Spannendverhaaltje.nl

Hoe mijn vrouw hoer werd

-
21-08-2010
Ik wil mijn verhaal kwijt over mijn vrouw. Ik 32 licht getint goeduitziende man. Zij 26 mooie vrouw met echt perfect gevormde niet te grote tieten en heupen vergelijkbaar als die van Shakira. En geloof me ik overdrijf niet. Lange straight haren en mooie niet te lange benen. We zijn nu 8 jaar samen. Ze was 17 toen we elkaar leerden kennen in een discotheek. Vanaf de 1e tongzoen merkte ik aan haar dat ze een geil meisje was. Ze zat meteen aan mijn lul in de discotheek. Ze vertelde me dat ze al ontmaagd was door Reggie, een grote neger die zij kent uit haar vriendenkring.maar vond het niet prettig door de grote omvang van zijn penis. Ze had wel een condoom gebruikt. Dit vond ik geen probleem omdat het voor mijn tijd was. Diezelfde avond heb ik haar nog mogen neuken wat ik te snel vond. Met condoom uiteraard.
Maar ja een man blijft een man en zegt geen nee tegen seks. Over seks heb ik nooit te klagen gehad, maar na haar bevalling van ons kind die nu 4 is geworden is de seks veel minder geworden. Om ons seksleven op te krikken heb ik haar laatst overgehaald om de kleine bij mijn schoonouders te doen voor een weekend. We boekten een luxe hotelkamer bij van der Valk. Toen ik haar vertelde dat ze zich dat weekend als een hoer moest gedragen keek ze me een beetje verschrikt aan maar vond het een geil idee om zich als hoer te voelen . Ik had haar voorgesteld om dan helemaal los te gaan en dat ik voor champagne en jointjes zou zorgen. Als er zich een situatie voor zou doen wat met haar geile uiterlijk te maken zou hebben dan zou ze zich helemaal in de rol van een hoer stellen en het spelletje meespelen. Spelen! Zei ik nog duidelijk.
Er verscheen een brede grijns op haar gezicht wat ik een beetje vreemd aan haar vond. Wij blowen wel eens af en toe en zij wordt altijd extra geil van champagne maar ik had een fellere reactie verwacht omdat ze in principe alleen maar seks met mij wilde. Na haar korte verbazing stemde ze toe en vertelde me dat ook zij de laatste tijd eraan dacht hoe we weer ons seksleven konden opkrikken. We spraken af dat we contact met elkaar zouden opnemen via sms berichten.Op vrijdag moest ik werken en tijdens mijn pauze besloot ik om ons geile spelletje te beginnen. Ik stuurde een bericht met de volgende boodschap: Hallo, ik heb je nummer van een maat gekregen met de mededeling dat je de beste hoer bent die er is. Heb je toevallig vanavond tijd voor me en wat zijn je prijzen? Het duurde even voor ik een reactie terug kreeg maar het wachten was het waard. Ze stuurde: Aftrekken 10 Euro, Pijpen 20 Euro, Neuken 40 Euro, Pijpen en Neuken 50 Euro, Kontje Neuken 75 Euro. Speciale prijzen: Zonder condoom wordt 10 Euro extra berekend. In kutje klaarkomen 100 Euro, in mondje 80 Euro en in kontje spuiten 150 Euro. En als je interesse hebt ben ik na 20.00 uur beschikbaar.
Tot dan heb ik al afspraken staan. Maar geloof me je krijgt waar voor je geld want ik ben de beste. Geile xxx Hoertje. Na dit berichtje kreeg ik meteen een stijve en stuurde terug: 1000 Euro voor de hele nacht en mag doen wat ik wil. Ok was het antwoord dat ze stuurde. Toen ik klaar was met werken nam ik snel een douche terwijl zij zich zo hoerig mogelijk opmaakte. Ze had een zwart zomerjurkje aan met spaghettibandjes die zo kort was dat het net over haar billen kwam. Ze deed geen slipje aan maar wel sandaaltjes met hoge hakken. Haar lippen waren vuurrood gekleurd. Haar borsten zagen er lekker gevormd uit zonder beha in haar jurkje. Ze zag eruit alsof ze in een bordeel werkte. Als ze voorover bukte dan kon je zonder moeite haar kutje zien. Ze deed wel een lange jas aan zodat niet iedereen wist wat ze aan had. We spraken af dat zij alvast lopend naar het plein zou gaan bij ons in de buurt en op mij zou wachten. Het was schemerig en warm zo rond de 24 graden. Ze was al een half uur weg toen ik de auto instapte.
Toen ik bij het plein aankwam zag ik op ongeveer 20 meter van me vandaan haar opeens staan bij een auto waar ze druk in gesprek met de bestuurder was. Ze had haar lange jas uitgedaan omdat het lekker warm was. Daar stond ze dan in haar hoeren outfit. Ze zag me staan en ik wachtte af wat ze zou doen. Plots liet ze haar jas vallen en keerde zich om naar mij toe. Terwijl ze bukte om haar jas op te rapen kreeg ik een mooi uitzicht op haar mooie borsten die er bijna uitvielen. Ik zag ook dat het schouwspel van haar mooie billen en kutje voor de bestuurderders ogen niet onopgemerkt bleef. Hij duwde zijn hand naar buiten en wreef over haar onbedekte kutje. Ik zag aan haar gezicht dat ze dit lekker geil vond. Ze stond weer rechtop en draaide zich naar hem toe terwijl ze naar me knipoogde. Ze zei iets tegen hem waarna hij ja knikte en hij begon haar opeens te vingeren. Ik zag haar lichaam op zijn hand bewegen terwijl ze naar mij keek gleed haar tong over haar lippen. Ik wist niet wat ik zag maar liet haar begaan.
Mijn vrouw stond vlakbij mij haar kutje weg te geven aan een geile vent. En ik werd er alleen maar geiler van. Opeens ging ze zo hoog staan met haar hoge hakken dat haar natte kutje voor zijn gezicht kwam. ,,Lik deze hoerenkut vuile hoerenlikker创 hoorde ik haar roepen terwijl ze met haar kutje naar voren begon te bewegen. Hij aarzelde geen moment. Ik zag hem ook bewegingen maken met zijn hoofd. Het leek net of ze tegen zijn tong aan zat te neuken. Ze begon luider te kreunen. ,,Oohh ja, Oohh ja, ga door ja, oohh ik hou dit niet vol, ik ga lekker met mijn hoerenkutje tegen je tong klaarkomen, Oohh lik me klaar, lik deze hoertje klaar创 ze keek mij met geile ogen aan en zag er als een loopse teef uit die perse klaar moest komen. Weer ging ze met haar tong over haar lippen en kwam ze heel heftig schokkend op zijn hand en tong klaar.
Zijn hand gleed nog heen en weer op haar kut waarna ze hem een lange tongzoen gaf en zei:,,Proef je prijs maar voor je lekkere vingerwerk en bel me want die bobbel in je broek wil ik wel eens ergens in hebben.创 Hierna gaf de bestuurder haar iets wat ik niet kon zien en reed weg. Het begon nu aardig donker te worden en opeens kwam ze naar mij toe. Ik deed het raampje naar beneden en ze stak haar hoofd naar binnen. Weer had ik een mooi uitzicht op haar lekkere tieten. Ze zei: ,,Heb je zin om deze lekkere straathoer te neuken schatje?拻 Ik vroeg haar wat ze net van de vorige bestuurder kreeg terwijl zij zei dat ze aan het onderhandelen waren over de prijs. Hij wou me van achteren neuken maar had geen geld bij zich zei ze. Maar hij had nog wel een jointje in de asbak liggen. Ze vertelde me dat hij haar wel mocht vingeren in ruil voor die jointje. Die man aarzelde geen moment zei ze en gaf me ook zijn telefoonnummer om later af te spreken want zo抧 lekkere straathoer wilde hij wel eens neuken.
Ik zei vuile hoer, laat je je vingeren voor een joint? Joint of geld wat maakt het uit zei ze en trouwens je zal het wel geil gevonden hebben want je liet me gewoon mijn gang gaan. Dit was inderdaad zo. Maar vertelde haar dat dit niet de bedoeling was. Ik zat de hele tijd met een stijve ja. Maar dit is toch vreemdgaan? We zouden het spannend maken maar ons wel beheersen zei ik. Spelen! Weet je nog? Wat doe je nou moeilijk zei ze. ,,Ik ben wel eens eerder gevingerd, en heb wel eens vaker mannen afgetrokken enzo创 schoot het een beetje boos eruit. Ik zei ,,Wat!创 ,,Oohh shit创 zei ze. Ik wist het! Toen ik haar voorstelde om dit te doen verscheen er een brede grijns op haar gezicht kon ik me nog herinneren. Heb je eerder al seks met een ander gehad zonder dat ik het weet en wat bedoel je met enzo? zei ik. Nou ja, er hebben zich situaties voor gedaan waar ik me niet al te netjes heb gedragen, zei ze. Zoals? vervolgde ik aandachtig. Nou je weet wel een beetje voelen, kussen, vingeren, likken, trekken en pijpen, zei ze. En je laten Neuken! riep ik boos naar haar. Nee! schreeuwde ze tegen me. Dat nooit want ik hou veel van je.
Ik neuk alleen maar met jou zei ze. Voor mij maakte het allemaal niet uit. Vingeren, kussen, trekken, pijpen en likken was al genoeg, je had je net zo goed kunnen laten neuken zei ik. Nou dat is misschien ook wel gebeurd zei ze met een bange stem. Hoezo dat nou weer vroeg ik. Zit je ook nog eens te liegen? Nou, weet je nog dat ik zo磏 half jaar terug naar de bruiloft van een vriendin was geweest? En dat ik die nacht tijdens de sex een druipende kut had? Daar was Reggie ook uitgenodigd. Ja en jij moest die avond werken kwam het eruit alsof het mijn schuld was. Ja en? Vervolgde ik. (Ik dacht bij mezelf van nee toch! Niet Reggie haar ontmaagder) Ehh, nou ik had heel veel aandacht van andere mannen in mijn korte rokje vooral van Reggie. Toen de meesten tegen de klok van 12 naar huis gingen was de rest ladderzat inclusief ikzelf. Reggie begon met zijn hand mijn kutje te voelen. Ik stribbelde eerst tegen en vertelde hem dat ik getrouwd was en moeder ben. Maar dat interesseerde hem niet.
Hij zei alleen maar ,,Wat ben je lekker geworden, ik ben je kutje niet vergeten, ik wil je weer neuken maar nu zonder condoom, ga mee naar de heren wc dan roken we samen nog een jointje拻. Door de grote hoeveelheid van de alcohol kon ik alleen nog maar zeggen: Neuken doe ik alleen met mijn man voor de rest ben ik bereid om alles te doen. Hij bracht mijn hand naar zijn inmiddels harde lul en begon hem te wrijven. Met mijn hand op zijn grote lul liepen we de heren wc binnen waar niemand anders was. Hij stak meteen de joint op en duwde me een hokje binnen. Hij begon me te vingeren terwijl ik tegen de wand stond. Steek je tong eruit zei hij waarna hij een hijs nam en me een tongzoen gaf en blies zo de rook bij me naar binnen waar ik zo stoned en geil van wordt. Terwijl hij zijn lul tevoorschijn haalde gaf ie mij de joint en zei dat ik eens een hele diepe hijs moest nemen. Na een flinke hijs begon alles te draaien en pakte ik zijn lul en begon hem af te trekken.
Eerst langzaam en toen snel terwijl ik werd gevingerd. Toen ik bijna kwam stopte hij opeens. Hij deed mijn benen wijder en ik sloot mijn ogen met het idee dat hij me ging likken. Mijn string werd uitgetrokken. Ik voelde iets tegen mijn kutje lekker warm. Zijn tong dacht ik bijmezelf. En ineens stootte er iets in mijn kutje. Automatisch gingen mijn ogen open veel trager dan normaal door de wiet en alcohol. En kon nog door een spleetje van mijn ogen zien hoe Reggie me staand tegen de wand aan het neuken was met mijn armen slap langs mijn lichaam naar beneden. Nee!, niet doen, niet neuken, laat me je pijpen maar niet neuken, riep ik. Maar ik besefte al snel dat het te laat was want hij zat al met zijn grote lul in mijn kut. Ik had geen fut meer en begon supergeil te worden. Na een paar flinke hijsen had ik het niet meer en kwam geweldig klaar. Stoned, zat en klaargeneukt stond ik daar met de grote negerlul van Reggie in mijn kut soppend van mijn geile sappen.
Ik Hoorde aan zijn gehijg dat hij ook ging komen en bedacht me opeens! Geen condoom! riep ik naar hem. Stop! Maar hij beukte gewoon door en zei:Ben je niet aan de pil dan? Jawel hijgde ik maar ik wil het niet in mijn kut laat me je klaarpijpen, ik slik alles door. Maar mijn kutje is voor mijn man. Dat mag je een andere keer doen, nu krijg je mijn negerzaad diep in je hoerenkut! Lekkere hoer! Schreeuwde hij en begon heftig te schokken. Hij begon me ook spontaan te tongen. Als een losgeslagen slet stond ik daar te tongen met Reggie terwijl zijn lul in en uit mijn kutje gleed. Wat was dat geil zeg! Achter mijn halfgesloten ogen zag ik hem in mijn kutje klaarkomen en voelde zijn warme zaad mijn kut in stromen wat mij ook tot een volgend orgasme bracht. Zijn sperma liep langs mijn benen naar beneden waarna hij zijn lul uit mijn druipende kut haalde. Ik zag dat zijn lul onder het zaad zat en zei nog dat dat vies was en dat ie het maar moest schoonmaken. Waarop hij antwoordde dat ik hem schoon moest pijpen. Hij duwde me op de wc pot waardoor mijn gezicht recht voor zijn lul stond. Ik pakte zijn half slappe lul en begon eraan te likken.
Zijn lul reageerde meteen en begon weer te groeien. Toen hij weer hard was begon ik hem volledig te pijpen en te trekken met mijn linkerhand. Met mijn rechter begon ik mijn kutje te vingeren. Het duurde niet lang of hij begon alweer te schokken. Ook ik kwam bijna. En terwijl hij begon te spuiten in mijn mond kwam ik tot mijn volgende hoogtepunt. Hij spoot zoveel dat ik zijn lul uit mijn mond haalde en hem verder aftrok op mijn tieten. Mijn mondje vol met negerzaad en tieten onder sperma zat ik hem nog zijn laatste druppels te melken. Ik kreeg de grote hoeveelheid van zijn sperma voor de helft doorgeslikt. De rest liep uit mijn mond over mijn tieten naar mijn kut. Meteen daarna ben ik op de grond in slaap gevallen. Na ongeveer een uur schrok ik half wakker zittend op mijn knieen en lichaam naar voren gebukt. En een lichte pijn in mijn kontje. Ik voelde eraan, het was nat en zag eruit als sperma en merkte al snel dat ik was geneukt in mijn kont.
Ik hoopte dat het Reggie was die me in mijn reet had genomen want als het iemand anders is geweest, wie dan? Dat zou een schande zijn als er meerdere mensen dit zouden weten. Dacht ik bij mezelf. Sorry schatje maar de alcohol en wiet maken me nou eenmaal geil zei ze. En dit vertel je me nu pas? antwoordde ik. Ja sorry zei ze maar wees nou niet boos schatje. Ik ben niet boos maar geil zei ik. Geil van jou ja. Ik weet nog dat ik jou die nacht lekker had geneukt terwijl je half lag te slapen. Na eerst in de sperma van Reggie gevingerd te hebben. Vieze slet! Ze haalde mijn lul uit mijn broek en begon me af te trekken. Ik keek in haar slette ogen en zei: Vanaf nu ga je niet de hoer spelen maar de hoer uit hangen. Begrepen vuile straathoer! Ja schatje, zei ze. En begon nu harder aan mijn lul te trekken. Dit vind je lekker of niet geile hoerenneuker! Lekker afgetrokken worden door een lekkere hoertje als mij. Spuit je pik lekker leeg in mijn gezicht.
Ze gaf me een tongzoen en ging met haar gezicht voor mijn lul hangen nog trekkend. Spuit!, Spuit dan in mijn spermagezicht, Ja, ik ben een hoertje dat voor jou gaat neuken, lekker mij laten vol spuiten als een hoer. Bij deze woorden kwam ik hard spuitend in haar gezicht klaar. Ze wreef met mijn lul langs haar lippen waarna ze deze om mijn lul sloten. Zo pijpte ze de rest van mijn zaad eruit. Met een volgespoten gezicht kwam ze weer overeind. Als je wilt wil ik je de rest van wat er zich allemaal hebben afgespeeld de afgelopen periode wel vertellen in het hotel schatje? Ja graag! Zei ik. We fatsoeneerden ons en begonnen aan ons avontuur in het hotel.
Aantal keer gelezen:
1181
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)