Spannendverhaaltje.nl

Hoezo voorspel?

-
21-08-2010
Dit verhaal is geschreven door Bopolak Je oogverblindende kutvocht schittert. Opgezwollen rode lippen. Ze lonken onder jouw schaamstreek. Geil bedekt de binnenkant van je dijbenen en er ontstaat een gewillige vochtplek die met straaltjes naar jouw billen rent. Strak kijk je me aan en langzaam opent dat donkere uitnodigende gat zich voor me. Onbeheerst begin ik je helemaal plat te neuken. Zonder voorbode. Ik weiger je te waarschuwen. Mijn vingers stoten dieper en harder dan ooit tevoren. Gene bestaat niet meer in deze wereld. Je stem diep, je ogen zijn diep, je navel is diep, je mond is diep. Je overgeile kutje is nog veel en veel dieper. Je kreuntjes zijn verdwenen. ‘Neuk me’, schreeuw je uit. ‘NEUK ME’. En ik zal je neuken als een bezetene.
Voordat ik het weet bespring je me. Mij al duwend op mijn rug en neemt plaats op de eretroon. Ik duw mijn heupen ver naar voren en stoot met mijn voorbindlul onherroepelijk de diepte in. Gebiologeerd door de bewegingen begint mijn behoefte om voort te planten gretig toe te nemen. I’m rising! Je springt na de derde stoot half omhoog, een plagende blik verschijnt op je mooie smoelwerk. Stiekem vervloek ik je. I beg your pardon? Om mijn kleiner wordende ego te redden, knijp ik je heupen fijn met mijn krachtige greep en duw je in mijn schoot, zo hard dat je kreunen niet eens op kreunen lijken. Een oergeluid ontsnapt je mond. Ik berijd je als een wilde. Tepels en borsten zwiepen op en neer een klapgeluid makend. Optillend neem ik je tegen de deurpost en jouw knieën knijpen zich om mijn heupen. Met benen om mij heen gewikkeld loop ik door de ruimtes van mijn huis. Deze welgevormde kont deponeer ik op mijn eettafel en schop de stoelen weg. ‘Ga liggen’, zeg ik gebiedend. Je uitstrekkend als een krolse kat met een niet zomaar prachtige buik verlengt zijn lijnen verticaal. Naast je hoofd dalen jouw armen en grijpen vingers de rand van de tafel.
Mijn trofee maakt het zichzelf gemakkelijk. Ik pak je enkels ruw en ze rusten op mijn schouderpartij. Niet geheel tevreden grijp ik de enkels opnieuw en strek je benen totdat ze helemaal recht staan. Mijn clitoris stijf van geilheid slaat het allemaal gade. Opnieuw pers ik mijn geveinsde doch overtuigend hard voelende pik tussen je schaamlippen. Vocht kruipt over mijn buik om door die aanblik mijn natheid te verspreiden op de laminaatvloer. Spuitend alle kanten op begin ik ruwer en harder dan ooit tevoren plat te penetreren. Schokbewegingen over je gehele lichaam. Een paar ogen draaien weg door de staat waarin ze verkeren. Het enige wat uitgebracht wordt, zijn harde kreten. Telkens een paar seconde na elke stoot. Zeer bevredigend voor mijn hersens. Een reactie op mijn stimulus. Mijn honger naar prikkels gebied me toch van locatie te veranderen. Ik tongbijtzoen je uit het niets. Om je omhoog te krijgen geef ik een harde ruk aan je haar. Je kreunt onder mijn harengetrek. Een zelfvoldane glimlach kan ik niet onderdrukken. Meekomen. Onderweg pauzeer ik bij mijn gegrondverfde voordeur, je haar nog steeds vasthoudend. Duw je lager naar beneden. ‘Pijp me’, zeg ik verlangend. Twee paar lippen dalen al mondpijpend om mijn donkerpaarse voorbindlul. Traag bewegen ze heen en weer.
Om met je ogen een zeer stoute blik tevoorschijn te toveren die zeggen dat ik een (denkbeeldige) broek aan heb en jij mij niets liever wil mondpijpen. Je dagtaak hiervan wil maken en je gewillig wilt storten op deze, ik geef toe, stiekem zinloze activiteit. Soms voelt het alsof mijn klit langzaam omhoog stijgt en dat is bij deze gebeurtenis geen uitzondering. Ik pers mijn gezicht in een grimas. Het tempo begin je te versnellen. Mij gevaarlijk geil aankijkend. De machtspositie begint, zonder mijn goedkeuring, te shiften naar deze geilogende vrouw. Heftig zuigend omsluit ze mijn verlengstuk. Haar rechterhand wordt verplaatst en rust tussen mijn benen. Steeds harder worden de bewegingen van haar mond, maar ook van haar vingers. Ze deeptroath. De rechterhand beweegt steeds vluchtiger en hard, heel erg hard. Ik verlies de controle en zak bijna door mijn benen van genot. Blijkbaar is deze mate van geilheid niet genoeg voor mevrouw. Met haar linkerhand schuift ze haar eigen schaamlippen opzij. Binnenste schaamlippen moeten het ontgelden. Met willekeurige bewegingen kietelt ze haar clitoris. You must be fucking kidding me! Ik verplicht mezelf te blijven kijken naar haar gepijp, gevinger, gemasturbeer, al heeft mijn nek de neiging zichzelf naar achteren te gooien van overmatige geilheid.
Schurende vingers bewerken dusdanig mijn klit waardoor mijn lichaam ongekende rillingen en schokken geeft. Ik deeptroath haar per ongeluk. Ze merkt het niet eens. Neukbewegingen nemen de overhand. Een overweldigende sensatie vanaf mijn tenen waait als een genadeloze wervelwind door al mijn ledematen. Met enige schaamte schreeuw ik, ongecontroleerd klaarkomend, het uit met haar naam rollend uit mijn mond. Kort daarna komt zij even hard als ik en bijt in mijn voorbindlid. Ook al smeek ik soms inwendig om een echte pik. Blijf toch op dat moment dankbaar mijn fantoompenis om haar tanden te zien.
Aantal keer gelezen:
601
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)