit ook raar bij Hans overkomen, maar hij had natuurlijk zelf ook goed door wat er tussen ons was ontstaan. Maar om in deze toestand (hevige transpiratie) broodjes te gaan klaar maken was ook niet echt fris. Ik draaide mij naar de deuropening toe en riep naar Hans dat ik eerst even wilde gaan douchen, dat zou ik ook wel willen lachte hij, ik heb het bloedheet! Kom maar mee dan zei ik, Hans stond op en zijn erectie was duidelijk nog niet minder geworden, bijna zwevend op mijn benen ging ik hem voor naar onze ruimste badkamer waarin zich twee douchecabines naast elkaar bevonden, gescheiden door een glaswand.

Hans keek met verbazing naar onze dubbel douchecabine, dat is apart lachte hij. Ik deed snel mijn bikini uit en stapte in de douche, Hans deed ook zijn slippers en broek naar beneden die voorzien was van een binnen broekje waardoor zijn erectie de vrije ruimte insprong. Ik keek naar zijn lul, die heel dik was, niet eens zo heel lang, maar wel heel dik met grote ballen er onder, ook Hans stapte de andere cabine in. Gescheiden door de glaswand konden wij elkaar goed zien, maar niet aanraken, dit gaf nog eens een extra lading aan mijn geile gevoelens. Wat een mooie gespierde jongeman was Hans, zijn kontje lekker stevig, een droom man vond ik. Zijn lachende ogen gingen over mijn lichaam, ik heb alleen een dun streepje schaamhaar staan en mijn tepels waren uitgegroeid tot een uiterste stand, je bent mooi Alice zei Hans. Het water over mij lichaam deed mij goed maar ik stond te trillen op mijn benen van opwinding. Ik wist niet wat ik moest doen zodra wij uit de douche kwamen, moest ik het initiatief nemen om deze volslagen onbekende jongeman uit te nodige in mijn slaapkamer, of moest ik zijn reactie afwachten en mij weer aankleden en de broodjes gaan klaar maken? Mijn verlangen naar seks met hem was inmiddels zo opgewekt dat ik het liefs zijn lul vast wilde pakken om hem zo goed ik kon te gaan pijpen, als voorspel naar een heerlijk neukpartijtje met deze jongen. Maar tot mij verbijstering liep het heel anders. Hans ging als eerste de douche uit, droogde zich af en trok tot mijn teleurstelling zijn korte broek en shirt weer aan. In opperste verwarring kwam ik ook de douche uit en droogde mij zwijgend naast Hans in de badkamer af. Dat was even lekker deze verfrissing Alice lachte hij, dan zit ik straks niet bezweet in de auto terug naar Rotterdam. Hij bleef wachten en naar mij kijken hoe ik mijn bikini aan deed, samen liepen wij daarna naar de keuken waar ik mij afgewezen voelde toen ik de broodjes voor ons begon klaar te maken. Hans zat inmiddels weer in de tuin te wachten op de broodjes.

Ik had mijn hoofd niet bij het klaar maken van de broodjes, mijn heerlijke geile gevoel was in een klap verdwenen Schaamte overviel mij, hoe had ik zo stom kunnen zijn te denken dat deze mooie jongeman zich ook aangetrokken tot mij voelde. Zwijgend zonder Hans aan te kijken zette in de broodjes en thee op de tuintafel neer, en ging tegenover hem op mijn stoel zitten. Trek in mijn broodje had ik niet meer, ik hoopte nu alleen nog maar dat hij snel zou vertrekken en ik deze afwijzing op mezelf in stilte kon verwerken. Dat gebeurde niet, nadat Hans zijn tweede broodje naar binnen had gewerkt stond hij op en kwam naar mij toe, maakte mijn bikini bandje in een keer los en zei, denk jij nu echt Alice dat ik gek ben en zo mooie vrouw als jouw hier onbevredigd achter laat….

Binnenkort volg deel 2
Aantal keer gelezen:
611
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)