Spannendverhaaltje.nl

Ik hou van pijpen

-
14-04-2012
Hallo, Dit is mijn eerste verhaal, dus ik zal mij even voorstellen. Mijn naam is Maria en ik ben 24 jaar. Ik heb niets te klagen over mijn uiterlijk. Ik ben 1.62m, groene ogen, blond halflang haar, grote borsten en een normaal postuur. Seksueel gezien ben ik altijd al een sletje geweest. Voor mijn 18e stonden er al een heel aantal mannen op mijn teller. Relaties hoeven voor mij niet zo, ik vermaak mij wel alleen en/of met vriendinnen. Maar regelmatig heb ik een sterke behoefte aan seks. Ik zorg dat ik altijd een paar telefoonnummers van gewillige mannen in mijn telefoon heb staan die ik kan bellen op een brakke en geile zondagmiddag. Zon man komt dan opdraven puur en alleen voor mijn genot, daarna stuur ik hem weer naar huis. Ik vind het niet moeilijk om zon man te vinden, want in de slaapkamer ben ik erg gewillig en geniet ik vooral van pijpen. Daar klagen mannen nooit over. Door mijn onderdanige gevoelens vind ik het heerlijk als een man mij domineert en vernedert. Het lekkerst vind ik het als een grote gespierde man precies met mij doet waar hij zin in heeft. Hier onder een van mijn ervaringen. Af en toe als ik erg geil ben vind ik het leuk om te sexcammen, ik ga dan naar een chatpagina waar iedereen zijn cam aan heeft. Als er een man tussen zit die me bevalt gaan we priv en maken we elkaar helemaal gek. Ik weet heel goed wat mannen leuk vinden om te zien en ik kijk het liefst naar hun gezicht wanneer ze spuitend klaarkomen door mijn vieze praatjes. Zo heb ik ook Martin leren kennen. Met zijn goddelijke lichaam viel hij direct op. Hij vertelde me dat hij personal trainer is en bij een fitness centrum werkt. Dat verklaart een hoop. We hebben die avond een hele geile chatsessie waarna het geil uit mijn kut druipt en ik mezelf op de badkamer in het huis van mijn ouders, kreunend en hijgend nogmaals klaarvinger. Helaas verliezen we elkaar uit het oog.

Een half jaar later zie ik Martin heel toevallig op een festival, maar helaas is hij al met een ander meisje. Als ik hem een berichtje stuur reageert hij heel enthousiast en vraagt waarom ik niet even naar hem toe ben gekomen om een praatje te maken. Dit keer houden we contact, maar ik hou hem op afstand omdat ik denk dat hij een vriendin heeft. Twee weken later heb ik een enorme pechdag. Alles gaat mis en ik kom later thuis dan gepland door vertraging van de NS. Ik lucht mijn hart bij Martin en hij zegt dat hij me wel wil opvrolijken. Met het meisje van het festival is het niets geworden. Voor ik het weet is hij al onderweg naar mijn huis. Ik weet wat er nu komen gaat en in het uur dat hij er over doet om naar me toe te komen wordt mijn kutje steeds natter. Ik stap snel nog even onder de douche, scheer alles helemaal glad en trek een jurkje aan met hoge leren laarzen er onder. Een panty hoeft niet, want ik ga toch niet naar buiten. De bel gaat, met knikkende knien doe ik open. Wauw! Wat een heerlijke vent is dit! Hij ziet er uit alsof een groot kunstenaar hem uit klei heeft geboetseerd. Hoe zou dat aanvoelen? Ik hoef niet lang te wachten. Nog voordat ik hem een drankje in heb geschonken begint hij me te zoenen. Door het zoenen is de toon gezet. We gaan snel naar boven en rukken elkaar de kleren van het lijf. Met n hand maak ik behendig zijn riem los en gulp open.

Zijn lul die al behoorlijk naar voor steekt belooft veel goeds. Ik zie aan zijn ogen dat hij minstens net zo geil is als ik. Wanneer we beiden helemaal naakt zijn tilt hij me op en gooit hij me op mijn bed. Hij komt boven op me liggen en ik voel zijn inmiddels volledig stijve lul tegen de binnenkan van mijn dij. Ik voel dat er voorvocht op me druppelt en ik verlang er zo naar om hem in me te voelen. Maar Martin heeft eerst nog iets anders gepland. Hij legt mijn armen naast mijn lijf en komt op mijn borstkast zitten. Zijn paal bungelt nu boven mijn gezicht. Ik begin er aan te likken alsof het een ijsje is. Ik ga via zijn ballen omhoog en krul mijn tong om zijn eikel. Ik sla geen plekje over en zorg ervoor dat hij lekker nat wordt. Dan sluit ik mijn lippen er volledig omheen en begin hem te pijpen. Ik zuig alsof mijn leven er van afhangt. Ik kan geen kant op en ik geniet er met volle teugen van. Martin merkt dat ik hier nog geiler van wordt en zegt dat ik mezelf tegelijkertijd moet vingeren. Wat een heerlijke combinatie! Een warme stijve lul in mijn mond en 3 vingers in mijn kut. Ik hou bij beide het zelfde tempo aan en ik voer het langzaam op. Steeds dieper neem ik hem in mijn mond. Hij neukt mij diep achter in mijn keel en het maakt een soppend geluid. Ik voel dat zijn billen samen beginnen te knijpen en hij legt zijn hoofd in zijn nek. Ik werk mezelf naar een hoogtepunt en zuig ondertussen onverstoord verder. Hij staat nu ook op het punt om klaar te komen, maar vlak voordat het zo ver is haalt hij zijn lul uit mijn mond en kijkt hij me aan. Ik lach ondeugend naar hem en open dan mijn mond en steek mijn tong uit omdat ik zo veel mogelijk van zijn sperma wil opvangen. Met harde stralen komt hij klaar over mijn gezicht. Dikke klodders in mijn mond, oog en haar. Met mijn vingers stop ik zo veel mogelijk in mijn mond. Dan neem ik zijn zachter wordende lul nog een maal in mijn mond om alles er tot het laatste druppeltje uit te zuigen. Martin laat zich naast me op de matras vallen en samen moeten we minimaal een half uur bijkomen voordat we klaar zijn voor een 2e ronde.
Aantal keer gelezen:
2524
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)