Spannendverhaaltje.nl

Ik had gewoon zin

-
16-08-2010
Ik gaapte rekte en werd wakker. Even, zoals iedere ochtend, onder de dekens kijk. Yes, hij doet het nog. Wakker worden met een erectie mij niet geheel onbekend. Een blik op de wekker maakt mij duidelijk dat ik nog wel even tijd had om me zelf even dat lekkere gevoel te geven. Ik voelde het gevoel van wat jammer dat ze gister naar huis is gegaan en nu niet naast mij wakker wordt. Ik probeerde eerst wat beter wakker te worden om een optimaal genot te hebben en staarde naar het plafond. Ik trapte de dekens van me af en keek omlaag naar mijn piemel. Ik pakte hem stevig vast en liet mijn eikel uit zijn schuilplaats komen. Dat moet je Jeffrey zelf maar vragen hoor, ik hoorde de stem van mijn zus op de overloop en zat te denken tegen wie ze het had.
Onder tussen duwde ik mijn piemel naar onder en voelde hem kloppen in mijn hand. Straks slaapt ie nog hoorde ik een prettig klinkende stem zeggen. Dan maak je hem gewoon wakker ha daar was mijn zus weer. Een korte stilte terwijl ik mijn zak masseerde. Langzaam ging de deurkruk naar beneden. Ik liet mijn pik los. Ik sloot mijn ogen en de deur werd zachtjes open geduwd. Ik merkte niets geen reactie of wat dan ook maar wel de deur die weer dicht gedaan werd. Ik keek voorzichtig tussen mijn wimpers door. Ze stond er nog, ze keek naar me, ze was een mooie blonde dame die vriendin was van mijn zus en kennelijk bij ons had geslapen. Ze was nog in haar nachtponnnetje. Ze zag er sexy uit en had lange slanke benen.
Nu liep ze mijn kant op en kwam naast mijn bed staan. Ze kuchte even. Ik deed niets. Met haar hand gleed ze langs mijn wang en zei zachtjes mijn naam. Ze kwam op bed zitten met haar gezicht naar me toe. Haar hand op mijn schouder. Jeffrey klonk het zacht. Ik geeuwde rekte pakte haar hand vast als in een roes en trok haar naar me toe. SHit hoorde ik haar zachtje zeggen toen ze naast me beland was. Ze deed in ieder geval geen poging weer weg te gaan. Ik lag op mijn rug en de dame in kwestie op haar zij. Jeffrey klonk het alweer, ik mompelde iets van ik hou van je draaide en sloeg mijn arm om haar heen en duwde haar tegen me aan en dus ook tegen mijn stijve. Ik perstte mijn knie tussen haar benen die ze overigens welwillend iets te makkelijk uit elkaar deed en voelde de stof van haar slipje tegen mijn bovenbeen.
Eerst dacht ik dat ik me verbeeldde maar toch het was echt ze lag een beetje op mijn been te rijden. Ik duwde been een beetje omhoog en op het hoogste punt klemde ze het met haar benen vast. Ik liet mijn hand over haar rug glijden tot aan haar billen laag genoeg om onder haar nachtponnetje te kunnen maar ik ging niet hoger dan haar billen die zalig warm en zacht aan voelden. Onverwacht draaide ik me weer op mijn rug om te kijken of ze uit zichzelf iets zou doen. Weer zei ze zachtjes mijn naam wreef zacht over mijn borst en steeds een stukje lager. Ze kuste mijn wang en kriebelde over mijn buik. Toen kuste ze me op mijn mond en voelde ik hoe ze even onder mijn zak kietelde. Ik mompelde wat deed alsof ik wakker werd en met mijn ogen nog niet echt open pakte ik haar bij de borsten.
Haar mond kwam weer op de mijn ik duwde mijn tong naarbinnen en haar vingers klemden om mijn piemel. Na een innige lange kus een intense massega van mijn piemel opende ik mijn ogen en keek in die van haar. We zeiden niets waarschijnlijk dacht ze dat ik raar zou reageren maar dat deed ik niet. Ik ging rectop zitten en zij ook maar dat was voor mij niet voldoen en ik trok haar ponnetje uit. Ze had van die lieve staande borsten met stijve tepels die mooi omhoog wezen. Hoi Jeffrey zei ze met een lach, ik herkende haar, Annelies een vriendin van mijn zus. Ik trok haar naar me toe en weer zoenden we. Ik liet mijn handen over haar lichaam glijden onder haar slipje over haar billen. Ze rolde weer van me af en nu ze naast me lag maakte ik ruimte voor haar en kroop naar het voeteinde. Ik trok haar slipje uit en zag al dat lekkers voor mij alleen. Mijn vinger gleden over haar streepje schaamhaar en ze liet me zichzelf zien. Haar lieve kleine lipjes keken me vragend aan en ik moest en ik zou ze proeven.
Ik mijn tong aan haar en kreunde toen ik tussen haar lipjes likte. Ze was zo nat als wat en ik liet mijn vingers erin glijden. Ze was helemaal klaar voor me en trok me omhoog boven op haar. Het voelde bijna al vertrouwd toen mijn piemel in haar gleed en ik haar begon te neuken. Haar armen waren om me heen geklemd en als ik mijn pik in haar duwde duwde ze terug zo lekker. Ik werd geiler en geiler een meisje die wist wat ik lekker vond. Ik voelde dat het er al aan zat te komen bij me en probeerde aan wat anders te denken om het langer te laten duren. Oh ja oh ja doe het nu klonk ze lief ik stootte harder en had haar naar de climax geneukt en kon nu al mijn lusten in haar leegspuiten. Ik schokte en voelde een eerlijk ochtend orgasme. Ze tongde weer met me en toen we klaar waren bleven we nog even lekker tegen elkaar aan plakken.
Oh ja waar ik eigenlijk voor kwam zei ze opeens, of jij me naar huis wilt brengen straks. Graag zei ik en weer kuste me ze. Dank je dat is lief Jeffrey, jij bent lief voegde ik er aan toe. Even later verschenen we samen aan de ontbijt tafel en merkte ik dat mijn zus aan de blos op de wangen van Annelies kon zien dat we het gedaan hadden. Ze zei niets maar toen we weg gingne zei ze wel dat we het rustig aan moesten doen. Nou dat lukte ook niet want een maal nij Annelies thuis nam ze me mee naar boven en gaf me haar mond en dat was onbeschrijvelijk lekker.
Aantal keer gelezen:
201
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)