Spannendverhaaltje.nl

Hoe neuk je een afstudeerster

-
21-08-2010
Bij mij op het werk, een groot telecombedrijf, hebben we regelmatig afstudeerders. Normaal heb ik als commercieel direkteur daar weinig mee te maken, maar ik wou iemand eens goed en intensief laten kijken naar juridische problemen bij direct marketing voor telecom diensten, mooie afstudeeropdracht. Ik vroeg Personeelszaken naar eventuele kandidaten – er wordt bij ons veel spontaan gesolliciteerd, ook vanuit studenten naar stages en afstudeeropdrachten. Later die dag had ik een stuk of vijf brieven van kandidaten. Ik nam ze door, koos er twee uit en vroeg PZ om die twee uit te nodigen voor een orienterend gesprek. De eerste bleek een wat sullige jongen, die niet leek op de flitsende persoonlijkheid die zijn brief suggereerde – hij stond na een half uur weer buiten. Hij heette Berd. Ik was erg benieuwd naar de tweede – meid van 23, en ze had precies alles gedaan waar ik een hekel aan had als student, maar wat me aan de andere kant ook altijd weer aantrok: lid van het Leidsche Studenten Corps, rechtenstudie, hockey, jaarclubs, golf spelen met haar vader, etc. Marijke heette ze. Toen ze binnen kwam wist ik dat het prijs was. Vrij groot, slank, halflang donkerblond haar, keurig mantelpakje. Goed gesprek en een uur later was ze aangenomen, zou per 1 November voor een half jaar bij mij werken en ik benoemde mezelf tot haar afstudeer begeleider. We praatten zo twee keer per week bij en ik gaf aanwijzigingen en suggesties en besprak haar werk. Ze deed het aardig, maar niet overweldigend, maar gedurende de eerste maanden werd het me duidelijk dat ze wel overweldigend in haar bloes was en ik was vastbesloten van alles te proberen om haar een keer goed te kunnen neuken.
Die vastbeslotenheid werd nog groter toen ze op de kerstborrel haar vriend meenam, een corpsbal die ook nog eens JanJaap heette. Het idee dat die JanJaap die avond zich op zijn dooie gemak aan Marijke tegoed zou kunnen doen, maakte me bijna boos en ik besloot harder te werken aan mijn plan. Het probleem was dat ik daar weinig mee vooruit kwam. Er was wel eens een beetje een spanning tussen ons, maar ze ze hield toch afstand en ik zag geen mogelijkheid om iets te arrangeren en ik kon het natuurlijk gegeven mijn positie op het werk niet al te duidelijk doen, want als ik iets deed dat verkeerd viel, was er natuurlijk direct grote ellende met PZ. Zo verliep de tijd en met nog een week of twee te gaan moest ik erkennen dat het er niet van zou komen. Toen hoorde ik van iemand die tijdens de lunchpauze met haar gesproken had, dat ze een studiebeurs voor Amerika had aangevraagd. Uit nieuwsgierigheid bekeek ik in een stil uurtje hun website en las daar ergens, toen ik al bijna uit wou loggen, dat een van de voorwaarden was dat het afstudeerwerk met een 8 moest zijn gehonoreerd – een harde eis. Ik realiseerde me direct dat ik daar iets mee zou kunnen doen. Een paar dagen later hadden we een bespreking van haar verslag, ik had wat extra kritische opmerkingen en vertelde haar dat ze een 7 zou krijgen van me – “een mooi punt”. Ze sputterde wat tegen, maar ik gaf niet toe. Vervolgens kwam ze iedere dag bij me op dat punt terug en noemde op gegeven moment ook die studiebeurs, dat ze het haar ouders al verteld had dat het door zou gaan, op de jaarclub en overal. Ik was meelevend, maar hield wel vast aan mijn 7, uiteraard, en gebruikte de goede argumenten waarom. Ze werd een beetje radeloos had ik het gevoel. Ze vroeg me hoe ze wel aan een 8 kon komen, een extra opdracht of werkstuk of studie, maar daar was eigenlijk geen tijd meer voor, haar afstudeerdatum stond vast. Het liefst had ik natuurlijk gezegd “Trek je spullen maar uit en over een uur heb jij je 8”, maar dat zou mis hebben kunnen lopen.
Ik vond het wel een geil idee het haar toch voor te stellen, haar zo een beetje te zien schrikken en het te laten overwegen, zenuwachtig rond kijkend en wellicht twijfelend de eerste knoopjes van die bloes lost te knopen, maar vond het toch te riskant. Ik plaats daarvan stelde ik voor die avond even bij haar langs te komen, ze woonde in een flatje dat ons bedrijf gebruikte voor tijdelijke ex-pats, gasten en studenten, om toch te kijken of een soort vervolg opdracht mogelijk was. Ik zou er om negen uur zijn, maar ging een uur eerder, wachtte totdat iemand het gebouw verliet en de deur opende, en zonder in de hal te bellen liep ik door naar het flatje. Een beetje verrassing kan nooit kwaad in dit soort situaties. En het werkte ook dit keer weer buitengewoon.. Ik belde aan, en even later opende ze de deur, keek me verbaasd aan. “Oh, je bent vroeg” zei ze toonloos en liet me binnen. Ik was ook verbaasd toen ik achter haar aanliep naar de woonkamer, want ze droeg een strakke spijkerbroek en daar had ik haar nog nooit in gezien. In het woonkamertje ging ik op de bank zitten – her en der stonden wat dozen. “Ik ben alvast wat aan het inpakken. Morgen komt mijn vader vast wat dozen ophalen”, zei ze excuserend en liep weg om een fles wijn te halen. Pas toen ik haar zo aankeek zag ik dat ze geen beha aanhad! Haar borsten deinden lichtjes in het T-shirtje dat ze aanhad. Had ik haar mooi verrast met mijn vroege komst. Ze zette twee glazen neer en boog om die in te schenken en haar borsten schommelden heerlijk in dat T-shirt. Op dat moment bedacht ze dat ook, keek me wat verlegen aan en werd een beetje rood, en ze zei iets verontschuldigend als “Ik moest me nog omkleden, na het opruimen”, ofzo. En ik had een erectie van hier tot Geldermalsen en bedacht me hoe ik deze situatie nu snel kon uitbuiten. Ik had haar nu een beetje in de tang en moest stevig doorzetten.
Ik zat op de bank, nam glas en dronk wat en we praatten wat over haar aanstaande verhuizing, maar toen sneed ik het moeilijke onderwerp aan. “Marijke, ik heb er over nagedacht, maar ik zie geen oplossing. Ik moet het echt eerlijk spelen en het is een 7.” Ze zat er een beetje verslagen bij, stond toen op en ijsbeerde een beetje door de kamer terwijl ik verder ging. “Ik vind je echt wel een aardige meid. Je komt er echt wel. Je weet van aanpakken, en je ziet er goed uit, maar er is een grens”. Ze knikte vaag en zag er niet vrolijk uit en trilde ook een beetje, haar borsten wiebelden zachtjes onder het dunne stof. Ik wou net nog iets gewaagd zeggen als “en je ziet er zo zonder beha ook erg sportief uit”, toen het onverwachte gebeurde. Ze begon ineens in grote uithalen te huilen en probeerde vergeefs een verhaal te vertelleni “ ...studiebeurs ...... zo op verheugd ...... ouders en vrienden moeten vertellen .... “ Een grote huilbui. Ik wist niet wat me overkwam. Ik stond op, liep naar haar toe, pakte haar bij de arm, trok haar mee naar de bank, ging zitten en trok haar op mijn schoot, troostend met mooie teksten als “Marijke, huil maar eens goed uit”, “Ik zal je een beetje troosten”, “Het komt wel goed” etc. Ze legde haar arm op mijn schouder en huilde door. Ik dacht “nu of nooit”, trok de onderrand van haar shirt uit haar spijkerbroek en mijn rechterhand gleed ongehinderd onder haar T-shirt naar haar linkerborst, heerlijk grote borst, en met mijn duim masseerde ik haar tepeltje, en ze deed niets om me te stoppen, ik voelde ook de andere borst en zei zacht onzinnige dingen in haar oor. Ze huilde nog, al minder hard en bleef maar herhalen dat ze naar Amerika wou en dat ze dat niet naar haar ouders kon om te vertellen dat dat niet doorging. Ik beaamde alles, nam de gok, pakte onderkant van haar shirt er trok dat omhoog. Ze hielp mee door haar armen omhoog te strekken en uit was het T-shirt.
Heerlijke tieten, heel flink formaat maar toch stevig, kleine lichte tepelhoven en tepeltjes die ik al wat hard had gemaakt met mijn duim. Ik omvatte een borst en begon die tepel te likken. Marijke snotterde nog wat, maar hield me verder niet tegen en ik genoot van die tieten, likte, beet een beetje en kneedde tegelijk de andere borst. Op gegeven moment gleed ik met een hand tussen haar dijen en probeerde een beetje te strelen. Ze duwde die hand weg, maar bij de derde poging gaf ze toe en spreidde haar benen een beetje en met een vinger masseerde ik haar kruis, en tussen nog wat gesnotter door, hoorde ik haar af en toe een beetje kreunen. Toen ik zo een paar minuten bezig was en we ook begonnen waren te kussen, waagde ik het erop, duwde haar omhoog zodat ze stond, knoopte snel de sluiting van haar spijkerbroek los en trok in een ruk die broek uit. Onderbroekje volgde, ik zag in de gauwigheid een poesje dat niet helemaal kaal was, maar veel meer dan een smal streepje haar was er niet, maar om te verhinderen dat ze zich zou bedenken, trok ik haar weer op mijn schoot begon weer te kussen en en met haar borsten te spelen en gleed weer naar haar kruis. Ze spreidde haar benen, liet me haar spleetje bevoelen en met mijn middelvinger gleed ik als vanzelf haar kutje in en begon haar langzaam te vingeren. Ze leek dat wel goed te vinden, want ze huilde niet meer en ik hoorde haar zachtjes hijgen. Ik zei zachtjes in haar oor “Vind je het lekker zo gevingerd te worden?” en ze kreunde bevestigend. “Dan ga ik je goed verwennen”, zei ik, liet haar opstaan en op handen en knien op de bank plaats nemen. “Benen uit elkaar en kontje omhoog”, en dat deed ze. Ik ging zo achter haar zitten en met mijn middelvinger gleed ik weer naar binnen. Ze kreunde toen ik een paar keer diep doorstootte. Ik begon toen aan een van mijn favourite spelletjes, het zgn. “Tienvingeren”. Een voor een gleden mijn tien vingers haar kutje in en voelden daar . Toen ik met links begon, draaide ze haar hoofd naar mij, en keek me licht hijgend en vragend aan. “Ik wil je met al mijn vingers voelen”, zei ik, snel met mijn linker middelvinger doorstotend. “Ooh, Jezus ...” zei ze en liet me doorgaan.
Ik hand nu mijn rechterhand vrij om haar borsten te voelen, die heerlijk hingen te deinen als ik met mijn linkervingers stevig doorstootte. Wat een lekkere tieten ! En omdat de situatie me erg opwond, en dit lekker stuk me van het Leidsche Studenten Corps me zomaar in handen was gevallen, pakte ik haar stevig aan en kneedde haar tieten heel uitgebreid, pakte toen een hardgeworden tepeltje en bewoog zo die borst loom heen en weer. Ze kreunde en keek me even aan, met een gezicht dat een combinatie uitstraalde van geilheid en het gevoel gebruikt te worden. Intussen waren al mijn vingers aan de beurt geweest, ging ik snel weer achter haar zitten, speelde een beetje met haar schaamlippen, streelde haar klitje met mijn duim en gleed toed gedecideerd met zowel wijsvinger als middelvinger van mijn rechterhand weer haar kutje in en liet er geen gras over groeien en vingerde haar snel en diep. Ze hijgde, kreunde en probeerde een beetje weg te draaien, maar toen ik haar zei “Benen wat meer uit elkaar, kontje iets meer omhoog”, deed ze dat zonder veel twijfeling. Ik wisselde nog een paar keer van vingers, overwoog even haar zelfs met drie vingers tegelijk te nemen, maar ik vond dat het tijd werd dat zij ook eens iets voor mij ging doen. Ik stond op. Marijke keek me aan en stond ook op, nog een beetje beduusd van wat haar allemaal overkwam. Ik begon mijn hemd los te knopen, Marijke keek me twijfelend aan, maar stapte toen op me af en begon mijn broek los te knopen, terwijl ik haar een tongzoen gaf. Ik had intussen mijn hemd uit, en Marijke had intussen voldoende knopen los om mijn broek naar beneden te kunnen trekken. Ik stond daar, in alleen nog onderbroek met daarin een duidelijk stijve lul. Marijke keek zo naar beneden en zei zachtjes “Ik heb je lul altijd al willen zien”, trok mijn onderbroek uit, ik gaf haar een tongzoen en ze pakte mijn lul zachtjes vast. Na wat gezoen en beetje rondvoelen, ging ik op de bank zitten, benen een beetje uit elkaar en een stevige erectie richting plafond.”Zo Marijke, nou moet jij me een beetje verwennen”. Ze knikte, ging op haar knieen op de grond tussen mijn benen zitten, duwde haar borsten stevig tegen mijn lul en begon me zo op te geilen.
Was een heerlijk gezicht, zo die volle tieten die ze samendrukte, in combinatie met een gezicht dat onzekerheid uitstraalde. Na een paar minuten zei ik “Je hebt prachtige borsten, maar nu wat anders”, en met een hand wou ik haar hoofd naar mijn lul dirigeren om haar te laten pijpen. Ze keek me wat onzeker aan en zei toen “Maar dat doe ik niet, pijpen”. Daar had ik niet eens rekening mee gehouden. “Helemaal nooit?” vroeg ik verrast. Ze kreeg een beetje een rood hoofd. “Nee. Nou ja, ik heb het ooit een keer gedaan, maar vind het niet lekker”. “Als je naar Amerika gaat moet je toch echt pijpen, het hoort daar gewoon bij iedere date, zo is de cultuur daar”. Ze keek me even verbaasd aan, maar toen ik weer probeerde haar hoofd in de richting van mijn lul te duwen, gaf ze mee, opende haar mond en begon direct hard te zuigen, terwijl ik met mijn hand het tempo probeerde te bepalen. Dat lukte niet want ze duwde mijn hand weg en heel heftig en snel pijpte ze me, waarschijnlijk met de gedachte dat als ze sneller zoog, het ook eerder voorbij zou zijn. Daar had ze niet helemaal ongelijk in, want door de hele situatie en dat heerlijke lijf was ik zo geil als zelden tevoren en al snel kwam ik klaar. De eerste stoot kwam voor haar onverwachts, in een reactie slikte ze me half door, verslikte zich een beetje, kwam omhoog en kreeg de tweede lading tegen haar wang en oor, waarna ik haar hoofd toch weer beetpakte en ruwer dan ik eigenlijk zou willen haar hoofd weer richting mijn lul duwde en iets zei van “en het nu even afmaken”, en ik zei dat zo gedecideerd blijkbaar dat ze het deed, om kort daarop de derde stoot in haar mond te krijgen, waarbij ze weer twijfelde en die half doorslikte, maar toen snel haarT-shirt greep om haar mond af te vegen. “Jezus”, zei ze weer. Ik was ook even beduusd, zei “wat een pijpbeurt”, maar kwam toen weer snel ik aktie om te verhinderen dat ze zou “afkoelen”. Ik trok haar omhoog, duwde haar op de bank, ging op mijn knien zitten, duwde haar benen uit elkaar en begon haar poesje te likken, op een smal streepje donkerblonde haartjes na goed geschoren. Dat deed haar goed, ze spreidde geil haar benen nog verder en liet zich een hele tijd door mij likken en vingeren, kreunde regelmatig en met haar hand op mijn hoofd stuurde ze waar en hoe snel ze gelikt wilde worden. Mij zo sturend en met haar andere hand zichzelf bevredigend kwam ze hijgend en kreunend klaar.
Ik moest ook even bijkomen, maar ging toen naast haar zitten, met zo langzamerhand weer een erectie die er mocht zijn, en gebaarde haar op mij te komen. Ze stapte over mij heen, ik spreidde haar schaamlippen en zo liet ze zich langzaam op mijn lul zakken - zo met dat warme en vochtige kutje ging dat moeiteloos. Ik bewoog me maar heel zachtjes om die momenten langer te laten duren en ik had alle tijd om weer met die fantastische tieten te spelen. Ik likte ze, beet een beetje, terwijl ik haar zachtjes neukte, en haar stevige kontje goed vastpakte. Ik zoende haar en zij begon een tamelijk hitsige tingzoen. Ik had wel zin in een oud spelletje – alle meiden met mooie tieten willen dat ook horen. Ik kwam wat naar voren en fluisterde in haar oor “Mag ik je fantastische borsten gewoon tieten noemen?” Ze lachte een beetje. “Dat mag wel”. Ik fluisterde weer in haar oor “OK. Hoeveel jongens en mannen hebben al met je tieten mogen spelen?”. Ze lachte weer “Niet zoveel”. “Twintig ?” vroeg ik. Ze lachte “Ik heb niet zoveel vriendjes gehad. Zes of zo?”. Ik fluisterde weer in haar oor “En als je op het strand bent, ga je dan topless, zodat alle mannen je tieten kunnen zien?” Ze kreunde en maakte een geluid dat zowel ja als nee kon betekenen. “Ja of nee?” fluisterde ik weer in haar oor. Ze lachte een beetje. “Officieel niet, maar ik vind het wel eens lekker zo in Scheveningen, waar niemand me kent en als ik er alleen naar toe ga”. Met twee handen greep ik haar borsten en kneedde die stevig. Zachtjes in haar oor, ook een beetje likkend en bijtend “Ook broekje uit?”. Ze kreunde toen ik haar vroeg haar borsten tegen elkaar te duwen en ik zachtjes in haar tepeltjes beet en ze zei toen “Nee, maar lijkt me wel geil te doen. Bedankt voor het idee”. En zo gingen we een tijdje door, terwijl ik haar zachtjes, bijna loom, neukte. Na een tijdje werd het tijd voor het echt stevige werk, ik zei haar op te staan en posteerde haar op handen en knien op de bank, duwde haar benen ver uit elkaar moeiteloos kon ik mijn stijve lul in haar kutje manouvreren en begon haar krachtig te neuken.
En dat moet men toegeven – er zijn maar weinig dingen zo lekker als het neuken van een lekkere meid van het Leidsch Studenten Corps die op handen en voeten voor je zit en die je met je handen op haar heupen hard kunt stoten, af en toe de tijd nemend om haar haar hangende tieten te grijpen. Ik ging stevig te keer, ze kreunde en steunde, keek af en toe over haar schouder naar mij maar liet me door gaan. En die blik in haar ogen, een menging van geilheid en het-eigenlijk-misschien-toch-niet-willen wond me verder op en ik naaide haar ongeremd. Ik wou nog niet klaarkomen en na een paar laatste harde stoten waarbij ik haar met mijn handen op haar heupen ook stevig naar me toe trok, gleed ik uit haar. Marijke keek over haar schouder, zag mijn nog steeds stijve lul en realiseerde zich dat het nog niet voorbij was. Ik zei “Nog even een ander klassiek standje of wil jij iets speciaals”. Ze schudde een beetje beduusd van nee. Ik zei haar op haar rug te gaan liggen, spreidde haar benen, ging daar tussen zitten op mijn knien en ging met mijn armen onder haar benen en kwam toen half omhoog. en steunde op mijn handen naast haar schouders. “Jezus, je wilt ook alles”, zei ze bijna klagelijk, maar met een hand leidde ze mijn lul naar haar kutje en ik gleed naar binnen. Is natuurlijk een gymnastisch standje, maar je kunt lekker stoten en ik kon Marijke’s gezicht van dichtbij zien. Ik begon haar zachtjes te naaien en genoot van haar gekreun en gedraai van haar hoofd – ik had het gevoel haar gewoon sufgeneukt te hebben en dat geilde me nog meer op. Maar ik wist ook dat er zo langzamerhand een eind moest komen aan dit buitenkansje, deze wip van een decennium, want ik had al aardig wat zelfcontrole moeten uitoefenen om niet klaar te komen.
Ik verhoogde het tempo en dit werd echt het betere neukwerk, Marijke kreunde en steunde en ik deed er nog een schepje bovenop. Marijke kreunde iets van “niet zo hard” of misschien wel “neuk me hard” of, nou ja, ik was ook een beetje ver weg en hoorde het ook allemaal miet meer zo goed, zei nog iets tegen haar als “lekkere meid, lekker kutje”, verhoogde tempo waarmee ik haar neukte nog meer, kwam in een paar heftige stoten klaar en viel half naast haar neer. Ik hoorde haar alleen nog maar “Jezus, oh, jezus” zeggen. Ik bleef zo half bewusteloos liggen, Marijke wurmde zich onder me uit en het laaste dat ik zag was dat haar lekkere kontje waar ik niet aan toegekomen was. Even later riep ze vanachter de deur dat ze liever had dat ik wegging. De volgende dag op het werk was ik benieuwd wat er zou gebeuren. Laat op de ochtend kwam ze mijn kantoor in en staande tegenover mijn bureau zei ze kort “we hebben ons gisteravond onder de druk van de omstandigheden laten gaan, en ik wil dat dit voor altijd tussen ons blijft”. Ik gaf haar gelijk, maar de verhouding bleef ijzig. Ik gaf haar een acht, bleef op haar verzoek met een smoes weg op haar afstudeer ceremonie en hoorde daarna nooit meer iets van haar. Maar het blijft wel een neukpartij om nooit te vergeten.
Aantal keer gelezen:
914
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)