Spannendverhaaltje.nl

Ik kijk graag

-
21-08-2010
Dit verhaal is geschreven door gijs meer verhalen van gijs Mijn eerste ervaring met bespieden was rond mijn 18de denk ik. Ik stond onder de douche op een camping. Er waren wel geschiede ingangen voor man en vrouw maar er was maar een klein muurtje die de 2 afdelingen van elkaar scheidde. Als ik via het bankje van de douche op de uitstekende kraan ging staan, kon ik gemakkelijk over het muurtje kijken. Ik hoorde dat er iemand aan de andere kant van het muurtje de deur dicht deed, dus besloot ik maar eens te kijken hoe dat er allemaal uitziet. Ik klom zonder geluid te maken op het kraantje, draaide de douchekop opzij maar liet de kraan wel lopen. Dat maakte een spatterend geluid op de grond zodat mensen wisten dat deze douche bezet is. Het was een betrekkelijke jong meisje aan de andere kant van het muurtje, een jaar op 18 schatte ik haar. Even oud als ik dus. Ze had een fel geel topje aan en een spijkerbroek. Ze legde een stapeltje kleren en een handdoek op het bankje van haar douche en begon zich uit te kleden. Eerst deed ze haar gele hemdje uit wat meteen haat witte sport BH onthulde. Ze had een flinke cup, een C denk ik. Mijn lul begon zich al filn op te zwellen. Ze deed haar BH uit en onthulde haar mooie overeind staande borsten. Ze voelde even aan haar eigen borsten en keek naar zichzelf in het spiegeltje. Ze was mooi, dat wist ze zelf vast ook. Vervolgens deed ze haar spijkerbroek uit en hing die aan een haakje, naast haar topje. Ze had een zwarte onderbroek aan die ook heel snel uit ging. Haar billen waren mooi en mijn lul ging nu helemaal steigeren. Ze ging onder de douche staan en drukte de douche aan.
Het water spoot over haar donkere haren die zeiknat werden. Ze pakte een stuk zeep en begon zich helemaal te wassen. Ze ging met de zeep over haar borsten en haar billen. Toen bukte ze om haar onderbenen en tenen te wassen terwijl ik ondertussen een prachtig beeld van haar kontje kreeg. Daar zou ik wel eens wat meer van willen zien. Helaas zou dat niet lukken vandaag. Ze sopte en sopte en legde vervolgens de zeep weg. Ze pakte de sproeikop en begon zich af te spoelen. Ze spoot onder haar oksels, over haar rug en haar borsten. Haar tepels werden meteen stijf van de straal water en met haar andere hand voelde ze er even voorzichtig aan. Toen zette ze de straal water tussen haar benen en met haar vrije hand ging ze naar haar vagina. Ze ging zwaarder ademen. De waterstraal maakte haar duidelijk opgewonden en met haar hand was ze zichzelf vast aan het vingeren. Ze kreunde zachtjes en mijn paal wat inmiddels enorm hard geworden.
Na een tijdje onder het warme water staan was ze klaar. Ze droogde zichzelf af en begon met kleren zoeken. Dit keer deed ze een heel mooi zwart stringetje aan en daaroverheen een zwarte strakke rok. Haar billen zaten mooi strak verpakt met dit rokje maar ze kon er nog goed in bewegen. Ze trok een bijpassende zwarte BH aan en deed daar het fel gele hemdje overheen. Ze kamde haar haren en verliet het hokje. Snel kleedde ik mij aan en rende naar buiten. Ik moest meer van haat zien! Ik zag haar en verstopte me achter een boom. Ze liep alleen over de camping, waarschijnlijk terug naar haar tent. Ik volgde haar.
Ze kwam aan op een vrijwel leeg veldje met enkele kleine tentjes. Er was maar een jongen te bekennen, verder was er niemand. Ze liep naar het tentje toe waar de man zat en ze boog voorover om hem te kussen. Shit, zij had dus al een vriend. Door het voorover buigen kon ik nog net een stukje van haar slipje opvangen. De vriend vond schijnbaar dat ene kusje niet genoeg en trok haar op schoot. Ik stelde me verdekt op tussen de bosjes. De jongen kneep haar hard in haar borsten en dat vond ze duidelijk niet fijn. “Wil je dat laten” vroeg ze streng. “Je bent te lekker om vanaf te blijven” zei hij en deed het nog eens. Ze wilde van zijn schoot af, maar hij trok haar terug. “Sorry” zei de jongen maar ik hoorde dat hij het niet echt meende. Hij ging met zijn hand onder haar rokje, tussen haar benen. “Niet hier” maar de jongen kon haar schijnbaar overtuigen, want ineens begon ze te hijgen. Ze kwam snel klaar. Ze stond op en liep richting hun tentje. De jongen ging erachteraan en deed zijn knoopjes van zijn broek vast los. Hij haalde zijn piemel er vast uit en toen ze bukte om de tentrits open te maken trok hij het stringetje simpelweg opzij en begon haar te neuken. Hij pakte haar heupen vast en bewoog deze op en neer. Ze zakte door haar knieën op het gras, hij volgde en ging door. Met zijn handen voelde hij aan haar borsten en tepels. Hij kwam snel klaar. H9ij deed zijn broek dicht en liep weer terug naar de stoel, zij ging in de tent liggen en ik, ik maakte dat ik weg kwam!
Aantal keer gelezen:
192
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)