Spannendverhaaltje.nl

Ik leer het nooi!

-
21-08-2010
Dit verhaal is geschreven door Inge Aan mijn haren sleepte hij mij de trap op. Ik was voor de zoveelste keer ‘vergeten’ dat ik mezelf niet mag vingeren van mijn meester. Maar soms kan ik het gewoon niet laten. Dit keer betrapte hij mij terwijl ik bezig was en nu was hij echt kwaad. Hij bracht me naar zijn kamer en zonder iets te zeggen, maar kokend van woede, begon hij me vast te binden. Hij draaide me met mijn gezicht naar de muur en bond eerst mijn rechtervoet vast met behulp van een enkelbandje. Hij haakte een ringetje van het bandje vast aan een haak in de muur. Hij trok mijn andere voet ver de andere kant op en bevestigde deze ook aan een haak in de muur. Hij duwde me vervolgens hard tegen de muur aan. Op de muur zat sierpleister maar dan met van die scherpe puntjes eraan. Ik voelde de puntjes pijnlijk in mijn borsten prikken. Vervolgens maakte hij op dezelfde manier mijn polsen vast aan de muur. Ik had nu al wel spijt van wat ik gedaan had, maar nu kon ik niet meer terug. Ik zei tegen hem dat het me speet, maar daarop begon hij alleen maar te lachen en zei dat ik gewoon mijn mond moest houden.
Hij pakte zijn leren zweepje uit de kast en kwam tergend langzaam op me afgelopen. Zachtjes aaide hij met het zweepje over mijn rug en mijn benen. Ik kreeg helemaal koude rillingen. Heel zachtjes begon hij te slaan, ik zuchtte al van opluchting. Gelijk daar achteraan kwamen de harde klappen. Ik leer het nooit denk ik, nooit van te voren opgelucht zijn! Hij sloeg eerst een paar keer met het zweepje maar het gaf blijkbaar niet het gewenste resultaat. Hij ging daarom maar verder met zijn handen, dit leverde mij veel meer pijn op en rode billen. Ik begon zachtjes te kreunen waardoor hij alleen maar harder begon te slaan. Mijn billen stonden in brand en ik zakte bijna door mijn knieën van de pijn. Ik smeekte hem op te houden maar hij reageerde daar helemaal niet op. ‘Je vind het wel lekker’ zei hij tegen mij, ‘ik zie je sapjes al langs je benen stromen’. Ik probeerde uit mijn polsbandjes te komen maar kreeg alleen maar meer pijn aan mijn polsen daardoor.
Ik had helemaal niet door dat hij al opgehouden was met slaan toen ik iets heel kouds in mijn kont voelde. Ik draaide mijn hoofd om om te zien wat het was. Gelijk voelde ik dat hij meer druk leverde met het koude ding. Ik probeerde me zo rustig mogelijk te houden, maar het ding was zo koud en zo te voelen ook heel groot. Mijn meester trok mijn billen uit elkaar en ramde in een stoot het koude gevaarte erin. Ik gilde van de pijn, maar helaas wist mijn meester dat ik er verschrikkelijk op geilde om in mijn kont geneukt te worden. Ik draaide met mijn kont om dat ding er weer uit te krijgen maar dat hielp niet veel.
Mijn meester deed me ondertussen een halsbandje om, terwijl hij met zijn knie tegen het ding in mijn kont duwde. Hij bevestigde een kettinkje aan t halsbandje. Vervolgens maakte hij mijn handen en voeten weer los en trok me aan het kettinkje achter hem aan. Voorzichtig liep ik achter hem aan zonder het rare ding te laten vallen. ‘Als je dat ding laat vallen dan begin ik weer van voren af aan.’ Was het enige commentaar dat ik kreeg. Ik wilde toch wel weten wat er in mijn kont zat dus heel sneaky keek ik achterom. Wat blijkt zit er een bierflesje in mijn reet.
Nu voelde ik me wel heel goedkoop, kon hij niets fatsoenlijkers bedenken dan een bierflesje? Of betekende dat dat ik nu moest gaan uitkijken omdat hij al wat biertjes ophad? Als hij drinkt wordt hij zoals de meeste mensen iets vrijer en krijgt hij nieuwe ideeën. Dat gaf niet zo veel goede hoop.
Hij sleepte me mee naar een andere kamer in zijn huis en gooide me daar op het bed. Ik was als de dood dat het bierflesje zou vallen maar gelukkig bleef het mooi zitten.
De meester pakte uit de beruchte kast een blinddoek wat touwen en een aantal klemmetjes. Ik werd er niet geruster op maar wel geiler. Eerst blinddoekte hij me en daarna bond hij mijn handen aan de spijlen van het bed vast. Aan mijn voeten trok hij me naar beneden tot ik helemaal uitgerekt op het bed lag. Hij bond mijn enkels aan mijn boven benen vast en bevestigde een spreidstang tussen mijn enkels, zo had hij lekker vrij spel natuurlijk.
Eerst kwamen er 2 klemmetjes op mijn tepels, die erg pijnlijk zijn in het begin maar daarna verschrikkelijk lekker. Ik begon al te kreunen en voelde hoe hij met zijn vingers met de klemmetjes speelde. Zijn handen gingen over mijn buik verder naar beneden. Zachtjes liet hij zijn vingers over mijn lipjes gaan om mij nog meer op te geilen. Met een beweging plaatste hij op mijn buitenste lipjes klemmetjes, deze waren iets breder dan de klemmetjes op mijn tepels maar wel zeer pijnlijk. Aan deze klemmetjes bevestigde hij twee kleine kettinkjes die hij aan de spreidstang tussen mijn benen vastmaakte. Het resultaat was dat mijn lipjes iets opzij en naar beneden werden getrokken. Ik kreunde nu harder en dat stond hem waarschijnlijk helemaal niet aan want hij toverde gelijk zijn zweepje weer tevoorschijn en sloeg mij een paar keer op mijn borsten. Ik gilde het nu uit, want met de klemmetjes op mijn tepels deed het twee keer zoveel pijn. Ik had geen idee wat hij van plan was, en had de klappen van de zweep ook niet aan zien komen. Maar ik probeerde nu toch wel iets harder mijn mond te houden. Dat had ik me dus net iets te laat bedacht want ik voelde al dat hij iets in mijn mond probeerde te stoppen. Gelijk kreeg ik een klap in mijn gezicht want ik deed mijn mond niet open. Ik voelde iets koud en ronds in mijn mond en mijn meester bevestigde een riempje achter mijn hoofd. Ik kon nu helemaal niks meer uitbrengen. Er kwam niet meer geluid uit dan een zacht gepiep. “Zo das beter nu stoor je me tenminste niet meer.” Ik probeerde me voor te stellen hoe mijn meester voor me zou staan, met zo’n vernederende blik in zijn ogen maar toch met een zekere geilheid over zich, dat ik daar zo hulpeloos op dat bed lag en helemaal toegankelijk voor hem.
Ik hoorde nog wat getinkel van kettinkjes en voor ik het wist had ik ook twee klemmetjes op mijn binnenste lipjes. “Ow gelukkig wordt mijn klitje gespaard” dacht ik nog. Ook aan deze klemmetjes kwamen de kettinkjes vast te zitten en aan de spreidstang natuurlijk. Ik hoorde hem zachtjes iets mompelen en vervolgens de kamer uit lopen.
Lag ik daar vastgebonden op bed met een bierflesje in mijn kont en op de meest gevoeligste plaatsen klemmetjes. Ik voelde me steeds geiler worden, gelukkig was het niet zo koud in deze kamer anders had ik het niet lang volgehouden.Ik hoopte dat hij snel terug zou komen. Na een poosje kwam hij terug, waarschijnlijk had hij rustig een biertje zitten drinken want er hing een bierlucht om hem heen. Het bierflesje in mijn kont was er langzaam aan het uitglijden. Ik voelde hoe hij het er weer hard handig terug induwde en deed een poging om te gillen.
Met zijn vinger ging hij door mijn kutje heen en ik voelde weer de pijnlijke klemmetjes. Plagerig trok hij aan de kettinkjes waardoor de pijn bijna ondragelijk begon te worden. Hij verwijderde de binnenste klemmetjes waarbij het bloed prikkelend weer begon te stromen. Dat is heel erg pijnlijk en ik deed verwoede pogingen om los te komen. Gelijk kreeg ik weer een klap met de zweep. Ik gilde het uit alleen er was niet veel van te horen.
Langzaam vingerde mijn meester mij waarbij hij herhaaldelijk meerdere vingers in mijn kut probeerde te krijgen. Toen ik begon te schokken met mijn onderlijf stopte hij. Ineens voelde ik iets verschrikkelijk kouds in mijn kut. Mijn meester had het wel weer lekker uitgezocht al die koude dingen. Ik realiseerde me dat dit best wel weer eens een bierflesje kon zijn.
Hij stopte het mogelijke bierflesje in mijn kut en duwde net zover door tot ik weer moeilijk begon te bewegen en te kreunen. Met een ruk was het ding er ook weer uit. ‘De andere kant is leuker, hè Inge’ hoorde ik hem nog zeggen en gelijk was daar weer het koude bierflesje, maar nu met de andere kant! Ik probeerde te gillen en te zeggen dat dat nooit zou passen, dat hielp ook niet veel natuurlijk. De buitenste klemmetjes werden nu ook verwijderd en dat leverde mij nog meer pijn op. Weer die rare tinteling in mijn lipjes. Nu begon hij ook nog met geweld het bierflesje naar binnen te duwen en omdat ik zo nat was kon ik daar ook vrij weinig tegen doen. Het gleed aardig goed moet ik toegeven maar toch is een bierflesje eigenlijk net iets te groot. Het paste wel maar ik voelde me behoorlijk opgerekt en door het bierflesje in mijn kut voelde ik die in mijn kont nog beter. Weer liep hij wat te mompelen en hoorde ik hem door de kamer heen lopen. Ik schrok me kapot toen ik een zachte klik hoorde en daarna een licht gezoem. ‘Hij zou toch geen foto’s maken?’ ‘Dat kon hij niet maken!!!’ Wel een goede reclame campagne voor het merk bier natuurlijk.
Ineens waren daar weer die handen op mijn lijf. Nu gingen de klemmetjes op mijn tepels er ook af en iedereen die die dingen al eens op z’n lijf heeft gehad weet dat het meest pijnlijke is als ze eraf gaan. Ik ging zowat door de grond, nou ja bed, van de pijn. Gelukkig deed hij nu ook de blinddoek af en haalde hij dat ding uit mijn mond. Opgelucht haalde ik diep adem. Dit had hij ook door natuurlijk; ‘Ik ben nog niet klaar met jou hoor!’ lachte hij. ‘En als je nu niet je mond dichthoud dan pak ik wel weer een paar klemmetjes’ waarschuwde hij mij. Ik zag dat hij een aantal keren hard over zijn kruis streek. Ik kon mijn lachen niet inhouden. ‘Staat Hij ook op klappen?’ vroeg ik. Dat had ik beter niet kunnen zeggen want nu was hij echt pissig. ‘Brutale slet, ik zei toch dat je je mond moest houden, die mond mag alleen maar open als er sperma in moet ja! Begrepen? En draai je om dan zal ik je eens leren zo brutaal te zijn.’ Ik deed een paar mislukte pogingen om me om te draaien, wat erg lastig is als je in zo’n positie bent vastgebonden en met twee bierflesjes in je. Snel kwam hij op me aflopen en sloeg hij met zijn vlakke hand op mijn borst. ‘Omdraaien!’ Met veel moeite kreeg ik het voor elkaar om andersom te draaien. Hij genoot duidelijk van mijn gestuntel, hij lachte me gewoon uit. Toen ik andersom op mijn knieën zat, viel het bierflesje uit mijn kut. Ruw ramde hij het er gewoon terug in. Ik kreunde. Hij haalde zijn riem uit zijn broek waardoor ik natuurlijk allang weer in de gaten had wat er ging gebeuren. Hard sloeg hij op mijn rug en kont. ‘Zo nog twintig’ zei hij ‘tel maar even mee’. En de grapjas weet dat ik dat het moeilijkste vind, om mee te blijven tellen, de eerste 10 gaan nog wel maar daarna houd ik het gewoon niet meer vol. ‘Een’ begon ik. Bij 13 was ik het alweer kwijt en begon hij doodleuk opnieuw. Dit keer lukte het me om tot twintig door te tellen terwijl de tranen over mijn wangen liepen.
Daarna trok hij alle twee de bierflesjes er tegelijk uit waardoor ik het gevoel had dat ik uit elkaar scheurde. Achter het biertje in mijn kut had zich blijkbaar nogal wat kutvocht verzameld, wat dat kwam er nu ook in een keer allemaal uit.
Hij likte het eruit, mmmm heerlijk. Al snel voelde ik dat ik klaar ging komen. Toen hij dat ook doorhad stopte hij er ook gelijk weer mee. Mijn ledematen deden ook behoorlijk pijn nu, afgezien van de pijn aan mijn kutje. Niet de meest comfortabele positie. Gelukkig maakte hij niet lang daarna mijn enkels los, om me daarna meteen om te draaien en een paar vingers in mijn kut te stoppen. Dit ging wel gemakkelijk nu, na dat bierflesje. Met zijn vingers in mijn kut trok hij me naar beneden zodat ik weer met gestrekte armen op bed lag. Snel kleedde hij zich uit en ramde in een keer zijn keiharde geslachtsdeel in me. Daar had ik nu ook niet zo’n moeite mee. Voor ik kon klaarkomen, ik stond onderhand ook op klappen natuurlijk, haalde hij zijn lul er alweer uit en ging op mijn borsten zitten. Ik wist wel wat er nu van mij gevraagd werd en vlug begon ik hem te pijpen. Het duurde ook niet lang voordat hij begon te trillen en klaarkwam, gelukkig mocht ik alles doorslikken. Uitgeput ging hij bovenop me liggen en maakte mijn handen los. Dankbaar sloeg ik mijn armen om hem heen en zoende hem een beetje te onbeheerst. Ik mocht daarna lekker gaan douchen, waarbij hij wel oplette of ik me nu niet weer ging vingeren.
Ik weet niet hoe lang het nog duurt voor ik het weer een keer ‘vergeet’. Maar dat zal waarschijnlijk niet zo lang zijn aangezien ik bij mijn straf weer niet klaargekomen ben.
Aantal keer gelezen:
624
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)