Spannendverhaaltje.nl

Hoe ik met mijn poepgaatje om ga

-
16-08-2010
De warme zomerdagen, die we de jongste tijd kennen, doen me vaak terugdenken aan de de tijd dat ik nog thuis woonde bij mijn ouders en mijn broers. Uit eerdere verhalen kon u al lezen dat één broer 3 en de ander 4 jaar ouder zijn dan ikzelf (nu net achttien geworden). De vakantie was telkens ons gloriemoment. Dan waren we baas in eigen huis. Onze ouders waren immers steeds weg vooraleer we uit bed waren. Op zomerse dagen bestond dat opstaan in een lekkere duik in het zwembad. Daar werd je pas goed wakker van. Ik herinner me nog goed dat we tijdens het verlof niet veel kleren vuil maakten. We sliepen naakt en liepen zo ook het grootse stuk van de dag rond. Uit eerdere verhalen heb je kunnen opmaken dat ik het leuk vond om fijne dingen te doen met mijn broers. Vaak trok ik na het zwemmen richting één van hen. Ik kroop onder de lakens en drukte mijn koele naakte lijf tegen hem aan. Soms schrok hij wel even maar zodra hij door had wie het was begon hij me zacht te knuffelen. Het liefst ging ik naar de oudste van de twee. Ook die dag weer. De zwembeurt was heelijk geweest en na een flik geplast te hebben in de tuin sprong ik onder de douche naast het zwembad. ik hurkte en terwijl ik mijn aars waste gleed als vanzelf mijn vinger naar binnen. Ik kreeg een leuk idee. Ik had al vaker de sproeikop afgedraaid om bij me vanvoor in steken en me grondig schoen te spoelen. Zou dat vanachter ook zo leuk zijn? Ik draaide eerst het water dicht en vervolgens de sproeikop los. Nu was er enkel de slang met een klein topje derop. Ik ging op mijn knieen zitten en Begon zachtjes met het kopje heen en weer te wrijven over mijn aars. Ik ontspande me en dacht aan de heerlijke momenten met mijn broers. Ik werd er bloedheet van en ik voelde me openen. Ik kon de kop en een stukje van de slang naar binnenbrengen. Dat op zich was al heerlijk, het was als lekker genomen worden in je poepgaatje. Ik hield de slang vast en met de andere hand draaide ik het water zachtjes terug open. Ik voelde het lauwe water binnenstromen alsof er een gigantische lading sperma in mijn kontje gespoten werd.
Heerlijk. Ik kreeg er niet genoeg van. Ik voelde wel een enorme druk. Daarom trok ik zachtjes het slangetje terug. Ik verloor slechts enkele druppen. Ik stond recht en ik voelde dat water als het ware klotsen in mijn kontje. Ik hield het even op maar al snel voelde ik een geweldige drang alsof ik moest poepen. Ik bukte me voorover en drukte een beetje. De enkele drupjes werden al snel een hele straal helder water. Ongelofelijk hoe ver ik daarmee kon sproeien.Even dacht ik dat het gedaan was, maar al vlug moest ik me weer bukken. Omdat er deze maal wat viezigheid bij was herhaalde ik de inwendige poetsbeurt. Toen ik ook dit water deruitgeperst had voelde ik me heel schoon vanbinnen, een zalig gevoel. Ik besloot nog even wat te gaan liggen om te bekomen. Ik kroop met de oudste in bed en kroop dicht tegen hem. Ik gaf hem wat kusjes op zijn rug. Hij wauwelde wat maar sliep toen verder. Nog nagenietend van die nieuwe ervaring dommelde ik ook weer in. Een hele tijd later werd ik wakker door een zacht gemasseerd van mijn kale spleetje (mama vond zo'n struike vanvoor maar vies bij een jong meisje als ik en daarom had ze me eerder die week fijn geschoren. Zij deed dat al jaren en ik vond het best mooi. Ik zou nu wel sparen voor een mooi streepje.). Ik genoot ervan en voelde me nat worden. 'Lik maar even, joh' fluisterde ik hem toe. Dat liet hij zich geen twee keer zeggen. Daar voelde ik zijn tong al zachtjes likken. Hij bewerkte mijn klitje en likte ook de sapjes graag op. Toen hij stopte wist ik wat er zou volgen. Hij stopte zijn lekker stijve paal zachtje in me. Het was een goed gevoel, zeker nu ik wist dat het absoluut geen kwaad meer kon (mama was meegeweest naar de dokter toen die me de pil voorschreef). Hij liet me genieten. Toen hij even een kleine rustpauze inlaste vertelde ik hem van mijn ervaring eerder die dag. Het wond hem zichtbaar op. Hij wou wel eens voelen hoeveel plaats ik daardoor nu had in dat lekkere kontje. Terwijl zijn lekkere piemel nog in me zat voelde ik een vinger mijn kontje binnendringen. Lekker zo gevingerd worden langs achter terwijl je vanvoor genomen wordt. Ik kreunde en genoot. Ik smeekte dat hij de vinger wat dieper zou steken. Hij bewoog wat en ik zag hoe hij zijn piemel terugtrok. Ik wou bijna wat zeggen maar kreeg al vlug door wat hij bezig was. Ik legde me zo dat hij goed bij mijn poepgaatje kon. Al vlug voelde ik een warme gloed naar binnendringen. Hij had dit blijkbaar meer gedaan want halverwege stopte hij even. Ik voelde hoe mijn spieren zich ontspande en hij lekker dieper doordrong in mijn opgekuist holletje. Hij begon te rijden op me. Het was een zalige nieuwe ervaring. Ik bewerkte mijn kutje terwijl hij het beste van zichzelf gaf. Het duurde niet lang voor ik lekker schokkend klaarkwam. Het fijne gevoel verdween en ik vroeg hem om te stoppen. Maar ik kon hem toch niet op zijn honger laten zitten. Toen hij op zijn rug lag kon ik niet aan de verleiding weerstaan.
Ik nam zijn halfstijve piemel in mijn handen en begon hem te masseren. Ik deed het blijkbaar goed want hij werd weer zo stijf als voordien. Ik wou hem bedanken voor het genot dat hij me gegeven had. Ik boog me naar hem toe en likte zijn kopje uitvoerig. Ik zoog zijn eikel naar binnen en liet mijn tong erover rollen. Ik liet mijn hoofd op en neer gaan en trok terwijl aan zijn lekkere ding. Ik proefde die eerste dikke druppel wat me stimuleerde om verder te gaan. Ik zoog en trok en hij genoot zichtbaar. Het duurde dan ook niet lang voor ik de hele lading tegen mijn tong en mijn verhemelte voelde. Ik slikte mijn zoete ontbijt en wist dat ik er nu even tegenkon. Een snelle douche en een frisse duik brachten ons terug bij ons positieve.
Aantal keer gelezen:
393
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)