Spannendverhaaltje.nl

Hotel Overspel

-
21-08-2010
Dit verhaal is geschreven door Mark44 meer verhalen van Mark44 Vorige week ben ik met mijn vrouw Rita en onze twee dochters afgereisd naar Gran Canaria. Even weg uit de kou en sneeuw die we de afgelopen 2 maanden hebben gehad in Nederland.
Op Gran Canaria is het heerlijk. Ruim twintig graden, een prachtig hotel en heerlijk rondlopen op slippers in een korte broek en T-shirt. Wat was dat lang geleden!
Op de eerst dag valt ze me meteen op bij het zwembad: een prachtige blonde vrouw van een jaar of 40 met zo te zien haar man en vader. Beide heren zijn nogal luidruchtig en hebben zo te horen de nodige alcoholische versnaperingen achter de kiezen. De vrouw voelt er zichtbaar ongelukkig tussen. Ze geneert zich voor haar gezelschap, dat is duidelijk te zien. Ik kijk van achter mijn zonnebril naar haar fantastische lichaam: lange blonde haren, een knap koppie, kleine stevige borsten, een mooi platje buikje en en kleine ronde billen. Wat zou het heerlijk zijn om haar te strelen....
We komen elkaar tegen in het zwembad, kijken naar elkaar en lachen naar elkaar. We praten even kort over hoe lekker het is op dit warme eiland.
Rond een uur of acht ga ik met mijn gezin de lange trap af richting de eetzaal. Verder voor ons loopt de vrouw met haar gezelschap, nog steeds hoorbaar dronken. Opeens struikelt de man voorover en valt hard op zijn gezicht. Zijn wenkbrouw is gescheurd en hij bloedt hevig. Snel schiet ik toe en help de man overeind. Ik haal een doek en stelp de wond en regel wat pleisters bij de receptie. De man is te dronken om pijn te hebben. Hij kan niet meer op zijn benen staan. "Ik help je wel even om hem op de kamer te krijgen" zeg ik tegen haar. Ze knikt dankbaar. Samen gaan we richting lift, terwijl mijn vrouw en kinderen alvast naar de eetzaal gaan. In de lift valt de man achterover en gaat op de grond zitten. De blonde vrouw kijkt me ongelukkig aan. "sorry hoor, hij kent zijn grenzen niet, ik schaam me kapot". "Geeft niet hoor, ik help je graag even". Samen helpen we de man uit de lift en brengen hem naar hun kamer. Met een zucht valt de man op bed en valt in een diepe slaap. De vrouw doet de gordijnen dicht en we gaan naar het balkon. "Dank je voor je hulp, ik heet trouwens Irma" Ik stel me voor als Mark en Irma schenkt me wat te drinken in. Terwijl we met elkaar praten gaat mijn blik omlaag. Ze heeft een kort wit rokje en en prachtige slanke benen daaronder. Ze ziet dat ik naar haar benen kijk en ze glimlacht terwijl ze gewoon door praat. Langzaam doet ze haar benen van elkaar en ik zie dat ze een wit satijnen slipje aan heeft. Hmmm wat een mooi gezicht. Wat zou ik graag.... nee, denk ik dan, Ik moet terug naar de eetzaal. Ik sta op en groet haar. Voordat ik het balkon af stap pakt ze me bij de schouder, buigt zich voorover en drukt haar lippen op de mijne. "dank je voor je hulp" zegt ze en kijkt me met een zwoele blik aan.
De volgende dag zitten we weer bij het zwembad en ik zie Irma en haar gezelschap ook weer zitten. Ze heeft een mooie, hoog uitgesneden witte bikini aan. Haar gezelschap ligt in de schaduw te slapen en de kater van gisteravond te verwerken. Rita en de kinderen zwemmen een tijdje en kleden zich dan weer aan. "We gaan even naar het strand" zegt Rita, "tot straks". Ik pak mijn I-pod en ga in de zon liggen. Na een minuut of vijf wordt ik op mijn schouder getikt. Het is Irma. "als je ook zin hebt om wat te drinken, kom dan naar kamer 224" zegt ze. Ik zie haar billen in die strakke witte bikini wiegen als ze naar het hotel loopt. Opgewonden loop ik achter haar aan en de kamerdeur staat al open. Ze heeft de gordijnen op een kier en half in het licht zie ik haar op het bed zitten. "Kom naast me zitten Mark" en ik ga zitten. We kijken elkaar diep in de ogen en dan kan ik niet meer van haar afblijven. ik streel haar prachtige lange haar en dan begin ik haar te zoenen. Haar mond opent zich en ik voel haar tong langzaam mijn mond binnenglijden. In mijn zwembroek begin ik een enorme bobbel te krijgen en Irma ziet dat. Met een speelse glimlach legt ze haar hand op mijn lul en begint deze te kneden. "ik wil je Mark" hijgt Irma "ik heb al zo lang geen fatsoenlijke sex gehad" Ik doe haar bovenstukje uit en zie twee prachtige stevige tietjes te voorschijn komen. Ik lik haar tepels die groot en hard zijn. Irma gaat voor me zitten en trekt mijn zwembroek naar beneden. Mijn dikkel paal staat recht vooruit en mijn glimmende eikel komt vlak voor haar mondje.
Dan begint ze langzaam met haar tong over mijn paal en mijn geschoren ballen te gaan. God wat is dat lekker. Ik pak haar haar in mijn hand en duw haar warme mond ver over die harde lul van me. Ik voel haar tong over mijn eikel glijden en het eerste voorvocht komt op haar tongetje. "ik wil je likken Irma" hijg ik en ga op het bed liggen. Haar slipje gaat uit en ze gaat in standje 69 op me zitten. Een heerlijk drijfnat kutje duwt ze op mijn mond en ik begin gretig te proeven van haar zalige kutgeil. Man, wat smaakt ze zalig. Ik stop mijn tong zo diep mogelijk in haar gaatje, terwijl ik met mijn duim over dat prachtige sterretje tussen haar billen ga. Ondertussen voel ik haar mond ritmisch over mijn lul heen gaan. Ik voel dat ik ga komen, maar voordat het zover is pak ik haar op en leg haar op haar rug. Irma trekt haar knieen zo ver mogelijk omhoog zodat haar sappige kutje wijd open komt te staan. "neuk me, Mark, ram die pik zo diep mogelijk in mijn natte kut. kom dan" hijgt Irma. Ik zet mijn eikel tegen haar schaamlippen en laat mijn lul in n keer tot aan mijn ballen in haar buik glijden. God wat is ze nat en met soppende geluiden verwelkomt haar kutje me. In een razend tempo begin ik te pompen en het duurt niet lang voordat Irma klaarkomt. " o god jajajaaaaaa" schreeuwt ze terwijl ik haar kutje voel samentrekken. " Voordat ze de tijd krijgt om bij te komen draai ik haar om en zet haar op haar knien. Even lik ik haar sterretje en dan maak ik mijn lul nat met mijn spuug. Ik wil dat zalige kleine kontje neuken en wel zo diep mogelijk. Irma kijk over haar schouder en zegt" Stop hem in mijn kontje Mark en geniet van me" zegt ze. Dan zet ik mijn eikel tegen haar aars en tot mijn verbazing zie ik mijn lul in een keer achter haar sterretje verdijnen tot aan mijn ballen. God wat is dat een zalig gezicht. Als een gek begin ik te stoten en alke keer vangen die kleine billen mijn stoten op terwijl mijn volle ballen er tegenaan kletsen.
Ik zoel mijn ballen samentrekken en vlak voordat ik klaarkom haal ik mijn lul uit haar geile reet.
Ik draai haar om en duw haar mond om mijn pik. Gretig begint Irma te zuigen "spuit maar schatje, ik wil je heerlijke sperma proeven, spuit dan". Dan voel ik mijn ballen opnieuw samentrekken en dan is er geen houden meer aan. Met dikke stralen spuit ik mijn witte zaad in haar mond en ze vangt elke druppel op, totdat er niet meer uit komt. Ze opent haar mondje een beetje en zie dat al het zaad er nog in zit. Dan buigt ze voorover en begint me te tongzoenen. Ik proef mijn eigen zaad vermengt met haar speeksel en dikke slierten sperma druipen langs onze kin naar beneden. We tongen nog een tijdje door waarbij we allebei het nodige sperma doorslikken. Mmmmm, wat is dat zalig geil!
Snel kleden we ons weer aan en geven ons richting zwembad waar we net op tijd zijn. Een kwartiertje later zwemt Irma vlak voor mij en mijn vrouw langs. Wat een geil idee dat zo'n lekker blondje rondzwemt met mijn sperma in haar buikje....
Tevreden zet ik mijn I-pod op en geniet weer van de zon. (Als je genoten hebt van het verhaal kan je reageren naar mdextra@hotmail.com)
Aantal keer gelezen:
871
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)