Spannendverhaaltje.nl

Ik keek met grote ogen

-
14-04-2012
Dit verhaal is geschreven door Heet stel. meer verhalen van Heet stel. Afgelopen weekend gingen we lekker een lang weekend naar Centerpakrs. Lekker niksen en even weg. We hebben nu een kleine negen een goede relatie. Zij is 28 jaar oud en ik zelf ben 38 jaar oud. Soms boeken we lekker een huisje en gaan dan lekker een lang weekend lekker los samen. Alleen dit keer ging ze een stap verder dan ik ooit had gezien van haar. Ze heeft lang donker haar en een mooi slank figuur. Mooi kleine maar ronde borsten met heerlijke kleine tepels. Mooie ronde billen en mooi plat buikje. Een mooie witte huidskleur en lekker koppie met lekker bekkie. Het was vrijdag en we waren er op tijd. rond de klok van 2 uur. Dus we moesten een uur wachten. Wel kregen we vast onze sleutel maar mochten pas over een uur het park op met de auto. Dus even op een terras lekker al vast wat drinken. Na een paar borrels de auto naar binnen en de spullen eruit en zwemkleding mee en even zwemmen. Ze draagt altijd leuke en toch wel kleine bikini's. Hierdoor heeft ze altijd bekijks wat ik dan weer leuk vind. een teken dat je een knappe vriendin heb. Na het zwemmen omkleden en eten in een restaurant. Ze droeg een leuk jurkje met leuke pumps en haar haren mooi. Ze zag er weer heerlijk uit. getuigen de gene die haar weer veel bekeken toen we zaten te eten. We dronken er een fles wijn bij en ik merkte dat ze al aardig teut begon te worden. Vaak als ze te veel drinkt word ze ook altijd lekker geil en soms ook erg ranzig. Na het eten nog wat drinken in een bar. als gaf aan dat het een lange sex avond zou worden. Ik kwam terug lopen van de wc en zag dat mijn kanjer in gesprek was met een vier tal jongens. Ik kwam dichterbij en het bleken duiste mannen te zijn. Ik gokte rond mijn leeftijd. Ze waren een lang weekend aan het feesten als vrienden groep. De heren waren aardig en lachen en mijn kanjer dronk vrolijk verder. Alles gaat helaas altijd vroeg dicht. Dus we wandelde naar buiten en de heren volgde. Of we zin hadden in een borrel in hun huisje. We zaten in hun huisje en ik kreeg een zoen van haar. Ze lachte en zei, shit heb iets te veel op en ben nog mega geil ook. Ik lachte en zei, ach een borrel en dan gaan we toch. Ze lachte en we dronken een borrel. Het was best lachen en er werd best gek gedaan.
Mijn kanjer ging naar de wc, ze bleef best wel lang weg. Ze kwam terug met een rood hoofd en plofte naast me neer. Ik keek haar aan en zei, heb je het warm. Ze lachte en zei, ja heel warm. Ze lachte en gaf me een zoen en zei, was ik klaar met plassen staat 1 van hun met zijn lul klaar om ook te plassen. Of ik hem wilde helpen. Dat heb ik dus gedaan en hield hem vast tijdens het plassen.Ik schrok en keek raar maar zij lachte en zei, dat is best grappig. Ik moest toch ook wel lachen. Dus toen kreeg hij een stijve lachte ik. Ze keek me aan en knikte ja en best wel een grote. Toen ben ik weg gelopen. Oke weet niet waarom maar klonk best geil zei ik. Ze lachte en zei, dat was het ook zeker. Oke dat was de eerste keer dat ik dit van haar hoorde, dat ze een vreemde lul geil vond. Gaf er verder geen aandacht aan. Toch merkte ik aan haar dat ze een bepaalde ranzigheid over haar heen had. Ik zelf kreeg toch wel een geil gevoel. Raar ze had een vreemde lul vast gehad en ik vond het ineens heel geil. Keek haar aan en ze lachte naar me en zei wat. Ach dacht nog even terug aan die lul die je vast zou hebben gehad. Klonk best spannend. Ze lachte en zei, denk als ik wil dat het nog spannender zou worden. Ik lachte en zei, wil je dat dan. Haar blik zei genoeg, ze was dus inderdaad ranzig geil. Ik moest er wel omlachen en zei, tja nooit over nagedacht maar het zijn er wel 4. Ze lachte en zei,tja dat is lang lol. Na een tijdje ging ze weer naar de wc. Ik lette nu op en zag dat er na 2 min nog iemand naar de wc liep. Ik wachte even en stond nu ook op. Liep naar de wc. Ik keek de badkamer in en zag mijn kanjer staan en ze hield een lul vast die aan het plassen was. Ze lachte er om, ze zag mij en kreeg een rood hoofd maar ik stak gelijk mijn duim omhoog. weet niet waarom maar kreeg een heel geil gevoel door me heen. Haar zo zien staan met die vreemde lul in haar handen. Ze lachte en trok het velletje naar achteren om zo de laatste druppels er uit te trekken. Het was duidelijk dat de man hiervan genot. Zijn lul begon te steigeren en zijn handen gleden over haar rug naar haar billen. Zijn hand gleed onder haar rokje en knede haar billen. Ze droeg zo te zien een hele kleine string. Die lul stond nu strak vooruit en was dus stijf. Ze speelde met zijn natte eikel en trok eraan. Hij knede haar billen en gaf een zoen in haar nek. Ik stapte weg aangezien zij ook weg stapte. Ik zag dat hij haar mee nam naar de slaapkamer. de deur stond gewoon open en ik keek naar binnen. Ze zat op bed en hij stond voor haar. Ze had zijn lul vast en was hem aan het pijpen.
Ik keek met grote ogen hoe zij die grote lul aan het pijpen was. Hij hield haar hoofd vast en was haar mond aan het neuken. Shit hier hadden we het nog nooit over gehad. Sex met andere. Nu keek ik hoe mijn kanjer een andere man aan het pijpen was. En hoe het kwijl liep uit haar mond. Na een tijdje duwde hij haar op haar rug en duwde haar benen uit elkaar. Ze zag mij staan en lachte. Ik lachte ook als een boer met kies pijn. Tja wat ging ik doen, ze ging eigenlijk gewoon vreemd. Maar ja ik had haar een teken gegeven dat het goed was. De man trok haar string opzij en ik zag haar kutje wat open staan en zo te zien erg nat. Hij begon haar te likken en zo te zien vond ze het wel lekker. Shit mijn ogen stonden echt open en ook mijn lul groeide. Oke het was ook een heel geil gezicht. Ik stond aan de grond genageld. Ze trok zelf haar jurkje uit en droeg geen bh. Zijn handen gleden over haar borsten en stijve tepels. wauw eigenlijk was het best wel een heel geil gezicht. er kwam nog iemand naast me staan, hij lachte en riep de rest. Oke dat waren nu dus nog drie geile kerels. Ik hoorde haar hijgen en zelf spelen met haar stijve tepels. Zo te zien likte hij haar klaar en ik zag twee vingers lekker in haar glijden. de overige mannen keken net als ik naar dit geile schouw spel. de mannen keken naar mij en ik stak mijn duim omhoog. Ik vond het toch wel een heel geil schouw spel. Twee stapte er naar binnen en onder tussen was die man klaar met likken en wreef zijn eikel door haar natte kutje terwijl haar benen wijd en omhoog waren. Heel langzaam gleed zijn lul naar binnen. Oke ze kreeg na negen jaar een vreemde grote lul in haar geduwd en ze te zien vond ze het lekker. Die andere twee lieten hun kleding uit vallen en kropen ook op bed. Ze streelde haar borsten en boden hun lul aan. Zonder een blik begon ze deze lullen om en om te pijpen. Wauw ik liep naar binnen en ging op een stoel zitten en zag hoe de heren om en om hun lul in haar duwde en haar flink stevig naaide. Verschillende lullen verschillende maten en dikte gleden in haar klets natte kut. Je kon die lullen gewoon horen soppen in haar. In diverse standje gleden deze vier lullen om en om in haar en ik zag mijn kanjer helemaal los gaan. Geen standje was te gek en haar kutje was de hele tijd gevult met een lul. Ondertussen was ik met mijn zelf bezig. Ze was gewoon zo geil bezig dat ik het zelf ook heel leuk vond ondanks dat ik alleen maar keek.
Ze zat op haar knieen en kreeg nu ook een lul in haar kontje. Normaal alleen als ze heel geil is. Dat bleek dus ook het geval. Hij gleed soepel in haar kontje en zo werd ze nu ook anaal genomen. De heren wisselde dit zo af. Kut naar kont naar mond. Ze liet zich helemaal suf neuken in haar gaatjes door deze vier heren. de eerste spoot zijn zaad over haar borsten en de volgende volgde over haar borsten. De volgende spoot alles in haar kontje en de laaste neukte haar kutje weer flink terwijl ik mijn lul leeg trok in haar gezicht. De laatste spoot zijn zaad tegen haar kutje op. Ze zat echt helemaal onder het zaad. Ze lachte en zei, shit nooit geweten dat het zo lekker kon zijn sex met meerdere heren. Ze knapte zich op en we gingen terug naar ons huisje. daar stonden we samen onder de douche en ik vroeg haar hoe ze het nu echt vond. Ze pakte mijn lul en trok eraan en zei, voor herhaling vatbaar als het mag. Ik lachte en zei, tja en ik dan. Ze lachte en zei, dat komt wel goed. De volgende dag in het zwembad waren heren er ook weer. Ze lachte en bedankte haar voor gisteren avond. Of we dit wel vaker deden. Ik lachte en zei, nee dit was de eerste keer. Die avond dunnentjes over gedaan in ons huisje. Ze liet zich weer een voor en door de heren nemen omvervolgens door twee lullen tegelijk geneukt te worden. Damm dit was een geil weekend en we hebben daarin weer wat nieuws geleerd.
Aantal keer gelezen:
686
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)