Spannendverhaaltje.nl

Hoe voelt een kutje van een 20 jarige

-
16-08-2010
Op een zekere morgen moest ik naar mijn Tante doordat mijn ouders voor een weekje weg moesten om een zaakje af te handelen. Maar mijn enige vooruitzicht was om mijn nicht te zien dat een keer knap meisje was maar een knappe jonge vrouw is geworden. Het enige wat mijn probleem was dat ze mij nooit zag staan ook al ging ik met haar naar de winkel ze dacht nooit aan mij. Op een avond waren mijn tante en nonkel weg naar een feest en ik was alleen thuis met mijn nicht en ik dacht wel dit zal mijn kans zijn. We waren eerst wat tv aant kijken totdat mijn gsm afging, en mijn tante belde ze zei dat ze met vrienden nog gingen eten en pas rond 2uur zou terug zijn waardoor ik meer tijd kreeg om mijn nicht proberen te om te halen om te vrijen. Ze vroeg wie het was en legde het uit ze vond het wel leuk dat ze zolang wegbleven dan konden we wat tijd met elkaar ombrengen.
Dat vond ik zelf wel lekker heet hoe ze het zei. Toen er op een bepaalde post een erotische film bezig was liet ze het opstaan en zei ze of ik er naar keek en ik kon op het moment niet liegen en antwoorde dus ja. Ze vroeg of ik wel mastrubeerde tijdens die filmen en natuurlijk antwoorde ik ja. Ze zei: "als je je begint te mastruberen voor mij en je kleine ik staat me aan zullen we verder zien" ik had al een hele bult in mijn broek door naar haar borsten te kijken door haar nachtjapon, dus haalde ik mijn lul uit mijn broek en begon me rustig te rukken ze zei: " ik heb me vergist het is je kleine ik niet het is eerder je grote ik, je hebt al een grote voor een snotaap van 18".
Toen stond ze op en kwam naar me toe en nam me op de lip en begon meteen met me te tongen en mijn lul werd nog harder waardoor ik mijn broek uitdeed en zei tegen haar dat ik geil was om haar niet om de film. Ze nam mijn lul vast en begon er rustig aan te rukken. Toen stopte ze even en zei: "doe mijn nachtjapon uit en je kan veel beleven" ik deed meteen haar nachtjapon uit en zag daar 2 lekkere tieten tevoorschein komen haar tepels waren al hard waardoor ik al doorhad dat ze goed geil was ze zei omdat je nog een maagd bent laat ik het eens aan jouw over om mij te verwennen kijken als je echt iets in je hebt. Ik deed haar op haar bed gaan liggen en deed haar string uit daar lag een geile jonge vrouw op haar bed aant wachten om door mij gepakt te worden.
Ik zette mij langs haar en begon haar te tongen terwijl ik met mijn hand in haar kutje begon te vingeren. Ze begon er echt van te genieten en zei dat ik zeker verder moest gaan ik nam haar borsten vast en begon er zachtjes in te knijpen enging langzaam naar beneden en begon haar te beffen ze begon klaar te komen en ja daar was het ze was al klaar en vroeg om meer ik vroeg of ze me even kon rukken om mijn lul terug recht te krijgen en dat deed ze en nog geen second erna stond hij al recht ik voelde aan haar kutje en het was zeer nat ik stak mijn lul in haar lekker kutje en begon rustig op en neer te gaan ze begon lekker te kreunen en begon alweer klaar te komen wat ik al zelf raar vond.
Ze zei dat ze op een andere manier wou vrijen en vroeg of ik sterk genoeg was. Ze stond tegen de muur en ik stak mijn lul erin en nam haar kont vast wat lekker strak was en lekker heet, nam haar op en begon tegen haar te bonken en toen draaiden we wat en begon zij mij te bereiden ik naam haar tepel in mijn mond en begon erop te zuigen ze zei dat het een lekker geil gevoel gaf. Ze begon (alweer) klaar te komen maar ik kon het ook niet meer houden en we kwamen samen klaar haar geil met mijn sperma droop uit haar lekker kutje. Ze vroeg hoelang ik nog bleef logeren en zei dat dit mijn laatste avond was waarop ze antwoorde dat we nog wat in te halen hadden dan. Ze nam mijn lul vast en rukte eraan en hij stond meteen weer recht en ik stak hem er ruw in (ze vroeg om ruwe harde sex) en begon haar hevig te neuken ze kreunde zo hard dat ik denk dat zelfs de buren het gehoord hebben. Ze kreunde en kwam ineens klaar ze zei dat ze nog en laatste keer wou klaarkomen en dan zou ze me een lekkere tongbeurt geven en lekker pijpen.
Ik begon weer ruw erop los te neuken en na een 5 min kwam ze klaar. Ik moest op het bed gaan zitten en ze zat op mijn lul en begon me te tongen terwijl bereed ze mijn lul lekker (beeld je in een lekker heet geil wijf op je lul je handen aan haar kont en terwijl tongen .Echt geil, Ze zei dat ze nu ging ophouden met me te berijden en begon mij te pijpen oooohhh wat was dat heerlijk echt niet te doen ze zoog steeds harder en harder tot ik op een moment klaar kwam ze kon niet alles in slikken waardoor er ook sperma op haar borsten terecht kwam en in haar haren. Ze ging zich douchen en tanden poetsen en dan kwam ze bij mij in bed liggen en zouden we verder tongen en ze zou mij berijden. Zo gezegd zo gedaan. Haar ouders kwamen thuis en ze lag in haar bed en ik in mijn bed.
Volgende ochtend waren mijn tante en nonkel weg en ging ik mijn nicht wakker maken door haar te beffen ooooohhhhh lekker kutje ze werd wakker en vond het zo heerlijk dat ze klaarkwam (alweer) ze vroeg of ik zeker gisteren nog maagd was. Ik was degelijk maagd en heb haar laten genieten. Ze is nog langs geweest als mijn ouders niet thuis waren en hebben veel gesext...op alle manieren maar daar hoor je nog wel van. Ik weet enkel een ding ik heb een meisje 6 keer laten klaarkomen terwijl ik ontmaagd werd.
Aantal keer gelezen:
917
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)