Spannendverhaaltje.nl

'Huiswerk'

-
21-08-2010
Dit verhaal is geschreven door Erik meer verhalen van Erik Het is een warme lente middag in mei. We hebben wiskundeles in de 4e klas van de MAVO. Voor mij in de klas zitten de 2 lekkerste meiden van de klas; Claudia en Monique. Ze hebben strakke topjes met blote naveltjes en korte rokjes aan. Ze proberen altijd je op een 1 of andere manier uit te dagen. Ze snappen niet veel van de les. Ze draaien zich om naar mij om te vragen of ik er iets van snap. Ik snap het wel zeg ik. Moet ik het jullie straks uitleggen, vraag ik. Maar dan moeten jullie wel met me mee fietsen naar m'n huis, dan leg ik jullie het wel uit. Doen we samen het huiswerk.
Al kletsend fietsen we naar mijn huis. Mij ouders zijn niet thuis want die werken allebei. Thuis help ik ze met hun huiswerk en op een gegeven moment snappen ze het en kunnen ze de sommen zelf. Als we klaar zijn gaan we naar boven. Ze willen mijn kamer zien. Ze kijken door mijn CD verzameling heen en beginnen allerlei Cd's te draaien. Af en toe dansen we wild met de muziek mee. Dan zakken we op de grond. Ik vraag aan hen of ze een vriendje hebben. Claudia zegt dat ze drie maanden geleden het uit gemaakt heeft en dat ze sinds dien geen vriendje heeft gehad. Af en toe zegt Monique, maar niet echt iets vasts.
Ik vraag aan ze hoe ze het dat dan met de sex doen. Oh zegt Claudia, daar heb ik Tarzan voor. Tarzan? vraag ik. Ja zegt ze, een dildo met batterijen. Ja die ken ik ook zegt Monique. En hoe doe jij het dan met de sex vraagt Claudia. Of heb jij een vriendin. Nee zeg ik. Bij mij is het gewoon handwerk. Ik doe de onderste lade van mijn buro open en ik haal er een stapeltje pornoboekjes uit. Maar ik heb wel wat hulp zeg ik. Claudia pakt een boekje en begint er door heen te bladeren. Moet je kijken Monique wat een grote lul, en die gaat helemaal in haar, wijst ze op een foto in het boekje. Met z'n drieŽn zitten we door de rest van het boekje heen te kijken.
Dan zeg ik tegen Claudia, er gaat niets boven het echte werk. Zo'n boekje is leuk, maar een blote meid in het echt is pas echt lekker. Jullie zijn allebei wel heel lekkere meiden. Mag ik jullie tieten zien vraag ik. Claudia en Monique beginnen tegen elkaar te giechelen, dan zegt Claudia, mij kan het niets schelen en trekt haat topje over haar hoofd uit en haakt haar BH achter haar rug los. Twee heerlijke ronde tieten springen naar voren. Ze heeft grote ronde tepels en ze haar tieten hangen iets naar opzij. Ach zegt Monique mij kan het ook niets schelen en trekt ook haar topje en haar BH uit. Ze heeft twee tietjes zo groot als appeltjes met kleine stijve tepeltjes. Ik hoor ze dan zachtjes tegen elkaar giechelen, hij heeft een stijve in z'n spijkerbroek, zie je het.
Ik heb een strakke spijkerbroek aan en die begint wel behoorlijk strak te zitten nu. Ik zeg tegen ze, jullie hebben het verdient en trek mijn T-shirt uit. Ik pak een hand van Claudia en een hand van Monique en streel met hun handen over mijn borst. Dan laat ik hun handen los en ze strelen mijn borst heerlijk verder. Claudia drukt met haar borst tegen mijn bovenarm aan. Ze voelt heerlijk zacht aan. Ik streel allebei hun rug en Claudia knort als een katje. Dan ga ik met m'n hand van haar rug naar de zijkant van haar tiet en streel haar zachtjes. Monique laat merken met haar arm, dat ze dat niet wil. Claudia geniet ervan met haar ogen dicht. Zachtjes raak ik haar tepel aan. Zachtjes fluistert ze in m'n oor, lekker joh. Ik begin dan lekker haar tepel te masseren en Monique streel ik nog over haar rug.
Dan voel ik de tepel van Claudia wat minder hard worden en zeg tegen hen, ik zou jullie wel helemaal bloot willen zien, jullie zijn zo lekker. Ze moeten allebei weer giechelen en fluisteren zacht tegen elkaar. Ik doe het zegt Claudia, maar dan moet jij ook je broek uit doen. Ik doe alleen mijn rokje uit zegt Monique, meer krijg je niet te zien. Ok zeg ik, ik doe ook mijn broek uit. En ook je slip hoor zegt Claudia. Ok, zeg ik. Alle drie tegelijk, zegt Claudia. Alle drie trekken we met 1 beweging onze kleren naar beneden. Ik sta in mijn boxer short en trek die dan ook naar beneden. Mijn stijve springt fier te voorschijn. Ze moeten allebei giechelen, maar staan wel even te kijken. Hij is niet zo lang zeg ik, maar wel lekker dik. Zeg dat wel, zegt Claudia. Claudia heeft een mooi bijgewerkt driehoekje en heel lekkere strakke billen. Ze draait een rondje om mij alles te laten zien.
Ik leg een hand op de billen van allebei de meiden. Monique pakt m'n hand en zegt, alleen maar kijken, niet aankomen. Claudia vindt het niet erg en ik draai rondjes met m'n hand over haar billen. Dan duw ik Claudia zachtjes op m'n bed en ga naast haar liggen. Ik begin haar te zoenen en ga met mijn tong zachtjes langs haar lippen op. Zij zoent hartstochtelijk terug en begint een beetje te hijgen. We zijn echt heel diep met onze tongen aan het zoenen, als Monique vraagt, of we HET gaan doen. Want, zegt ze, dan kan ik maar beter gaan. Ik vind het niet erg hoor als je blijft en kijkt, zeg ik. Dat vind ik ook wel lekker, zegt Claudia. Ok, zegt Monique ik wil best wel kijken.
Ik begin zachtjes aan de tepels van Claudia te zuigen en zij geniet er van met haar hoofd in d'r nek. Met mijn tong lik ik zachtjes over haar tepels en dan zuig ik er weer hard op. Met mijn vrije hand ga ik naar haar dijen toe en streel zachtjes met mijn nagels in de richting van haar kutje. Dan ga ik met een vinger tussen haar spleetje door en voel dat ze al heel erg nat is. Ze kreunt zachtjes als ik dat doe. Monique zit op mijn burostoel en is intussen begonnen zich zelf tussen haar benen te strelen en begint ook zwaar te ademen. Ik ga verder met mijn vinger tussen de lipjes van Claudia heen en weer en raak heel zachtjes haar klitje iedere keer aan. Met mijn tong lik ik over haar tepel. Dan ga ik omgedraaid naast haar liggen en trek met mijn vingers haar lippen uit elkaar. Ik begin met mijn tong haar kleine lipjes te likken en rondjes rond haar klitje te draaien. Als ik tussen haar benen doorkijk, zie ik dat Monique haar slipje uit heeft en zichzelf behoorlijk heftig aan het vingeren is.
Ik zuig me helemaal vast met mijn mond op haar kut en lik haar klitje met toenemend tempo. In eens begint ze heftig te ademen en te snuiven en klemt ze mijn hoofd met haar benen en haar handen strak op haar kut. Ze komt behoorlijk heftig klaar. Als Monique haar vriendin zo hoort komen, kan ze het zelf ook niet meer houden en komt met hevig kreunen klaar. Zachtjes masseer ik de kont van Claudia als ze ligt bij te komen van het klaar komen. We kijken alle twee naar Monique. Alleen maar kijken, zeg ik een beetje plagend. Oh man, dat was lekker zegt Monique, ik voelde het helemaal uit mijn tenen komen. Claudia pakt mijn stijve vast en begint me lekker langs mijn schacht af te trekken. Maar ik ben zo geil geworden van het likken dat ik al heel snel moet spuiten. Ik ga komen kreun ik tegen haar. Ze richt mijn lul op haar tieten en ik spuit haar met een lange straal over haar tieten. Ze smeert het uit over haar tieten en zegt, geil man.
Ik doe een lade naast mijn bed open en haal een condoom uit een doosje. Ik kan makkelijk nog twee keer, zeg ik en doe het condoom over mijn lul heen. Ik ga boven op Claudia liggen en spreid haar benen. Ze is heel erg nauw en ga met voorzichtige stootjes steeds dieper in haar, totdat ik helemaal in haar ben en begin dan diep in haar kleine bewegingen te maken. Monique zit met haar voeten nu op het bed en begint zichzelf weer behoorlijk heftig te vingeren. Ik begin de bewegingen nu groter te maken en kom zover dat mijn lul er net niet uitschiet en stoot dan weer diep in haar. Claudia slaat haar benen om me heem en klemt zich helemaal vast. Ik voel dat ze heel hoog zit en bijna gaat komen. Dan kan ik het zelf niet meer houden en spuit het condoom met een heftige kreun vol. Door mijn hevig kreun komt Claudia ook klaar en ze klemt met heel veel kracht haar dijen tegen mijn zijkant aan. Hijgend liggen we allebei in bed van zo'n heftig potje sex. Monique gaat onverstoord door met vingeren en even later begint ze heftig te kreunen en komt ze heerlijk klaar terwijl wij recht tussen haar benen kunnen kijken. Ze ligt helemaal te draaien met haar kont op mijn burostoel. Oh man, die was nog lekkerder zegt Monique. Dat is echt geil om naar jullie te kijken.
Mijn lul wordt nog niet slap en ik zeg tegen Claudia dat ik nog wel een keer zin heb. Ik doe een nieuwe condoom om mijn lul en ga achter haar liggen op mijn zij. Claudia ligt ook op haar zij. Met mijn lul ga ik tussen haar benen door met mijn schacht tussen haar lipjes door en stoot met mijn eikel tegen haar klitje aan. Zo beweeg ik zachtjes heen en weer. Ik til Claudia haar been op zodat Monique vol zicht heeft op wat er gebeurt. Monique begint weer zachtjes haar klitje te masseren. Dan schuif ik van achteren in Claudia haar vagina. Dit gaat nu heel makkelijk, na de eerste keer. Ik begin nu lekker te stoten en voel bij iedere keer als ik mijn lul terugtrek haar kutje heerlijk achter mijn eikel langs schuiven. Dit is echt super lekker. Zo blijf ik lekker in een rustig tempo in en uit gaan. Met mijn vrije hand kan ik haar tieten lekker masseren. Monique doet haar benen helemaal weid en trekt haar lippen uit elkaar om mij vol zicht te geven op haar kut. Claudia ziet dit niet want, die heeft haar ogen dicht om extra te kunnen genieten. Ik lik met m'n tong over mijn lippen om te laten merken dat dit wel lekker is. Monique houd haar benen weid en begint alweer heftiger te vingeren. Ik voel alweer dat ik moet gaan spuiten en voet het tempo op en spuit mijn lading zaad met een heftige kreun in het condoom. Dan kan ik niet meer en mijn lul begint slap te worden. Gouw trek ik hem uit haar kut en haal het condoom er vanaf. Oh zegt Monique. Ik kan niet meer. Ik ook niet, zegt Claudia. Oh man, dit was echt lekker. Ik streel de dij van Monique en streel zachtjes over de borsten van Claudia. Dit geeft een heerlijk loom gevoel. Monique komt naast ons liggen en geeft me een kus. We liggen met z'n drieŽn lekker na te genieten.
O jee zegt Monique het is al vijf uur. Ik had al thuis moeten zijn. Gouw kleden we ons aan en lopen naar benenden. Bij de achterdeur zeg ik tegen Claudia. Dit blijft toch niet bij 1 keer. Dit moeten we vaker doen. Wat dacht jij dan zegt ze tegen me. Een jongen met zo'n lekkere lul laat ik niet lopen. (Als je genoten hebt van het verhaal kan je reageren naar alf_1nl@yahoo.com)
Aantal keer gelezen:
1106
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)