Spannendverhaaltje.nl

Ik en een goede vriendin

-
16-08-2010
Het was zomervakantie. Ik en een goede vriendin hadden afgesproken op een vrijdag, om plezier te maken. Gamen, spelletjes spelen, enzovoorts. Ze bleef ook eten. We hadden met wat kleine balletjes naar elkaar gegooid, vooral naar de geslachtsdelen. Zij zat op een bank die in mijn kamer staat, met haar benen languit. Ik ging daar ook zitten, en nam haar benen op mijn schoot. Ik begon haar een beetje te kietelen onder haar voeten, en in haar broekspijp. Ik ging steeds hoger met mijn hand in haar broekspijp, tot zij mijn hand eruit wist te duwen. Dit alles ging gepaard met luid gelach. Plotseling begon ze mijn arm te strelen.
Ik zei dat ik dat geil vond, en dat was ook zo. Ik zei dat ik een manier wist om haar snel geil te krijgen, en streelde haar achter haar oor. Ze schokte van de geilheid. Na een tijdje zo gezeten te hebben, zei ik dat het bij een jongen ook werkt. Ze kwam op mijn schoot zitten en streelde mij ook achter mijn oor. Ik begon met mijn andere hand haar buik te strelen. Dit stond ze toe. Ik ging naar beneden met mijn hand, en masseerde haar billen, die heerlijk zacht aanvoelde. We begonnen elkaar te zoenen, eerst zachtjes, en toen met de tong. Ondertussen gleed ik met mijn hand onder haar shirtje, en begon die langzaam omhoog te schuiven zodat haar BH zichtbaar werd. Ik begon haar borsten te strelen, en de tepels werden hard.
Ik vroeg aan haar of ze zichzelf weleens vingerde, en ze zei nee. Ik vroeg aan haar of ik dat bij haar mocht doen. Dat mocht. Dus ik begon haar shirtje uit te trekken, en haar BH. Ik kuste haar, en ging kussend naar beneden. Naar de nek, hals, en borsten. Ik kuste en likte haar borsten totdat ze gek werd van de geilheid. Ik zei tegen haar te gaan staan. Ik ging op mijn knieen en deed het knoopje van haar broek los, en schoof teder haar broek naar beneden en geheel uit. Haar slipje werd zichtbaar. Ik kuste haar op haar buik, en ging met mijn vingers in haar slipje. Langzaam schoof ik het slipje naar beneden. Haar mooie behaarde kutje kwam tevoorschijn. Ik begon te beffen. Aan haar gezicht te zien vond ze dit lekker.
Ik stond op, pakte haar op en legde haar op mijn bed. Ik kroop op het bed en trok haar slipje van haar voeten. Ik legde haar benen op mijn schouders en ging verder met beffen. Langzaam met mijn tong in en uit. Ik stopte twee vingers erin en begon haar te vingeren. Zij stootte een paar kreuntjes uit, totdat ze klaarkwam. Ik deed haar benen weer naar beneden, nog steeds wijd, en kroop naar boven. We lagen zo ongeveer tien minuten volop te bekken, tot ze me van haar af duwde en mijn kleren begon uit te trekken. Eerst mijn shirt, toen mijn broek. Mijn boxer was veranderd in een grote bobbel, zo stijf was m'n lul.
Ze trok mijn onderbroek naar beneden en begon me te pijpen en te rukken. Nadat ik twee keer klaar was gekomen en haar borsten onder het sperma zaten stopte ze. Toen lagen we nog een half uur te bekken en te knuffelen, tot haar vader aan de deur stond om haar op te halen. Ik vond het heerlijk, maar toch jammer dat we niet geneukt hebben. Dit wilde ze (nog) niet omdat ze bang ik dat het pijn doet.
Aantal keer gelezen:
193
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)