Spannendverhaaltje.nl

Hoe mijn vrouw sexverslaafd werd

-
16-08-2010
Mijn vrouw Esmeralda is nu 22 jaar en zelf ben ik 30. We zijn vorig jaar getrouwd en we houden nog veel van elkaar maar toch na een aantal maanden begon ons sexleven wat in te dammen. En tegenwoordig gebeurd het nog maar eens in de 2-3 weken. Inmiddels weet ik waarom maar het begon ongeveer 6maanden geleden. Esmeralda is een mooie meid met lang stijl bruin haar, beetje puntige tietjes en een klein strak kaal kutje. Ze vertelde me toen dat ze wel eens had nagedacht om seks met een andere vrouw te hebben en dat deze gevoelens steeds vaker bij haar opkwamen. Ik vertelde haar dat ze misschien is wat moest proberen met een andere vrouw om erachter te komen of die gevoelens echt waren. Dit was voor haar een vrijkaart en meteen begon ze via internet te daten met andere meiden. Al snel had ze een afspraak met Saskia een meisje van 20 jaar die ook bisexueel was en ook een vriend had. Ze hadden afgesproken alleen met elkaar dingen te doen en haar vriend en ik mochten niet meedoen en ook niet kijken. Wel vertelde ze me later dat ze echt heerlijke seks had gehad en dat ze elkaars lichaam helemaal hadden gezoend en afgelikt en dat ze elkaar gevingerd hadden en steeds met hun kutjes tegen elkaar wreven.
Saskia was 2x klaargekomen en Esmeralda zels 3x. Nadat ze de dagen erna nog een aantal keer afspraken en steeds seks met elkaar hadden begon er ook een soort liefdesrelatie tussen de 2 op te bloeien. Mijn vrouw gaf eerlijk toe dat ze verliefd op haar begon te worden, maar dat ze ook nog steeds ontzettend veel van mij hield en mij ook absoluut niet kwijt wilde. Ik moest wel even slikken want ze zei ook dat ze de seks met haar lekkerder vond dan met mij en dat ze zich op dit moment wat meer lesbisch dan hetero voelde. Het liefst zou ze een relatie met ons allebei hebben maar zover kwam het niet want ook de vriend van Saskia had door dat ook zij verliefd werd en verbood haar verder met Esmeralda om te gaan. Saskia wilde haar relatie niet op het spel zetten en verbrak het contact. Esmeralda was hier een tijdje echt verdrietig om maar na een aantal dagen besloot ze toch om weer een andere vrouw te gaan zoeken. Ze heeft daarna met nog 2 vrouwen seks gehad maar nooit meer echt en relatie. Ik vond het eigenlijk wel fijn dat ze alleen maar seks had met andere vrouwen en geen relatie. We hadden ook duidelijk afgesproken dat ze alleen met vrouwen dingen zou doen en nooit met andere mannen. Hier kwam echter twee maanden geleden verandering in. We waren samen naar de bioscoop gegaan en ik zat naast Esmeralda en aan haar andere kant zat een jongen van ik denk een jaar of 19 met daarnaast nog 2 vrienden. Ik kreeg door dat Esmeralda halverwege de film meer tegen hem aan zat dan tegen mij, toen ik goed keek zag ik haar voeten ook over zijn been wrijven. Haar ene hand had mijn hand vast maar haar andere hand raakte af en toe "per ongeluk" het bovenbeen van de jongen en heel licht raakte ze soms zijn lul even aan. Het was donker maar ik zag duidelijk dat de jongen een stijve had gekregen. Ik zag ook dat ze met elkaar aan het fluisteren waren maar ik kon niet verstaan wat ze zeiden. Ik voelde me boos en jaloers worden en vroeg wat ze tegen hem zei en waarom ze bijna bovenopop hem zat. Esmeralda vertelde dat het een oude klasgenoot van haar was en dat ze hem en zijn vrienden had uitgenodigd om bij ons thuis wat te komen drinken na de film. Ze ging de rest van de film wel weer wat dichter tegen mij aan zitten waarschijnlijk om me iets gerust te stellen. Eenmaal bij ons thuis aangekomen stelde de jongens zich voor als Robert,Peter en Ralph Robert was haar klasgenoot en hij was 21 en Ralph en Peter waren allebei 18. Wel broekkies nog maar na een aantal drankjes werd het toch wel gezellig. Esmeralda was tussen Robert en Ralph in gaan zitten en Peter zat naast mij. Hoe meer drank ik op had hoe minder erg ik het vond dat Esmeralda en Robert alweer zo dicht op elkaar zaten en elkaar giechelend heel de tijd aanraakte en op steeds intiemere plaatsen. Ook Ralph begon zich ermee te bemoeien en Esmeralda liet alles toe.
Volgens mij was ze ontzettend geil. Toen de jongens en Esmeralda merkte dat ik aangeschoten was en hun gedrag allemaal toe liet begonnen ze onder de kleren van Esmeralda te voelen en daarna begonnen ze haar uit te kleden. Nu zag ik pas hoe nat mijn vrouw was omdat haar kutje helemaal glom. Ze zat daar nu volledig naakt op de bank met haar kleine tietjes vooruitstaand en met voor mij 3 vreemde jongens die naar haar naakte lichaam stonden te kijken. Ze deed haar benen een beetje open en lieten de jongens goed naar haar kutje kijken. Ze zei alleen maar dat ze daar ons allemaal geneukt wilde worden. Maar dat ze mij pas als laatste wilde. Ik was zo geil geworden van mijn eigen vrouw dat ik alleen nog maar kon toestemmen. Wij begonnen ons allemaal uit te kleden. Hoewel de jongens een stuk jonger dan ik waren zag ik dat Robert en Peter een behoorlijk grote lul hadden, mijne viel in elk geval in het niet bij die van hun. Gelukkig had Ralph een wat kleiner formaat net als die van mij. Robert duwde zijn pik gelijk tot zijn ballen in het kletsnatte kutje van mijn vrouw. Esmeralda kreunde van genot en begon Peter te pijpen. Ze moest wel heel geil zijn want dit deed ze normaal niet zo heel vaak bij mij. Ralph besloot het kontje van Esmeralda te verwennen en Esmeralda kwam gelijk klaar doordat ze opgevuld was door 3 vreemde lullen. Door het samentrekken van haar kutspieren in haar toch al zo krappe kutje kwam ook Robert klaar en loosde een flinke hoeveelheid sperma diep in haar kutje. hij trok zijn lul eruit en ik zag hoe het sperma van een andere man uit het kutje van mijn vrouw druipte. Ik werd er zo geil van dat ik mezelf begon af te trekken. Veel sperma kon er niet uit lekken want Peter duwde zijn minstens zo grote pik gelijk vanuit de mond van Esmeralda in haar kut. Weer werd mijn vrouw keihard geneukt in zowel haar kont als haar kutje. Robert was naast mij gaan zitten om alles goed te kunnen zien ik zag dat zijn slap geworden lul nog steeds groter was dan mijn stijve. Esmeralda zag mij kijken en vertelde dat het verschil zeker ook te voelen was. En Robert begon trots te lachen. Het was wel een beetje een rotopmerking maar ik was zo geil dat het me niets deed. Ik kon niet wachten om haar ook te neuken. Inmiddels was ook ralph klaargekomen en had zijn sperma in haar kontje gespoten. Toen Peter aan haar tietjes zoog en ook zijn lading in haar kutje had geloosd kwam Esmeralda voor de 2e keer klaar. Nu was het dan eindelijk mijn beurt om mijn vrouw te neuken.
Het sperma droop aan alle kanten uit haar gaatjes. Ze pakte haar slipje en maakte het een beetje droog maar ook het slipje was al snel verzadigd. Ik duwde mijn lul in het kutje van mijn vrouw en ik voelde het sperma van de andere mannen maar het gleed daardoor wel makkelijker. Ook leek het kutje van mijn vrouw wat uitgerekt te zijn door de lullen van Peter en Robert. Toen ik een tijdje bezig was voelde ik iemand tegen op mijn rug. Het was Ralph ik schrok er van want hij stak zijn lul in mijn kont. Ik wilde hem van me af duwen omdat ik walgde van alleen al de gedachte, maar de pijn was al snel weg en eigenlijk was het best lekker. Ik besloot hem zijn gang te laten gaan. Gelukkig had hij een klein piemeltje en niet zo'n grote als zijn vrienden. Esmeralda zag dat Ralph mij in mijn kont aan het neuken was en kwam gelijk voor de 3e keer klaar. Ook Ralph kwam klaar en loosde zijn sperma in mijn kont. Ik kwam hierdoor en door het krampende kutje van mijn vrouw ook klaar en spoot mijn lul in haar leeg. Nadat ik klaar was gekomen vond ik het maar een raar idee dat ik me in mijn kont had laten neuken door Ralph. Ik was toch niet bi? Mijn vrouw vond het wel geil en omdat het al laat was en iedereen had gedronken stelde ze voor dat de jongens bleven slapen. Ze zei dat ze met Robert en Peter in ons bed wilde slapen en dat Ralph en ik maar in de logeerkamer moesten slapen. Ralph en Peter wilden echter toch naar huis omdat ze beide ook een vriendin hadden. en namen een taxi. Robert besloot wel te blijven en kwam bij ons in bed slapen. Ze dachten dat ik sliep maar ik heb ze die nacht nog een keer met elkaar horen neuken. Toen ik de volgende ochtend wakker werd was het bed leeg er lag alleen nog een grote nog natte plek naast me. Het was het sperma van Ralph Peter en mijzelf maar vooral van Robert wat de hele avond uit haar kutje was gedropen. Ik hoorde het water in de douche lopen en opende de deur. Esmeralda was met Robert aan het douchen en door het heldere glas zag ik dat hij haar aan het vingeren was. Ook had Esmeralda zijn lul vast. Goeiemorgen zei ze alsof het doodnormaal was dat ze met een andere man stond te douchen die haar vingerde. Ik zei goeiemorgen terug en verliet de badkamer, ik dacht dat ik spijt ging krijgen van wat er de dag ervoor was gebeurd nu de drank een beetje uitgewerkt was. Mijn vrouw had in ieder geval geen spijt. Nadat ze met een lange tongzoen afscheid had genomen van Robert, betrapte ik haar later met haar slipje van de dag ervoor met hun sperma in haar gezicht duwde en eraan rook. Ze schrok toen ze me zag, en zei, ik zal maar eerlijk zijn als altijd en ze biechtte op dat ze de seks met Robert zo lekker vond dat ze onder de douche samen afgesproken hadden een sexrelatie met elkaar te nemen. Ze vervolgde dat ze dacht als ze met vrouwen mocht ook wel met een man zou mogen helemaal na gisteren.
Ik vroeg haar of ze elkaar ook leuk vonden, dit was niet het geval het ging puur om de sex. Ook zei ze dat ze met mij ook nog zeker seks zou hebben en ook met andere vrouwen als dat zich voor deed maar dat ik haar moest delen met anderen voor wat betreft de sex. Ik zei dat ik even moest wennen aan het idee maar dat het goed was. Robert zag ze daarna minimaal 3x per week en soms bleef hij het hele weekend maar dat is daarna ook veel minder geworden sinds vorige week helemaal omdat Saskia haar na maanden weer benaderde. Het was alsnog uit met haar vriend en ze wilde wel mijn vrouw el weer eens zien. Door het hectische sexleven van mijn vrouw heeft ze nu minder tijd voor sex met mij maar als we sex hebben is het veel beter dan voorheen.
Aantal keer gelezen:
1351
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)