Spannendverhaaltje.nl

Ijsblokjes

-
16-08-2010
Jij had vorige week al ijsblokjes in de diepvries gedaan, “om daar een keer mee te gaan spelen, op een erotische manier natuurlijk”, had je erbij gezegd. Het woord erotisch klonk mij uiteraard als muziek in de oren, “maar waarom toch die ijsblokjes”, dacht ik nu al een tijdje bij mezelf. Gisteravond, was ik er dan eindelijk achter gekomen. Jij was al de hele avond in een heerlijk geile bui en terwijl we een beetje tegen elkaar aan te zaten, half liggend, beetje strelend, beetje plagend, stond jij op om wat drinken voor ons te halen. Je liep naar de keuken en kreeg een niet te stuiten drang om die ijsklontjes eindelijk eens te gebruiken. Je liep naar de vriezer, deed een aantal ijsklontjes in een glas, pakte een theedoek en zette ons drinken en het glas samen met de theedoek op een dienblad. Langzaam liep je weer de kamer in. Ik zit zat rustig tv te kijken, en zag daarom niet wat jij allemaal bij je had.
Je ging niet naast mij zitten, maar liep door. Je deed het enige gordijn dat nog open was dicht, liep naar de licht dimmer, en deed het licht wat "zachter". Pas toen keek je om en zag je in mijn ogen de vraag “Huhhh... wat zijn we aan het doen?”. Je liep terug naar de bank en ging voor me staan. “Ik ga zo naar bed” zei je. “Dat is vroeg” was mijn antwoord, “maar je moet wel met me mee”, zei je hierop. Op dat moment ritste je langzaam je rokje open en stapte er uit. Je stond nu voor me in je slip, een strak trui truitje en een mooie panty. Ik ging uiteraard meteen met mijn handen vooruit, pakte je bij je heupen vast, en begon je naar me toe te trekken. “Dat gaat zo maar niet” zei je een beetje verontwaardigd en duwde me weer terug op de bank.
Je ging weer op de bank zitten, ritste mijn broek open en probeerde deze van mijn benen af te krijgen. Dat kostte nog wat moeite wat met name kwam door mijn inmiddels toch wel wat gegroeide paal, en het feit dat ik mijn schoenen ook nog aan had. Snel genoeg had ik toch ook alleen mijn slip aan waar mijn stijve zich inmiddels duidelijk in liet aftekenen. Je streelde me een beetje, en duwde me omhoog zodat ik opstond. Jij ging ook staan, en stond tussen mij en de bank. We kustten en dat werd al snel stevig tongen. Plots hield je op, en draaide mij naar de bank toe. Je duwde me weer op de bank, en ik viel er zittend op. Van de koffie tafel pakte je de theedoek, en zei dat ik even mijn ogen dicht moest doen. Je bond de doek voor mijn ogen, zette hem vast, duwde me met mijn rug tegen de bank aan. Je trok mijn benen en zo dus ook mijn kruis zover mogelijk naar voren. Langzaam ging je met je hand nu over de volle lengte van mijn keiharde schacht die nog steeds onder de zachte stof van mijn slip gevangen zat.
Jij duwde je handen onder mijn billen, en trok mijn slip naar je toe. Ik wipte even omhoog, en mijn slip verdween uit beeld. Mijn stijve stond nu in volle glorie in jouw richting te staren. Langzaam zakte je door je kieen en kwam voor me zitten. Je spuugte een klein beetje op mijn paal en likte er zachtjes aan. Tegelijkertijd trok je me rustig een beetje af door met een hand de volle lengte van mijn neukstaaf te bewerken. Terwijl jouw ene hand mij zo rustig aftrok, draaide je zelf me een beetje om en pakte met je andere hand een ijsblokje uit het glas. Je boog je weer voorover, en liet jouw lippen nu volledig over mijn stijve heen zakken. Je ademde expres wat warme lucht uit, maar nam toen echter een ijsblokje in je mond, en liet je weer met jouw mond over mijn lul heen zakken. Ik stijgerde meteen, waarschijnlijk ook omdat door het ijsblokje de ruimte in jouw mond wat kleiner geworden was, maar natuurlijk vanwege het aparte gevoel. Het blokje werd snel kleiner, en je liet het overal door jouw mond glijden. Door het smeltende water werd het al snel een glijpartij van jewelste.
Ik vond het allemaal erg apart, een beetje pijnlijk vanwege de kou, lekker vanwege het verschil tussen warm en koud, maar vooral de spanning vanwege de doek voor mijn ogen. Je merkte dat ik al vrij snel op springen stond, en liet je mond even rusten. Het beetje ijs wat je nog had, hield je in je hand en pakte hiermee mijn stijve lul weer stevig vast. Je hielp me weer omhoog, zodat ik ging staan en ging voor me staan. Je pakte mijn handen, en hielp me onze overige kleren uit te trekken, op jouw slipje na. Je ging op de bank zitten, en zei dat ik door mijn knieen moest zakken. Zo kwam ik precies tussen jouw benen terecht. Je zette jouw benen op de rand van de bank, en spreide ze wijd, nam een van mijn handen, en leidde die naar jouw knie. "Zoek mijn lekker geile grotje" zei je zachtjes.
Mijn hand gleed snel van je knie in de richting van je dij. Er was natuurlijk niets mis met mijn richtingsgevoel, en al snel kwam ik bij je slipje wat ik direct opzij schoof. Met een hand vingerde ik je nu, terwijl ik de andere gebruikte om jouw heerlijke ronde borsten te masseren. Je tepels reageerden gelijk, en je lag heerlijk te genieten. Jij kwam nu even omhoog om ook jouw slipje uit te doen, en gaf die aan mij zodat ik wist wat je deed. Hierna storte ik me weer vol overgave op je heerlijke natte kut. Met je handen pakte je mijn geblinddoekte hoofd, en trok het naar je toe. Je kuste me en onze tongen schoten langs elkaar heen. Na een tijdje duwde je mijn hoofd naar beneden. Over je borsten, waarvan de tepels heerlijk hard waren, en verder, langs je navel, en zo weer in de richting van je kruis.
Ik begon weer heerlijk te likken, terwijl mijn vingers in en uit jouw grotje schoten om je te vingeren. Jij liet nu zelf je handen over je borsten glijden en pakte weer een ijsblokje. Je haalde mijn hoofd terug, boog je voorover, haalde het ijsblokje over mijn lippen, en stopte het in mijn mond. Ik moest even aan kou wennen, maar boog gelijk weer met mijn hoofd naar beneden. Je voelde het ijsblokje tegen je schaamlippen, en over je klitje schieten. Aan de ene kant was het ijskoud en pijnlijk, maar weer net zo dat het niet erg is - zolang het blokje maar niet te lang op een plekje was. De warmte van mijn tong, mond en lippen, de kou van het ijsblokje en de hete temperatuur van jouw inmiddels botergeile kut maakte een gevoel in je los wat je nog nooit beleefd had. Je kwam binnen een halve minuut en je heerlijke orgasme leek eeuwig te duren.
De bank onder jouw billen was nu geheel nat door een combinatie van ijswater, mijn speeksel, en jouw heerlijke geil. Je haalde mijn hoofd weer naar boven, en begon mijn natte kin en mond af te liken. Het resterende deel van het ijsblokje, schoot van mijn mond in de jouwe en weer terug. Ondertussen hadden mijn vingers jouw kutje al weer gevonden terwijl ik op mijn knieen steeds iets dichterbij schoof. Je merkte nu dat ondanks dat ik geblinddoekt was, ik met mijn lul jouw kutje aan het peilen was. Je kwam omhoog, pakte een derde ijsblokje, en pakte mijn handen. Je duwde mijn vinger aan iedere kant van jouw schaamlippen, en duwde deze zo dat ik jouw geile natte gleufje een beetje open kon houden. Je zei me dat ik ze daar moest houden en boog mijn hoofd zo, dat als ik kon zien, dat ik dan rechtstreeks in tussen jouw binnenste schaamlikken in jouw kut kon kijken. Je duwde het derde ijsblokje nu in mijn mond, en boog me nog iets naar beneden om je weer te gaan likken.
Op dat moment deed je de blinddoek af en vroeg me of ik het ijsblokje in je natte grot wilde laten glijden. Je werd helemaal gek, en terwijl je me nog verder naar je toetrok hoorde ik je luid kreunend van genot voor de tweede keer komen. Ik was inmiddels natuurlijk zo geil als boter, en kroop weer iets meer in jouw richting. Bij het paradijs aangekomen loodste ik mijn lul nu in een keer bij je maar binnen en voelde na de eerste warmte het koude ijsblokje wat nog in jou zat. Met lange halen begon ik in en uit jouw geile neukgleuf te schuiven, terwijl jij jouw benen rond mijn heupen draaide om me maar niet uit je te verliezen. Je wilde hem zover en diep mogelijk in je binnen hebben. Mijn warme lul en jouw warme zachte kut lieten het blokje nu vrij snel smelten en op een gegeven moment voelden we het niet meer. Mijn stijve reed in jou op en neer, en jij kreeg al het genot wat je zo graag wilde.
Je duwde me van je af, pakte een laatste ijsblokje, en stopte het in je mond. Je draaide je om, en ging met gespreidde benen voor me op je knieen op de bank zitten. Terwijl ik achter je ging staan om me weer naar binnen te richten, pakte jij het ijsblokje uit je mond en bewoog het langzaam heen en weer tussen jouw heerlijk rode klit en mijn volle zak. Dit was een ongelooflijk gevoel en ik merkte al vrij snel dat ik tot een ongelooflijk orgasme zou komen. Terwijl je met je hand heen en weer wreef hoorde ik ook jou weer kreunen, en terwijl het ijsblokje tot de laatste druppels wegsmelte, kwamen we beiden luid kreunend en heerlijk klaar. Jij had echter nog steeds niet genoeg en onmiddelijk nadat we allebei gekomen waren, maande je me naar beneden en zakte ik door mijn knieen.
Met je rechterhand begon je over je klitje te wrijven, terwijl ik je van achteren likte en ik onze heerlijke gemengde sappen uit je stond te beffen. Ik merkte dat je al gauw weer op springen stond, en zette met mijn tong nog even extra aan. Ik voelde hoe je krachtig met je billen naar achteren en voren bewoog, en voelde daarna jouw heerlijke warme orgasme in mijn gezicht ontploffen. Na bijgekomen te zijn gingen we naar bed en vielen in een heerlijke diepe slaap.
Aantal keer gelezen:
769
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)