Spannendverhaaltje.nl

Huiswerkbegeleiding volgens Victor

-
21-08-2010
Studenten hebben het niet makkelijk. Werkdruk, sociale verplichtingen en een krappe studiebeurs maken het je niet gemakkelijk. Daarom zocht ik een bijbaan en omdat ik Economie studeerde en ik van vrienden gehoord had je makkelijk kon verdienen door bijles te geven aan scholieren, keek op de faculteit op het mededelingenbord. Direct viel mijn oog op een aantal advertenties. Ik bleef steken bij een briefje waarop stond: ‘Gezocht: Student Economie die bijles wil geven aan onze dochter (VWO 5)’. Ik zag dat ze net buiten de stad woonden en besloot het vermelde telefoonnummer te bellen. Diezelfde middag nog fietste ik met een stapel boeken naar hun adres en belde aan. Een man van tegen de vijftig deed open en stelde zich voor. Ik schudde hem de hand en stelde me in de woonkamer ook voor aan zijn vrouw. Zij was een stuk jonger dan haar man en hoewel ze een suffe jurk aanhad, die haar vormen bedekte, wist ik dat er een mooi, vrouwelijk lichaam onder moest zitten. “Ah, daar is onze Lisette al,” zei ze en keek naar de kamerdeur, “dit is Victor, hij komt je helpen.” Terwijl Lisette naar me toe liep om zich voor te stellen, nam ik haar zorgvuldig in me op. Ze was niet lang en een beetje mollig, maar ook haar kleren verrieden weinig over haar vormen. Ze had harde, grijze ogen onder dik, bruin haar dat in een lange vlecht tot haar billen liep. Zonder iets te zeggen schudde ze me de hand. Haar kleren waren te truttig voor woorden, maar in plaats van aan dat lichtblauwe bloesje met beertjes te denken, dacht ik aan de goedverborgen schatten eronder, want ik zag dat er onder haar, waarschijnlijk superstrakke, beha grote borsten schuil gingen. Om de ongemakkelijke stilte te verbreken zei haar moeder: “gaan jullie dan maar lekker aan de slag, ik kom zo wel een kopje thee brengen.” Lisette draaide zich stil om en liep naar de trap.
Ik zei haar ouders gedag en volgde maar. Terwijl Lisette de wenteltrap van haar grote huis besteeg, liep ik achter haar en bekeek haar billen. De volstrekt onmodieuze spijkerbroek hing als een vod om haar heen, maar ik stelde me voor dat ze twee heerlijk zachte billen had. Ze opende de deur naar haar kamer en ging op haar bed zitten. Ik nam de kamer in me op en ging naast haar zitten. Weer was het stil en dus vroeg ik: “waarmee wil je beginnen? Prijselasticiteit?” “Oké,” zei ze en haar stem klonk als een vluchtig winterbriesje, zacht en snijdend koud tegelijk. Ik pakte een boek uit mijn tas en zag hoe haar grote, grijze ogen me volgden. Op een vreemde manier wond ze me op, bedacht ik me, terwijl ze geen greintje verleiding aan de dag legde. Ik ging dichter naast haar zitten en legde het boek open op mijn schoot. Zij schoof ook dichterbij en ik voelde haar schouder tegen de mijne. Met diezelfde zweverige stem vertelde ze me met welk hoofdstuk ze problemen had en ik deed mijn best om het haar uit leggen. Terwijl ik vertelde, leunde ze tegen me aan staarde al die tijd naar het boek. Ik legde uit hoe vraag en aanbod de markt bepalen, maar keek ondertussen langs haar fijne gezicht naar haar lichaam. Het viel me ineens op dat de bovenste paar knoopjes van haar bloes los waren en vroeg me af of dat de hele tijd al zo was geweest. Ik had uitzicht twee grote, witte borsten die met veel geweld in het gareel werden gehouden door een robuuste beha. Een kettinkje met een medaillon hing precies tot tussen de fijne welvingen in en terwijl ik keek, voelde ik hoe ik een steeds hardere erectie kreeg. Natuurlijk hield ik het boek krampachtig op mijn schoot, maar ik voelde hoe mijn pik er keihard tegenin begon te werken. Plotseling werd zonder te kloppen de deur geopend door haar moeder met een dienblad met thee en koekjes. Lisette keek niet op terwijl haar moeder het blad op een tafeltje voor ons zette.
Terwijl ze langzaam hurkte, bekeek ik haar benen en zag met een schok hoe haar dijen een klein stukje uiteengingen en een felrood slipje toonden. Alsof ze het met opzet deed, bleef ze even zo voor ons zitten om thee in te schenken. Mijn hart klopte als een gek en het boek op mijn schoot werd onvermijdelijk omhooggestuwd door de wanhopige kracht van mijn snoeiharde pik. Mijn stem haperde, maar ik vertelde verder over monetaristen terwijl ik keek naar het kruis van de moeder. Het slipje had kanten ruches en zat zo strak om haar poes heen dat ik gedetailleerd het bosje schaamhaar erdoorheen zag, terwijl mijn blik steeds lager ging. Ik zag duidelijk hoe twee dikke, stevige schaamlippen langzaamaan overgingen in twee billen tot ze plotseling weer opstond, glimlachte en zei “zo, wat lekkers voor jullie voor onder het studeren.” Ze verdween en ik stopte met praten, want Lisette pakte haar kopje thee en roerde er wat suiker in. Onhandig hield ik het boek met veel moeite op zijn plek en pakte met mijn andere hand mijn kopje. Ze nam één slok en zei rustig: “zullen we even pauzeren?” “Oké,” zei ik en gelijk greep zij het boek op mijn schoot. Geschrokken hield ik het vast en ze giechelde: “wat doe je nou?” Terwijl ze me recht aankeek en glimlachte. Ik glimlachte maar terug en zei: “Weet je het zeker?” “Ja!” Antwoordde ze lachend en trok met verbazingwekkende kracht het boek van mijn knieën. Om mijn kloppende broekbobbel te verbergen boog ik wat voorover en pakte haar polsen vast. “Wat doe je nou?” Riep ze nog steeds lachend en keek op. Haar diepgrijze ogen waren centimeters van me verwijderd en ze keek me aan. Haar glimlach was verdwenen. Haar ogen waren groot van verbazing en onzekerheid. Haar natte, roze lippen stonden een klein stukje uit elkaar. Ik leunde wat voorover en zag hoe ze haar ogen sloot. Bang dat we betrapt zouden worden, maar gek van verlangen kuste ik haar.
Wat onhandig beantwoordde ze mijn kus en zo zaten we naast elkaar. Toen pas merkte ik hoe zacht de huid om haar polsen was en hoe teder haar lippen. Nog steeds hield ze het boek vast, maar toen ik één hand losmaakte van haar polsen en hem op haar been legde, liet ze het boek op de grond vallen. Ik likte haar bovenlip en zoog er zachtjes op. Lisette ademde diep en maakte haar beide handen los, die ze om mijn middel legde. Ik beet op haar bovenlip en ze opende haar mond. Een heerlijke tongzoen volgde, hoewel het leek alsof ze het voor het eerst deed. Misschien was dat ook wel zo. Terwijl ik met mijn ene hand over haar been wreef, legde ik de ander op haar zij en ging met mijn hand onder de rand van haar bloes. Ik voelde de zachte, koele huid van haar rug en gleed met mijn vingers over haar zij en haar buik. Ze was een beetje mollig en haar buik was heerlijk zacht en rond. Voorzichtig maakte ze haar mond los van de mijne en keek me enigszins afwachtend aan, terwijl ze haar fijne handen op mijn borst legde. Nu moet ik verder gaan, dacht ik, pakte haar handen en begeleidde ze onder mijn shirt en op mijn borst. Ze glimlachte weer zo mooi en ik boog voorover om haar te kussen op haar wang, haar oor, haar hals, haar sleutelbeenderen en ze liet het toe. Ze kreunde zachtjes en kneep in mijn borst en wreef erover. Soepel kuste ik haar schouder en knoopte de rest van haar bloes open. Ik kuste weer haar hals en ging met mijn mond steeds lager. Ook dat liet ze toe. Ze zei: “Kom, trek je shirt uit,” en ik deed het. Ze streelde en kuste mijn borst, terwijl ik over haar rug wreef en de sluiting van haar beha vond. Alles leek in slowmotion te gaan. Ik voelde haar tong op mijn tepel en mijn vingers op haar rug. Ik voelde haar adem op mijn borstkas en het openspringen van haar beha. Ik zag hoe zij zich oprichtte en haar twee prachtige, blanke borsten bewogen op haar ademhaling.
Ze waren groot en hingen elk opzij. Met mijn handen pakte ik ze voorzichtig bij de onderkant. Ze waren zacht en zwaar en terwijl ik één van die grote roze tepels in mijn mond nam en er zachtjes op zoog, voelde ik ook een diepe ademteug haar longen verlaten. Ik kneep ze en ik likte ze en ze waren de fijnste borsten die ik ooit gevoeld had. “Hmm, je bent geweldig” fluisterde ze en ging met haar handen door mijn haar, terwijl ik een hele tepel met mijn mond omsloot, “ik wil je overal.” Toen ging ze achterover liggen en wiegde langzaam maar hypnotiserend heen en weer met haar heupen. Ik knielde op de vloer en kuste haar zachte buik, haar navel, haar heupen. Het krankzinnig kloppende gevoel in mijn broek was alleen maar erger geworden, maar ik hield mijn hoofd koel. Al die tijd hield ik mijn ogen op de hare gericht en zij de hare op de mijne. Mijn mond had inmiddels haar gulp bereikt, maar ze bleef me aankijken. Dus maakte ik het knoopje los, ritste haar broek open, en trok hem van haar lijf. Ze glimlachte weer, terwijl ik aan haar tenen likte, aan haar kuiten, aan haar dijen en zo mijn eindbestemming bereikte. Ze had een wit slipje met vlindertjes erop aan. Erdoorheen zag ik duidelijk de contouren van haar schaamlippen en een langwerpige opening, die er haast tussengeplakt leek. Toen ik ter hoogte van de opening een voorzichtige, zachte kus gaf, slaakte ze een onderdrukte, bijna jammerende zucht. Het plekje voelde vochtig aan en rook zo heerlijk… Speels zette ik mijn tanden in één van de zachte bobbels en nogmaals jammerde ze zuchtend. “Alsjeblieft,” hijgde ze, “ga verder. Ik wil je tong in me voelen.” Bij het horen van die zoete, smekende stem, het zien van die natte, opgezwollen vormen, het ruiken van die weeïge, betoverende geur, en bovenal het proeven van die zilte, goddelijke smaak, moest ik me bijzonder inspannen om niet direct klaar te komen door de waanzinnige wrijving in mijn kruis, maar ik wou haar zo graag, dat mijn lichaam gehoorzaamde. Met mijn tanden trok ik haar slipje met één beweging uit en toen zij haar benen spreidde, keek ik recht in het heiligste van het heiligste.
Door een sierlijke toef eikenbruin schaamhaar heen zag ik de glimmende opening waar ik zo naar smachtte. Haar lippen stonden uit elkaar en sliertjes hingen door haar schaamhaar en aan haar dijbeen. Ik zag die donkere, ovale liefdestunnel, een glinsterend roze met rood en ik liet mij leiden door de geur die, naarmate ik dichterbij kwam steeds sterker werd en dreigde mij te overmeesteren, toen mijn lippen de hare naderden. Mijn blik vernauwde en in een paar seconden, die uren leken te duren, zag ik slechts het ivoorwit van haar benen in mijn ooghoeken overgaan in een kleur die me deed denken aan frambozen. En terwijl ik een klein kusje plantte op haar opgezwollen klitje, gingen mijn ogen weer naar de hare, die naar boven keken en fronsden. Ze sloot ze en ik likte over haar sappige schaamlippen, steeds verder naar binnen, tot ik met mijn neus op haar klit zat en mijn kin over dat gevoelige stukje tussen vagina en anus schuurde. Ze kreunde en terwijl ik mijn tong zover mogelijk maar binnen wentelde, trok ze haar benen verder op, zodat ook mijn neus naar binnen ging. Mijn tong ging steeds verder en sneller en ik wroette met mijn gezicht tot ik haar lippen op mijn wangen kon voelen. Lisette hijgde inmiddels als een bezetene en omdat ik geen adem meer kon halen, trok ik mijn gezicht uit haar, hoewel ik haast vastgezogen leek. Ze was duidelijk niet erg nauw en terwijl ik mijn werkterrein naar boven verlegde, gleed ik moeiteloos twee vingers in haar poesje om ze ritmisch heen en weer te bewegen en naar boven te krommen. Onze ogen waren weer op elkaar gericht en elke keer dat ik op haar klitje zoog en beet en het dan weer zachtjes, dan weer ruw geselde met mijn tong, zag ik de reacties op haar gezicht. Ze kreunde, fronste, hijgde, glimlachte, jammerde, maar ze bleef me strak aankijken. Mijn vingers vonden weinig weerstand en terwijl Lisette haar benen nog verder optrok, stopte ik een derde en zelfs een vierde vinger in haar poesje.
Nu pas werd het krap, maar ze was zo nat dat het al snel goed ging en het dekbed langzaamaan doorweekt raakte van het vocht dat via mijn vingers naar buiten kwam en langs haar sterretje omlaag gleed. Ik verhoogde het tempo van mijn tong en ze begon met haar bekken tegen mijn gezicht op te rijden. Mijn vier vingers vormden een kommetje en zaten tot de knokkels in haar lichaam, terwijl ze in een razend tempo haar buikwand masseerden en mijn tong over haar knobbeltje schuurde. “Harder, harder,” hijgde ze en hoewel ik het gevoel in vingers verloor en mijn onderkaak verkrampt begon te raken, ging ik in de laatste versnelling en voelde hoe zij haar rug kromde, terwijl mijn hand soppend naar binnen en buiten ragde. Haar buik schokte en jammerend kwam ze klaar. Vermoeid en met een pik die extreem veel pijn begon te doen in mijn strakke spijkerbroek, haalde ik mijn hand uit haar poesje en likte zachtjes de gapende opening van vlees en vocht, die droop van onze sappen. Ook mijn gezicht zat onder het slijm en haar, maar dat wond me alleen maar meer op. Lisette begon inmiddels weer op adem te komen en ik besloot dat het nu mijn beurt was. Nog altijd geknield richtte ik me op en knoopte mijn broek open terwijl Lisette smachtend toekeek. Toen ik mijn broek en boxershort omlaag trok, voelde ik hoe mijn arme pik eindelijk uit zijn benarde positie bevrijd werd en als een raket fier vooruit sprong. Met haar twee delicate handjes pakte ze het sidderende monster beet en trok hem naar haar opgerekte kutje. Ik trok haar benen omhoog en over mijn schouders, terwijl mijn paal in één beweging tot de ballen in haar grotje verdween. De tijd voor subtiliteiten was voorbij en ik ramde en ramde alsof mijn leven ervan af hing. Ze kreunde van plezier ik duwde haar benen vooruit, zodat ik met mijn knieën op het bed kon hurken, om haar zo nog harder te kunnen neuken en ik met mijn natte gezicht bij het hare kwam. Onze tongen vonden elkaar en ze likte het sap van mijn wangen, terwijl ik mijn blinde lust botvierde op haar toch al zo mishandelde poesje en mijn ballen op het rauwe vlees klapten.
Maar omdat het gat zo immens groot was merkte ik er weinig van en ik zag dat zij het doorhad. Ze maakte zich los van me en ging rechtop zitten. Ze gebaarde dat ik moest gaan liggen en dat deed ik. Ze ging bovenop me zitten, met haar handen op mijn knieën achter haar en zo reed ze op en neer en heen en weer, terwijl ik uitzicht had op die grote, witte borsten die met haar mee bewogen en op mijn eigen staaf die verdween in haar soppende kutje, dat ze nu aanspande en over mijn inmiddels kletsnatte schaamhaar schuurde. Een lange tijd ging ze zo als een echte cowgirl tekeer, terwijl ik met mijn handen haar billen, buik en borsten liefkoosde en met mijn heupen tegen haar in bewoog. Wederom begon ze te hijgen en te jammeren, toen ze het tempo opvoerde en ik zag hoe ze haar tanden ontblootte terwijl haar beweging steeds ongecontroleerder werden en ze hoge geluidjes begon te maken alsof ze huilde. Met mijn laatste krachten pompte ik op haar in en ik voelde hoe ze rilde en schokte, terwijl ik kreunend mijn lading loste. Ons tempo vertraagde en ze keek me met halfgesloten ogen aan, alsof ze in een trance was. Ze richtte zich op en mijn uitgeputte apparaat gaf zich over aan de zwaartekracht, terwijl ik zag hoe mijn sperma in dikke slierten uit haar kutje droop en over mijn buik gleed. Ze ging er bovenop zitten en reed met haar grote poes over mijn gladde buik. “Je bent fantastisch,” fluisterde ze, terwijl ik keek hoe ons glanzende vocht over mijn lijf werd gesmeerd door haar opgezwollen lippen, “je mag me vaker helpen met mijn huiswerk.” Kort daarna, nadat ik me wat had opgefrist aan de wasbak in haar kamer, stopte ik mijn boek terug in mijn tas en vertrok. Ik probeerde haar ouders maar even te vermijden, maar toen ik via de keukendeur weg probeerde te sneaken, hoorde ik achter me: “Victor, wacht eens.” Het was de moeder. “Je krijgt toch nog wat van me?”
Zei ze en haalde uit haar portemonne wat briefgeld. Ik haalde opgelucht adem en liep naar haar toe. “Dat is waar ook,” antwoordde ik, “ik was het alweer vergeten.” Maar ze legde het geld op de tafel naast haar en voordat ik kon reageren, greep ze me vol in mijn kruis. “Ik had je wel door, hoor,” zei ze en keek me beschuldigend aan, “je keek hoe ik voor je knielde en hoe mijn kutje naar je verlangde.” Eigenlijk wilde ik alleen maar wegrennen, maar de vingers om mijn gepijnigde lid waren meedogenloos en ik kon geen kant op. Zonder los te laten, daalde haar hoofd omlaag naar de hand die mij vast had als een bankschroef en ze liet los om mijn broek open te maken. Ik besloot dat ik nog wel even kon blijven en terwijl ze mijn pik uit mijn boxer haalde en zei: “Hmm, wat ruikt hij lekker,” gniffelde ik en voelde twee zachte lippen over mijn eikel schuiven, waar net nog de kut van haar bloedeigen dochter had gezeten. Victor junior was nog slap, maar de warme mond en de speelse tong brachten hem weer terug in pole position. Toen hij weer volledig stijf was likte ze eraan en stond weer op en keek me aan. “Nu ben je niet meer zo brutaal hè, grote jongen?” Zei ze en knoopte de bovenkant van haar jurk los. Ze bleek geen beha te dragen en ik zag twee stevige borsten met lange tepels, die me uitdagend aankeken. “Wordt je ineens verlegen? Ach, daarnet was je nog zo…” Maar ik liet haar niet uitpraten en greep haar bij haar heupen. Ze slaakte een kreetje van verbazing, maar bood geen weerstand toen ik haar hardhandig omdraaide en tegen de tafel aanduwde. Sterker nog, ze kreunde en ging met haar gezicht op de tafel liggen, terwijl ze haar kont omhoog duwde. Ik schoof de jurk omhoog en zag weer het strakke, rode slipje, waar twee mooie, ronde billen in prijkten, met daartussen twee dikke lippen. Zonder een moment te verliezen schoof ik het slipje opzij en ramde mijn staaf tussen die bolle lippen. Ze was nog niet erg nat, maar door mijn kracht zat ik er meteen diep in en ze gilde even van pijn en genot. Ik zette mijn nagels in haar billen en beukte als een bouwvakker in op die droge schacht. Ze kreunde als een hoer en ik vond het geil. De tafel schudde en een schaal met fruit bezweek onder al dit natuurgeweld, om vervolgen met veel herrie op de vloer te vallen. Ze mompelde iets onverstaanbaars door het kreunen heen, maar het kon me niks schelen en terwijl mijn pik pijn deed van het raggen en de eerder geleverde arbeid, ging ik door. Pas toen ik voelde dat ik ging komen, trok ik me uit haar en draaide haar om. “Ja, ja,” smeekte ze en ging op haar hurken zitten, terwijl ik mijn geweer verder laadde en op haar gezicht richtte. Een diepe kreun kon ik niet onderdrukken, toen mijn liefdesmayonaise in royale klodders gelanceerd werd. Één op haar neus, één in haar oog en één in haar opengesperde mondje. Zonder nog iets te zeggen trok ik mijn broek op, pakte mijn geld en verliet het huis.
Deel 2 volgt binnenkort!
Aantal keer gelezen:
191
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)