Spannendverhaaltje.nl

Hotel in Spanje

-
16-08-2010
George en Sjanet liepen vanaf de lobby naar hun kamer in het hotel. Heerlijk even zo’n weekendje naar Barcelona. Vooral het zonnige weer maakte dat ze zich opperbest voelde. In de spiegel van de lift bekeek George zijn leuke vrouw. Ze was luchtig gekleed, ze kwamen net van het strand, Sjanet had een kort luchtig geel zomerrokje aan en een wit t-shirt. Op de tweede verdieping stapte een oudere man met een zwarte zonnebril in. De lift zette zich weer in beweging naar boven, de man zei: jullie ruiken heerlijk naar zon en strand. Ja zie je ik ben blind en ik geniet tegenwoordig alleen nog van de geuren en de geluiden. Vroeger keek ik graag naar meisjes en vrouwen die over de boulevard flaneerden, maar helaas kan ik dat sinds 10 jaar niet meer zien.
George en Sjanet keken elkaar aan, een vreemde man dachten ze allebei. Ze maakten wat opmerkingen over het weer en het hotel enzo en ze bleken allebei op de elfde verdieping te moeten zijn. Mag ik julie uitnodigen voor een drankje op mijn balkon stelde hij voor? Sjanet en George keken elkaar nog eens aan en besloten op de uitnodiging in te gaan. In de heerlijke namiddagzon namen ze een glas chardonay die Floris hen aanbood. Ze babbelden wat over Spanje en het weer toen Floris hen opeens vroeg of hij hen mocht aanraken. ‘Ja zie je, dan weet ik hoe ik me julie moet voorstellen’. George was het eerst aan de beurt. Ík wist al dat je lang was, dat kon ik horen zij hij, zijn handen gingen over zijn gezicht via zijn schouders naar beneden en stopten bij zijn heupen. Nu was Sjanet aan de beurt. Ook bij haar begon hij bij haar gezicht. Mm, je bent een knappe meid Sjanet merkte hij op.
Daarna gleden zijn handen over haar t-shirt, maar bij haar borsten nam het tempo duidelijk wat af zodat hij de bh-loze borsten goed kon voelen door de dunne stof van het shirt heen. Zijn handen gleden over haar vlakke buik naar onderen. Wat leuk sprak hij opgetogen je hebt een minirokje aan. Hij gleed langs de stof van het rokje naar beneden tot haar knieen en toen weer omhoog tot de rand van het rokje. Sjanets adem stokte, ze bleef een ogenblik verstijft staan, wat Floris voelde. Schrik maar niet hoor, zei hij, ik ga niet verder als je dat niet wilt. Toen ik jong was droeg mijn vrouw ook vaak korte rokken, maar die is al tweeentwintig jaar geleden overleden. Sjanet keek George aan, deze knikte omdat hij het wel zielig vond voor de oude man nooit meer een heerlijke vrouwendij te kunnen voelen. Sjanet zei, nou een klein stukje dan nog, en ze hield haar adem in. Dank je wel zei Floris en langzaam streelde hij met zijn hand over de voorzijde van haar heerlijke dijen, langzaam steeds hoger tot aan haar kleine slipje, daarna gleed hij over haar heerlijke ronde billen en weer terug naar de voorkant van haar dijen.
Verukkelijk voelt dat aan he Floris zei George. Je hebt inderdaad een verukkelijke vrouw George zei Floris terwijl hij weer ging zitten. George keek naar Sjanet die haastig een slok van haar wijn nam, het had haar duidelijk niet onberoerd gelaten, de vreemde handen over haar lichaam, dat had ze nog niet eerder meegemaakt. Nadat ze nog wat gebabbeld en gedronken hadden vertrokken George en Sjanet naar hun kamer. Ze hadden diner in hun appartement besteld, ze overwogen of ze Floris ook zouden uitnodigen, maar hij zei al dat hij ook dineerde in zijn kamer. Omdat ze vonden dat hij toch wel een drankje terug moest komen halen nodigden ze hem uit ’s avonds een borrel te komen drinken. Of het nu door het gebeuren kwam of door de wijn wist George niet, maar Sjanet was wel in een beetje uitgelaten stemming. Na het eten ging ze douchen en toen ze weer op het balkon verscheen kon hij zijn ogen haast niet geloven. Ze had haar witgeplooide tennisrokje aangetrokken.
Dat was toch al niet zo lang, maar ze had de bovenrand ook nog omgeslagen zodat het rokje net haar billen bedekte. Toen ze bukte zag George dat ze haar kleinste witte slipje met open kruis droeg, die haar verukkelijke kutlipjes vrijlieten en een korte dunne lichtblauwe trui en George vermoedde dat daar geen bh onder zou zitten. Je ziet er geweldig uit zei George. Sjanet bedankte voor het compliment en voor ze nog wat kon zeggen ging de bel van het appartement. Het gesprek verliep heel gezellig en de sangria vloeide rijkelijk. Op een gegeven moment zei Floris: Sjanet ik ruik dat je hebt gedouched, ik durf het haast niet te vragen maar mag ik eens voelen wat je hebt aangetrokken. Sjanet keek naar George die gaf haar een teken dat hij het wel prima vond dat de oude man zijn vrouw even wilde aanraken, hij liep naar de keuken om nog wat klaar te maken. Sjanet stond langzaam op en ging voor de stoel van Floris staan, haar benen een redelijk stuk van elkaar.
Floris starte bij haar schouders en langzaam voelde hij haar borsten in haar truitje, haar heupen en toen gleden zijn vingers over haar super korte rokje. Sjanet hield haar adem weer in. Ditmaal gleden zijn handen direct onder haar rokje over haar blote billen en drukte hij zijn gezicht tegen de voorzijde. Hij zuchtte diep, wat ben je verukkelijk Sjanet. Hij tilde haar rokje op aan de voorzijde en gaf een kus op haar slipje. Toen ontdekten zijn lippen dat het slipje niet haar gehele kutje bedekte. Je hebt een open kruisje hé? Zei Floris, wat heerlijk, hij stak zijn tong uit en likte over haar lipjes. Hij hoorde George weer aankomen en liet het rokje los. Sjanet ging weer zitten, nog nooit had ze zich zo geil gevoeld. Ze dronken en babbelde nog wat en knabbelde van de hapjes. George vroeg op een gegeven moment of ze nog zin hadden in een wandelingetje. Sjanet vertelde dat ze wat last had van haar enkel en Floris wilde naar huis. George nam afscheid en Floris liep ook naar de deur. Sjanet was bezig de spullen op te ruimen toen ze Floris nog bij de deur hoorde.
Hé ben je er nog vroeg ze terwijl ze naar hem toeliep in de gang. Ja zei Floris zal ik even je enkel controleren? Sjanet bedacht zich geen moment. Graag zei loop maar achter me aan. Floris legde zijn hand op haar rokje en liep achter haar aan. Sjanet voelde de warmte van zijn hand op haar billen. Sjanet ging op de bank zitten en Floris nam voor haar op de grond plaats. Hij nam haar voet in zijn handen en masseerde haar rechterenkel. Toen fluisterde hij, ben je nat Sjanet? Sjanet stem wa bijna dichtgeknepen en ze fluisterde ook, ja heel erg Floris, wil je het voelen? Ze deed haar benen wijd en tilde haar rokje op. Floris had geen verdere aanmoediging nodig en kuste haar voorzichte op de blote openstaande schaamlipjes. Zijn handen verdwenen onder haar truitje en streelde teder haar tepels. Sjanet stootte haar poesje tegen de likkende mond van de oude man, nog nooit had ze zich zo geil gevoeld. Het duurde niet lang of met een diepe zucht kwam ze sidderend klaar. Nu was het de beurt van Floris.
Snel bukte ze zich en maakte zijn broek los. Een grote kromme lul sprong tevooschijn, zijn schaamhaar was grijzer dan dat van George, maar zijn lul was minstens zo groot. Ze nam hem zonder aarzelen diep in haar mond en zoog hem keihard. Toen legde ze zich weer achterover op de bank en zei kom maar in mijn kutje Floris, hij is helemaal van jou. De dikke pik duwde haar schaamlipje open en verdween diep in haar geile grotje. Ze neukten in een hoog tempo Floris stootte diep en Sjanet duwde haar onderlichaam tegen de geile man. Floris, opgegeild door de hele middag kwam al bijna klaar, waar zal ik het spuitten vroeg hij. Diep in mijn geile kutje, naai me vol geile beer hijgde ze. Floris spoot zijn ballen diep in het geile vrouwtje leeg, grote klodders sperma dropen uit haar openstaande kut op haar slipje en de bank toen hij zijn pik uit het poesje terugtrok. Ze gaven elkaar een lange tongzoen en toen bracht Sjanet Floris naar de deur. Zal ik morgen weer even naar je enkel kijken vroeg Floris, dat lijkt me een heel goed idee zei Sjanet, ze pakte zijn hand en leidde hem nog even onder haar rokje, hij vingerde de kut nog even en ging toen naar zijn kamer. Toen George thuiskwam was Sjanet al in diepe slaap.
Aantal keer gelezen:
776
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)