Spannendverhaaltje.nl

Hulp in de huishouding

-
16-08-2010
Ik belde aan bij het vrijstaande huisje in de polder van uit de intercom klonk een wat oudere mannenstem vragen wat ik kwam doen. Toen ik het uitgelegd opende de deur zich als vanzelf en ik ging naar binnen. In de gang hing ik mijn jas aan de kapstok en liep de woonkamer in. Op de bank lag hij onder zijn dekentje.
Dag meisje kom je me helpen. Mijn vorige hulp hielp me altijd aankleden doe jij dat ook? Ik was de beroerdste niet en knikte dat het goed was. Ik ondersteunde hem de trap naar boven en hij liet zijn handen al opvallend heen en weer glijden. Naief als ik was dacht ik dat het door de moeite van het traplopen kwam. Eenmaal boven sloeg hij zijn armen om me heen en zei dat ie even moest uitrusten. Ik voelde zijn adem in mijn nek en voelde zijn handen langs mijn rug zakken. We liepen de badkamer in en moeizaam kleedde hij zich uit voor me.
Tot mijn verbazing ging alles uit en stond de wat vermagerde man in zijn blootje voor me. Hij vroeg of ik de douche voor hem aan wilde zetten en toen ie op temparatuur was hielp ik hem op de stoel onder de straal. Hij maakte duidelijk dat ie zich zelf niet kon wassen en ik was dus de klos. Ik deed de douche uit en met een sponsje begon ik hem in te soppen. Doordat ik hem aan het wassen was zag ik hoe hij opgewonden raakte en moeite deed zijn stijve onder zijn handen te verbergen. In een onbewaakt ongenblik toen ik voor hem stond pakte hij me ineens tussen mijn benen. Ik had een rok aan die dag en voelde hem over mijn slip wrijven.
Voor ik goed en wel besefte wat er gebeurde zat hij al met zijn hand in mijn slip en bewerkte mijn kruisje met zijn vingers. Ik sprong achteruit en hij stond ineens zonder moeite op. Kom hier goedgelovig sletje dat je er bent schreeuwde hij. Ik wilde wegrennen maar hij greep me vast aan mijn trui. Hier zeg ik. Hij hield me stevig vast en duwde me naar de slaapkamer. Ik werd op bed geduwd en met handboeien an het ijzeren bed vastgemaakt. Hij liep de kamer uit en niet veel later kwam hij helemaal in het leer gestoken terug. Met een schaar werden mijn kleding stukken stuk geknipt en verwijderd.
Hij zat aan mijn tieten en kneep soms wat te hard in mijn tepels. Toen begon hij mijn kruis te bewerken met een zwarte plastic knuppel. Ik kreeg nu ook klemmen op mijn tepels. Op een gegeven moment werde mijn voeten losgemaakt. Ik werd krachtig dubbel gevouwen en de boeien van mijn voeten kwamen naast die van mijn handen. Het was maar goed dat ik wat lenig was zodat ik niks gebroken had. Hij kroop op bed en duwde zijn piemel in me en begon te neuken . Hij was groot geschapen en ik had moeite met de lengte maar daar stoorde hij zich niet aan. Hij stopte met neuken en de knuppel werd ingebracht.
Hij smeerde vaseline aan mijn kontje en ook wat er in en begon me in mijn kont te neuken met die knuppel ook nog steeds in me. Ik dacht even helemaal uit te scheuren zo vol zat ik. Weer stopte hij met neuken en begon me nu met een zweep op mijn billen te slaan. Eerst zacht en toen steeds harder. Ik voelde mijn billen gloeien. Ik werd eindelijk verlost van die knuppel om weer geneukt te worden. Toen ik aan hem zag dat ie klaar ging komen trok hij terug en spoot alles over mijn gloeiende billen om het vervolgens helemaal uit te wrijven.
Hij liep de kamer uit en kwam na een tijdje keurig in het pak terug hij maakte me los en haalde de pijnlijke klemmen weg. Mijn kleren kon ik niet meer aan maar uit een koffertje werd een oversized tuinpak gehaald met afzichtelijke trui en die kon ik aantrekken. Ik mocht gaan en hij zei me nog dat de bewoner gisteren was overleden en ik dus eigenlijk voor niks was gekomen.
Aantal keer gelezen:
621
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)