Spannendverhaaltje.nl

Ik mag alles

-
31-07-2015
Hoi allemaal, ik ben Linda en ben 31 jaar oud. Alweer een dikke 11 jaar een heerlijke relatie. Ik ben een normale meid met normaal figuur, niet te groot en een witte huidskleur. Bezit een paar 75c ronde borsten met kleine tepels. Altijd een glad geschoren kutje en ronde billen. Mijn haren net op mijn schouders in de kleur rood(geverfd) Diverse tattoos over mijn lijfje. Ben niet echt een mode pop en doe mijn ding zoals ik dat wil. Over het algemeen altijd mijn mening klaar.

Ik heb echt niks te klagen in mijn leven. Mijn vriend is heel makkelijk en ik mag een kan alles wat ik wil. We werken hard beide en hij verdient leuk zodat we op dit gebied ook veel kunnen. Ons sex leven is goed en alles wat ik doe en kan heb ik geleerd van mijn vriend. Hij is dan ook 10 jaar ouder en heeft me leren genieten van alles wat sex is. In de loop der jaren samen merkte ik dat ik toch ook bepaalde fantasieën had. Soms lag ik mezelf heerlijk te verwennen met een geile dildo terwijl ik keek naar groepsex. Meerdere mannen en vrouwen die het met elkaar deden. Alleen als ik het met mijn vriend besprak leek het me alleen leuk in fantasie en niet in het echt.

Of dorst ik het gewoon niet. Het idee dat een wild vreemde kerel me zou naaien leek me toch echt wel geil. Maar ja de realiteit was toch dat ik dit soort dingen niet dorst of toch niet helemaal normaal vond. Al lag ik best wel vaak als ik alleen was mezelf hierop gek te maken. Zoals wel vaker zaten mijn kanjer en ik samen op vrijdag aan de eettafel en kletsten dan over alles wat er was gebeurt en wat zou kunnen gebeuren. Hierin komt ook vaak ons sex leven te sprake. Ook dit keer en hij vertelde mij dat ik als ik zou willen best mijn fantasie mag proberen wat dat ook mocht zijn. Kon best wel een spannend, geil en goed zijn voor onze sex leven.

Ik lachte en zei, tja in fantasie is het geil maar in het echt weet ik niet hoor. Straks is het een viezerik die niet aan mijn denkt en alleen maar zijn ding wilt doen. Hij lachte en zei, tja daarom moet je soms gewoon eens gek doen kom je er vanzelf achter. We kropen samen achter de laptop en bekeken site's met sex advertenties. Shit mannen genoeg die wel eens gek willen doen. Al snel bleef mijn oog hangen bij twee donkere mannen met twee flinke grote lullen. Ik heb niks met negers maar die twee grote zwarte lullen zorgde voor een bepaalde tinteling tussen mijn benen. Had nog nooit een zwarte lul in me gehad.



Mijn kanjer had door dat ik een bepaalde blik had bij die twee negers. Hij klikte hun advertentie open. Daar nog meer foto's van die grote neger lullen. Beide mooi glad geschoren en beide 23cm harde lul. Ze wilde eens graag een leuke blanke meid samen laten genieten van hun grote lul. Gebonden geen probleem, vriend of man mag kijken. Beide mannen waren 55 jaar oud al zie je dat er niet aan af bij donkere mannen. Mijn vriend lachte en zei, tja dat is een mooi iets om misschien te proberen. Ik keek hem aan en ergens had ik zoiets van ja dat lijkt mij ook, maar ik zei, tja geil maar ben bang dat ik niks doe of durf te doen. Er gingen wat dagen voorbij en ik had toch wel een paar keer die advertentie bekeken en me klaar liggen vingeren op het idee van deze twee grote donkere lullen.

Zo gingen er drie weken voorbij, het was vrijdagmiddag en we waren beide vrij. Mijn kanjer had een verrassing en we gingen naar een mooi park van Landal, hof van saksen. We hadden wel een heel groot huisje. dit was voor 10 personen. Mijn vriend lachte en zei, tja last minuut en deze kreeg ik voor heel weinig. Oke huisje was mooi en groot met diverse slaapkamer. Alles op zijn plek en de wijn ging open voor mij. Gezellig proosten. We zaten in de tuin te genieten van het weer. De borrel en elkaar. Mijn vriend kreeg een telefoontje en liep weg. Dacht dat het zijn werk zou zijn. Bellen hem vaak, hij is project leider. Hij kwam terug met een grote lach op zijn gezicht. Ineens zag ik die twee negers. Ik schrok me rot. Ze stelde zich voor. Clyde en Henk en het waren aardige mannen. Ze kregen een slaapkamer aangewezen alle bij 1. Ik keek mijn vriend aan en zei, wat dacht je. Was toch ook wel een beetje boos. Hij gaf me een zoen en zei, moppie er moet niks dat weten hun ook.

Heb gezegd dat het van jouw af hangt, En vind je het niks dan stuur ik ze morgen wel weer weg. Beide heren zaten met ons in de tuin aan de borrel. Oke ze zagen er wel goed uit. En ik lag me toch ook al een kleine twee weken op hun te vingeren, maar ja in het echt dat was toch iets anders. Clyde en Henk waren aardig en je kon goed met ze lachen. Ze droegen beide een korte broek waarin duidelijk was te zien dat ze een flinke lul hadden, korte broek was best strak. We hadden lol aten wat en dronken gezellig door, niks wees uit op sex.

Het werd later en we zaten in het huisje binnen. Buiten werd het toch wat fris. Ik droeg een jurkje welke best dun was. Ik zat op een bank met naast me Henk. Hij was de grootste van de twee qua figuur. Hij zat iets met zijn benen opgetrokken 1 been zat onder zijn kont. Hierdoor was zijn korte broek heel strak en je kon duidelijk zijn vorm van zijn lul zien. Dat was het eerste moment dat ik een geil gevoel kreeg, eigenlijk ook een heel spannend gevoel. Hij trok zijn andere been nog iets op en ik zag via een pijp toch echt een stukje van zijn eikel. Shit een licht donkere eikel. Dit maakte me toch nog spannender en geiler. Mijn vriend lachte en zei, nog altijd koud? Ik wist gelijk wat hij bedoelde, ik had stijve tepels en geen bh aan. Ik lachte wat verlegen en zei, tja denk het wel. Mijn vriend ging even nieuwe ronde drank halen en ik kon mijn oog niet afhouden van die eikel die ik zag.

Henk lachte en keek me aan. Hij trok zijn pijp iets omhoog en daar was zijn grote donkere lul te zien. Ik keek met grote ogen naar dat ding en lachte verlegen. Keek naar Clyde en die trok zijn korte broek iets omlaag en haalde daar zijn grote donkere lul uit. Jezus wat een ding. Damm twee weken lag ik te vingeren met het idee deze twee te mogen voelen en nu zag ik ze beide live. Shit ik was bloednerveus. Mijn vriend was terug en ging even zitten en beide heren hadden hun lul weer in de korte broek terug gestopt. Ik zat met een geile glimlach op mijn gezicht en eerlijk was eerlijk ik was bloedgeil maar ook bloednerveus. Mijn vriend stond weer op en zei, even naar de wc.



Hij liep weg en gelijk deden beide heren hun lul weer uit hun broek en te zien was dat beide lullen stijf waren. Ik keek me ogen uit hoe beide mannen hun lul pakte niks zeiden en zich zelf even aftrokken. Damm het geil spoot door mijn lijf. Henk pakte mijn hand vast en bracht deze naar zijn lul toe. Shit mijn hand trilde helemaal toen ik hem om zijn dikke harde grote donkere lul deed. Langzaam trok ik deze geile lul en voelde ik mijn drempel weg vloeien en alleen maar geiler worden. Clyde trok zijn kleding uit en kwam op de bank rand naast me zitten. Shit wat een geile lul en ik was nu zo geil dat ik waarschijnlijk al zou komen al ze me aan zouden raken. Met mijn andere hand pakte ik de lul van Clyde. Shit twee grote zwarte lullen voor mij en ik had ze geil vast en trok er aan.

Clyde streelde mijn borsten en ik trilde al een rietje, niet van angst maar van mijn geile gevoel. Jezus wat was ik geil. Hij trok mijn jurje uit en en mijn string welke echt onwijs plakte aan mijn kale kutje. Ik boog voor over en nam de lul van Clyde in mijn mond. Shit wat een heerlijk iets een vreemde donkere lul na 11 jaar in mijn mond terwijl er handen over mijn lijf gleden. Twee vingers die met mijn klets natte kutje speelde. Henk draaide me op de bank en duwde mijn benen wijd en begon me heerlijk te likken en te vingeren terwijl ik ranzig aan die grote zwarte lul van Clyde zoog en likte en het kwijl over mijn kin liep.

Het idee dat ik deze twee in me zou voelen en het likken en vingeren zorgde bij mij voor een mega orgasme. Trillend en licht gillend kwam ik klaar. We stonden op en liepen met ze drieën naakt naar een slaapkamer. Ik lag op bed en zoog twee grote lullen en zij streelde mijn borsten en speelde met mijn natte kutje. Het kon me allemaal niet meer schelen ik wilde sex veel sex met deze twee negers. Clyde kwam tussen mijn benen likte even mijn zeiknatte kale kutje en kwam nu met zijn eikel bij mijn kut. Hij wreef zijn eikel door mijn natte lipjes en zei, shit condooms liggen beneden. Ik lachte en duwde mijn onderlijf omlaag en voelde die dikke grote zwarte lul iets erin glijden. Voor clyde een teken dat het dus zo mocht. Hij lachte en pakte mijn heupen en duwde zijn lul er steeds iets verder in. Ik had even moeite met pijpen, mijn kutje werd echt opgerekt en gevuld. Na een paar keer gleed hij soepel en soppend in mijn kut. Ik had mijn mond open en genoot onwijs van die grote lul in mijn kut. Clyde ruilde met Henk en die schoof zijn gevaarte erin. Even rustig maar al snel gleed hij stevig en geil en heerlijk in me. Ik hijgde flink en zoog Clyde en likte zo mijn eigen geile sap op deze vreemde lul.



De heren naaide me om en om in diverse standjes en ik bleef maar komen. Ik lag wijdsbeen op de bed rand met mijn benen hoog en wijd en Clyde naaide me stevig en diep. Ik trilde en ging steeds harder trillen. Shit wat gebeurde er nu met me. Ik kwam dan ook klaar zo was ik nog nooit gekomen en ik voelde hoe mijn kut sap uit mijn kut spoot. Ik lag heftig na te trillen nadat ik het sap uit mijn kut had gespoten. Ik zakte over de lul van Clyde en het leek wel of ik nu niks anders kan dan klaar komen al spuitend. Zo hoopte ik van lul naar lul en pijpte en liet me gewillig neuken door hun. Ik zat op mijn knieën op de grond en lag op bed. Henk naaide me lekker stevig en vingerde mijn kontje. Nu plaatste hij zijn lul voor mijn kontje, oke normaal had ik er geen moeite mee, maar dit waren toch wel grote lullen. Langzaam en steeds een stukje schoof hij erin. Het was pijnlijk maar voelde ook geil aan. Iets in me wilde het toch blijven proberen. Mijn kontje werd natter en natter en langzaam schoof zijn lul steeds iets verder. Ik lag zwaar en hard te hijgen en pijpen lukte even niet meer.

Clyde kroop er ook achter en begon mijn kutje te likken en dit leek wel of ik meer ontspande en die lul gleed er helemaal in. Langzaam begon hij mij te neuken met zijn grote lul in mijn kontje die het nu toch echt toe liet en ik genoot met mijn mond open en zwaar hijgen. Clyde lag weer op bed en ik kroop op Clyde en zakte over zijn lul die weer diep in mijn kut zat. Hij stopte en Henk zat achter me, nee dat gaat echt niet dacht ik. Twee te gelijk. Henk duwde zijn lul tegen mijn kontje terwijl ik deze wijd open moest houden. Iets wat ik overig wel deed. Langzaam voelde ik hem erin glijden en de lul van Clyde alweer zachtjes begon te bewegen. Mond open ogen dicht voelde ik tweee grote lullen in me bewegen. Dat ik dit kon hebben, ik was echt verbaasd hier over. Waar het even pijnlijk was kwam al snel weer een heftige orgasme al spuitend terwijl beide man me nu echt naaide kwam ik klaar. En ik bleef maar komen en trilde en duwde nu zelfs mijn kont naar achteren waardoor ik toch echt flink dubbel werd genomen.

Nu werd ik door de heren de hele slaapkamer over genomen. Soms alleen anaal of diep in mijn kut om vervolgens weer dubbel genomen te worden. Ik werd gewoon stoned van geiligheid en werd wilder en wilder. Ik lag op Henk met zijn lul diep in mijn kont en benen wijd op zijn borst. Clyde duwde hem weer in mijn kut en naaide me lekker en zoog mijn tepels. Terwijl ik wederom weer klaar kwam kwamen beide mannen ook en spoten mijn beide gaatjes vol. Dikke stralen met zaad in mijn kut en kont. Ik lag op mijn rug en zoog Clyde zijn zaad lul en Henk duwde zijn lul nog even in mijn kut om me nog even door te naaien en hij kwam nog een keer en spoot een flinke lading over mijn kut, buik en borsten. Shit twee uur lang was ik suf geneukt door mijn twee geile donkere vreemde minaars.



De volgende ochtend moest ik toegeven aan mijn vriend dat ik heerlijk had geneukt en dat ik het zeker zo weer zou doen. Even lekker gegeten en we besloten te gaan zwemmen met ze drieën. De heren vonden het ook geweldig en hadden genoten van me. Tijdens het zwemmen was ik Henk aan het pesten. Zwom bij hem en friemelde aan zijn grote lul. Al snel stonden we in een hokje welke op slot kon en een douche had. Daar zoog ik zijn grote lul en liet ik me heerlijk staand neuken. Die lul schoof heerlijk in me en zelfs anaal was geen probleem. We stopte omdat er op de deur geklopt werd. De badmeester was benieuwd of het goed ging met ons. Lachend terug en weer zwemmen. Bloedgeil was ik en wilde alleen maar meer. Na het zwemmen gingen Henk en mijn vriend op zoek naar een chinees in de buurt. Ik was alleen met Clyde en tja dat werd dus neuken. Zijn grote lul diep in mijn kut terwijl ik op de bank lag. Wijdsbeen op de aanrecht wijn drinken en die lul van Clyde diep in me zat en ik de keuken vloer onder spoot. Buiten zat ik op de schoot van Clyde terwijl zijn lul diep in me schoof zag een stelletje staan badmintonnen. Die hadden niet echt door dat ik me heerlijk liet naaiden. Wijdsbeen op zijn schoot met mijn rug naar zijn rug en zijn lul heerlijk in mijn kontje, hij bespeelde met zijn vingers mijn kut terwijl hij me anaal neukte. Damm ik zag een grote straal kut sap uit mijn kut spuiten. Gaf nu toch een lichte gil en het stel keek ons aan terwijl die lul nog altijd diep in mijn kont zat en ik wijdsbeen met open kut zat. Clyde duwde dan ook gewoon door en trok zijn lul eruit en spoot zijn witte zaad over mijn kut en in mijn kut. Het stel keek boos en toch bleef die meid lang kijken. Tja dat was immers een flinke lul. Damm met rood hoofd stond ik in de keuken terwijl het zaad langs mijn benen gleed.

Iedereen eten en mijn vriend wist wat ik al allemaal had gedaan. Zelfs van het stel wat ons gezien had. Mijn kanjer en Clyde gingen op tijd naar bed. Ik bleef met Henk buiten zitten en snel zat ik hem alweer te pijpen. Lag op de tuintafel en liet me weer heerlijk neuken door hem. Ik zat nu op zijn schoot en hij likte mijn tepels en naaide me heerlijk diep en stevig. ik keek over de stoel rand en ik zag het meisje staan van het stel. Ze keek door haar raam naar ons. Ik lachte naar haar en zei lachte terug. Waarom weet ik niet maar ik maakte een gebaar van kom. Ze was weg. Ik lachte en dacht tja je weet niet wat je mist en liet me weer heerlijk gaan op mijn zwarte lul. Henk tilde me op en legde me op het open gras. Gelukkig was het donker en zag je geen lichtjes in de andere huisje. Hij kroop op me en naaide me weer lekker. Ik trok mijn benen op en pakte zijn kont om hem lekker in me te krijgen. Ik keek en zag nu het meisje staan. Ze stond in haar pyjama en lachte naar me. Ik schatte haar een jaar of 25 met haar lange blonde haren in een staart. Henk ging van me af en had haar nog niet door. Ik stapte naar haar toe en Henk lachte, ze keek met grote ogen naar zijn grote stijve zwarte lul. Ik was zo geil dat ik bij haar stond en haar borsten greep. Dat waren een paar flinke grote tieten. Opende haar pyama jasje en haar blote borsten waren mooi zichtbaar. Ze keek me hijgend aan en zei, nee niet buiten. We stapte naar binnen en daar trok ik har broek uit. Shit geile gele string met daarin een paar flinke schaamlippen en mooi glad geschoren. We tongde geil en ze hijgde geil in mijn oor terwijl haar vingers door mijn klets natte kut gleden en ik haar vingerde in haar mega natte kut. Ik lag op mijn rug en Henk naaide me heerlijk en die meid was met haar grote kut lippen op mijn mond gaan zitten en ik likte een geile kut voor het eerst in mijn leven. En dat was best heel geil zeker met een grote lul in me. Ze kwam dan ook klaar en ik zei tegen Henk. laat haar eens een echte lul voelen. Haar benen wijd hield ik die grote kut lippen open en Henk duwde zijn lul erin. Ondertussen likte ze mijn kut heerlijk. Ik likte haar kut terwijl Henk haar naaide. Nu voelde ik ook een lul in me glijden. He dat was mijn vriend, was wakker geworden en kwam erbij. Na even zo neuken, kreeg ik Henk weer diep in me en mijn kanjer naaide die blonde stoot. We besloten Clyde wakker te maken en zo waren we met ze vijven heerlijk sex te hebben. Die blonde stoot was een ranzige griet die zich gewillig door mijn vriend in haar kont liet neuken terwijl ik weer te grote lullen in me had. Ze wilde dit ook en terwijl ik mijn vriend naaide neukte CLyde en Henk haar dubbel. Daarna gingen mijn vriend en die blonde griet in een andere kamer en ik ging weer los op Henk en Clyde al kwam Henk nu best wel snel en viel als een blok in slaap. Samen met Clyde naaide ik nog lekker door onder de dekens en in het donker en af en toe hoorde ik die blonde griet hijgen en gillen van genot. Clyde paalde me stevig en spoot zijn zaad diep in mijn kut waarna ik hem leeg zoog. De volgende dag was ik tocch iets te wild geweest. Mijn kutje en kontje brandde . Even geen sex voor mij.



Mijn vriend vertelde dat Sandy die blonde griet een geil ding was die haar grenzen op sex gebied had verlegd. Ze liet zich voor het eerst door drie man neuken en had nog nooit iets gedaan met een vrouw en nu wel. Zij en haar vriend hadden maar weinig sex en dat stelde met wat er nu allemaal was gebeurt echt niks voor. Hij sliep altijd apart omdat hij dat fijner vond dus hij had haar niet gemist. Ze bleek mijn vriend laar gezogen te hebben iets wat ze altijd al wilde. Ik zat buiten met een kopje koffie een sigaret te roken en Sandy kwam bij me zitten. Haar vriend was gaan vissen en zou pas in de avond weer terug zijn. Al snel zat ze tussen mijn benen en likte en zoende mijn kutje. Had haar verteld dat ik even geen lul meer kon hebben. De heren bekeken hoe zij mijn toch wel heel erg lekker likte en me wederom liet klaar komen en ik haar mond vol spoot en zij gewoon door likte terwijl haar tshirt doorweekt was. Ze ging naar binnen en liet zich nu door de drie mannen helemaal suf neuken en in elk gaatjes uitwonen. Ze was wild en dwong de heren van plaats dat zij haar dwongen. Ook zij leerde spuitend klaar te komen en spoot het gezicht van mijn kanjer onder. Henk en Clyde naaide haar dubbel terwijl mijn kaner zich liet klaar zuigen door haar. Beide heren in haar kwamen ook klaar en spoten haar kut en kont onder en vol. Ze keek me aan en zei, nu moet je me eens likken. Ik lachte en begon haar zaad kut en kont te likken. Damm dat was vreemd maar ook erg lekker.

Sandy kwam drie uur later met haar spullen bij ons. Ze had haar vriend verteld wat ze had gedaan en die had haar boos buiten gezet. Ze lacchte erom en zei, waar ik eerst verlegen was weeet ik nu wat genieten is en niet 1x per maand alleen maar hem klaar te laten komen. Die avond kroop ik samen met Sandy in een Bed en hebben daar heerlijk van elkaar liggen te genieten zonder een man erbij. Heerlijk likken en vingeren wat wel wat pijnlijk was maar ze deed het rustig en lekker. Daarin tegen had ik bijna mijn hele hand in haar natte kut en liet ik haar spuitend klaar komen terwijl ik haar geile clit likte en haar sap in mijn mond proefde.

Sandy woont nu tijdelijk bij ons. Ze is ook haar huisje die ze samen met hem bewoonde uit gezet. Voor en ook voor mij een wereld open gegaan op sex gebied. Ik lig vaak met Sandy te klote en mijn kanjer doet vaak mee, af en toe komen Clyde en Henk langs of alleen 1 van hun om heerlijk te neuken. Binnen kort gaan we naar een leuke club om daar verder te kijken wat er allemaal geil is.
Aantal keer gelezen:
2013
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)