Spannendverhaaltje.nl

Ik Als Stiekeme Slet

-
21-10-2010
Hoi, ik ben Bianca, 25 jaar, samenwonend. Ik ben slank en ben ondanks wat verbeteringsmogelijkheden zeer tevreden met mijn lichaam, goede cupmaat, slank middeltje en een ronde kont. Natuurlijk helpt mijn leeftijd, maar ik sport ook regelmatig. Aan aandacht van mannen heb ik niet te klagen. Mijn verhaal gaat over wat ik doe in de late uren zonder dat mijn omgeving daar iets van weet, via dit medium kan ik het toch kwijt. Het is immers een geheim en dat wil je dan toch delen.

Al vrij jong heb ik sex gehad, ik was 13 jaar. Dit was het begin van een continue zoektocht naar sex. In het begin was de sex slecht de jongens bakte er niks van of ze kwamen al klaar voordat ze waren begonnen. Ik heb in mijn leeftijd tussen 13 en 20 jaar veel kerels gehad. Ik had zelfs de bijnaam "slet".

Ik heb een vaste relatie gekregen toen ik 20 werd, maar ik ben niet gestopt met het hebben van sex met vreemde mannen. Dankzij internet kom ik makkelijk en anoniem in contact met mensen die discreet sex willen, hierop ga ik vaak op in. Wat niemand weet is dat ik zeker elke week wel een keer een date heb. Dit doe ik stiekem in hotelkamers of bij sommige mannen thuis. k kick hierop en ik geniet echt enorm van de sex. Monogaam zijn, is voor mij gewoon niet mogelijk en het past niet bij mijn behoeftes.Wat ik jullie nu wil opbiechten zijn twee ervaringen die erg geil waren en waarvan jullie wel versteld zullen staan. Het is echt waar, ook leuke lieve kleine meisjes doen dit.

Het eerste gaat over een orgie. Ik was die dag erg geil wakker geworden, mijn vriend is int. chauffeur en was al 2 dagen weg. Ik kon dus rustig een plannetje maken om stiekem iets geils te gaan doen. Op inernet las ik een verhaal van een stel die wel eens afspraken met een groep negers, vrienden van elkaar, die adverteren voor sex. In hun advertetie stond dat ze zochten naar vrouwen of stellen die hielden van XXL gasten voor geile sex. Dat was ik dus...

Ik heb een reactie geplaatst en ik kreeg nog geen uur later een reactie terug. Na wat heen en weer gemail en een telefoontje hebben we een afspraak gemaakt. Ik moest naar een adres komen die avond en dan zouden er 6 gasten zijnmet allemaal een mega groot apparaat. Ik heb het lekkerste pakje aangetrokken en mijzelf lekker en geil opgemaakt. Tijdens de reis van een dik uur, was ik zenuwachtig en botergeil tegelijk. Ik kon het niet laten om mijzelf te strelen. Eenmaal voor de deur aarselde ik even maar heb toch aangebeld.

Een neger van zeker 1.90 lang deed de deur open, hij was breed. Hij pakte mijn hand en bracht me naart de woonkamer. Het was een stoffige bende met allemaal oude rommel als meubels, echt een mannenhuis. Er waren nog twee gasten aanwezig.

Ik ging zitten en die mannen ook, ik kreeg wat te drinken. Ik werd weer wat rustiger,ze waren aardigen naar mijn idee niet uit op een verkrachting. We deelde wat ervaringen en ze wisten het gesprek al snel te brengen op mijn lijf. "Ga eens even lekker staan, kunnen we je bekijken" zeiden ze. Daar stond ik in mijn meest sexy outfit en met 3 beesten van negers om me heen, zelfs hun hande waren groot. "geef ons eens een showtje" wat de opdracht. Ik besloot maar te luisteren en heb ze een tipje van de sluier laten zien tot de deurbel ging. Ik bleef verstijft staan terwijl i kerel de deur open deed. Ik hoorde het geluid uit de gang van mannen die aan het lachen waren en een hoop gerommel, het leek wel of er een groep van 20 man binnen kwam.Gelukkig waren het er maar 4, 2 weer heel groot en lang en twee normale gasten. Wel allemaal donker getint. Ik werd voorgesteld en er werd hun verteld dat ze net op tijd waren. De huiskamer was vol met 8 mensen, maar ik was alleen maar bezig met de indrukken die ik kreeg. Wat ga ik doen, wat staat mij te wachten, etc. Nou vrijwel direct stonden ze op mij heen en werd ik betast en gekust. Daar stond ik dan temidden van 7 negers, mijn vriend aan het werk. Hij moest eens weten, zeker dat het negers waren maakt het voor em nog erger. Want om een of andere vage reden heeft hij een beetje een hekel aan buitenlanders. Misschien hierom of omdat hij jarloers is op hun betere fysieke gestel.

Maar die gedachte was er maar kort, overal waren handen, tongen en vingers. Heerlijk...

"Ga maar eens even zitten meisje" zei 1 gast. Ik werd voorgesteld aan hun penis, allemaal ontdeden ze zich van hun kleren. Grote gespierde lijfen met enorme slappe pikken, wat mij opviel was dat de kleinste gast de grootste lul had !! Ik zat op een stoel en een voor een gingen ze vor mij staan. Ik mocht elke pik even rustig bekijken, ruiken, betasten en stijf maken. Ik ben best pikgericht en dit was voor mij wel een paradijs. De kleinste lul was misschien 18cm en de langste (van die kleine vent) zeker een dikke 25 cm. Sommige hadden zwarte eikel, ander weer rose, de een had een kleine eikel en een dikke stam en andere weer een mega dikke eikel. Er waren dikke slappe bij maar ook dikke harde, de bloedlullen. Heerlijk om ze zo even rustig te mogen bekijken en betasten.

Ik moest laten zien wat ik kon en werd uitgenodigd om een gast af te zuigen, de rest zou lekker gaan kijken. Ik ging op mijn kniee zitten en een lange lul verscheen voor mijn gezicht. Zijn eikel werd tegen mijn lippen geplaatst. "Laat deze jongen maar eens spuiten" Ik likte er rustig overheen van zijn buik tot het topje van zijn lul, ik kuste zijn stam. Na het pesten ben ik zijn eikel gaan zuigen, korte stevige zuigstoten. Steeds dieer maar die lul was echt te dik en te lang. Met mijn hand ben ik hem gaan aftrekken en met mijn mond bleef ik zijn eikel pijpen. Steeds harder en ritmischer. Als snel hoorde ik hem kreunen en voelde ik zijn lul naar zijn maximale hardheid gaan. Ik bleef doorgaan, niet stoppen, tempo houden en al snel spoot hij zijn hele zak leeg in mijn mond. Om de rest nog geiler te maken heb ik zijn hele lul schoon gelikt en alles geslikt.

"Dat was een lekkere show klein sletje van me" en een grote neger pakteme op en legde me op zijn schouder. Ze brahten me naar boven en werd zacht op een bed gelegd. Vanaf dat moment ging het los, als een exlosie had ik ineensoveral grote stijve lullen om me heen. Een man ging achter mij zitten en twee hielden mijn benen zo wijd als mogelijk en derde likte mijn kletsnatte kut en er werden twee lullen aangeboden om vast te houden. Het likken duurde kort, al snel had iemand zijn megalul voor mijn kut en duwde deze in een rustig tempo naar binnen. Ik voelde deze erg goed en het gevoel was enorm lekker. Het neuken voelde nog beter dan al mijn mijn neukpartijen hiervoor. Geen pijn maar een zeer vullend gevoel. Mijn kutje was zo nat dat zijn zwarte pik een hoogglans had, ook het geluid van het soppen deed dit bevestigen.

Daar lag ik, op mijn rug, met drei man die mij in postie hielden. Omdat de kerel achter mij zat kon ik voorover ebogen goed op mijn kutje kijken. Fuck wat was dit eil en lekker, zo was ik nog nooit geneukt. Na drie diepe lange stoten voelde ik harde stralen zaad in mij verdwijnen. De volgende stond al klaar, weer een andere pik. Het soppen werd ergers door het zaad en ook hij spoot zich heelijk leeg in mijn strakke kutje. "heerlijk strak kutje heb je, je bent goedgekeurd".

Naast me ging die kleine neger liggen, hij hield zijn enorme zwarte lul recht omhoog. Het leek wel een amsterdams paaltje. "Glij er maar op" en ik deed dat gelijk. Deze wilde ik graag voelen. Ik ging op mijn hurken zitten en hing met mijn kut boven zijn lul. Mt mijn kut raakte ik zijn eikel aan en zag dat er een sliert zaad aan hing. Hij wreef deze nog even uit over zijn eikel om hem lekker glad te maken. Ik zachte over zijn eikel heen en ging weer omhoog. zo heb ik even zijn dikke eiekl geneukt. Natuurlijk duurde het niet lang voordat ik er helemaal overheen gleed. Zijn buik kon ik niet bereiken, daar was zijn lul net iets te lang voor, maar ik heb het gedaan met wat centimeters minder. Een paar gasten tilde mij mee op met de neukbewegingen, wat het neuken op mijn hurken makkelijker maakte. Dit was het lekkerste gevoel wat ik ooit heb gehad. Ik gilde het uit. Na een tijdje kon ik niet meer en ben gezakt op mijn knieen. hij neukte mij nu hard en het sopte enorm, ik voeld handen op mijn kont e mijn ster werd gemasseerd. Wat ik ook al aan voelde komen was dat ze mij anaa wilde. Omdat ik zo geil was bleek dit totaal geen probleem. Ik weet niet wat ze erop smeerde maar ik voelde even een koud goedje op mijn anus. Vrijwel direct voelde ik een lul naar binnen gaan. Het plopte erin alsof ik elke dag zo werd geneukt, totaal gen pijn of rotgevoel. Daar zat ik met een enorme penis in mijn kutje en een negerlul in mijn kont.Ik kwam direct nadat de tweede pik mij binnendrong klaar en begon te schokken. Het gevoel van klaarkomen stopte niet. Heerlijk was dat.

Ook mijn kontje werd twee keer gevuld met zaad en derde spoot weer zijn zaad in mijn mond. Ik werd hier even flink gebruikt als slet en mijn bijnaam werd behoorlijk eer aangedaan. Die kleine neger legde mij op mijn rug en begon zich met lange halen klaar te neuken. Uit het niets spoot iemand zaad over mijn borsten. Die kleine neger kon neuken zeg en vooral lang. Weer kwam ik scokkend klaar terwijl hij mij maar bleef neuken. Ik was nog aan het klaarkomen toen hij met een harde kreun en een laatste diepe stoot zijn hele lul leeg spoot.

Ik heb daarna nog 1 gast afgezogen zoals ik de eerste ook had gedaan en de laatste zaadlozing was een feit. Ik heb mij beneden aangekleed en ben direct vertrokken naar huis. Onder het zaad zat ik in de auto. Ik was zo geil nog en kon niet geloven wat ik had gedaan. Wat ik ten heb gedaan versloeg alles. Ik ben gestopt op een parking...

Hier begint mijn tweede verhaal. Het was een parking vlakbij waalwijk waar veel mannen kwamen. Ik was zo geil dat ik dit wel eens wou zien. Ach ik kijk wel dacht ik.

Ik stopte bij wat geparkeerde auto's en al snel werd ik in mijn auto bekijken. Ik had mijn pakje nog aan maar mijn rokje omhoog getrokken naar mijn middel. Ze konden mijn kut zien en er was nog overgeleven zaad op mijn stoel gelopen. Heel mijn auto rook naar sex.

O, ik was nog zo geil, ik liet ze lekker naar mij kijken en besloot de deur van de vergrendeling te halen. Een wat oudere man zat gelijk aan mijn kut en merkte gelijk op dat ik wel ergnat was. Dat is zaad van een groep negers zei ik, wat hij niet wilde geloven. ik ben op mijn stoel gaan zitten op handen en knieen en mijn kut werd gewoon gelikt. "Het is echt zaad hoor" zei ik nog maar ik hoorde alleen "mmmm geil". Oke ik zag mezelf even van boven, net geneukt door een groep negers en mijn zaadkutje wordt nu gelikt door een vreemde op een parking. Wat ben ik nu dan als ik al een slet was toen ik 16 was...

Ik heb me daar laten likken en dat deden er zeker drie. Dat ze dat deden kon ik niet bevatten, oke dat je een zaadkutje neukt kan, maar dat je deze likt! Ook mijn kontje werd gelikt en ik moet toegeven dat dit er lekker was. Als dank mochten 3 man mij neuken maar deze keer wel met condoom. Dat hebben ze gedaan en toch voelde het best lekker ondanks dat ik behoorlijk was opgerekt. Ze hadden normale pikken maar ook deze voelde lekker aan. Ik ben niet meer klaargekomen, maar het was een erg geile afsluiting van mijn avontuur.

Thuis heb ik mezelf nog bewerkt en ben lekker klaargekomen. Na een lekkere douche ben ik al mijn sporen gaan uitwissen want morgen zou mijn vriendje weer thuis komen. Natuurlijk zou ik hem moeten neuken of ik al lang niet was geneukt.

Dit is gelukt en tot op heden zijn mijn stiekeme sexdates nog steeds iets voor mezelf. Maar ik ben toch blij dat ik jullie dit heb mogen vertellen. Een biecht van een zonde, of is dit natuur en kan ik er niks aan doen...
Aantal keer gelezen:
780
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)