Spannendverhaaltje.nl

Hoe ik een 8 haalde voor economie

-
16-08-2010
Hey, Ik zal eerst wat over mezelf vertellen, ik ben 18 en zit nu in de 4e, ik heb stevige borsten en een lekker kontje, lekkere figuur en blonde haren. Het was weer woensdag, laatse uur heb ik altijd economie. Waar ik dus nooit goed in ben. Dit x zou ik mn cijfer trugkrijgen. Ik liep met wat vriendinnen naar economie lokaal toe, en ja hoor daar stond mn docent, lekker gespierd niet zo oud en keiaardig. Daarom wilde ik lekker vooraan zitten zodat ik hem altijd kon bewonderen. Na 10 min geklets noemde hij de cijfers op en ja hoor, ik had een 4. Na mn cijfer bleef hij 3 seconden stil en zei, Jou wil ik na lesuur even spreken. Ik kreeg gelijk waanzinnige ideeen en fantaseerde wat er allemaal zou gebeuren. Bel ging, iedereen stormde het lokaal uit,behalve ik. Ik werd nerveus. Hij keek me een tijdje aan, ik voelde hoe hij naar mn borsten keek terwijl ik mn tas aan het pakken was. Ik weet niet vanwaar het kwam maar ik zei opeens, lekkere uitzicht? Hij werd rood ik glimlachte. Hij vroeg of ik wat hulp wilde hebben voor economie .'alleen als ik het van u krijg'zei ik brutaal. Hij glimlachte en kwam naast me zitten. Terwijl hij een paar begrippen aan het uitleggen was keek ik naar zn mooie face, hij had het door en keek me ook aan . Langzaam kwamen onze gezichten naar elkaar toe en we gaven elkaar een kus . Ik wilde meer en duwdemn tong naar binnen, hij antwoorde trug.En daarzaten we dan tongend.Ik voelde zn hand naar mn been glijden en hij streeldemn been . Ik kon het niet meer aan en wilde hem ook strelen ik ging met mn hand onder zn shirt.Hij maakte knoopjes van mn blouse langzaam open, terwijl we nog aan het tongen waren. ik voelde zn warme handen op mn buik, hij streelde mn buik en pakte mn borstjes en kneep er zachtjes in. Ik werd bloedgeil en trok zn shirt uit.Ik ging langzaam naar beneden met mn hand en kwam bij zn lul die bevrijd moest worden.ik haalde zn harde lul eruit en begon langzaam te trekken.onder tussen nam hij een tepel van me in zn mond en begon godellijk te zuigen.daarna keek hij me aan ,en ik wist wat hij bedoelde. ik ging voor'm zitten en nam zn harde lul in mn mond. Ik zoog eerst langzaam, ik wist dat hij het fijn vond want hij kreunde .
Terwijl ik steeds sneller en dieper aan het zuigen was pakte ik zn ballen en kneep er zachtjes in, hij pakte mn hoofd en duwde zn pik steeds dieper in mn bek, ik kon bijna niet meer ademen.na 5 min diep gepijpt kwam hij klaar en spoot al zn zaad in mn mond, ik slikte alles.'Nu zal ik jou verwennen 'zei hij. Ik trok mn broek uit .Hij keek geil aan toen ik mn string naar beneden rolde.'lekkere kutje heb je 'was zijn opmerking (3hoek geschoren) Hij tilde me op en leg me op zn bureau.Hij spreidde Mn benen en begon langzaam met zn hoofd naar mn kutje te gaan, Toen hij er was begon hij te likken, en met zn handen zat hij mn borten te kneden..Ik voelde zn tonglekker over mn klitje gaan, het voelde egt lekker.Ik wilde dat hij niet zou stoppen en duwde met mn handen zn hoofd nog dichter aan mn klitje.Nu zoog hij zo snel en lekker dat ik klaarkwam. Ik schreeuwde het uit.Nu wilde ik zn harde lul in me voelen . 'Neuk me''Neuk me hard'zei ik, zo geil was ik geworden.Hij richtte zn harde lul naar mn grotje en duwde in 1 x erin( ik was niet meer maagd), Ik voelde dikke lange vlees in me.Hij tilde me op en duwde me verder op het bureau.langzaam begon hij me te neuken . ik voelde zn lul in en uit mn kutje gaan. Steeds sneller we hijgden lekker hard, het was na 7e uur duz niemand zou tog op school zijn.ik maakte'm wild 'neuk me hard' zei ik. 'haaarder'haaaarder'hij ging als een beest tekeer en schreeuwde 'ik kooom'ik voelde al zn zaad in mn kut stromen, het was een lekker gevoel.Hij keek me aan en tongde me vurig.Maar we wilden meer.Ik masseerde zn lul terwijl hij me aan het tongen was.Zijn lul werd weer lekker hard en stijf.Ik zij dat hij op zn bureau moest liggen en alles aan mij moest over laten . Dat deed hij. ik ging op hem zitten.Ik pakte zn lul en richtte die bij mn kut. Ik liet me langzaam neerzakken en voelde weer zn lekkere lul steeds verder in me.
Toen hij er eenmaal er helemaal in zat bewoog ik lekker op en neer. Hij pakte mn borsten vast en begon weer lekker te kneden, en speelde met mn tepels.Ik begon steeds sneller op en neer te bewegen, ik stopte .'ga dooor' zei hij.ik begon hem weer te berijden . en dit keer sneller .ik voelde een orgasme aan komen . Hij pakte mn heupen vast en trok me steeds naar zn lul toe, we gingen tekeer, iedere keer voelde ik zn ballen aan mn kontje kletsen.'Oooo' zeiden we allebei. en zag aan zn gezicht dat hij zou komen en voelde dat ik ook zou komen . we hadden allebei tegelijke orgasme. ik voelde zn zaad in me,en liet me in zn armen vallen. Ik stond op en kleede me aan, hij ook. "en? wat is mn cijfer nou ??'vroeg ik ondeugend.'nou....een 8 dach ik'' zei hij en keek me aan en gaf een knipoog.ik pakte mn tas . gaf hem nog een tongzoen en ging weg.Volgende dag was iedereen verbaasd toen ze hoorden dat ik een 8 had, 'opeens kan je alles snappen'zei ik. iedereen geloofde. maar ik wist wel beter .........;)
Aantal keer gelezen:
648
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)