Spannendverhaaltje.nl

Ik geil op jong

-
21-10-2010
Ja ik geil op jonge knullen . Is dat zo erg ?die jongens van tegenwoordig neuken er al veel op los. Dat was bij ons in de familie
ook. Zelf heb ik twee meiden van 22 en 20 jaar. Ik ben 46 jaar en hou van sex,niets is mij teveel ,behalve anaal ,dat doet ik niet. Bij die meiden van mij kwam altijd mijn neef,daar geilde hij op . Maar dat vonden ze prachtig . Ze maakte hem altijd geil en dan gingen ze weer naar hun vrienden ,en bleef hij achter met zo,n stijve lul.Mijn dochters droegen korte rokken en hij probeerde er maar onder te kijken ,en de jongste deed er dan een schepje boven opJe zag zijn lul groeien .
Dan zei ik weleens , ophouden jullie ,die arme jongen .
Nou hij weet gerust wel wat neuken is hoor mam.
En dan brutaal tegen hem van ,Jos jij neukt toch ook? Hij kleurde dan en gniffelde met ons mee. Als zij dan weg waren zat Kos hier met een knuppel in zijn broek en eerst had ik er geen erg in .
Maar later ging ik het ook wel leuk te vinden en stelde mij hem in zijn blote kont voor ,met die stijve recht vooruit. Als zij weg waren zette ik het spelletje door ,niet eens om hem te verleiden ,maar gewoon uit verveling en ook de spanning. Ik zorgde dat hij bij mij kon gluren ,en ik genoot ervan als hij een stijve van mij kreeg.
Met alles wat ik deed ,zorgde ik dat hij tegen mijn kont kon kijken en met bukken ook . Het werd steeds erger wat ik deed en hij vond het geil ,dat zag ik aan hem Hij bleef bij mij als de meiden weg gingen . Zo had ik ook al een paar keer mijn ochtend jas aan gehouden ,met niks er onderaan. . Ik heb een kaal kutje met een streepje boven mijn gleug.
Hij zat op de stoel en keek wat ik aan het doen was .
Ik stofde de tafel af enik zag hem gluren tussen mijn duster in.
Mijn borsten hingen daar en hij zag ze goed.
Onder tussen praten we gewoon wat en ik ging nu de sportjes van de stoelen doen . Ik zakte door mijn knieen en mijn benen iets wijd ,zodat hij tegen mijn kutje kon kijken . Met een schuin oog hield ik hem in de gaten en ik zag zijn bobbel groter worden .
Zo dat is ook weer klaar en ik ging verder maar met dingen dat hij alles kon zien .
Maar ik zal zijn lul wel eens willen zien ,en ik werd er ook geil van . Mijn sex leven was heel goed,maar een sleur geworden ,veel er op en er af ,kom niet elke keer meer klaar zoals vroeger.
Het was weer eens raak met die meiden en hij zat met zijn handen op zijn gulp. Dat Elly zei , Jos heb jij nu alweer een stijve lul?.
Hij kleurde ,en Elly ging naar hem toe en zei ,laat zien ,je hebt een stijve, Helemaal niet,jawel ,je broek staat bol.Zo ging dat even door en ik greep maar in.
We lachten alle drie erom en Elly ging weer weg .
Die rot meiden ook he Jos,ze pesten jou maar, ze denken dat jij nog nooit geneukt hebt.Dat deed ik ook gelijk voor mij . Heb ik ook niet ,maar het komt wel .Ik ging er nu op door en ik nam hem in vertrouwen . Nee echt Jos ,heb jij nog nooit het met een meisje gedaan ? Wel geprobeert,maar ze wou niet verder gaan,had ook geen condooms bij me. Ze heeft mij toen afgetrokken ,en ik haar gevingert
Ja daar moet je wel voor uit kijken ,anders ben je zo pappa.
Maar ze zijn toch allemaal aan de pil? nee miet allemaal ,die een vaste vriend hebben wel.
Zo praten we verder en hij raakte steeds meer op zijn gemak. Ja daar heb j bij getrouwden vrouwen geen last van ,daar kun je zonder condoom in.
Zal je dat wel eens willen ? neuken zij hij? Ja met een iets oudere dame,zoals ik ,of ben ik te oud?Hij keek mij verward aan en wist niet wat hij moest zeggen .
Ik bedoel dat jij mij een keer wild neuken . Ik zie al een tijdje dat je geil van mij worden steeds een stijve lul hebt. Dan lach jij straks mijn dochters uit ,daar hebben ze dan geen idee van .
Maar het blijft dan wel tussen ons ,mondje dicht .
En ik zat zo voor hem dat hij tussen mijn benen kon kijken .
Een beetje onrustig en ik toonde hem meer . Kijk maar Jos,kijk maar naar mijnn kutje. Zijn broek bolde en ik voelde mijn kutje nat worden van die blik op mijn doos.
Zijn ogen rolde er bijna uit. Mag ik u kutje zien ,vroeg hij?
Ja dat mag jij ,en nog wel meer. Ik ging voor hem staan en ik tilde mijn kleding op ,maar niks tegen die meiden he.
Nee dat doe ik niet ,en zijn vingers gingen naar mijn natte spleetje. Ohh die vingers verdwenen tussen mijn dijen in en hij zocht het gaatje Ik liet hen begaan ,rustig met hem ,laat hem maar graaien.Mijn rijpe kut slokte zijn vingers naar binnen en met drie vingers vingerde hij mij naar een orgasme. Ja Jos, daar jaaa en op de stoel voor mij zat hij mij te vingeren . Mijn benen werden slap en ik spanden mijn kont aan en ik stote zijn vingers er dieper in.
Met mijn handen op zijn hoofd stelde i hem gerust en liet hem doorgaan . Ik ben al klaar hoor Jos ,maar als je verder wild mag dat,maar als je verder wild dan doe je dat maar.
Hij hoorde mij niet eens en hij rommelde maar in mijn rijpe kut.
Zullen we naar boven gaan ,hier sta je niet zo lekker.
Boven gekomen herhaalde ik het voor de zekerheid nog maar eens.
Jos dit blijft tussen ons he, niemand en dan ook niemand praat je er over ,alles wat ik nu doe ,doe ik voor jou ,dat je weet wat neuken is.
Kleed je maar uit . Ik bekeek hem hoe traag zijn kleren zakte en ik zag in zijn slip een beste knaap zitten . Iets kleiner dan van mijn man, maar klein maar fijn .
Ondertussen zat ik zelf met mijn lippen te spelen en dat ik zijn eikel boven zijn slip uit zag komen ,bolde mijn kut en mijn lippen zwollen strak op.
Oh dat jonge ding hier straks in ,in mijn rijpekut .
Hij trok zijn slip uit en kroop op mij. Ehhh,even wachten , en hij keek mij aan . Jos je weet wat beffen is? Ja van de films ,nou dat ga je nu bij mij proberen te doen . Niet bang wezen , proef eerst maar en ik duwde zijn hoofd tussen mijn benen . Ik voelde wel wat ,maar dat was nog niet zijn hele tong. Kijk Jos ,trek die lipjes uit elkaar en zie hier het clitje ,daar zuig jij lekker op . Het duurde even maar ik vvoelde de punt van zijn tong mijn clitje raken ,en ik sprong even omhoog.
Met beide handen hield ik zijn hoofd zo vast dat ik hem kon sturen .
Hij likte mijn hele kut en ik kon mijn orgasme niet inhouden .
Wat kwam ik toch snel klaar ,dat is lang geleden ,mijn venusheuvel was net een halve tennisbal ,zo dik en bol.
Hij flitste snel met zijn tong door mijn spleet, en ik streelde mij zelf door mijn liesen langs mijn opgezwollen schaamlippen . Wat stond mijn kut bol . Ik voelde mij komen en ik drukte zijn neus bijna in mijn kut ,zo geil werd ik door dat jong.
Jaaaa ohhhh doorgaan....ohhh wat fijn ..... ga door ,ga door.
Ik drukte mijn dikke lippen om zijn tong ,en perste mijn geil naar buiten . Ik hoorde hem slurpen en mijn hele schaamstreek glibberde van het geil.
Ik liet hem even stoppen en hij keek mij met een glimmende bek mij aan . Kom op bed ,en hij klauterde op het bed naast mij . Ik zoende hem om mijn eigen geil van zijn gezicht te likken .
Dit moet hij wel lekker vinden ,de smaak is zoet en kleverig.
Wou je nog meer likken ? hij had er nog geen genoeg van en ik liet hem boven mij komen . Zijn jonge pik stond nog strak en zijn paarse eikel glom tegen mij op.Mooi stijf en dat pis gaatje mooi open .Dat gaat straks lekker mijn neuk gaatje verwennen ,maar ik zal hem eerst eens lekker in mijn mond pijpen.Nou hij wist al hoe hij moest liggen ,zonder wat te zeggen duwde hij zijn snuffert in mijn kut . Hij zocht mijn clitje en likte met zijn puntje van zijn tong er om heen.
Ik wou het uit roepen ,maar met die lul in mijn mond ging dat moeilijk. Maar hij merkte wel dat hij goed zat aan het stoten van mijn kut op zijn tong.
Mijn ene orgasme na de andere bezorgde hij mij , ik hield de keren niet meer bij,mijn kut bleef bol en mijn lippen pulden steeds meer uit. Ik haalde zijn lul er af en toe uit om er naar te kijken ,wat een mooi dingetje ,en toch zo geil. Straks als dat geil in mijn mondje spuit zal ik alles inslikken . Het is jaren geleden dat ik zaad geslikt hebt en dan nog van dat verse zaad.
Ik pijpte en ik geilde mijn eigen nog meer op ,alleen om dat ik hier zo,n jonge knul lag te neuken.
Met grote halen pijpte ik hem naar het hoogtepunt. Hij schokte en ik voelde het komen . Hij probeerde om zijn lul er verder in te duwen en de eerste stralen schoten mijn keel in . Hij kreunde het uit en hij wipte in mijn mond. Ik moest flink slikken om niets te morsen . Wat een lekker spul ,het gleed zo lekker mijn strot in .
Hij lag stil boven mij en ik pakte zijn ballen en frummelde met zijn zak . Alles zo fris en ongebruikt,wat heerlijk en ik kon er niet over uit dat ik nu de eerste was. Nu wil ik ook zo,n lading in mijn kutje hebben ,hij moet mij maar eens flink door neuken .
Mijn rijpe kut ligt te gillen om vers zaad in die spleet te krijgen .
Ik streelde door zijn bilnaad en pingelde tegen zijn zak aan ,en zag dat zijn pik weer met schokjes overeind kwam .
Kom Jos ,goed hard die pik ,je mag e nu in mijn kutje neuken . Niet stoppen als ik of jij komt ,gewoon doorgaan ,je bent nu een vent ,spuit mijn rijpe kut maar helemaal vol.
Zonder condoom ? Ja Jos bij mij zonder condoom,en je zaad in dit potje spuiten he,en wees met mijn wijsvinger mijn openstaande kutje aan .Ik speelde e nog mee en hij was nu wel flink hard en ik sidderde al bij de gedachten dat hij zijn jonge lul in mijn kut schuift.
Hij knielde tussen mijn benen en hij stond op zijn handen met zijn lul in de aanslag. Ik streek er mee door mijn kut en het slijm zar er weer flink op. Voor het laats zag ik nog die mooie paarse eikel voor mijn gaatje zitten . Nu ,nu zal hij erin gaan ,en ik gaf et sein dat hij zich mocht laten zakken en zijn lul mijn kut in verdweenHij was niet o groot ,maar nu leek hij wel een meter, stukje voor stukje voelde ik hem erin gaan . Mijn kut spieren knelden om zijn lul en ik voelde zijn ballen tegen mijn kont aankomen ten teken dat hij er helemaal inzat.
Even hield ik hem vast ,om het goed te voelen of hij er wel in zat .Maar mijn kut stond zover open of ik mij af vraag dat Jos het wel zal voelen in dat grote natte gat. Hij zakte door zijn armen en ik duwde meteen mijn borsten in zijn mond , mijn bloed kookte van geiligheid. Dat jongens kopje boven mij en dat tengere lijf op de mijne,jammer dat ik zijn lul niet kon zien hoe hij er mee in mijn rijpe kut zat.
Ik gaf het tempo aan en hij wipte voorzichtig. Jos ,rustig aan ,gewoon lange halen en dan ijna eruit en met je knop over mijn clit en dan er weer diep in ,en dat herhaal je steeds weer.Nou dat deed Jos ,maar hij schoot er wel eens uit ,maar ach hij deed zijn best en was ongeduldig. Die jongen willen gelijk klaar komen ,misschien was ik vroeger ook wel zo .
Maar beter dan dit kon haast niet Hij sabbelde op mijn tepels en ik met mijn armen om hem heen en voelde die strakke rug en kont.
Elke haal die hij deed voeld ik elke milimeter in mijn kut.
Ik was in een roes,en was de hele wereld vergeten.
Tot ik hem hoorde zeggen ,jaaaa ik......en met wilde stote ramde hij in mijn rijpe pruim Zelf riep ik van alles .
Jaaa Jos toe maar doorgaan he ,ohhhh wat ben jij goed spuiten maar geef mij je verse zaad in mijn kutje,waar ik al zo naar verlang
Met wilde stoten loosde hij zzijn zak leeg in mijn kut en bij elke haal voelde ik dat hij het mee naar buiten trok. Wat een lekker neuk beest van mij Hij lag stil op mijn buik en zijn pik verslapte in mijn kut ,dat was ook wel een fijn gevoel.
Toen ik zijn zaad er uit perste floepte zijn pik eruit.We lagen nog wat te praten en we spraken af dat we dit meer gingen herhalen .
Hij was er direct voorMaar later dat we het steeds deden ,raakte ik er zelf aan verslaafd dat ik meer en meer op jonge jongens valt.
Nu is het zo dat ik het al met een paar jonge knapen gedaan heeft,toch is het steeds anders,maar ik geniet ervan.
Dus niet zeuren dat die jongens te jong zijn ,,,onzin ,,, ze zijn beter dan die ouderen
Aantal keer gelezen:
705
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)