Spannendverhaaltje.nl

Hoe Daan een daantje wordt

-
21-08-2010
Dit verhaal is geschreven door daan Het is negen uur als ik U ophaal van het station. Ik ben ongelooflijk zenuwachtig wanneer ik U de schuifdeuren uit zie komen, ik beef als een klein hondje. “Dag sletje”, zegt U. “Hallo Meesteres”, zeg ik aarzelend. U streelt me over mijn wang en lacht. “Dat ik je dat ooit nog zou horen zeggen”, hoont U, “breng me maar gauw naar een warme plek”. We rijden naar het afgesproken bungalowpark, waar onze blokhut al voorverwarmd op ons wacht. Ik houd de deur open voor U en U gaat naar binnen. “Zo, pak de spulletjes maar uit slaafje”. Ik begin de koffer uit te pakken waar de spullen in zitten die U mij heeft opgedragen mee te nemen: de buttplug, de dildo, de zweep, tepelklemmen, een blinddoek, touwen en de halsband, de halsband die U ooit gedragen had. U kijkt lachend naar de voorwerpen op de tafel en pakt de dildo op. “Dat kan best wat groter he, slet?”. Ik knik instemmend. U graait in Uw tas en haalt een dildo van wel zes centimeter doorsnede en dertig centimeter lengte tevoorschijn.
Ik besef me dat dit de dildo is waar ik U vroeger zo mee misbruikt heb. “Waarom heb je je kleren nog aan?”, vraag je. “U heeft me nog geen opdracht gegeven mij uit te kleden”, antwoord ik. “Niet zo bijdehand doen nou he?”, zegt U. Vlug kleed ik me uit en vouw mijn kleren netjes op. U stapt op me af en doet me de halsband om, nu ben ik echt van U. Ik schaam me een beetje omdat ik nu al een enorm stijve lul heb. Dat is U ook niet ontgaan en U werpt er kort een blik op. “Ben je zo trots op dat kleine dingetje, dat je hem nu al loopt te showen?”, vraagt U. Ik weet niet wat ik terug moet zeggen en besluit te zwijgen. Dat bevalt U duidelijk niet en U geeft me een klap in mijn gezicht. “Antwoorden, lul”. “Ik heb zo’n stijve pik omdat ik een slet ben, Meesteres Lisa.”. “Dat ben je zeker ja, ga maar op bed liggen, armen en benen wijd.”. Ik doe wat U zegt. Als ik klaar lig pakt U wat touwen en bindt U mijn armen en benen vast. Ik kan geen kant meer op. U pakt twee tepelklemmen en zet ze op mijn tepels.
Onmiddellijk schiet de pijn door mijn lichaam. Dit is eigenlijk niet wat ik wil, maar ik weet dat ik het verdiend heb, U heeft nog een rekening te vereffenen. U trekt Uw broek en slipje uit en klimt bovenop mij, U zet Uw dijen naast mijn hoofd en laat mij op een afstand van twintig centimeter naar Uw kutje kijken. Het komt me bekend voor, maar ik heb het nooit vanuit deze positie gezien. Langzaam zakt U naar beneden en U duwt Uw kutje tegen mijn mond. “Likken slet”, zegt U. Gulzig begin ik mijn werk te doen, als een echte slet. Ik hoor U zachtjes kreunen en zie de dominante blik in Uw ogen. Dit is wat ik al zo lang wilde. Dan gaat U iets naar voren, zodat mijn tongetje als vanzelf Uw kontje in gaat. Wow, wat voelt dit onderdanig, mij Meesteres haar kontje te likken. Ik verwen U alsof mijn leven er vanaf hangt. Als U het genoeg vind stopt U en loopt naar de tafel. U komt terug met de zweep. “Zo jongetje, dan is het nu tijd om je eens te laten voelen wie hier de baas is”. U begint eerst zachtjes te slaan, op mijn buik, iets naar boven, op mijn tepels die al enorm veel pijn doen. Ik moet moeite doen om niet te schreeuwen van de pijn. Dan gaat U naar beneden, naar mijn nog altijd stijve lul.
U pakt hem beet, meteen gaat er een scheut van genot door mijn lichaam, maar dat wordt al snel afgestraft met een zweepslag. Ook mijn ballen worden niet overgeslagen en al snel kan ik een schreeuw niet onderdrukken. “Doet het pijn, slaafje? Dat heb je toch wel voor me over?” “Ja Meesteres Lisa, natuurlijk” U gaat nog even door, tot mijn ballen rood zijn en mijn pik er slap bij hangt. Ik vraag me af waar ik aan ben begonnen. “Nu weet jij ook eens hoe het voelt”, zeg je. Ik bedenk me dat U gelijk heeft, dat ik nog een hoop tegoed heb. U maakt me los en beveelt me om op handen en knieën op bed te gaan zitten. Dan pakt U de zweep weer en begint mijn kontje te bewerken. Ook daar gaat U weer door tot hij helemaal rood is. Ik heb inmiddels besloten mijn stem maar de vrije loop te laten en schreeuw het uit, tot Uw genoegen. “Goedzo sletje, schreeuw maar lekker voor me!” Eindelijk stopt U, en kan ik even op adem komen, maar dit is van korte duur. Ik voel hoe een vinger mijn kontje in gaat, weer terug gaat en hoe er dan twee vingers in gaan. Het doet best pijn zo zonder glijmiddel, maar daar lijkt U zich niets van aan te trekken.
U gaat steeds sneller bewegen en ik wordt weer bloedgeil. “Mag ik de buttplug in mijn kontje?”, vraag ik. “Zo, heb je haast sletje?”, lacht U. “Ik ben zo geil...” U pakt de buttplug en doet er een klodder glijmiddel op, zet hem tegen mijn kontje en duwt hem naar binnen. Een scheut pijn maakt zich meester van mij en ik voel een traan langs mijn wang lopen. “Je vindt dit toch lekker, daantje”, zegt U. “Ja, Meesteres Lisa”, stamel ik. Als de buttplug stevig op zijn plek zit gaat U weer verder met de zweep, maar dit keer wordt mijn pik niet meer slap. Ik moet op mijn rug gaan liggen en U bindt mijn armen en benen weer vast. U gaat weer op mij zitten, maar dit keer boven mijn pik. U laat mijn pik langzaam Uw kutje in glijden en ik moet enorm mijn best doen om niet nu al klaar te komen. U begint langzaam te bewegen en trekt dan de klemmen van mijn tepels, de pijn is bijna niet uit te houden, maar gelukkig gaat U nu steeds heftiger op en neer. Terwijl U zo met mij bezig bent voel ik de buttplug in mijn kontje, ik voel mij gevuld, gebruikt, als een echte slet. Dan stopt U met neuken en maakt mijn benen los.
Ik moet mijn benen optrekken van U, zodat mijn kontje goed bereikbaar is. U trekt de buttplug uit mijn kontje, wat voelt dat geil. Mijn kontje staat nu mooi wijd open voor U, om er mee te doen wat U wilt. En dat doet U ook, eerst blinddoekt U mij en dan zet U de enorme dildo tegen mijn kontje. Ik ben heel blij dat ik voel dat U er flink wat glijmiddel op heeft gedaan. Eerst draait U wat heen en weer en dan voel ik hoe de dildo langzaam maar zeker mijn kontje binnendringt. Dieper en dieper, tot hij niet verder kan, en dan weer naar buiten, om vervolgens iets sneller weer naar binnen te komen. Steeds weer, en steeds iets sneller. Het gevoel is ongelooflijk, heerlijk en pijnlijk. U blijft zo een tijdje door neuken en dan stopt U. Ik weet niet wat komen gaat, ik zie niets. Na wat gerommel komt U terug en zet de voorbinddildo tegen mijn kontje en begint weer te neuken. Het is super geil om te voelen hoe U krachtig stoot, ik ben echt Uw bitch. U doet mijn blinddoek af zodat ik goed kan zien wat er gebeurt.
Ik zie Uw gezicht, Uw lach, Uw dominantie. U pakt met een hand mijn ballen en begint ze te masseren, terwijl U met de andere hand mijn pik af begint te trekken. Ondertussen neukt U mijn kontje door en door. Na een paar minuten hou ik het niet meer en ik kom ik gutsend klaar. Ik ben zo geil geworden van de hele situatie dat ik een enorme hoeveelheid zaad in Uw hand spuit. U kijkt er een beetje vies naar. “Jij wilde altijd dat ik dit in mijn mond zou opvangen, viespeuk?” Ik weet al waar dit naartoe gaat. U leunt voorover, waarbij de dildo diep mijn kontje in gaat, en beveelt me mijn mond te openen. U laat mijn eigen zaad uit Uw hand op mijn gezicht druipen, U mikt express niet alles in mijn mond, maar zorgt er voor dat ik er uitzie als een echt zaadsletje. Uw hand veegt U schoon in mijn haar. Daar lig ik dan, misbruikt. Mijn kontje is uitgewoond, mijn tepels doen pijn en mij gezicht zit onder mijn eigen sperma. “Slik maar door hoor, dat sperma in je mond”, zegt U. Ik doe wat U zegt. De smaak van mijn sperma is niet lekker, maar de wetenschap dat ik het voor U doe des te meer.
U laat me een poosje uit hijgen op bed. Na een poosje zegt u: “Kom maar mee naar de douche, vies zaadsletje, je moet nodig eens schoongemaakt worden.” Ik laat me aan mijn halsband meevoeren naar de douche, waar U mij op mijn knieën laat zitten. Mijn handen bindt U op mijn rug. U komt boven mij staan en pakt me bij mijn haren en duwt mijn hoofd in mijn nek. Langzaam zie ik het eerste straaltje pis uit Uw kutje sijpelen, maar al gauw wordt de straal sterker. U spoelt alle sperma van mijn gezicht, de pis druipt langs mijn wangen over mijn borst naar beneden. De vernedering kan niet groter zijn. Als U klaar bent maakt U mij los en mag ik echt gaan douchen. Als ik schoon ben droog ik mij af en kom naast U in bed liggen. “Zo, en nu ik.”, zegt U. Ik moet U nu neuken, net zo lang tot U klaarkomt. Daarna val ik voldaan en tevreden in slaap, als een echt slaafje naast zijn Meesteres. ’s Nachts schrik ik opeens wakker van een druppel heet kaarsvet op mijn tepel.
Aantal keer gelezen:
608
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)